![]() |
Re: Italnire De Iarna A Celor Care Iubesc Muzica
Quote:
Vremea esra k vineri,zapada de 20 cm si soare dar se anunta un pic de zapada ceea ce nu strica pt distractie,drumul este foarte umblat asa ca nu sunt pb cu circulatia. |
Ok ne vedem la Carrefour la 11!
|
off vrei sa ne ucizi asa de dimineatza fie nu mai mergem prin cubluri vineri seara :cry:
|
In sfarsit........ nu am vrut sa ma arunc ca fata mare la maritat, si deaia va spun acum ca vin si eu :);) o sa ne distram... ;)
|
Bv.......vad ca se mareste gasca....chiar daca unii au abandonat ideea...o sa fie distractie pe cinste...
|
Bai sper ca nu dati inapoi vazind vremea de afara!:lol: :lol: :lol: :lol:
|
asa cum am spus, astazi fiind vineri, confirm si prezenta noastra.sper sa mai ninga mie unul chiar imi place chiar daca am tractiune spate.suntem atatia,nu cred ca voi ramane pe acolo (contez pe baban san :D )
|
eu cred ca de fapt asta este tot farmecul.
Si chiar daca nu ningea acolo era zapada asa ca nu asta este pb. Si in cazul de fata merge "coapta" mai bine |
"ro_jamess" adu si tu te rog revista "car hi-fi" !
|
see you there :)
|
Confirm prezenta mea si a incui amic maine si poimaine la Cheia. Sa ne vedem cu bine si sa "sune" bine boxele...gent's, start your amplifiers!
|
Multumim Bogdane pentru ideea acestei intruniri si pentru organizare! Si de ce nu, sa ne mai vedem cu alta ocazie similara, poate si intr-o formatie mai mare...
|
poze?????????
|
Salutare baieti si fete
A fost super. Tin sa va multumesc pentru tot chiar m-am simtit bine, si chiar daca nu am ascultat mult am ascultat multe pareri, ceea ce pentru mine unu care este la inceput de drum a fost binevenita aceasta iesire. poze puteti vedea la linkul de mai jos unde puteti si sa le comentati: http://picasaweb.google.com/sasu.nic...iophileMeeting |
8 Attachment(s)
cum o fost tuica? ceva poze.... un cadillac, spaga data..... la organizatori :twisted:
|
Buna tuica multumim frumos
|
Ma lasi......banii au fost pt voi sa veniti....tuica a fost spaga mea :D
|
super atmosfera,super oameni,o pasiune comuna si o statiune la munte,pentru cei care nu au fost acolo va spun ca eu dupa20 de ore de stat treaz din care aprroape 10 am condus am cazut la pat ca nu mai puteam sa-mi tin ochii deschisi,restul au continuat pana pe la vreo 4 dimineata :)) ,jos palaria,din punctul meu de vedere a meritat 100% aceasta iesire,am ascultat multe pareri,multumita lui bogdan am gasit cateva defecte ale sistemului meu(si solutia pentru ele),am povestit putin cu toti de acolo si ne-am simtit super.a trecut prea repede dar mai avem timp,si poate mai vin si altii.
bogdan spor la lucru si daca fabia mi-a placut asa mult cum suna sper ca asta noua va fi si mai si,la fel va doresc la toti si sa ne vedem cu bine |
asculta si de babanu 8) trage alea 2x 0 awg ca sa stai bine cu curentul :!: si daca mai ai trage si un traseu de la alternator la baterie ;)
|
e de mult in plan dar dupa discutia cu tine am ajuns la concluzia ca trebuie sa urgentez aceasta etapa a sistemului:)
|
Eu sper ca aceste intalniri sa ne lamureasca pe toti ca nu suntem "mesteri" si atotstiutori in ale sunetului.De fiecare data se gaseste cate ceva de invatat din experienta celorlalti asa ca din partea mea tb sa ne intalnim mai des .
|
Quote:
|
Marian,urca si tu fotografiile facute.......
|
16 Attachment(s)
in primul rand tin sa multumesc celor care au avut timp de mine ... celor care au gasit raspunsuri la intrebarile mele ... celor care au gasit rezolvari la nedumeririle mele ....
in al 2 rand ... pozeeeeeeeee : |
12 Attachment(s)
Foarte frumos poate mai facem o iesire pina la concurs
Poze |
sal baieti,imi poate da cineva nr de tel al baiatului din poza de mai sus are o haina pe el cu doua dungi albe,e chel si il cheama marian si e din r.valcea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning