![]() |
Re: Chevy Impala '66
pai suspensiile il costa cat a dat el pe masina..aproape..:(
|
sal
am si eu un inpala di 59.e in revista cox pe la sfarsit(ZEAMA DE PESTE)cica,dar nu e in starea cum e a ta,tre mult de lucru la ea. iar cu cromatul aici in romania cam poti sa uiti,ceva de calitate am incercat eu in toate partile dar in zadar numa carpeli. bafta |
cu asta mare noroc a fost... caroseria e in stare perfecta pt varsta ei, numai cutia d viteze, bucse ,electrica, si alte mici detalii trebuie revizuite la ea.. zic numai k interiorul e mai varza decat exteriorul..
oricum..am realizat k nu mai fac masinile cum le faceau pe vremuri :( |
solide k un tanc...:( acuma e plastic, fibra, pastic :lol: kaka maka
|
frate ai o masina pe cinste sa o stapanesti sanatos ..si cu mare grija...parerea mea e sa o faci PIMP car . cu niste jenti cromate ..niste cauciucuri cu balonaj mic...si dak ai banii un negru perlat...ar face toata treaba...parerea..(gusturile nu se discuta :D )
|
la cat de bine ii arata vopseaua....ar trebui sa fie prost..sa o faca neagra...avand in vedere..k ar trebui vopsita toata masina..inclusiv anumite parti interioare...
|
exact :) are nevoie doar un pic in spate, la portbagaj de un retus...e un pic afectata d trecerea timpului, dar nu f mult...si totusi, singura parte cu rugina de la o masina de 40 ani :)
|
5 Attachment(s)
poze cu arcurile noi in special... e f cocotata :???:
cre k va avea nevoie de jante noi :D si niste filmulete cu evacuarea/motorul, f prost facute dar se aude ceva acolo :oops: |
Deci vreau sa spun ca ai niste jante super pe mashina...adevaratele old school in 5 spokes...super adevarate!!
|
mersi , si mie imi plac super mult, dar nu am nici un merit...fostul propietar lea luat... akum cu arcurile noi si hard , cele vechi erau uzate si soft, e mai inaltata si nush, nu mai dau asa bine :)
|
Pai asta se intampla cu arcuri noi..asa e si la mine..sa ridikt masina de jos..acu tre sa i tai in arcuri sa o cobor inapoi
|
a vrut ea neaparat sa se cocoatze mai sus :D
macar e mult mai dura acum :twisted: |
Ce lungime are masina?In rest masina e OK8)
|
misto...imi place
|
tare masina...sper sa apara cat mai multe astfel de masini si pe la noi...eu daca o sa fac rost de bani vreodata cam asa ceva as vrea sa imi iau...
|
frumoasa masina,si arata si bine.cum merge??cuym ti se pare tie:D??vreo modificare ceva??
|
super tare...imi place k se readuc la viata din ce in ce mai multe americane..:D..sa o restaurezi kt mai aproape de original si incalto cu niste jante mari..
|
Daca poti sa-mi raspunzi ,unde ai gasit masina?Sau de la cine ai cumparat-o si de unde avea asa masina?
|
Ar vrea cineva sa cumpere o Chevy Nova 70? Adica chiar pe a mea? Face cineva o oferta? Ofer tot ce am la ea in acelasi pret! E inmatriculata in RO!!!!
|
felicitari pt achizitie!!!intodeauna am apreciat masinile old style!!!
|
E foarte tare masina....Bafta in continuare
|
update... caroseria data la sablat, se pare k avea niste probleme cu rugina pe dedesupturi(+improvizatii facute de fostul propietar ,demne de un iq subunitar) si interiorul va fi facut aproape de la 0 :) toate astea pastrand linia stock a masinii...ah, si o vopsea tare,dar mai e pana akolo :)
|
Quote:
Acum mi-am luat un Ford LTD 72 cabrio.Imi ajunge la inceputul luni martie. Aduc si genti cu spite. Corne Sibiu 0729963867 |
Quote:
Corne 0729963867 |
offtopic.. foloseste pm ;)
|
SpeedeR masina ta este reconditionata la servisul Renault de langa Carrefour Militari ?
|
6 Attachment(s)
dap..si update.. sau " restoring an Impala " :D
|
Marfa masina, de cand lucrez acolo in service aproape in fiecare zi o "examinez".
Felicitari lui Virgil, tinichigiul care se ocupa de ea si baietilor de la mecanica.:-) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza de la mine (pacat ca am facut-o cu telefonul).:D
Maine fac poze si la celelalte masini din curte.;) |
Merci pt poza :p
Poate ne vedem si stam de vorba cand mai am ocazia sa trec pe acolo,da?! :) |
Cu cea mai mare placere dar momentan nu mai lucreaz la Serus :cry:, dar ma intorc la vara sa lucrez cu TG4.:-)
Imi cer mii de scuze ca am promis ca fac poze si la celelalte masini din curte, dar ma revansez eu la vara.:-) |
Eh, ne vedem la vara atunci :)
si ca tot sunt curios,ce e tg4? :D |
TG = Tinichigerie si 4 este numarul echipei de tinichigii.:-)
TG4 este compusa din Marin (Zurli) si Razvan (Nepotu').:-) |
Felicitari pentru curaj si perseverenta! Sunt sigur ca o sa iasa ceva superb.
Poti sa-mi spui cam la ce pret te va duce lucrarea (tinichigerie/vopsire)? |
10 Attachment(s)
Mic update :D
|
Superba culoarea
|
Cum arata in martie 2008 si cum poate sa arate acuma :love:.
Succes in continuarea restaurarii si mai asteptam poze. |
Bestieee :twisted:, priviti cum arata pe langa plasticu' ala francez de langa...:lol:
vad k ai o cv performanta, stiam ca ai un motor 6IL, asta de unde l-ai procurat? |
Multumesc! :)
Florin, mai este si un inline 6, dar totusi, un V8 e ceea ce trebuie :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning