![]() |
1 Attachment(s)
Sa ma prezint si yo ca's nou paici
Nume: Stefan Nick: COObra (doi de O de la ochelari) Varsta: 25 anishori Oras: Bucuresti Ocupatie: Agent vanzari Hobby-uri: MASINA mea, compu, netu,muzica, etc incerc si o poza cu batranul meu rechin blonda de langa (cu spatele) e nevastamea.Si ea e tot hobby. :D |
1 Attachment(s)
Iote inca una cu mine si cu jumatatea.
|
bine ai venit printre noi
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ce mashina frumoasa ai :wink: |
Quote:
din ce an e? |
Am 18 de fapt :)
La noi asigurarea e mult mai putin, cam 700 pe an, daca nu ma insel. Masina e din '98. |
B 31 FXN - sper sa fie si mai frumoasa (promis de la mecanic ca are un baietel care toarna spoilere si cica are model si pt a mea)
speram sa trec pe la mare la curse da sunt in gaura cu banii si nu ajung de benzen :( See ya ! |
ete cu ce ar trebui s semen ata...
ooo cacat nu ma lasa sa fac upload :( :( :( :( |
Quote:
|
COObra bine ai venit printre noi !! :lol:
P.S. super misto rechinu` :peace: :peace: :peace: |
Oamenii e la mare si se trag la liniute si io stau acas' :(
pe yahoo intru cu nick iuliastef pe mirc nu prea pot ca suntem multi in retea si prea putine ip-uri Vorbim Pa |
Hai si eu:
Prenume: Jeff (pe bune!) Varsta: 32 Profesia: inginer Masina: Octavia 1.9tdi 90CP Hobby: masini, soferie, muzica buna, etc, etc... :wink: |
1 Attachment(s)
loool :) :) Oameni E la mare... si... NU SE TRAGE??? fuck this shit !
oricum o poza cu je :) peace dudes |
:) a da sry am uitat un mic detaliu :) sunt tipul din dreapta pozei... nu nu fusta aia care flutura p`acolo :) peace
|
lool... ceilaltzi doi cine is?
|
Totusi
FUSTA CINE-I???? :wink: :lol: |
tekno: ala din stanga pozei (parte opusa lu' Santos) e Hondaru (:peace: \"romāne\") si in mijloc... nu stiu :)
|
1 Attachment(s)
pai simplu... stanga Hondarul , Nitr00 in mijloc , je si fusta e asta :)
|
faina fusta :lol: :pelvic_th
|
A draku marmota
aaaaa pardon fusta :lol: :lol: |
:shock: :shock: :) noi eram acolo langa ea :) eu si cu bishop , mult mai tare senzatia :)
|
1 Attachment(s)
Silviu \"URSU\" Dumitriade - 25/187/94
Motocilate, masini vechi, tuning si styling, ... Am Austin Rover Metro 1.3'89, Oltena 12TRS 1.3'95, Volkswagen K70L 1.6'72, Mercedes Benz 190D 1.9'60 si o superba roscata, pe numele ei Honda CBR1000F 1.0'90 ... |
Dar tu ai acolo o adevarata colectie retro, nu gluma...
Bun venit Hondare, ca si o motocicleta Honda este o Japanese Muscle... Sanatate si respect... :lol: |
hai sa ma prezint si eu ptr ca postez de ceva vreme pe forum
nume : Cristi data nasterii: prin '78 profesia: economist hobby: masini (logic), computere, fotbal (Fortza Faru) masina: Subaru Impreza WRX STi 2003 putin modificata :)) |
3 Attachment(s)
bha cika mai vreau sa ma mai prezint si io o data adika mai bine va dau o poza mai noua ... ca sa nu ma uitatzi hihihihihi
|
1 Attachment(s)
inca o poza in care sunt mai serioasa decat de obicei ... sunt o fire care rade tot timpu` :))
|
Sa nu te miri daca o sa te trezesti cu zeci de PM-uri in care se prezinta baietii... :wink:
|
kitana... eshtyi frumoasa rau... :bunch: :bunch: :bunch: :P :roll: :twisted: :oops: :wink:
nu tzi-am ami vazut mesajele pe forum... nu te mai certzi cu nimeni... ce s-a intamplat? |
haha tekno m`am mai cumintzit si io :) nu vezi am devenit o dulceatza de fata ... am am uitat un amanunt ... sunt cuminte pe forum ca ce fac aixci in sala lume... daka aveam aici produse cosmetice le vindeam imediat s`a ras cu lacrimi au doamne daka mai sta asta de la sala aici 5 luni pleaca cu paru` alb :)) l0l auzi ce`mi zice lumea \" cea mai fidela clienta da cea mai problematika \" uliuu cika`s rea :) valeleu
hondare io nu ma supar io raspound la toate mesajele :) |
1 Attachment(s)
ahha ce mika sunt in poza asta
|
:?: cati ani are kitana? ai fost recent prin Timisoara? cred ca te-am mai vazut!
|
nu am fost la tm da as fi vrut sa vin la meci :( si nu am ajuns... din pacate ee asta e... am 15 anishori sunt mikutza :))
|
1 Attachment(s)
nume : DANIEL
data nasterii : 17april76 profesia : MUNCITOR... hobby : MASINI,MASINI,MASINI.... masini :mercedes 126 84 mercedes 123 83 tranzit 69 dacia papuc 04 dacia berlina 85 vreau \"fabric\"un ursuletz cu 500 sau 350 turbo si cam atit. |
Welcome !
PS: toate masinile sunt ale tale ?! |
da
de ce?? oricum ultimele trei sunt pentru munca... :shock: |
hmmm...kitana....nice eyes!!!! :yikes: :bunch: :bunch:
|
zip este? prea marpha ochii mei :))
|
Modestia asta..... :P
|
B|shOp-VR6 sunt narcisista nu stiai ? l0l :) era o gluma... da daka imi place ceva la nebunie la mine aia sunt ochii am cei mai marpha ochi :)) moama mi`au murit laudatorii :) aku` ma laud singura :P haha
|
ce ochi patrunzatori ................ai doar 15 ani? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning