Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   caut logan!!!! =)) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/56624-caut-logan.html)

Khalis 06-12-07 14:52

Re: caut logan!!!! =))

@MIRCAT: cand am drum prin brashov.... ne dam? :twisted: megane vs. megane?

b01uxd 07-12-07 00:09

are vreo importanta ca am zis ca vreau un logan 16v? sau macar ceva pana in 130 de cai da din bucuresti....

b01uxd 07-12-07 00:10

Quote:

Originally Posted by L3on (Post 1231526)
Mai fratilor eu nu am precizat ca am o masina de 350 cp ca sa ma dau mare...ci doar ca sa ai arat desteptului cu alfa ca sant altii cu masini mult mai tari decat el dar care respecta si un trabant daca al vede pe strada...pt mine loganul este o masina ok si atat nu vre un avion dar vad ca pe voi ca deranjeaza rau de tot aceasta masinuta...si nu prea vad unde la jignit vre un proprietar de logan pe uxd...

si cam ce masina ai avea de 350 de cai ca sunt tare curios, marca modelul si motorizarea....poate totusi ne dam...

L3on 07-12-07 17:31

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1233977)
si cam ce masina ai avea de 350 de cai ca sunt tare curios, marca modelul si motorizarea....poate totusi ne dam...

A8 4200 quatrro 6,3 sec suta stock...0-200 -18 secunde.Si apropo nu prea ma dau la liniute dar pt tine fac o exceptie.

Calimero2003 07-12-07 23:42

Eu chiar nu va inteleg de ce va bateti capul cu astea doi... nu are rost!!!

b01uxd 08-12-07 17:08

Quote:

Originally Posted by L3on (Post 1234941)
A8 4200 quatrro 6,3 sec suta stock...0-200 -18 secunde.Si apropo nu prea ma dau la liniute dar pt tine fac o exceptie.

:))))) pai si la ce zici u acolo aici ar trebui sa dai sfaturi parintesti, ai de 3 ori mai mult ca mine la cai si imi arunci la misto chestii trestii.....cand imi iau un S500 discutam dar momentan io discut pana in 130 de cai si in special loganuri...(acu nelegat de thread, teai dat cu vreun gti, cupra, skoda rs sau audi s3? sunt curios de rezultat)

Calimero2003 08-12-07 18:38

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1236496)
:))))) pai si la ce zici u acolo aici ar trebui sa dai sfaturi parintesti, ai de 3 ori mai mult ca mine la cai si imi arunci la misto chestii trestii.....cand imi iau un S500 discutam dar momentan io discut pana in 130 de cai si in special loganuri...(acu nelegat de thread, teai dat cu vreun gti, cupra, skoda rs sau audi s3? sunt curios de rezultat)

Poate S3 ar avea ceva snase dar nu stock .... in rest nici vorba .. omu are chestia aia ... cum draq i zice ... quatrro care da ceata...

b01uxd 08-12-07 19:25

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1236639)
Poate S3 ar avea ceva snase dar nu stock .... in rest nici vorba .. omu are chestia aia ... cum draq i zice ... quatrro care da ceata...

pai da dar deja am sarit d la masini de 20000 maxim la masini de 100 si ceva de mii de euro, cre ca ar trebui sa revenim la oile noastre si la ai nostri 100 si putin de cai

Bogdan YBR 08-12-07 23:27

ilie treci dracu sa inveti ca intrii in sesiune.
te pupeaza Bif ala cu cielo ala periculos.

ON TOPIC: ce rost are sa te intreci cu un logan de 16v cand tu cu mine ai facut 3-1 si yo ma distram cu loganul 16v.
a-I-a si aII-a aveam o masina in fata poate mai mult dar numai pe finish ajungeau cu botu in bara mea spate.

b01uxd 09-12-07 10:30

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 1237119)
ilie treci dracu sa inveti ca intrii in sesiune.
te pupeaza Bif ala cu cielo ala periculos.

ON TOPIC: ce rost are sa te intreci cu un logan de 16v cand tu cu mine ai facut 3-1 si yo ma distram cu loganul 16v.
a-I-a si aII-a aveam o masina in fata poate mai mult dar numai pe finish ajungeau cu botu in bara mea spate.

bai bif lasami un pm cu numaru tau, poate ne mai vdm, ne dam, ne aia...:)) ca baietii si sesiunea dao draq ca e timp...tre sa coxam logane

mpa 10-12-07 22:02

Quote:

Originally Posted by L3on (Post 1234941)

Am eu un A8 quattro pentru tine. Mai fa o exceptie. Ma cauti pe PM?
Are cu 70 de cai mai putin.

b01uxd 11-12-07 22:47

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1240511)
Am eu un A8 quattro pentru tine. Mai fa o exceptie. Ma cauti pe PM?
Are cu 70 de cai mai putin.

hai sa revenim si noi la subiectu cu loganu si cu 105 cai da? va rog io frumos sa terminam cu audi quattro si alte abureli. Deci logan 1.6 16v vs seat leon 1.6 16v sau logan 16.16v +cip vs alfa romeo 1.6 16v stock

b01uxd 15-12-07 12:22

urs 2.3 150 cp vs alfa 1.6 t spark 120 cp, ma rupt.......asta ca sa nu ziceti ca nu ma dau si cu masini mai puternice.
on topic....caut masini pana in 130 de cai, loganu il scot din discutie ca nu are rost

mikafly 16-12-07 11:10

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1247449)
urs 2.3 150 cp vs alfa 1.6 t spark 120 cp, ma rupt.......asta ca sa nu ziceti ca nu ma dau si cu masini mai puternice.
on topic....caut masini pana in 130 de cai, loganu il scot din discutie ca nu are rost

Eu ma bag.....cand o sa avem okazia......Dacia Nova 1.8

b01uxd 27-12-07 19:17

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1248659)
Eu ma bag.....cand o sa avem okazia......Dacia Nova 1.8

pai si cand o sa avem ocazia? hai mai repede ca deja ma apucat plictiseala, in ultimele 2 saptamani nam facut nimic si ruginesc....

masterkrem 30-12-07 17:33

cred ca SIGUR NU A CASTIGAT LOGANU'. Cu loganu' ma bag si eu la joaca cu masinuta mea(aia de la avatar) si ma cam plictisesc

Renault RS 06-01-08 02:10

Mai baieti nu vorbiti urat Loganul s-ar putea sa aveti o surpriza , totusi un 1.6 16 V cu mici modificari merge chiar bine . Sa dispara zapada si scot eu frigiderul la aer sa polizam cauciucurile

ANM 06-01-08 02:28

SUNT FOST POSESOR DE LOGAN! Nu te agita cu leon si cu alfa...n-ai nici o sansa crede-ma! si 16 valve si chip si toba sport si filtru dak ai ...k astea au km toti....ajungi pe la maxim 120 cai ca si alfa...dar ai aproape aceeasi greutate....sincer....chiar compari dacia by renault cu alfa romeo? mai erau unii de p forum kre spuneau k citroen e mult peste mercedes si bmw...si k audi e facut la strung!

GTA 06-01-08 02:42

Quote:

Originally Posted by Un logan amarat - ANM (Post 1277591)
SUNT FOST POSESOR DE LOGAN! Nu te agita cu leon si cu alfa...n-ai nici o sansa crede-ma! si 16 valve si chip si toba sport si filtru dak ai ...k astea au km toti....ajungi pe la maxim 120 cai ca si alfa...dar ai aproape aceeasi greutate....sincer....chiar compari dacia by renault cu alfa romeo? mai erau unii de p forum kre spuneau k citroen e mult peste mercedes si bmw...si k audi e facut la strung!

Vezi ....pana si tu ti-ai dat seama cum sta treaba.Cum??Numai tu poti sa ne luminezi.

Pacat cu unii dintre noi se bazeaza pe fapte si date concrete atunci cand fac anumite afirmatii.Intre o Alfa de 120CP si cu 100KG+ si un Logan 1.6 16v(dar nu oricare) sunt dispus sa pun toti banii pe Logan.

Apropo...a auzit careva de vreun Logan 1.6 8v(cu electronica de fabrica) care bate CRX-uri la VTM ???Si le bate cu muuuulte secunde....daca nu ....poate va lumineza careva de pe aici.

ANM 06-01-08 02:46

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1277602)
Vezi ....pana si tu ti-ai dat seama cum sta treaba.Cum??Numai tu poti sa ne luminezi.

Pacat cu unii dintre noi se bazeaza pe fapte si date concrete atunci cand fac anumite afirmatii.Intre o Alfa de 120CP si cu 100KG+ si un Logan 1.6 16v(dar nu oricare) sunt dispus sa pun toti banii pe Logan.

Apropo...a auzit careva de vreun Logan 1.6 8v(cu electronica de fabrica) care bate CRX-uri la VTM ???Si le bate cu muuuulte secunde....daca nu ....poate va lumineza careva de pe aici.

LOGANU ALEARGA MULT MAI BINE DECAT CRED UNII....DAR SA VEDETI CUM ALEARGA DUPA CE TE URCI DIN DACIE IN LOGAN....MAMA MAMA....aia da senzatie...!!!! (scz pt caps!)

GTA 06-01-08 02:55

Quote:

Originally Posted by Un logan amarat - ANM (Post 1277604)
LOGANU ALEARGA MULT MAI BINE DECAT CRED UNII....DAR SA VEDETI CUM ALEARGA DUPA CE TE URCI DIN DACIE IN LOGAN....MAMA MAMA....aia da senzatie...!!!! (scz pt caps!)

Daca tu "ai urcat" din treispezece in Logan e problema ta......

Eu "am coborat" din E-Klasse de 225cp si din Calibra de 265CP si am constatat ca trage foarte bine Loganul respectiv.

ANM 06-01-08 02:59

foarte bine in comparatie cu ce masina noua? pentru 90 de cai trage bine...pentru 105 cai la fel de bine...E MASINA NOUA! dar te-ai gandit sa iei o curba brusca asa la vreo 100 la ora? incearca! sa vdm dak mai scrii pe forum...sincer...la liniutze...e ok pt cele cu 90 cai...am avut logan si ma dadeam cu oricine...rupe gura la cielo, rupe orice dacie solenza, supernova...dar ai tupeu sa-l pui cu o corsa de 1.4 din 2001-2002-2003? sincer...tot 90 cai..

GTA 06-01-08 03:03

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1277602)
Intre o Alfa de 120CP si cu 100KG+ si un Logan 1.6 16v(dar nu oricare) sunt dispus sa pun toti banii pe Logan.

Ce anume nu ai inteles din ce am scris mai sus?????Sau poate nu stiai ca VTM inseamna Viteza in Traseu Montan....adica multe curbe si viteza mare......

ANM 06-01-08 03:06

adu si tu mai multe argumente...sincer...tu chiar consideri loganul o masina atat de buna? sincer...e masina pt batrani! iar noi aici vb de stock...nu preparata pt vtm...

GTA 06-01-08 03:12

Daca vrei neaparat continuam discutia asta in PM>Pana una-alta eu stiu 2 Logane foarte competitive.....unul la liniute(16v) si celalalt la VTM(8v).

ANM 06-01-08 03:18

k ...discutia se termina aici....eu vorbeam de orice logan stock!!! APP...sunt mare fan al masinilor de teapa loganului kre dau flashuri la bmw-uri pe autostrada...dar eu sa fiu in bmw...ma dau cu toata stima la o parte!

alexGTI 06-01-08 10:22

cine cauta logan ?
am eu un prieten care se da cu tine.
avionul negru ... e aici pe forum.
la motor e stock inca.

Bogdan YBR 06-01-08 23:38

am mai zis si o repet:
intre mine si UXD au fost niste dungulite mai acum vreojuma de an pe vremea cand aveam un cielo 8v.
4trasee de 600-800m si scorul a fost de 3-1 pt el <seat leon 1.6 16v>
intre fostul meu cielo si logane au fost fff multe _______ | _______ si niciodata nu mi-am luat-o de la dacie.
pt cu cel de 1.6 16v m-am dat cu 2 unu m-a facut si pe unu l-am facut.
s-a tinut intre semafoare de 4-500 m si cand am pierdut am pierdut ca am ratat plecarea.
masina mea avea doar mici modificari la axa cu came, chiulasa si intra mai mult aer decat standard dar cu filtru de fabrica.
deci Ilie cauti degeaba logane sa te dai.

PS: nu am nimic cu posesorii de logan dar dupa ce mi-au iesit in fara cand aveam 170-180 cand ei incercau sa depaseasca o masina apoi se dadeau inapoi de banda I dupa ce nu mai putea masina adica pana in 180, abia atunci puteam sa trec pe langa "rachetele mioritice".

@ GTA ce treaba coasta cu linia??
si pe circuit DTM la topgear au fost cazuri in care masini cu 300cai au scos cateva sutimi sub alte masini de 400 cai deci exemplul tau este IRELEVANT.
bafta cu motorul, imi place topicul tau :)

ANM 07-01-08 12:51

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 1279291)
am mai zis si o repet:
intre mine si UXD au fost niste dungulite mai acum vreojuma de an pe vremea cand aveam un cielo 8v.
4trasee de 600-800m si scorul a fost de 3-1 pt el <seat leon 1.6 16v>
intre fostul meu cielo si logane au fost fff multe _______ | _______ si niciodata nu mi-am luat-o de la dacie.
pt cu cel de 1.6 16v m-am dat cu 2 unu m-a facut si pe unu l-am facut.
s-a tinut intre semafoare de 4-500 m si cand am pierdut am pierdut ca am ratat plecarea.
masina mea avea doar mici modificari la axa cu came, chiulasa si intra mai mult aer decat standard dar cu filtru de fabrica.
deci Ilie cauti degeaba logane sa te dai.

PS: nu am nimic cu posesorii de logan dar dupa ce mi-au iesit in fara cand aveam 170-180 cand ei incercau sa depaseasca o masina apoi se dadeau inapoi de banda I dupa ce nu mai putea masina adica pana in 180, abia atunci puteam sa trec pe langa "rachetele mioritice".

@ GTA ce treaba coasta cu linia??
si pe circuit DTM la topgear au fost cazuri in care masini cu 300cai au scos cateva sutimi sub alte masini de 400 cai deci exemplul tau este IRELEVANT.
bafta cu motorul, imi place topicul tau :)

un alt viteaza kre crede k cielo e peste logan.....dak nu e mai prost..va spun sigur k e la fel....asa k dak ala la 170-180 se baga in fatza ta...gandeste-te k nici tu cu cielo nu puteai sa mergi mai mult d 200 k incepea sa-i sara tabla...so...tot a nerdy u are...sincer....pt toti proprietarii de logan si cielo....SUNT KM ACEEASI MANCARE DE PESTE MASINILE! loganu e o idee mai noua si mai dotata si cielo o idee mai rezistenta...nu mai ridicati in slavi cielo produse la craiova fatza de logan produs la pitesti....haa...ne spui k ai facut 16.16v ok...dar dak avea si ala axa cu came modificata si chiulasa..? il mai faceai? i bet u do...because you koreean-craiova car is better than any DACIA..

pitt! 07-01-08 13:14

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1277798)
cine cauta logan ?
am eu un prieten care se da cu tine.
avionul negru ... e aici pe forum.
la motor e stock inca.

caut eu un logan .. eu am tot logan tractor 1.5dci70cp

Bogdan YBR 07-01-08 14:33

amice ANM stiu ca ai golan cu care te-ai rasturnat si 15000 de ori si ti-ai lasat vopseaua pe 15km de parapeti dar sa stii ca cielo al meu nu era facut la craiova ci in kuweit, cumparat din libia in anul 1998 si adus in tara in 2000 cand l-am luat de la un vecin,bun prieten.
asa ca lasa-ma cu loganu tau ca nu cadeam la 200 din el.
DIFERENTA INTRE CIELO SI LOGAN E CA PRIMUL AJUNGE LA 190-200 cu minim de modificari, fata de logan care la 165-170 se plafoneaza.
cielo al meu din 1997 nu avea pic de rugina pe ea fara de logan din 2004 pe care deja le-a luat rigina :)
3. daca ai o masina cu care sa te afirmi te astept
ori pana in 100 cai ori pana in 170.
TE PUP

Renault RS 07-01-08 14:52

http://www.acr.ro/_6/173/Etapa-a-VII...7Rezultate.htm la naiba Loganul e pe locul 5

ANM 07-01-08 15:12

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 1280027)
amice ANM stiu ca ai golan cu care te-ai rasturnat si 15000 de ori si ti-ai lasat vopseaua pe 15km de parapeti dar sa stii ca cielo al meu nu era facut la craiova ci in kuweit, cumparat din libia in anul 1998 si adus in tara in 2000 cand l-am luat de la un vecin,bun prieten.
asa ca lasa-ma cu loganu tau ca nu cadeam la 200 din el.
DIFERENTA INTRE CIELO SI LOGAN E CA PRIMUL AJUNGE LA 190-200 cu minim de modificari, fata de logan care la 165-170 se plafoneaza.
cielo al meu din 1997 nu avea pic de rugina pe ea fara de logan din 2004 pe care deja le-a luat rigina :)
3. daca ai o masina cu care sa te afirmi te astept
ori pana in 100 cai ori pana in 170.
TE PUP

pun la bataie un suzuki sx4 motor 1.5...k si cielo tau...ce zici...? insa nu ma intereseaza sa ma afirm...ma intereseaza sa-ti explic k cielo...poate sa fie facut si in kuweit...nu e mare branza de masina...crede-ma am mers cu cielo...si o alta treaba....chiar ai impresia k loganu nu prinde 190-200 stock? ia mai uite-te pe youtube? k sa nu incep iau "polologhia" cu loganu meu a prins 190km/h am si poze dar m-am saturat sa le pun p forum

te pup si eu:)

ANM 07-01-08 15:19

eee...las k o sa fie si cielo pe la raliuri...odata si-odata....k e muuullt peste logan....and btw....NU M-AM RASTURNAT CU LOGANU!

Bogdan YBR 07-01-08 18:30

inca nu te-ai rasturnat cu loganu ca n-ai terminat rodaju deci nu ai mers destul cu el. :) joke
PS: nu mai am cielo acum, se vede la semnatura dar daca il aveam acum nu ramaneam dator la "provocarea" colibei tale <coliba ca e facuta la colibasi :) >

mai scriu cateva randuri si nu mai apar pe topicul asta:

1. cielo se face din 95 si are o linie a caroseriei mult mai misto decat cea a loganului.
2. coeficientii de aerodinamica nu are rost sa-i aducem in discutie ca iar cielo are 10clase deasupra.
3.cielo in 95 avea 4geamuri electrice, aer conditionat, ABS si cele pt germania aveau chiar airbag.
4. cielo are piesele de schimb la juma de pret fata de turcismele pt logan

L3on 07-01-08 23:51

Iar stricati topicul omului...va dati cu el sau comentati aiurea...si mestere tu ala cu cielo sa te fereasca sfantul de accident cu el ca nu stiu cum scapi...am vazut o gramada de accidente cu cielo si pot sa zic ca frontal e varza.

oleco2007 08-01-08 20:03

Quote:

Originally Posted by masterkrem (Post 1268241)
cred ca SIGUR NU A CASTIGAT LOGANU'. Cu loganu' ma bag si eu la joaca cu masinuta mea(aia de la avatar) si ma cam plictisesc

sigur tu ai la avatar LOGAN???
ia mai uita-te....

Calimero2003 08-01-08 20:43

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 1280443)
inca nu te-ai rasturnat cu loganu ca n-ai terminat rodaju deci nu ai mers destul cu el. :) joke
PS: nu mai am cielo acum, se vede la semnatura dar daca il aveam acum nu ramaneam dator la "provocarea" colibei tale <coliba ca e facuta la colibasi :) >

mai scriu cateva randuri si nu mai apar pe topicul asta:

1. cielo se face din 95 si are o linie a caroseriei mult mai misto decat cea a loganului.
2. coeficientii de aerodinamica nu are rost sa-i aducem in discutie ca iar cielo are 10clase deasupra.
3.cielo in 95 avea 4geamuri electrice, aer conditionat, ABS si cele pt germania aveau chiar airbag.
4. cielo are piesele de schimb la juma de pret fata de turcismele pt logan

Prietene ... tu esti fan cielo ... si eu am fost cand aveam ... dar un lucru tu nu l-ai retinut ... CIELO NU A EXISTAT CA MASINA ... EA NU A FOST ACCEPTATA LA NICI UN TEST EUROPEAN ... si stii de ce ? ... pt ca , catelusii aia cu ochii ascutiti au copiat kadetul in proportie de 85% ... pana si pe piesele turnate se vedea stanta GM ... asa ca nu mai ridica tu in slavi CIELO ... pt ca de fapt era un Opel curat ... si sa te mai intreb eu pe tine CAT a costat un CIELO in `95 ? Iti spun eu 14.000 dolareri ... adica cam 20.000 de euro ( asta cand a aparut euro pe piata).
Eu zic ca e ceva diferenta de pret ... tu ce zici?

b01uxd 08-01-08 22:54

dak tot aveti de gand sa o dati in ce scrie in carti ... din cate stiu eu loganu 1.6 16v prinde suta in 10.2 , asa scrie in carte....a mea , alfa 1.6 16v de 120 de cai prinde suta in 10.6 deci nu prea inteleg cum o masina cu 15 cai mai mult prinde suta mai greu, tinand cont ca linia alfa romeo este mult mai sport, siar dori posesorii de logan sa aiba suspensia , franele si demaraju de pe 147 si chiar si cel de pe leonu meu batran din 2006 este deasupra cu mult, motorul de pe loganu 1.6 16v stim cu toti ca este in totalitate renault si ca dacia de fapt este by renault, deci loganu exista ca model dar nu se mai poate numi dacia, dacia a fost de mult acum este renault.....oricum am facut motoru asta p renault megane 1.6 16v, deci nu cred ca p logan care are forma si aspectul p care il stim cu totii , ar putea sa imi puna probleme, apropo mam gandit ,pt ca mai am un oltcit 1.1 48 cp din 93, sa umblu nitel la el ca sa pot provoca cu ceva si loganul 1.4 si 1.5 dci, doar asa de fun .....pt ca deja incep sa prind boala p cei care au niste chestii ieftine si sufera cu ele si care ar face orice sa puna mana p un bmw macar si 316...

b01uxd 08-01-08 22:58

Quote:

Originally Posted by Un logan amarat - ANM (Post 1280117)
eee...las k o sa fie si cielo pe la raliuri...odata si-odata....k e muuullt peste logan....and btw....NU M-AM RASTURNAT CU LOGANU!

bai prietene, loganu participa la raliu pt ca e facut si in romania, dak esti cumva de aici probabil sti ca in anii anteriori se participa cu dacie sport, berlina, oltcit aro si alte ghene romanesti, nu ca ar fi fost super masini ci pt ca asta aveam noi aici si exista pasiunea pt viteza si competitie, dak tot ai un logan de ce nu vrei sa iesi cu el si sami dai peste nas cu asa zisele performante ale masinii tale, na zis nimeni ca nu e buna , da nu de curse....mai uitete si u la euro sport si afla dacolo ca ambele masini cu care am facut provocarea participa la wtcc asa ca .....cand o sa ajunga si loganu la wtcc, momentan face impresie la cupa dacia logan in juru casei poporului...

All times are GMT +2. The time now is 11:55.

- Copyright 2026 4Tuning