Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sondaje Auto (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto.html)
-   -   Ai investi bani intr-o masina veche? (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto/57425-investi-bani-masina-veche.html)

D o n n 23-06-08 15:42

Re: Ai investi bani intr-o masina veche?

obsesia mea masinile astea
bmw`urile vechi.....cum e asta si e30 :D scuze de offline dar de unde ai luat chestia aia de pe parbriz cu numele

piratu_volvo 23-06-08 15:45

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1607997)
obsesia mea masinile astea
bmw`urile vechi.....cum e asta si e30 :D scuze de offline dar de unde ai luat chestia aia de pe parbriz cu numele

Mi l-a trimis cineva din state;).

aleks 21-07-08 19:21

Re: Ai investii bani intr-o masina veche???

Quote:

Originally Posted by johnny111 (Post 1231803)
Am facut-o si-o mai fac. Am investit 1000 Euro intr-o Dacie din '86 pe care as lua cel mult 800 pe piata ( dar am facut fericit un om care a vazut cum masina lui se naste a 2-a oara) si lucrez o alta vechitura de 30 de ani, pe care n-o sa mi-o asigure nimeni. Si cu toate astea o sa ies cu ea pe drum. Ce se intampla daca mi-o loveste cineva? O s-o repar, daca o voi putea, daca nu, voi reconstrui alta.
De ce?
Pentru ca masinile vechi sunt altfel decat cele din vremea globalizarii si a externalizarii productiei, pentru ca sunt mai frumoase, mai salbatice si mai altfel. Cum spunea Jay Leno: " din vremea in care masinile erau din fier si femeile erau fericite".
Pentru ca nu vreau inca de devin parte integranta a unei societati de consum, pentru ca vreau sa decid eu in ce masina mi-ar place sa circul, nu sa-mi explice cineva cat e de buna o roaba din plastic, cu motor de unica folosinta care crapa in primii 10.000 km
Pentru ca asa ma simt eu bine, sa nu privesc totul prin prisma banilor.

iti apreciez mult punctul de vedere, desi eu unul nu as mai investi intr-o masina veche, din alte motive, sunt deacord cu tine, sa stii.

tavi200 22-07-08 00:10

am votat cu da!am investit si inca mai investesc intr un ursulet care are 25 de ani :)si nu nu imi pare rau

bmwm5 22-07-08 10:57

exista pe o straduta din Dorobanti un Jaguar parasit si ruginit.ma bate gandul sa-l gasesc pe proprietar sa vad daca il vinde,poate il readuc la viata.

Danutz Bratosin 22-07-08 11:27

da, as investi si investesc....intr-un oltcit....cat se poate cate putin cate putin da investesc..pana voi avea bani mai multi:)
este vorba de pasiune...eu unul nu ma pot despartii de oltcitu' meu...a fost in plan de remat de multe ori...da slava domnului nu sa ajuns pana acolo:)acum sunt in planuri mari cu el:twisted:

sfert 25-07-08 09:24

2 Attachment(s)
DA, pozele vb de la sine si in curand se va batea cu ursi de 2.5 :)
Momentan are decat suspensie, amortizoare Koni + arcuri FK trebuie sa apara acum strutbarurile fata+spate, evacuare completa cap coada, carburatoare duble etc.

fasso 26-07-08 00:45

da, am investit si sunt dispus sa repet figura oricand atata timp cat simt ca masina respectiva merita;)chiar daca multi mi-au zis sa o vand si sa scap de ea, raman de parere ca masinile din ziua de azi nu mai sunt ce erau odata...tin sa mentionez ca detin un civic din '85 cu care circul zi de zi...

dydysoft 27-07-08 12:55

1 Attachment(s)
Da, merita investitia intr-o masina veche....
a mea inca nu e finalizata, dar cat de curand...

Dr3adLorD 30-07-08 03:12

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1657630)
exista pe o straduta din Dorobanti un Jaguar parasit si ruginit.ma bate gandul sa-l gasesc pe proprietar sa vad daca il vinde,poate il readuc la viata.

e alb cumva ca s-ar putea sa-l stiu ?

KillerINC 29-08-08 03:19

da , as baga

urmatoarea dupa solnitza o sa fie masina nevestei, masina care va fi acizitionata cam in 2-3 luni

tind sa aleg intre

BMW seria 3 , motor 1.6 benzina, kompakt , 1996
Golf 3

adi_wauxhall 07-09-08 12:38

da, as investi , de fapt investesc intr-un opel pt ca il fac cum vreau eu.

quick_silver 11-09-08 00:35

da, doar daca ar fi un bmw e30 :)

FLAME 21-09-08 17:18

da..doar daca as face-o pentru concursuri...altfel nu

aleks 22-09-08 13:45

ce fel de concursuri?
spl? linii? show'n'shine? :)

Mustang 22-09-08 14:09

Cu siguranta.
As restaura o Dacie 1300, un Opel Rekord, un Mustang 65 / 67 / 69, un Taunus ... daca mi-ar permite buzunarul.
Si nu le-as face numai pentru concursuri. Ci pentru mine. Cred ca asta conteaza cel mai mult.

FLAME 22-09-08 14:26

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1768895)
ce fel de concursuri?
spl? linii? show'n'shine? :)

concursuri cum sunt la SEMA...cele mai frumoase masini restaurate(concursuri de genu asta)...am vazut odata pe discovery la RIDES una facuta de chip foose

turmentatu 01-10-08 12:53

da....doar daca o fac pt mine si nu sa o vand peste 2-3 ani....se pierde toata munca depusa...

All times are GMT +2. The time now is 13:31.

- Copyright 2026 4Tuning