![]() |
Re:
Quote:
|
te-ai gandit mult cand ai zis ca bmw-ul ala da mucu la ferrari ?
m-am luat cu un 740 d si l-am facut muci pe curbe :)) model de asta nou ... nici nu vreau sa-mi imaginez ce face un ferrari septaru ala :)) tu compari o masina supersport cu o limuzina .. ce sa mai zic ? |
mey ....... mam referit la design si posibiliatetea de tuning pe care a facut-o nu ca ii da muci efectiv la perf asa ca ...ssssssssss LOGIC ca ferrrari ii da mucu la perf
|
Quote:
Cum poti zice ca un Ferrari are posibilitati mai mici de tuning decat un BMW?!? |
ieri pe la ora 23.00 pe bulevardul central din constanta (e o statuie cu o elice de vapor..pe acolo :) ) era parcata o Honda NSX...nu prea mi`a placut masina in poze...dar pe viu este :shock: dementiala...n`am avut timp sa observ numerele din pacate:(
|
tocmai am vazut azi DOUA bmw M6. repet.. DOUA parcate unu langa altul.. almebe negre 8)
|
am vazut un CLS in Piata alba iulia negru cand l`am vazut am ramas :o :o :o :o :o :o ps: avea numar strain :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
deja am avut deosebita placere de a auzii .. 2 amguri .. cls oh da .. doamne .. cand o calca .. s-a terminat .. auzi toata herghelia aia cum incepe sa tropaie .. prea frumos sunetul PREA frumos ;) |
si mai auzi : \"vai Doamne ce saraci sunt romanii \" :(
|
Re:
Quote:
|
fi atent... eu stau in Ploiesti... un oras relativ mic in comparatzie cu Bucurestiul.. si gasesti masini aici.. de la CLS , BMW seria 7 si seria 5 , Hammeruri, Ferrariuri Jaguaruri , Maserati, cadillac Escalade, Lincoln Navigator, si multe altele... cel putin pe arterele principale ale Ploiestiului ele pot fi vazute zi de zi...in afar de 2 FErrariuri cate am vazut eu .. mai sunt cel putin cate 4 bucatzi din fiecare mentionat mai sus.. si imi pun o intrebare : Oare romanii sunt saraci????
|
am vazut si yo ieri nsx`ul rosu` prin constanta...are nr de cta....si are niste stikere pe el....e prea adevarat...si se auzea super motoru`....si am vazut mai de mult ...in fata la bowling corvette c6(rosu)...marfa..
|
Re:
Quote:
|
de cateva zile tot vad prin mamaia un lamborghini murcielago negru....are nr de de bucuresti(numere provizorii rosii)
|
Re:
Quote:
|
eu am vazut un beatle din ala decapotabil si avea culoarea albastru cameleon
|
opel speedster argintiu
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
am vazut un RX-8 super frumos facut...albastru cu negru...spoilere,praguri,eleron,tot..tobe marfa...prin zona eroilor...are cineva poze?....eu ii facusem poze cu telefonu care mi-a fost furat in aceeasi zi cand am facut pozele :( ...aaa si telu il aveam de 3 zile..era nou noutz
|
da ma ...
e rx8`u lu bogdan .. tipu care a avut hyundaiu coupe galben .. ala .. nu ultimu model , nici penultimul , antepenultimul :) galben ... facut mistocutz .. asta cica are 280 de cp .. tipu macar o conduce ... nu .. ca ddb`u .. :)) l-am vazut intr-o seara .. jbinga pe ana ipatescu .. intrat pe victoriei .. luat curba dreapta .. inspre aviatorilor .. dreaq stie cat avea .. peste suta mult oricum ... eh ... ia aparut masina ... de pe stradutzele alea .. bine ca a vazut ala si a franat ca praf se faceau .. pilaf.. si va intrebati .. de ce mor ... baietii .. inconstienta - alcool ;) in alta ordine de ideei .. ieri .. prin bucuresti ... alerga un NENOROCIT DE LAMBORGHINI MURCIELAGO NEGRU CU NUMERE DE BUC SI CAND ZIC ALERGA ... ma refer la ... 6-7 mii de ture ;) deci chiar o calca ... vai cum putea sa sune nenorocirea aia de motor .. pfff .. bestial ;) btw , in curte la INTERNATIONAL LEASING .. pe langa MC DONALDS BUZESTI ... zace un Jaguar E-type ;) vechi ... ;) e bestial |
eu zic ca avea 10.000 rpm :))
|
ieri: 360 Modena rosu, belea :shock:
azi: M6 negru, :shock: edit: ah da...si cica e si un H2 limo prin oras, is curios cat ii de urias, tre sa stau geana zilele astea :wink: mda...suntem o tara saraca intradevar :no: |
H2 limo l'am vazut si eu azi prin oras... e urias :roll: si M6 sunt doua, ambele negre :wink: ca le'am vazut intr'o zi parcate langa parkul botanic unu langa altu :yikes:
|
raman placut surprins mereu si in ultima perioada de ce masini aud ca sunt in timisoara sau doar intra prin partea aceia a tarii ...2 M6 ce sa zic daca au dat 100 000 pe bucata in caz ca au luato sh ca sunt o gramda pe mobile desi nu cred deci noi adik 120 140 000 pret de noua parca ce sa mai zic ....
|
azi in cta am vazut ferrari f430 rosu cu nr de germania...arata bestial...se auzea super motoru :shock: :shock:
|
1 Attachment(s)
sambata in baneasa a vazut asa ceva :).am pus poza mia joc :D/...era rosu si avea numere de UE :) era superb :D
|
cred k pe asta l`am vazut si yo...il conducea un tip pe la 25 de ani.... :x
|
zicea cineva pe pagina anterioara de speedster ce e frate asa aparitie tare uitete in targ la autovit duminica sa vezi s a intamplat sa fie si 3 si pretu la sh nu cred ca e asa de mare sorry de offtopic
|
Lotus Elis :) superba masina :) pacat ca nu era pe galben :(
|
ieri am vazut in brasov doua corvette-uri cu numere de bucuresti , parcate una langa alta :)
|
Si eu le-am vazut tot ieri prin ploiesti :twisted: .Cred ca erau in drum spre brasov :D
|
dap posibil...nu era si un Ford Explorer cu ele? :)
|
H3...intr-o noapte pe Stefan cel Mare
|
H3 nu exista :P
|
Re:
Quote:
|
Asta mi s-a parut ca scria in spate...oricum avea nr de state.
Dupa ce am cautat putin am gasit urmatoarele linkuri : http://www.gmhummer.com/forums/showt...oto=nextoldest http://www.gmhummer.com/gallery/showphoto.php/photo/125 Daca am gresit...my bad :P |
Astazi in Iasi in fata hotelului Astoria pe la ora 14 o Alpina V8 S modelul dupa 6 series .SUPERB ! l-a mai vazut cineva ?!?
Am si poze pe telefon da n-am bluetooh ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning