![]() |
Re: Ce flori cumparati?!?
semi artificiale
|
Eu nu as cumpara un buchet de trandafiri sau orice alt tip de floare care oricum o sa se ofileasca dupa 2 zile,prefer sa daruiesc mai ales persoanei iubite o floare in ghiveci care rezista mai mult daca o ingrijesti...;).
|
pt interior florile nemuritoare sunt baza ;) un buchet bogat da super ! si nu le cumperi le culegi din padure..de pe munte! unele sunt protejate de lege asa ca atentie :)
|
intotdeauna un trandafir rosu8),pt ca gestul conteaza, nu cat de gros e buchetul....;)
o floare data din suflet cuiva face mai mult decat 100 orhidee//parere proprie:twisted: |
Quote:
|
|
~Ada~? Ne spui si noua ce flori ai fost alea?:D
Eu tot timpul am dus trandafiri , aproape la fiecare ocazie ,si stiu ca la unele prietene le dadeam trandafir (normal - rosu) . si dupca catva timp mi-l aratau intr-o cartitica ca il tineam sa se usuce ,dar fara sa stiu eu ca ea l-a pus acolo :) . Oricum trandafirul ramane la "putere" :) |
1 Attachment(s)
de cand s-a incalzit au iesit tot felu de flori in gradina din fatza blocului. asha ca nu mai are rost sa dau bani pe ele :lol::lol::lol::lol:
|
******...Din prima prima gradina ce-mi sare in ochii cumpar...
Desigur cateodata mai cumpar si altceva...Depinde de vecini cu ce arunca dupa mine :rolleyes2 |
fratilor nu vreau sa radeti de mine...de aproape 2 ani cumpar flori de cel putin 2 ori pe saptamana...si nu exagerez....vaza e plina tot timpul...
si msj e ...o floare printre flori....ca de ...imi iubesc sotia... |
Quote:
|
Quote:
|
mai cumpara lumea flori ? :)
|
idei de cadou de ziua mamei iubitei ? :lol:
help |
iubitei ii poti lua un inel din aur cu forme neregulate undeva in jurul sumei de 200 - 250 ron .. si mamei ii poti lua un buchet mare de flori frumos facut la florarie
|
usor..azi nu e ziua iubitei...
e doar ziua mamei ei ;)) scap relativ usor :P tocmai asta e problema..maica`sa e inebunita dupa flori, are acasa foarte foarte multe si nu prea poate fi impresionata usor. ma gandeam la ceva mai deosebit... sa i cumpar un buchet mai mare sau un ghiveci ? |
aaa scz am inteles ca e ziua mamei tale si a prietenei tale .. n-am fost atent :) .. pai mai bine i-ai lua un buchet mare mare de la florarie ..parerea mea
|
si eu zic un buchet mare de flori... :D
|
Quote:
|
un R8 ;)
|
=))) clar..cand o sa castig la loto 13 mil de euro o sa iti iau un r8 cu o fundita roz :P
|
asa sa faci...
"nenea" aleks - sry pt off:? |
ok, de ziua mamei iubitei, nu-i du un buchet, du-i un ghiveci, dar cauta o planta mai speciala, o sa te aprecieze mai bine, si o sa-ti puna si o vorba buna la fica-sa, pe pariu ;)
|
Daca ai planuri de viitor...i-ai zilele.....(Glumeam)...
Ar fi mai frumos un ghiveci ales cu atentie....si deosebit... |
Pe 1 iulie 18 trandafiri rosi si unu galben in mijloc in un buchet frumos facut pretz aproape 200 de lei cuiva drag!
|
un buchet de frezie aseara...am dat-o gata...
ea-frezie pe timpu asta?... io-pt tine si luna de pe cer... |
Quote:
|
Eu vreau să-i ofer un buchet de marihuana, da' nu se mai găseşte la nici o florărie ! :cry2:
|
Quote:
|
Un buchet de orhidee! .... m-ar surpinde in mod foarte placut.
|
A venit toamna si nu mai iese nimeni din casa:?: sau nu mai sunt florarii:?::!::evil:
|
Sunt scumpe! si Se ofilesc(ce taran sunt)
|
Eu cel mai mult am primit trandafiri si cel mai frumos buchet a fost din partea prietenului meu facut din 21 de trandafiri rosii :X:X:X:X:X:X
|
Quote:
|
io cotizez in fiecare sapt cel putin 20 de coco...da efectul este garantat...ultimul buchet...gladiole...stiu, o sa radeti...da aici se gasesc destul de greu...''e rare'' florile astea...
|
Unde gasesc si eu lacramioare.
|
Pana la primavara, nici o sansa sa gasesti! :(
|
Iubita mea numai tradafiri primeste ( in mare parte rosi dar si galbeni sau albi ) iar in rest nu ceva anume :P
|
Quote:
|
Trandafiri...acuma depinde ce flori iubeste iubita.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:46. |
- Copyright 2026 4Tuning