![]() |
eu ma joc cu nepotZica mea! :baby: Ayumi... cea mai dulce fetitZa de pe pamant! God i love her! :clap: :hug:
|
baga poze cu ea... :wink:
|
Mai baga poze cu tine :bunch: :bunch: :bunch:
|
cati ani are nepotica ta? baga o poza sa vedem ceva japan power, ca parca spuneai ca e din japonia
PS: dar vb lui mpa, poti sa attach si o poza cu tine :D |
Re:
Quote:
PS:ca yo nu cred ca tu esti tipa aia din poza cu pistolul... :? |
Noapte buna :)
|
:lol: Buna Dimineatza Soare...... :lol: Beau ceai de sculatoare! :lol:
|
neata :wink:
|
Neatza 8) Sunt mort de racit :cry: Nu am dormit deloc :cry:
Nu ma duc la scoala :D Azi dadeam 3 lucrari :D |
Eu sunt la birou si o ard bizar rau.... apropo, cel mai tare e singurelu (tare nicku, tare poza) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PEACE :peace: |
ce cadouri luati de sarbatori si ce cadouri vreti sa primiti? :D
|
PCR A FOST LANSAT!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
shi este cel mai activ club din tzara numarand peste 10000 de membrii din bucureshti shi are filiale in toate judetzele tarii.... :twisted: bravo mpa
tare numele clubului... PCR=partidul com Roman sau... |
Re:
Quote:
pe cat punem pariu?? :lol: :lol: :lol: |
Nu pun pariu..nu joc cu fete inarmate :D :wink:
|
1 Attachment(s)
uite ce dulce e! :lol: :lol:
|
mda...bine yo acum am mancat o ciocolata si nu pre` pot sa-mi dau seama cat de dulce e dar te cred pe cuvant :wink: :)
|
1 Attachment(s)
:twisted:
|
:x n`am somn..
|
vb cu cineva cu care imi face placere sa vb si ascult bob marley tragand dintr-un marlboro lights lung , frumoasa senzatia :D
|
si eu... fara somn... vb pe skype... k mi-e lene sa scriu... acum fac un efort enormmmmm :lol:
|
marfa tigara evlsantos! da` mai repede ar merge un turn the page decat marley. cred...
:ciggy: |
i`m bored :cry:
|
INSOMNIA scrie pe voi ! :lol: :lol: :lol:
Se scrie frumos si pe ziua. :) ...you can't touch this :dance: :dance: :dance: |
mi-e foame
|
Re:
Quote:
eh :ciggy: fiecare cu cei place tu cu turn the page , eu cu marley , etc. :ciggy: :ciggy: marfa topicul asta :joy: :ciggy: :ciggy: |
gata ma am mancat :D:D:D:D:D:D:D
|
ba ce mesaje :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: ............. apropos sa iti fie de bine fxn ............. ma duc sa papa ceva bun acum :D :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
2 Attachment(s)
Va rog frmos imi spuneti si mie care avatar e mai frumos ?
|
Al meu :lol:
|
muahahhahaha mi-a luat-o inainte , vroiam sa zic ca al meu :D
|
Da mersi mult .
Poate este cineva mai serios si ma ajuta si pe mine . |
al doilea..e mai dinamic...
P.S. In dulcele Targ al Ieshilor e cald si soare!Tocmai mi`am spalat masinutza la spalatorie....si ma duc la plimbareala.....care ma insoteste.............in portbagaj sa`mi vada boxele!? |
Re:
Quote:
|
MaF|OtU yo zic sa mai cauti,a 2-a poza e apox la fel ca a lu' EvLSant0S.Cauta si u ceva mai special,ce nu are nimeni.Fa-te deosebit de ceilalti. :lol:
Singurelu ce boxe ai tata?baga niste poze.. :) |
Re:
Quote:
bre eu n`am decat...2 woofere Clarion de 1oo W...de masina!!! ....fara gluma dar sunt ORIGINALE...si ma mandresc cu ele!!!!!!!Si`mi duduie MASINA! |
Gyo mi`e martor.....si`mi tot duduie masina:D daca ma gandesc....imi mai pun inca 2 de alea pe fatza da ceva mai mici si 2 basuri ...si chiar ca o sa`mi duduie bolidu...chiar ca`l imping numai din bass....si chiar ca va invit in portbagaj sa mi`l vedetzi...ca mi`am pus si beculetz..adik era din fabricatie :d....si tocmai mi l`am mochetat :D si e si curat...numai bine sa dormi..am si caldura :d si chiar ca va invit sa`mi vedetzi si roata de rezerva :d!
|
BAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
omg , this guy is doomed...
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: mpa imi aduci aminte de cum faceam flood pe dc++ vara :)))))))))))) ........... ce vremuri erau :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
- Copyright 2026 4Tuning