![]() |
CU incredere
poti sa incerci cu incredere ...au fost testate 3 ani de zile la vtm, campionat judetean de raliuri, curse ilegale noaptea ....tot ce vrei ....conditii extreme ...nu numai mers normal ...si se comporta excelent. Singurul deficit care il au .....este urmatorul dupa vreo 50.000 de km ......trebuie sa schimbi cadru fata :P ca se crapa tot ...nu face fata fortei. Si ca sa nu se intample vreo belea ar trebui sa iti pui bari inre telescoape si fata si spate :P.
Respekt MMY ( pe mine m-a tinut cadru fata ( cel de sub motor) 53.000 de km. |
hmm
Chestia cu caloriferul de super nova... este inevitabila.
Se sparge cand iti este lumea mai draga... Cat despre haion se poate rezolva sa nu mai zdrangane atasand un antisoc de haion de solenza. |
explica-mi si mie care e treaba cu anitsocul ala. Cum arata, unde se pune, cat costa...
|
Da credeti ca merg arcuri de pe Renault 21? Ca fac rost de unele moca......
|
mane, daca is moca arcurile, cine stie cum se tin??? ca si io am primit unele, si eram tare mandru, ale mele erau de pe renault 19, si era prima oara de cand le schimba ala, de cand luase masina. spirele erau foarte apropiate, asa ca nush ce zic... daca-s moca... nu se stie
|
1 Attachment(s)
pistoane scobite.catalizator si toba intermediara eliminate,sitele din finala scoase , arcurile suspensie taiate o juma' de spira,pinioane treapta 1,2 si 5
Laguna 1 de 3.0 , injectia (bosch-mono) fortzata prin marirea voltajului la releu pompa injectie... (se arde dupa 2,3 luni),amortizoare gaz , stabilizator antiruliu intre capetele superioare telescoape (inclusiv spate) , pt liniutze sau fugareala filtru de aer inclusiv capacul etansare removed temporar :D:D (impuscaturi super pe esapament) :D:D |
1 Attachment(s)
cielo,espero si staraineze de 1,6 (exclus cateva :P) MUE la tava !!!
|
Re: SupeRNova
salut boiere!
pot sa zic ca sunt in aceeasi situatie cu tine, am vindut berlina si mi-am luat o supernova clima full options , ca a ta :D da-mi si mie idei cu cee ce vrei sa-i faci si ce poti sa-i faci caci si pe mine me intereseaza sa o salt putin cu un tunning de rigoare :) |
salutare , m-ar interesa si pe mine partea de tunning al motorului cat decat in limita legi cum se spune, cat despre atinsul rotilor pe spate i-mi ating si mie in aripa dar la denivelari serioase cu toate ca am schimbat arcurile cu unele de 3 ori mai tari decat cele originale, problema este ca am flanse pe spate de 25mm ,deocamdata e ok ca nu merg zilnic cu 3-4 insi in masina.
|
Quote:
bafta!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning