Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - ///M-Power-320is coupe (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/58243-e30-power-320is-coupe.html)

Simpaticutzu' 07-05-08 17:37

Re: E30-///M-Power-320is coupe

2 Attachment(s)
Asta e volanul si asta e buza...ma ajuta si pe mine cineva? ;)
multumesc.

@ursuletz_cabrio: vorbim mai spre sfarsitul saptamanii, stii pe cineva care ne-ar putea face niste poze frumoase?...daca nu, macar ne vedem noi, intre noi :)

GolfuletzS 07-05-08 21:43

va pot ajuta eu cu niste poze :D frumoase
http://golfuletzstudio.blogspot.com

dar saptamana viitoare sau nus vorbim ca sunt cam ft ocupat

Simpaticutzu' 07-05-08 22:03

io zic sa nu te deranjezi, decat daca te simti la fel de onorat ca noi, stii ce zic...

GolfuletzS 07-05-08 22:05

normal ca ma simt onorat ;)

numa ca sunt cu bacu .. meditatii etc.... dar imi fac timp da`mi un add pe golfuletz_gti si vb si vdm cum sta treaba

Simpaticutzu' 07-05-08 22:09

asa, vorbim altfel :P...nu pot sta pe mess chiar acum, ca am de fugit intr-un loc, da' lasa-mi un nr de tel. aici sau pe PM si vorbim sa stabilim ce si cum, ok?...multumim :)

ursuletz_cabrio 08-05-08 02:23

Quote:

Originally Posted by Simpaticutzu' (Post 1520304)

@ursuletz_cabrio: vorbim mai spre sfarsitul saptamanii, stii pe cineva care ne-ar putea face niste poze frumoase?...daca nu, macar ne vedem noi, intre noi :)

intra pe 24ore7zile.com uita-te peste poze da-ti o parere si il chem sa ne pozeze .
multe din poze nu sunt editate .o sa iti dai seama care sunt si care nu :)

pe de alta parte mai multi fotografi mai bine :)

Cipilica 12-05-08 15:59

F frumoase ambele masini, insa fiind fan ursulet.........
Ce mai face ursuletul? K de la salon nu prea a mai fost bagat in seama. A primit cumva o pereche noua de "ochi"? Poate mai pui si ceva poze cu el, in cazul in care ai mai schimbat cate ceva, si nu numai, k oricum e o incantare.
Multa bafta cu ambele masini.
ps. astepti noua taxa, nu?

gelu_r 19-05-08 00:15

deci ti am vazut pisica acum 3 zile pe caderea bastiliei INTRE ROMANA SI DOROBANTI...m am uitat la ea 5 minute chiar ma uitam la interior ma uimeam cat de bine a fost intretinuta pe dinafara vopseaua intacta totu nou pe ea...si pielea de pe skimbator e superba deci e o masina foarte rara...da nu credeam ca are chiar asa 30.000 km...deci e absolut superba sa o stapanesti sanatos..ce faci cu taxa astepti sa vezi ce se face de 1 iulie?
cat ai dat pe ea si din ce an e?:)

Bmwaldo 19-05-08 00:24

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1540505)
deci ti am vazut pisica acum 3 zile pe caderea bastiliei INTRE ROMANA SI DOROBANTI...m am uitat la ea 5 minute chiar ma uitam la interior ma uimeam cat de bine a fost intretinuta pe dinafara vopseaua intacta totu nou pe ea...si pielea de pe skimbator e superba deci e o masina foarte rara...da nu credeam ca are chiar asa 30.000 km...deci e absolut superba sa o stapanesti sanatos..ce faci cu taxa astepti sa vezi ce se face de 1 iulie?
cat ai dat pe ea si din ce an e?:)

an 93 .. pt restul exista mastercard :-)

Skillzu 19-05-08 01:03

numai un pasionat adevarat putea sa o cumpere...masina este o ocazie unica probabil...pretul mai putin relevant.

Simpaticutzu' 20-05-08 11:51

salutare tuturor,

-ursuletu' e binemerci, cum il stiti...la garaj, usor prafuit isi asteapta cumintel taxa de la 1 iulie 2008...nu are schimbari majore si nici poze mai noute decat cele de la 4TD nu i-am facut...in principiu nu vreau sa-i mai fac nimic...poate o pereche de Hella Smoked si cam gata...:)

-pisica la fel, doar ca o fugaresc in week-end peste tot...la mare, la munte, la Snagov, pe Magheru' cum amintea cineva mai sus...este absolut superba, extrem de confortabila si accesorizata...cand merg fara top, cand pun topu' si dau drumu' la aer...e de vis...sunt alt om cand o conduc la sfarsitul saptamanii...si da, e din iulie 1993 iar cat am dat pe ea, chiar nu conteaza...mai mult decat s-ar gandi cineva oricum, pentru ca am vrut sa fie ca noua...am cautat-o mult, sa stiti...si inca ma mai uit dupa masini, dar n-am vazut sa apara una mai frumoasa, mai accesorizata si cu km mai putini decat a mea :)...inca ;)

altfel, plec in Delta maine :P...ce viata duc unii, nu-i asa ;)

mai vorbim noi :)...o sa mai auziti de mine :B

dragos002 20-05-08 12:41

O sa ii stea de minune la urs farurile smoked bafta si cu pisicuta...

Simpaticutzu' 21-05-08 23:41

O problema pe care o supun atentiei voastre:
-Pisica are numere de TOLL ce expira in 2 luni, deci nu trebuie radiata dupa ce expira numerele si prin urmare poate fi inscrisa in RO imediat.
-Pe de alta parte, ursuletu' are numere normale si definitive de Italia...si acum intrebare: Inainte de a putea fi inscris in RO, ursuletul trebuie mai intai radiat din Italia? Stie cineva sigur?
Multumesc.

UniculSGM 22-05-08 09:02

normal ca trebuie radiat! dar traim in Romania, asa ca...

Fr33`e30 24-05-08 20:09

ursuletzul care ma terminat din toate punctele de vedere ... bafta multa cu el

dan_m3 03-06-08 01:43

1 Attachment(s)
poate mai vi sa ma vizitezi la iancului ;)
bem o bere !!!

Attachment 553554

:mrgreen:

Simpaticutzu' 04-06-08 00:19

Quote:

Originally Posted by dan_m3 (Post 1568157)
poate mai vi sa ma vizitezi la iancului ;)
bem o bere !!!

Attachment 553554

:mrgreen:

pai, da un semn cand ajungi in tara :)...dar vin si eu cu cabrioleta acum ;)

Simpaticutzu' 07-06-08 01:36

Astazi am patit un necaz :(...era sa ma "spulbere" un taximetrist intr-o intersectie in goana lui nebuna pe culoarea rosie a semaforului si cu bautura in nas. Eram cu pisica. Am accidentat-o usor pe partea stanga si fata. Sunt destul de suparat, dar mai degraba furios...daca eram un metru mai in fata ma lovea direct in plin pe partea mea in portiera si eram "gata" :(...multa inconstienta in lumea asta. Acum va trebui sa o repar. Voi merge la prietenii mei la BMW Filaret sau daca nu ma duc direct la Bavaria. Noroc ca taxiul avea RCA valabil. Dar mi-a spus cineva ca daca soferul era baut, Soc. de Asig. (ARDAF in speta) nu va vrea sa plateasca. E adevarat? Are cineva alte informatii? Sunt foarte trist :((

Simpaticutzu' 07-06-08 01:57

9 Attachment(s)
Si ca sa va zic si un lucru bun, :) tot astazi, ursu' a primit un alt set de incaltari spectaculoase, asa cum are pisica: Jante Alpina, dar 4x100 pe 16'', Originale, cu certificat de provenienta, cheite pentru capace si carlige.

Sunt poate unicat in Romania iar daca nu, sunt oricum foarte rare. Mult prea rare, ca sa nu le fi luat.

Sunt 2 buc. 7J si 2 buc 8J gumate tot cu Toyo Proxes. Am deja 3 perechi de jante pentru urs :)...Jantele sunt impecabile si au mai "spalat" un pic supararea produsa de accidentul cu pisica...insa foarte putin :(...Atasez poze.

Simpaticutzu' 07-06-08 02:08

1 Attachment(s)
Atasez pentru cine e interesat si Catalogul Original Alpina pentru E30...si cum imi place mie sa inchei..."O sa mai auziti de mine" 8)...dar poate nu cu vesti din astea "accidentate"...
toate bune ;)

Skillzu 07-06-08 02:20

imi pare sincer rau sa aud de treaba cu pisica...
mai ales ca era cum era....si chiar daca va iesi perfect,tu tot vei stii ca a fost lovita.dar va trece.e fier,se face (stiu ca nu te incalzeste acum,dar asta e).Bafta si sper sa nu mai treci vre-o data prin asta...

Dani_E21 07-06-08 02:45

Quote:

Originally Posted by Simpaticutzu' (Post 1576664)
Astazi am patit un necaz :(...era sa ma "spulbere" un taximetrist intr-o intersectie in goana lui nebuna pe culoarea rosie a semaforului si cu bautura in nas. Eram cu pisica. Am accidentat-o pe partea stanga si fata. E destul de nasolut. Nu am poze inca. Sunt destul de suparat, dar mai degraba furios...daca eram un metru mai in fata ma lovea direct in plin pe partea mea in portiera si eram "gata" :(...multa inconstienta in lumea asta. Acum va trebui sa o repar. Voi merge la prietenii mei la BMW Filaret sau daca nu ma duc direct la Bavaria. Noroc ca taxiul avea RCA valabil. Dar mi-a spus cineva ca daca soferul era baut, Soc. de Asig. (ARDAF in speta) nu va vrea sa plateasca. E adevarat? Are cineva alte informatii? Sunt foarte trist :((

andrei trist eveniment:(
eu stiu ca nici o societate de asigurari nu acopera dauna daca conducatorul auto a consumat alcoohol
singura seansa sa iti recuperezi banii e sa il dai in judecata , indicat era sa va duceti cand nu mai era baut

quze 07-06-08 08:29

Sau Asigurarea plateste si il da in judecata pe inculpat.

Simpaticutzu' 07-06-08 10:12

Ma voi interesa de luni sa vad cum merg treburile vis-avis de RCA si bautura, oricum norocul mare e ca am destule cunostinte si relatii ca sa-mi repar masina fara sa ma coste nimic, pentru ca la urma urmei n-am nici o vina si daca va fi sa ajung prin tribunale, o voi face, chiar cu riscul de nu recupera niciodata nimic de la taximetrist, pentru ca nu e in regula sa mergi beat la volan, sa treci pe rosu plin in viteza si sa scapi basma curata, doar cu carnetul luat si o amenda.

Bmwaldo 07-06-08 11:14

Sincer, imi pare foarte rau pt pisica, macar o bataie buna daca primea cocalaru' ala sa se gandeasca de 2x inainte sa mai treaca pe rosu .

Sper sa iasa la fel, multa bafta !

Foarte tari jantele Alpina :D

dragos002 07-06-08 11:18

Ce a putut sa faca taranul la frumusete de pisica... In rest frumoase jantele de alpina o sa stea bine pe urs ....

haristeas51 07-06-08 13:43

Nu imi vine sa cred.Sa mor daca imi facea mie asa, ii calcam in picioare de taximetrist retardat am o boala pe ei,zici ce orasu e al lor.
Daca nu iti scoti bani din asigurare dal in judecat pt daune materiale,morale si de judecata.

naka66vio 07-06-08 19:05

poate acum e timpul pt o alt bara fatza .sincer imi pare f rau.stiu cum e si e f f dureros

Simpaticutzu' 08-06-08 19:11

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1577711)
poate acum e timpul pt o alt bara fatza .sincer imi pare f rau.stiu cum e si e f f dureros

sa stii ca nu e o idee rea...mi-a mai dat-o un prieten bun...voi vorbi cu cei de la BMW Filaret sa-mi comande direct bara fata Alpina (sper sa se poata)...parca se aranjeaza lucrurile si tot raul spre bine :D

Simpaticutzu' 10-06-08 23:18

Hi everybody :)...azi am fost la Ardaf departamentul Daune. Totul a mers destul de repede si "ca pe roate", ca sa zic asa...poze, consatari, etc...nu a zis nimeni nimic negativ vis-a-vis de bautura(pan-acu'), dar abia asteptam sa zica cineva ceva, ca ma <blindasem> cu Ordinul 11/2007 din domeniul asigurarilor unde este reglementat foarte clar ce se despagubeste si ce nu, in cazul RCA(vezi ART.26 si 27)...asa ca, in principiu nu ar trebui sa am nici o problema in a-mi recupera dauna...si pentru ca mi-au deschis dosarul de dauna foarte repede, am si dus masina mai pe seara la BMW FILARET unde am predat-o prietenilor mei de acolo(nu va trebui sa dau nici avans de bani deoarece lucreaza pe decontare directa cu ARDAF).
...asa ca urmeaza acum un necesar de piese originale BMW facut de cei de la Filaret dupa ce desfac masina unde a fost lovita, aprobarea necesarului de cei de la Ardaf, comanda pieselor si reparatia in sine(timpi aproximativi: necesar+aprobare pana pe data de 16 iunie, comanda piese si sosirea acestora din Germania pana in 25 iunie, reparatia in sine pana in jur de 30 iunie)...cam asa...insa nu prea merge faza cu bara Alpina...asta e...oricum, se pare ca "fratele cascador" cu taxiul va scapa ieftin...<<chip in taci>> ;)

Simpaticutzu' 19-06-08 13:34

1 Attachment(s)
I'm back ;)...Reparatia motanului inainteaza greoi, dar sigur... Bine ca am scapat cu janta nesparta si neindoita...doar putin ciupita. In rest, nu e foarte rau, marunisuri...se face ca noua :)

Altfel, ce parere aveti de lama asta Rieger carbon-look montata sub bara stock fata? credeti ca merita?...aaaaaaaa, si am uitat sa va zic, o sa-mi iau un hard top la ea, negru mat :)

bobby_gsi2 19-06-08 13:47

Quote:

Originally Posted by Simpaticutzu' (Post 1576693)
Si ca sa va zic si un lucru bun, :) tot astazi, ursu' a primit un alt set de incaltari spectaculoase, asa cum are pisica: Jante Alpina, dar 4x100 pe 16'', Originale, cu certificat de provenienta, cheite pentru capace si carlige.

Sunt poate unicat in Romania iar daca nu, sunt oricum foarte rare. Mult prea rare, ca sa nu le fi luat.

Sunt 2 buc. 7J si 2 buc 8J gumate tot cu Toyo Proxes. Am deja 3 perechi de jante pentru urs :)...Jantele sunt impecabile si au mai "spalat" un pic supararea produsa de accidentul cu pisica...insa foarte putin :(...Atasez poze.

Nu sunt unicate....exista un set de asemenea bijuterii si la Pitesti. Momentan sunt montate pe un urs cabrio....dar cum il stiu pe proprietar....nu se stie niciodata cum le muta. :)

weedboy 19-06-08 16:47

hardtop8)8)

Simpaticutzu' 20-06-08 15:11

Alooo!...Ziceti si voi o vorba de lama asta Rieger. E misto, e naspa, vreau si eu o opinie :P

26WRC 20-06-08 16:42

Quote:

Originally Posted by Simpaticutzu' (Post 1602974)
Alooo!...Ziceti si voi o vorba de lama asta Rieger. E misto, e naspa, vreau si eu o opinie :P

mai bine fara

Bmwaldo 20-06-08 16:46

e draguta, dar nu e cine stie ce, daca ai fi avut masina neagra ar fi mers vopsita in culoarea masinii . Asa, e cam ciudat sa o vopsesti gri sau sa o lasi neagra ... mai bine Alpina sau M :D ( stiu ca ai pasarelele tale si ca inca nu iei in discutie M dar cred ca o sa gasesti Alpina )

Simpaticutzu' 20-06-08 17:45

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 1603123)
e draguta, dar nu e cine stie ce, daca ai fi avut masina neagra ar fi mers vopsita in culoarea masinii . Asa, e cam ciudat sa o vopsesti gri sau sa o lasi neagra ... mai bine Alpina sau M :D ( stiu ca ai pasarelele tale si ca inca nu iei in discutie M dar cred ca o sa gasesti Alpina )

dar nu e neagra, e in striatii argintii cu negru(e carbon-look) si ma gandesc ca ar da bine pe masina argintie, bandouri negre, hardtop negru mat...mai, mai, mai...nu sunteti atenti deloc ;)...da' mai bine hai, fie, n-o iau...sa nu ziceti ca nu v-am ascultat :)

Bmwaldo 20-06-08 17:54

Quote:

Originally Posted by Simpaticutzu' (Post 1603228)
dar nu e neagra, e in striatii argintii cu negru(e carbon-look) si ma gandesc ca ar da bine pe masina argintie, bandouri negre, hardtop negru mat...mai, mai, mai...nu sunteti atenti deloc ;)...da' mai bine hai, fie, n-o iau...sa nu ziceti ca nu v-am ascultat :)

ochii mei are defecte :grandmar:

Sincer, iar sta bine cu buza Alpina. Asta e asa mai SF fata de ce gusturi ai tu. ( parerea mea, hac )

dan_m3 20-06-08 22:06

Quote:

Originally Posted by Simpaticutzu' (Post 1570323)
pai, da un semn cand ajungi in tara :)...dar vin si eu cu cabrioleta acum ;)

am fost frate !!

lasa ca ne dam amindoi cu cabrioul la vara !!

:!::!:

dragos002 20-06-08 23:42

Mie unu nu-mi place. Tot mai bine e buza de alpina sau un m-paket

All times are GMT +2. The time now is 13:39.

- Copyright 2026 4Tuning