![]() |
1 Attachment(s)
update
|
Re:
Quote:
Da arata marfa... dar prbl e ca interiorul si stopurile le-ai marit rau si se vad nashpa.... Am vrut si eu sa fac asa portbagajul dar nu am gasit nici o poza k-lumea.... Spoileru arata EXCELENT!!! |
puneti unu un portbagaj ridicat la audi`u asta ca eu simt ca innebunesc , de o ora caut de nebun , am rupt google`u `n 2..... si totusi , NIMIC ! :(
puneti unu plz o poza cu un portbagaj ridicat de rs6 ... plz |
golfu nu va place?
|
ba da , e sexxy golfu , exagerat cu farurile si linia aia dusa aiurea in fata , insa .. una si cu una fac 2 , puneti un rahat de portbagaj cu rs6 ca innebunesc ..
|
2 Attachment(s)
:D
aveti ocazia de a vedea singurul RS6 kombi FARA portbagaj , acesta a fost scos :) :) din cauza faptului ca nu s-a gasit unul ridicat :) deci dupa lungi cautari s-a ajuns la concluzia ca .. mai bine fara :) .(punct) ! |
god job santos :D frumos .... :D da dc ai pus de 2 ori poza?:D
|
2 Attachment(s)
am facut si eu o varianta pt ele :D
|
Re:
Quote:
ideea e ca ... daca respectivul vrea s-o vada mai in detaliu , o ia pe aia mai mare , daca vrea s-o vada asa ... in mare ... o ia pe aia de 800 / 600 |
frumos lucrat
la golf nu shtiu de ce da am impresia ca sta intr`o parte ! la audi numa de bine :D |
1 Attachment(s)
modificari minore si de efect...
|
nu te bagi si la audi man ? chiar sunt curios ce scoti din aia
|
1 Attachment(s)
my golf... nu prea imi place cum mi-a iesit.... :oops:
|
ba e mishto...chiar buna idee ai avut cu lumina farurilor...se vede marpha...spoilerul fata e cam urat da merge :wink:
|
2 Attachment(s)
dupa cateva ore de munca am reusit un *** :) sper sa va placa... :)
|
loooool ce cacat mishto ai facut...modestule...bv :wink:
|
trecand peste cateva chestii , ti-a iesit chiar misto ..
gj , bv |
mai baga cineva vro poza?
|
santos...te rog sa zici acele chestii :) ca poate am sa le corectez :D stiu ca am greseli majore la fundal..si la selectat(se vede colturos) :)
|
1: Taieturile portbagajului
2: Antena aia , nush cum naiba se vede ba nu se vede , tu stii 3: Intre acoperis si LcD`u din mijloc , adica partea unde-i parbrizu ... pm ..se vede ca ai luat cu totul , trebuia sa redai albul ala imaculat din spate(recomand Ariel) si eu am avut aceiasi problema , am refacut fundalul .. nu-i greu , sa te uiti in poza mea, daca o analizezi bine , se vede ca muntii-s refacuti (sau ce-or fi aia) 4: Nush de ce am eu senzatia ca e putin stramb pus .. totul acolo in spate 5: Pacat ca ai dat cu negru pe .. roti / latiri ... : / trebuia sa le lasi culoarea initiala eventual s-o mai latzesti un pic anyway , ti-am zis ,masina arata super , chiar o vad mai tare decat a mea , congratz |
2 Attachment(s)
Acum , challenge ..
2 poze .. Holden Monaro 2 poze diferite , una din profil , cealalta .... : / hai .. sa vedem ce scoatem .. bafta baieti p.s: recomandare , n-o faceti in 15 min, doar ca s-o faceti , faceti-o in timp ... ca lumea , bafta ! |
1 Attachment(s)
1) stiu :)
2)nu iti inteleg problema :D 3) shit happens :) 4) e putin inclinat spre stanga :D 5) vroiam sa incerc ceva gen allroad quattro !!! uite , referitor la 2) : |
1 Attachment(s)
:roll:
|
1 Attachment(s)
:writers_b
|
1 Attachment(s)
lol...DVD abea acum ti`am vazut poza cu Holden...sorry pt culoare..dar n`a fost cu intentie :D
|
1 Attachment(s)
Modificari minore....
Astept criticile plsss!!!!!! Poate ma bag si la aia din fatza diseara!!!! |
imi place :wink:
|
1 Attachment(s)
care se baga la asta...
|
2 Attachment(s)
CUM ESTE???? :arrow: :arrow: :arrow:
|
1 Attachment(s)
:arrow: va place? am incercat un paint :D este primul ,a ieshit bine ?
|
sfat...fa geamurile negre pt ca ai probleme cu eleronul :))
|
1 Attachment(s)
:o
|
2 Attachment(s)
:D
|
frumos santose :wink:
|
Re:
Quote:
|