Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Console (https://forum.4tuning.ro/511-console.html)
-   -   Consola vs. PC vs. Consola... (https://forum.4tuning.ro/511-console/56402-consola-vs-pc-vs-consola.html)

sergiulica_best 02-01-08 20:59

Re: Consola vs. PC vs. Consola...

pai chestia este ca mie nu-mi trebuie console cu internet si alte chestii....o optiune a mea ar fi wii...dar chestia este ca nu stiu ce dotari are(paote ma ajutati cu un site care spune totul despre aceasta consola)....+ nu stiu ce jocuri sunt compatibile(daca sar putea sa fac rost de o lista cu ele)

Trickz 02-01-08 21:03

daca vrei sa joci, cu banii de wii iti iei 360...pe wii jocurile (ex pro street) nu are damage etc. pt restul exista wikipedia

Opportunity 02-01-08 22:33

Quote:

Originally Posted by sergiulica_best (Post 1271727)
pai chestia este ca mie nu-mi trebuie console cu internet si alte chestii....o optiune a mea ar fi wii...dar chestia este ca nu stiu ce dotari are(paote ma ajutati cu un site care spune totul despre aceasta consola)....+ nu stiu ce jocuri sunt compatibile(daca sar putea sa fac rost de o lista cu ele)

Are ABS , ESP , full piele , climatronic ..etc...

Fss.. : www.wii.com

lancia hf 02-01-08 22:43

daca vrei ceva tare iati ps3 (daca vrei sa iti mearga si jocurile de ps2 iati de ala cu 60 gb ca pe alea de 40 nu merg),momentan nu sunt multe jocuri dar de acuma in colo vor aparea ,anul acesta se va lansa gt5,gta4......si mai multe ,eu as alege ps3 si-a luat un prieten de al meu si are net si ii foarte simplu de ''montat,setat''

peter 04-01-08 08:56

am ceva bani acuma...ce sa fac sa imi iau ps 2 ( nu am bani de ps3) sau componente la PC ?

nu stiu ce sa iau.....si nu vreau sa ii sparg aiurea :)

Opportunity 04-01-08 10:14

Componente de pc...ps2 e deja invechit si nu prea mai sunt jocuri

Trickz 04-01-08 12:07

cati bani ai disponibili?

lancia hf 04-01-08 13:15

mai bine iti cumperi ps2 ii ieftini si jocuri sunt cu ,componentele numai in pierdere iesi ,si gasesti ps2 si la 3 000 000 cu chip .daca vrei sa te joci i-ati ps2 ps3,x-box,intr-un cuvant consola, pe un calc sa iti mearga jocurile ca pa un ps3 sau x-box iti trebe cel putin 20 000 000 si peste un an ai surpriza ca iti mai treba rami sau alta placa video.....sau mai stiu io ce .

Opportunity 04-01-08 15:13

Quote:

Originally Posted by lancia hf (Post 1274226)
mai bine iti cumperi ps2 ii ieftini si jocuri sunt cu ,componentele numai in pierdere iesi ,si gasesti ps2 si la 3 000 000 cu chip .daca vrei sa te joci i-ati ps2 ps3,x-box,intr-un cuvant consola, pe un calc sa iti mearga jocurile ca pa un ps3 sau x-box iti trebe cel putin 20 000 000 si peste un an ai surpriza ca iti mai treba rami sau alta placa video.....sau mai stiu io ce .

tu nu intelegi ca omu' nu are bani de ps3?

Vedeti ps3 cel mai scump si gata : OMG WTF ZOMG e cel mai tare ! toti luati-va ps3 ..NOOT

Sony a dat-o rau in bara cu ps3, cele mai multe exclusivitati fiind pe X360..deci eu sincer nu as merge pe ps3 doar pentru eye candy.

Si cu ps2 ce sa faci? Sa joci jocuri de 3 ani vechime? alea le joci si pe un pc low end...

So in concluzie , mergi pe piese! daca ne zici si ce iti iei;)

Trickz 04-01-08 17:07

domnule moderator, daca dvs aveti wii nu inseamna ca ps3 este zob:)

de ce ps3? pentru ca nu a trecut prin revizii. nu are rrod. price/value este mult mai bun decat 360. arata si mai bine. daca ai stii politica referitoare la exclusivitati a firmei sony nu ai mai vorbi asa.

nu este o consola scumpa. pentru cate dracii ofera, este un pret mult prea bun. sa le luam asa: full hd compatible, player bluray, cititor de carduri, internet prin wifi, serviciul live gratis, hard disk usor de inlocuit, fiabilitate. daca e sa adaugi aceste caracteristici unui 360 ajungi la un pret mult mai mare. in plus, jocurile existente pe ps3 sunt arhisuficiente.

cred ca principala problema cu ps3 (si motivul pentru care este urat in romania) este ca nu poate fi piratat (decat daca ai un bluray writer).

jocurile pe ps3 ce vor aparea in 2008/inceputul 2009:
* ActiveDogs Project
* Afrika [2008 Title]
* Agency, The [+PC] [2008 Title]
* Airtight Project
* Amphibian Man [+PC]
* Angel Rings
* Aqua
* BB [Working Title]
* Big Time Revenge [2008 Title]
* Black Blade
* Bomberman
* Brave Arms [JoyStiq]
* Buzz!: Quiz TV [2008 Title]
* Castlevania
* Coded Arms: Assault
* Cops
* Chain Limit [JoyStiq]
* Croteam Untitled Project
* Crucible, The
* Crytek Project
* Dark RPG
* DC Universe
* Disgaea 3
* Driver 5
* Eight Days
* Empire
* Eyedentify
* Factor 5 Project #2
* Fatal Frame PS3
* FIA World Touring Car Championship
* Fifth Phantom Saga
* Final Fantasy XIII
* Final Fantasy Versus XIII
* ***ure GPX Cyber Formula PS3
* Getaway 3
* God of War III
* Gradius
* Gran Turismo 5
* Gran Turismo 5: Prologue [2008 Title]
* Gretzky NHL [Working Title]
* Haze [2008 Title]
* Heavy Rain
* Home, PlayStation [2008 Title]
* Hot Shots Golf 5 [2008 Title]
* inFAMOUS [2008 Title]
* Jaffe Exclusive 1 [N4G]
* Jaffe Exclusive 2 [N4G]
* Jaffe Exclusive 3 [N4G]
* Jak and Daxter: The Lost Frontier
* Katamari Game [onAXIS]
* Killzone 2 [2008 Title]
* Kurayami (Darkness)
* L.A. Noire [Confirmed]
* LittleBigPlanet [2008 Title]
* Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots [2008 Title]
* Metal Gear Solid Online [Announcement] [2008 Title]
* Metro 2033: The Last Refuge
* Monster Madness EX
* Motorstorm 2 [2008 Title]
* Namco Bandai RPG Project
* Namco Bandai Sports Project
* Namco Bandai Shooter Project
* Naruto: PS3 Project [Scans] [2008 Title]
* Ni-Oh
* Planet One
* Project D
* Project Psychic [Working Title]
* Pterodon FPS Project [untitled]
* Quantic Dream Project [Thread]
* Resistance: Fall of Man 2 [2008 Title]
* Rockstar Games Exclusive Franchise [PS.BlOG]
* Rockstar Old West PS3 Project [untitled]
* Romance of the Three Kingdoms
* Redwood Falls
* Rengoku: The End of the Century
* Returning Alive [Working Title]
* Second Season 01 [JoyStiq]
* Secret Service
* Shin Megami Tensei Project [untitled]
* SingStar [2008 Title]
* SOCOM 4
* Starbreeze Nex-Gen Project
* Star Ocean 4 [2008 Title]
* Steambot Chronicles 2
* Syphon Filter PS3 [onAXIS]
* Tekken 6 [2008 Title]
* thatgamecompany Project #3 [untitled]
* Wardevil [2008 Title]
* Way of the Samurai 3
* White Knight Story [2008 Title]
* Yakuza: Kenzan!
* Zipper Interactive Project

eu zic ca sunt destule. exclusivitatile ca exclusivitatile..dar isi au fiecare cate o alternativa (ex forza-gran turismo). oricum, sunt sigur ca daca ai avea banii necesari pentru un ps3, ti'ai lua:)

@ peter: daca ai 4-5 milioane mai strangi putin si iti cumperi un wii sau un xbox 360 core/arcade din strainatate...

peter 04-01-08 17:15

eh oricum...sunt destule jocuri ptr ps2...chiar si prostreet(care nu imi merge pe PC )

problema e ca l-am vazut la carrefour cu 400 ron....si am zis wow :)

daca aveam bani luam ps3 sau 360 ceva..dar nu am inca :)

lancia hf 04-01-08 18:42

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 1274372)
tu nu intelegi ca omu' nu are bani de ps3?

Vedeti ps3 cel mai scump si gata : OMG WTF ZOMG e cel mai tare ! toti luati-va ps3 ..NOOT

Sony a dat-o rau in bara cu ps3, cele mai multe exclusivitati fiind pe X360..deci eu sincer nu as merge pe ps3 doar pentru eye candy.

Si cu ps2 ce sa faci? Sa joci jocuri de 3 ani vechime? alea le joci si pe un pc low end...

So in concluzie , mergi pe piese! daca ne zici si ce iti iei;)

hei nu te ambala ,am scris acolo decat sa isi ia componente la calculator mai bine isi ia un ps2 si jocuri sunt si noi nu de 3 4 ani mai uitate inainte sa vb .

Trickz 04-01-08 18:48

de 400ron nu prea iei asa multe componente...cel mai bine mai pastrezi si mai strangi;)
p.s. degeaba e pro street pe ps2, ii lipsesc niste functii (gen damage) ca si la alte jocuri din gen. also, gandeste'te ca mai trebuie si modat sau sa ai niste bani pusi deoparte pentru jocuri...

PizziRG 07-01-08 11:55

daca iti iei ps2 pt nfs pro street inseamna ca ai serioase probleme cu jocurile. cred ca nu ai auzit de burnout sau gran turismo. vezi acolo damage(la burnout) sau realism la gt. oricum, sunt enorm de multe jocuri pe ps2 cu grafica excelenta. ps3 nu se merita inca. poate peste 1 an si ceva. atunci vor putea scoate producatorii de jocuri ceva din aceasta consola. exact la fel s-a intamplat si cu ps2. jocurile adevarate au aparut la 3-4 ani de la lansare.

import_skillzzz 20-02-08 08:18

deci eu mi-am luat ps3 la 13 mil nou nout din media galaxy plaza romania si va zic ca-si merita toti banii

ai o sumedenie de jocuri in plus fata de pc si plus ca mai sunt jocurile exclusiv pt ps

grafica este mult mai buna : exemplu - la smack down vs raw 2008 pt ps2 publicul e un jpeg care nu se misca - pt xbox e o poza mare care se mai si misca iar pt ps3 fiecare om din public e realizat 3d la cel mai mic detaliu

ps3 dupa mine e imbinarea perfecta intre toate asa ca merita. Daca la wii obosesti in 5 min la ps3 ai motion sensor care nu te omoara

simulatoarele sunt mult mai spectaculoase - la jocurile cu masini mai ales e demential - misti gamepadul si devine un fel de volan (plus ca e wireless)

iar daca ai suflet de gamer trebuie sa-ti iei in plus un tv hd - experienta e dementiala

B3ST 20-02-08 13:54

Am si eu o intrebare.... PSP e consola?

