![]() |
re: E36 - Drift Car
A iesit f tare ,imi place mult de tot cum se aude..totusi trebuie si un filmulet :)
|
pai ce va arat ma ca voi stiti cum se aude:lol:.o sa pun si un fimulet da nu prea se intelege nimic...
|
frate da greu mai e cu locurile da drift in bucuresti.pe unde te duci,ori vine garda ori sa trezeste vreun comunist sa iti strice distractia.daca e cineva care stie vreun loc mai retras unde am putea sa ne dam putin i-as fi foarte recunoscator daca ar zice ceva de el...
azi am inceput operatiune usurarea,am scos bancheta si plasticele care mai erau prin spate,si in portbagaj.mai sunt fetele de usi,mocheta si sa vad ce mai gasesc pe acolo.cu fiecare kg scos se simte altfel... |
hai ma SYLule k incet incet o sa ajunga asa cum vrei tu...b:Dafta in continuare!!!
|
la sfarsit sa-mi spui si mie ce ai scos si cam cite kg in total te rog
|
salut,knd ai timp fa si tu un filmulet sa vad cum se aude evacuarea pls...eu as vrea sa pun doar o finala si modelul de finala e cam ce caut eu...si de unde ai luat finala,eventual un pret...aici sau pe PM..stima
|
chiar o sa le cantaresc sa vad de cat am scapat.ca sa dau un exemplu,dupa ce am dat tot din spate jos,masina s-a ridicat 2-3 cm de spate.
iar finala este una cumparata din targ,pt ca acolo am gasit modelul asta.am dat 250 lei.o sa pun zilele astea un filmulet. |
Quote:
eu nu inteleg cum nu gasesi tu locuri pt drift prin buc :) sunt o gramda de mag mari cu parcari exterioare si interioare:D politehnica e mare rau vb cu paznicul si gata incinta fosta semanaoare la depozite la fel vb cu paznicul ii dai 2 beri si te distrezi cat vrei .....daca vrei gasesti:) |
incearca baneasa, pe timpul noptii evident :)
|
Quote:
|
de parcarile supermarcheturilor stiu si eu,dar mereu fac paznicii aia de acolo gura,sau se gaseste cineva deranjat sa sune la politie.dupa ce se duce zapada asta o sa incerc toate locurile astea de care ziceti voi,si de care nu stiam,tocmai de aceea am postat aici,sa aflu de ele.va multumesc.
|
Cand te apuci de treaba .....timpu trece si se apropie cursele
|
Quote:
|
oooo..bv sylule , knd o montezi poate ma anunti si pe mine :D
|
sigur ca te chem.sti bn ca voi nu lipsiti de cate ori fac eu ceva:D
|
Sa bagi filmarile alea cu noi 2 sa moara lumea de necaz:))
|
salut varule.cand o sa fac rost de ele o sa pun aici.bafta si puneti niste table pe spate.:D:lol:
|
sylule ...hai cu poze sa vedem ce ai facut la masina nu mai sta....
|
Quote:
Hai bafta cu msina |
1 Attachment(s)
Uite aici cind nu am mai putut sa fac nimic si am fugit toti de garda :D:lol::lol:
|
hai ma nu pui si tu poze cum a esit instalarea franei de mana ca suntem curiosi si baga si un filmulet sa vedem cum ai inceput sa o controlezi pe doamna miti:dance:
|
Rokare da u cand ai de gand sa pui masina ta pe forumu...
Scuze pentru OFF-TOPIC Fortaaa |
2 Attachment(s)
cu frana de mana e o problema.i-am tras conductele le-am legat,dar cand a trebuit sa aerisesc franele,din cauza ruginii si a anilor care au trecut,s-a rupt un aerisitor si am renuntat.acum trebuie sa fac rost de un etrier si sa il schimb.pe desupra nu am fost atent si am legat conductele invers decat trebuie,dar asta nu e o mare problema.se rezolva in 10 minute.hai rokare si tu ursul ala ca rugineste in parcare.hai ca vin eu cu al nostru intro zi sa il facem sa mearga dea latu'.
|
si inca o problema...nu am gasit nici o conducta care sa se potriveasca cu unul dintre filetele cilindrului,asa ca a trebuit sa ma duc la un strungar.sper ca zilele astea sa pot sa o termin si sa vad cum e.momentan sunt in cautare de garaj ca nu am unde sa lucrez pe vremea asta...
|
am reusit sa montez frana de mana,dar nu functioneaza.adica trebuie sa trag foarte tare de ea ca sa franeze,cu ambele maini.nush ce poate sa fie.poate ma poate ajuta cineva cu un sfat...
|
Hai ma ca mergea bine azi cind am plecat eu;)
Bafta in continuare si sa ma suni daca vine ala cu jantele |
mergea mult mai bine,mai ales dupa ce am mers mai mult cu ea.dar frana de mana e pozitionata incomod,nu pot sa trag de ea.acum trebuie sa o dau jos iar si sa vad unde dracu o mut.nu pot sa urc filmulete ca sunt mp4(cred).
|
am mutat frana de mana mult mai in fata,am prelungit-o...e foarte tare,blocheaza instant,e treaba.am dat jos din masina tot ce am putut,mocheta,plastic...etc.acum mai ramane sa ne invatam cu frana de mana.
|
poze poze sa vada lumea
|
Quote:
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:twisted::twisted:: twisted: |
frate chiar a fost forta aseara.frana aia chiar isi face treaba.si cum e si cu amortizoare tari,cu arcuri joase,e treaba.trebuie neaaparat sa ne apucam si de a ta,sa fie si a ta fortzaaaaaaaaaaa.poate te vad si pe tine ca arunci tot din ea:lol::lol::lol:
|
5 Attachment(s)
poze poze...
|
frumoase poze ;)), in modificare totala , sa fie fortzaaa !
|
Quote:
|
asteptam :X
|
Quote:
|
|