![]() |
Re: Del Sol...inca una... :)) GIS'u mic
Quote:
|
capetele de creta ma iti confisca talonu imediat nu conteaza de ce tara e...n-am vrut si eu sa-mi pun folie si chiar in ziua in care mi-am cumparat-o, i-au luat talonul unui tovarash de'al meu care n-avea decat pe geamurile din spate de tot....nu pe cele de la usile din spate;)in romania....tara tuturor posibilitatilor....orice e posibil:))))))))
|
Bai dar nu depinde de cat de intunecate sunt? Ca aici spre exemplu ai limita la 35%. Ca daca mergi ca tzaranu cu 5% normal ca fac urat.
|
Quote:
oricum,mi se rupe de ei,nu le dau nimic :))) pana acum n am avut probleme si sper ca nici de acum incolo. |
Spui tu acum ca nu dai nimic dar cand iti cere talonu sa vezi ce repede il scoti.
|
asa ziceam si eu ca nu dau nimic....asta pana cand mi-au luat talonul pt toba:))
|
Quote:
mai rau e cand merg la bucuresti,in weekend....o sa imi iau casti de santier...mai am putin si imi sangereaza urechile :D :lol: |
:))=)0exact aceeasi problema o am si eu la drum lung:))pe o distanta de 100 de km fac vreo 5 pauze numai ca sa nu mai aud toba aia blestemata:))
|
Da e nasol de tot sa ai toba. Problema este ca nici Vtecul nu suna asa misto pt ca este acoperit de toba. Misto cand este 100% din intake.
|
facem si intake...usor usor :) as vrea un CAI(pentru timp de vara),dar inca ma uit dupa variante
|
A apropo. Cand mergi la drum lung cea mai buna viteza pe drum drept este constant 120. Atunci este mai silentioasa decat daca mergi cu 100.
|
ti-au venit domne piesele de pe e-bay
|
Frumoasa masina mai ales cand ii vor venii accesoriile:)
Bafta la proiect;) |
da,ar trebui sa imi fac cumva timp sa le si ridic.... :)
|
Quote:
|
Can't w8 sa le vad puse :D Pui poze neaparat!!
|
7 Attachment(s)
zece caractere :D
|
Poti sa pui si preturile :D cam cat a fost pt fiecare piesa :D dak ai timp si chef
|
Quote:
|
da, si eu sunt curios de cit au fost basculele reglabile si H-brace-ul ala
super tare, ti-ai luat si "piston" din ala sa nu ti se miste tare motorul... ala cit a fost? |
1 Attachment(s)
preturile sunt cu ship pana la New York...pana in romania a mai fost transportul,pe langa ce scrie sus acolo inca 100 euro
per total m a dus la 16,5 mil (acasa ) @ fanete: basculele si amortizoru ala ca sa nu se miste motorul au fost la pachet (damper kit),iar H brace a fost in kit cu strut bar ;) |
Deci tu esti cel care parchezi mereu in fata caminului 2? Am vazut parasolarul si sticker-ul cu 4SS si nu stiam de unde cunosc masina...
|
sa imi dai si mie un link cu una din licitatii sa vad si eu de la cine ai luat sa imi comand si eu.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
updates.... vopsit bara stabilizatoare in rosu si montat...montat faruri si "proiectoare" ...montat buzitza fatza....montat short shift(chiar se simte diferenta...e feelingul de ON OFF cand schimbi vitezele,f f f scurt ) :) schimbat uleiul de servo si lichidul de frana...
ps:stiu ca trebuie sa o spal...dar n am avut timp deloc :( urmeaza o spalare pe cinste la brasov :P |
multumesc lui adi pentru ajutorul de la montajul de faruri si bara stabilizatoare si lui alexutzu pentru ziua de azi,la buzitza si short shift :)
si nu in ultimul rand pentru Piti a verry big 10x!!! :X |
Nice. Arata misto cu buza. Mult mai bine decat un kit. Acum ar mai trebui vopsit capacul de la motor. Rosu sau negru.
|
urmeaza si capacul de la chiuloasa vopsit...dar nu am avut timp si de el weekendu asta :)
|
e frumoasa rau caracatitza:Dcongrats:D
|
hmmm....frumusel, frumusel...
|
2 Attachment(s)
:lol: a "mea" s a facut mica mica cat o furnica azi noapte in parcare :D
|
e frumoasa foc ... si Front Lip-ul ala vine demential:X:X:X
|
Caterinca mare poza de mai sus :)).....pasagerul de la camion daca nu era atent cand cobora direct pe GIS se asheza......(doamne fereshte)
|
:lol: :lol: :lol:
azi am terminat de montat basculele noi ;) test drive mai sanatos luni,cand plec inapoi la brasov :D |
Quote:
|
cam bate vantu pe aici...dar in afara de unghiul de fuga nu am mai facut nimic la masina...:(
|
foarte frumoasa masina !
|
Vineeee vaaaraaaaa, yupiiiiii...e timpul pt decapotat del soale, vere...:peace: si agatat gagici...
|
Quote:
da vezi sa nu te bata soarele in cap...eu ma dotez cu shepci prin masina,ca e grav :D :lol: ms weed ;) |
ce fitze pe astia doi ma....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:23. |
- Copyright 2026 4Tuning