Opportunity 20-02-08 14:56

Da, normal ca este..doar nu e prajitura nu?

sergiulica_best 04-03-08 17:53

Quote:

Originally Posted by import_skillzzz (Post 1370602)
deci eu mi-am luat ps3 la 13 mil nou nout din media galaxy plaza romania si va zic ca-si merita toti banii

ai o sumedenie de jocuri in plus fata de pc si plus ca mai sunt jocurile exclusiv pt ps

grafica este mult mai buna : exemplu - la smack down vs raw 2008 pt ps2 publicul e un jpeg care nu se misca - pt xbox e o poza mare care se mai si misca iar pt ps3 fiecare om din public e realizat 3d la cel mai mic detaliu

ps3 dupa mine e imbinarea perfecta intre toate asa ca merita. Daca la wii obosesti in 5 min la ps3 ai motion sensor care nu te omoara

simulatoarele sunt mult mai spectaculoase - la jocurile cu masini mai ales e demential - misti gamepadul si devine un fel de volan (plus ca e wireless)

iar daca ai suflet de gamer trebuie sa-ti iei in plus un tv hd - experienta e dementiala

de 40 gb ,60, sau 80

Trickz 04-03-08 17:56

e intrebare? daca e intrebare si il intrebi ce a cumparat, 100% este versiunea 40gb;)

mrkane 03-05-08 09:33

am xbox1, sunt foarte multumit de el, nu sunt adeptul jocurilor pe computer, consola e consola

aleyx_oltcit 03-05-08 16:03

iti faci un pc bunicel de bani cat dai pe ps3 sau alte console ..iti pui o placa buna...1,5 gb ram ajung..si un proc de vreo 2,4 ghz....si merg o grozavie de joace.... si la un pc ai o gramada de facilitati fata de consola.......sau decat consola iei un laptop ca sa fie portabil...navighezi pe net mai repede dekat de pe consola....acu na asta e parerea mea...daia e thread-ul sa ne zicem parerea

Opportunity 03-05-08 20:07

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 1512604)
iti faci un pc bunicel de bani cat dai pe ps3 sau alte console ..iti pui o placa buna...1,5 gb ram ajung..si un proc de vreo 2,4 ghz....si merg o grozavie de joace.... si la un pc ai o gramada de facilitati fata de consola.......sau decat consola iei un laptop ca sa fie portabil...navighezi pe net mai repede dekat de pe consola....acu na asta e parerea mea...daia e thread-ul sa ne zicem parerea

tu iti iei consola sa intrii pe net?daca da..atunci un mare ROFLMAOO!!!

Cand va veti satura sa tot faceti posturi?

aleyx_oltcit 03-05-08 20:18

da dak poti sa intri ..dc sa nu...miam zis parerea nu tre sa sari in cap la oameni...si a fost un exemplu...avataj pt pc si dezavantaj pt consola...dak eu vreau sa intru pe net d p consola care e problema ta...treaba mea ce fac

Opportunity 04-05-08 10:30

tocmai d'aia se numeste CONSOLA si nu PC. Consola - o iei numai ca sa te joci, PC- Ce mai vrei tu,jocuri

Trickz 04-05-08 15:14

Quote:

Originally Posted by B3ST (Post 1371231)
Am si eu o intrebare.... PSP e consola?

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 1371350)
Da, normal ca este..doar nu e prajitura nu?

De fapt este handheld, ca si Nintendo DS, Ngage si Tapwave Zodiac.

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 1513570)
tocmai d'aia se numeste CONSOLA si nu PC. Consola - o iei numai ca sa te joci, PC- Ce mai vrei tu,jocuri

Corect: The term "video game console" is used to distinguish a machine designed for consumers to buy and use solely for playing video games from a personal computer, which has many other functions.

Totusi, de la generatia a 7a a consolelor, se baga tot mai multe functii. Imi amintesc cum chiar tu la mult prea laudatul tau wii doreai browserul web dar eh...

ESPinoza 04-05-08 15:27

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1185416)
gasisem intr-un timp la Media Galaxy un pachet supertare.. dar pretul este mult prea mare pentru ce isi pot permite multi dintre noi.. din pacate..
http://www.mediagalaxy.ro/promotions...playstation3/#

stie cineva daca mai sunt astfel de oferte? vreau sa`mi iau cat mai curand un PS3 si daca tot il iau ash vrea si un LCD din asta full hd cu diagonala peste 100. si daca pot sa economisesc niste bani asa de ce nu? poate include si un home cinema:)

Trickz 04-05-08 15:31

Nu mai sunt oferte asa pe pachet...
Ce o sa iasa in curand:
Ps3 40gb - Gta4 Pack. Un pachet care contine ps3'ul normal si jocul gta4. Pretul va fi probabil ca la pachetul cu Gt5. La tv'uri nu sunt anuntate oferte :(

ESPinoza 04-05-08 15:40

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1514048)
Nu mai sunt oferte asa pe pachet...
Ce o sa iasa in curand:
Ps3 40gb - Gta4 Pack. Un pachet care contine ps3'ul normal si jocul gta4. Pretul va fi probabil ca la pachetul cu Gt5. La tv'uri nu sunt anuntate oferte :(

dar de exemplu la PS3 sunt anumite configuratii? sau e doar un pachet? am cum sa`l iau direct cu joystickuri wirless si mouse si tastatura trebuie speciala? mai sunt si alte accesorii pt el? adica cam care ar fi cea mai buna configuratzie la ora actuala pt un PS3? ms de raspuns

Trickz 04-05-08 15:51

Momentan, pe piata romanesca se vinde doar cel de 40. Cel de 40gb nu suporta jocuri de ps2, nu are card reader si 2 porturi usb. Vine in pachet cu: consola completa, cabluri aferente (nu cablu hdmi, cablu simplu) si un joystick wireless.

Prin cora sau carrefour sau real, etc etc, se (mai) gaseste un pachet "value pack", daca ai noroc, cu consola de 40gb, 2 joystickuri wireless si 2 jocuri. Pretul la asta este ceva gen 1700 ron.

Accesorii poti lua: joystick suplimentar (sixaxis nu are vibratii, dualshock3 are vibratii dar nu este inca lansat in eu. este un user pe forum care aduce la comanda la un pret destul de ok) cu pret intre 150 ron si 200 ron; tastatura: orice tastatura usb, preturi de la 70 ron in sus; mouse, orice mouse usb; headset pe usb sau prin bluetooth; ventilatoare suplimentare nu sunt necesare la nici un model, dar poti gasi in comert; jocuri jocuri jocuri, filme pe bluray si un hdd mai mare (de 2.5, de laptop). Cam atat, in mare. Mai poti cumpara telecomanda pentru bluray, cabluri hdmi, etc.

ESPinoza 04-05-08 18:11

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1514072)
Momentan, pe piata romanesca se vinde doar cel de 40. Cel de 40gb nu suporta jocuri de ps2, nu are card reader si 2 porturi usb. Vine in pachet cu: consola completa, cabluri aferente (nu cablu hdmi, cablu simplu) si un joystick wireless.

Prin cora sau carrefour sau real, etc etc, se (mai) gaseste un pachet "value pack", daca ai noroc, cu consola de 40gb, 2 joystickuri wireless si 2 jocuri. Pretul la asta este ceva gen 1700 ron.

Accesorii poti lua: joystick suplimentar (sixaxis nu are vibratii, dualshock3 are vibratii dar nu este inca lansat in eu. este un user pe forum care aduce la comanda la un pret destul de ok) cu pret intre 150 ron si 200 ron; tastatura: orice tastatura usb, preturi de la 70 ron in sus; mouse, orice mouse usb; headset pe usb sau prin bluetooth; ventilatoare suplimentare nu sunt necesare la nici un model, dar poti gasi in comert; jocuri jocuri jocuri, filme pe bluray si un hdd mai mare (de 2.5, de laptop). Cam atat, in mare. Mai poti cumpara telecomanda pentru bluray, cabluri hdmi, etc.

am inteles. din cate am mai citit pe aici am vazut ca PS3 are si internet wirless? adica eu am un rooter in casa pt laptopuri pot sa conectez si PS3 la el? potzi naviga pe internet, pe mess etc? ce este bluray ceva gen DVD dar mai evoluat? de ce nu se vand si la noi PS3 de 60 GB? o sa apara mai tarziu sa il astept pe asta?. ce e un cablu hdmi?:) scuze da sunt chiar afon. singura consola care am avut`o pana acu a fost un terminator care tzine minte :)) :)) :)) si vreau sa ma documentez bine

Trickz 04-05-08 20:20

1. Ps3 are wifi de toate clasele (b sau g parca se numesc) deci poti naviga pe internet cu browserul lui propriu sau poti juca jocurile online. Pentru mess ar trebui sa instalezi linux intai.

2. Bluray este un dvd de 25gb/layer. Pe bluray sunt stocate jocurile pentru PS3 si filmele HD (.mkv daca sunt rip'uite pe pc). Sunt (momentan) de 25gb sau 50gb dar se va lansa in curand si unul cu 6 layere.

3. PS3 de 60gb nu se mai fabrica. A fost inlocuit de cel de 80 (in zonele ntsc) dar exact nu stiu cand (sau daca) va intra si in zona pal. Se mai gaseste la s/h varianta de 60gb. Pe okazii sau alte site'uri in genul mai poti gasi varianta de 60gb noua dar la un pret mai mare, fiind cerere, cei care inca mai au cateva bucati sigilate le vand mai scump.

4. Cablu hdmi este cablul necesar daca vrei sa conectezi la un tv full hd. Este asemanator unui mini-usb, mai lunga mufa. exemplu aici. Cablul hdmi permite rezolutiile de la 720i in sus.

ESPinoza 04-05-08 23:02

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1514471)
1. Ps3 are wifi de toate clasele (b sau g parca se numesc) deci poti naviga pe internet cu browserul lui propriu sau poti juca jocurile online. Pentru mess ar trebui sa instalezi linux intai.

2. Bluray este un dvd de 25gb/layer. Pe bluray sunt stocate jocurile pentru PS3 si filmele HD (.mkv daca sunt rip'uite pe pc). Sunt (momentan) de 25gb sau 50gb dar se va lansa in curand si unul cu 6 layere.

3. PS3 de 60gb nu se mai fabrica. A fost inlocuit de cel de 80 (in zonele ntsc) dar exact nu stiu cand (sau daca) va intra si in zona pal. Se mai gaseste la s/h varianta de 60gb. Pe okazii sau alte site'uri in genul mai poti gasi varianta de 60gb noua dar la un pret mai mare, fiind cerere, cei care inca mai au cateva bucati sigilate le vand mai scump.

4. Cablu hdmi este cablul necesar daca vrei sa conectezi la un tv full hd. Este asemanator unui mini-usb, mai lunga mufa. exemplu aici. Cablul hdmi permite rezolutiile de la 720i in sus.

ciudat daca s`a vandut asa de bine ala de 60 nu inteleg de ce au incetat sa`l mai fabrice. in europa se gaseste de 80 sau doar de 40gb? si inca o intrebare mufa din aia imi trebuie si pt un tv hd ready? nu e full hd al meu.

Opportunity 05-05-08 18:14

nu mai conteaza asa mult hdd, hdd e doar un SATA obisnuit..poti sa iti pui si de 1 terra lol

PizziRG 06-05-08 09:37

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1514859)
ciudat daca s`a vandut asa de bine ala de 60 nu inteleg de ce au incetat sa`l mai fabrice. in europa se gaseste de 80 sau doar de 40gb? si inca o intrebare mufa din aia imi trebuie si pt un tv hd ready? nu e full hd al meu.

Din cate stiu eu era vorba si de procesorul versiunii de 60gb. Eu stiu ca a fost inlocuit cu unul care consuma mai putina energie. Corectati-ma daca gresesc.

fabius 27-05-08 04:05

Depinde pt ce iti trebuie.
Daca trebuie sa te joci cred ca o consola e binevenit, desi toate jocurile de pe console sunt si pt PC dar nu si invers.
Xbox-ul am auzit ca stie sa faca multe. Nu am avut niciodata ocazia de a ma juca pe Xbox.
Eu mai joc din cand in cand fotbal, si il joc pe PS2 la un LCD de 37 :P
Este clar ca e mult mai fun decat daca l-as juca pe PC.
In schimbul cu PC-ul poti face multe alte lucruri in afara jocurilor.
Depinde si ce joc joci, eu un shooter nu as putea sa il joc pe joystick, imi trebuie tastatura.

AdiNX 27-05-08 17:55

Quote:

Originally Posted by fabius (Post 1555507)
Daca trebuie sa te joci cred ca o consola e binevenit, desi toate jocurile de pe console sunt si pt PC dar nu si invers.

Ai vazut tu Forza Motorsport/GTA: LCS/GTA: VCS/GranTurismo pentru PC? Eu nu am vazut :rolleyes2

RIcKO 15-05-09 18:15

intereseaza pe cineva un xbox?

mikkai 03-06-09 17:11

Quote:

Originally Posted by fabius (Post 1555507)
Xbox-ul am auzit ca stie sa faca multe. Nu am avut niciodata ocazia de a ma juca pe Xbox.
Eu mai joc din cand in cand fotbal, si il joc pe PS2 la un LCD de 37 :P
Este clar ca e mult mai fun decat daca l-as juca pe PC.
In schimbul cu PC-ul poti face multe alte lucruri in afara jocurilor.
Depinde si ce joc joci, eu un shooter nu as putea sa il joc pe joystick, imi trebuie tastatura.

La ps3 poti sa conectezi mouse si tastatura wireless si ai rezolvat toate problemele de control. Ai net wireless (merge si cu fir), iar ca sa te joci online e suficient sa bagi cd-ul si sa intri pe multiplayer. Nu mai ai probleme cu pirateria cd-key-uri etc.
Iar treaba cu jocurile nu e chiar asa.De exemplu multe jocuri de pe console nu le vei vedea pe calculator si daca apar sunt portate si au control prost etc. Iar unele de pe calculator nu au aparut pentru ca nu sunt cautate (multe RTS-uri). Mai pui si sutele de erori pe care le da un calculator,nenumaratele upgrade-uri hardware si software ca sa mearga un joc si asa mai departe. Am jucat gta4 pe un sistem cat de cat high si tot facea frame-uri.Asta in conditiile in care numai placa video 9800 gtx a fost 500 ron. E adevarat ca e totusi o investitie si o consola next gen dar daca ai HD merita toti banii. Binenteles daca joci si jocuri bune nu d-alea de copii. Pentru alea iti iei wii si nu te doare capu.

ESPinoza 03-06-09 17:27

poti sa conectezi mouse si tastatura dar nu cred ca si poti juca jocuri cu ele. din cate stiu eu doar unreal turnament vede mouse`ul si tastatura.

aleyx_oltcit 03-06-09 20:16

depinde cu ce te descurci cel mai bine..am consola psp si pc...misto la consola ca nu trebuie sa le faci upgraduri si ai HD(nu la psp ) ... dar tot nu se compara un pc cu o consola ... pc-ul are multe facilitati peste consola

All times are GMT +2. The time now is 12:52.

- Copyright 2026 4Tuning