![]() |
tekno: imi pare rau ca nu am facut pozele mai calumea. \"Eleronu'\" ala e din lemn si toata masina e de KKO ! :evil:
|
:D :D nu are functie aerodinamica si la pus omu sa taie o slanina
pe el . mai o ceapa cand merge la camp :D :D |
:D :D nu are functie aerodinamica si la pus omu sa taie o slanina
pe el . mai o ceapa cand merge la camp :D :D |
lool
da are scaun asha de inalt? PS eleronul nu e de lemn gabi, e ecologic :D |
haha, ghetto schoolbus-ul e chiar interesant :lol: :lol: :lol:
|
ala ii facut din ceva cadilac?
|
cerdca din navigator
|
:D
Pt aerodinamica omu foloseste portbagajul de sus de pe masina !
Cat despre eleronul dp portbagaj cred ca e pe post de tocator |
looooool
shi yo care cerdeam ca eleronul e maner... |
lasa ca si eu am vazut un passat vechi cu eleron turbo de lemn
:cry: :arrow: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
dementzial eleronu .... scoate masina la portitza si are bank de lemn sa stea soacra la semintze
|
Intrebare Intrebare....
Mi-am luat masina acum o luna de la unu' care s-a chinuit sa-i faca ceva tuning exterior...da' pe bune...imi scrie mare pe luneta \"turbo sport\"... :roll: Cum pielea mea scot tampenia aia de pe luneta ca nu reusesc ? E ceva care o curata fara sa iau penseta si sa smulg milimetru cu milimetru din el? |
lool
nasoala treaba... yo nush cu ce i-l potzi da jos, :lol: alte elemente de design deastea de la tzara nu a ami pus ala pe ea? :D |
Pai, in primul rand pune o poza aici :lol: si dupa, da-i tare cu foen-ul/sau incalzeste locul cumva si-o sa se dezlipeasca :wink:
|
2 Attachment(s)
:lol:
|
1 Attachment(s)
... :lol:
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol:
sa pun shi eu ceva... |
asta mai era pe undeva pe aici am mai vazut-o :lol:
|
n-am poza...si daca as avea imi ajunge rusinea de aici...ce vreti sa radeti si voi? :?
da binenteles ca are si neon din ala din baie inauntru in spate.Da va rog...are capac peste...si e mov. De fapt avea.... :twisted: Deci nu prea stiti...las ca rezolv cu penseta :roll: |
ovi masina aia ce ai pus-o tu de parca e de la jandarmi ,nu stiai poate ca e \"undercover\"\" :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
|
posibil... :lol: :lol: :lol:
|
da asa o fi :lol: :lol: :lol:
|
marfa esapamentul ala.Sunt curios ce firma e :D .Poate o sa-mi pun si yo pe Matiz.Cred ca ar da bine :D :D
|
Treaba aceea cu Turbo sport trebuie incalzita putin cu feon-ul si se dezlipeste foarte frumos.
|
merci K_gula
O sa incerc sambata ... o bag in curte si-i dau cu feonul sa vad ce iese :D ...eu mai aveam putin si turnam spirt si-i dadeam foc :x ... |
1 Attachment(s)
aveti in imaginea de mai jos un olcit tunnat in ograda ...
2 steme de audi capace de la oz racing :lol: parasolar PIONEER praguri , spoiler si faruri luate din targ sita luata de pe butoiu cu varza stergator vopsit alb :wink: bec reflectorizant luat si ala tot din targ(20 de mii 4 bucati) si in spate avea lipit abtibild cu \"Fuck You\" - marpha masina! P.S: sorry eu nu observasem subiectul asta si deschisesem altul legat de Kitch-uri :oops: :oops: :cry: |
1 Attachment(s)
...no comment :lol:
|
Oltictul, de cacao...
Calibra are degeaba eleronul asa sus, ca nu are nici un efect, ca aerul se lipeste de masina la viteza mare, deci ar fi trebuit pus mult mai jos... Poate vrea sa decoleze... :arrow: |
3 Attachment(s)
Nu stiu ce-au sub capota, da' sigur arata de kko!
|
vai de mine ce pocita e asta galbena cu praguri albastre.. n-o sa mai dorm linistit la noapte :( :( :(
cat despre ceva funny ce am vazut.. sigla de la M Power pe o Dacie berlina, insa nu M sau W, ci pusa pe verticala, semana cu semnul ala de suma de la matematica, sigma :lol: :lol: :lol: |
mah tekno ala cu tricoloru' e beton rau .
fac pariu ca e indragostit de Funar :) |
Rar cand veti vedea o dacie facuta cu bun`gust...is 2 chestii care se bat cap in cap, de multe ori 8)
|
nu ca i-mi place dar trebuie sa racunosc vezi TYE
|
Quote:
|
bah fratzilor, de kko sau nu Dacia aia sport galbena si cu albastru a facut o solenza la legale la Timisoara.
|
Tocmai ce vorbeam de TYE...
Duminica am vazut chintesentza kitch-ului romanesc... Un papuc carosat din aluminu avea in partea din spate, sus pe cabina de Al, un eleron... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P |
circula de mult prin buc hondare papucu ala .. adi chiar a vorbit cu omu si l-a intrebat daca da randament .. si omu era foarte fericit ca da .
pacat ca nu a avut si aparatu la el .. ce aparat .. de fapt ii trebuia o camera video ... sa vedeti ce lasate erau rotile de la apasarea pe care o exercita acel eleron |
Eu nici acum nu m-am oprit din ras de cand l-am vazut... :P :P :P
|
Quote:
Oricum e tare :P :P |
Nu din cauza suspensiilor ci a ambreiajului, ai uitat? :wink:
Oricum dacia aia e oribila!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning