![]() |
ahamz si deci daca renuntz la toba de mijloc inseamna ceva in jurul a 5 milioane??
si zi-mi te rog o adresa ceva indicatii cum sa ajung acolo unde ai facut tu asta!! merci!! presupun ca fac pentru orice masina nu? |
mai daca vretzi numai zgomot placut, va recomand eu 2 variante:
-scoatetzi sitele din ambele tobe -scoatetzi sitele din toba finala si toba medie o desfiintzatzi, inlocuind-o cu o alta bucata de tzeava. diferentza - daca ramanetzi cu ambele tobe, dar golite de site, zgomotul va fi placut, dar numai la turatzii mai mari de 2500-3000, avantajul fiind ca la turatii mici se poate trece pe langa politzie fara probleme; -daca renuntzatzi la toba medie (mica), cel mai \"placut\" zgomot va fi cand turatzi motorul si schimbatzi viteza (adica \"reculul\" ala- cine stie stie!) sau la franele de motor asta in cazul in care vretzi numai zgomot |
eu am scos mijlocul si am bagat tzava si se aude misto cel mai tare in jur de 3000 ca acolo am cuplu maxim!! intr-adevar pe frana de motor se aude iarasi bine!! e o inventie buna asta scutesti si o cheltuiala in caza ca se sparge toba mica si sound oarecum \"racing\"!!
|
mai tobele astea au si diametrul marit...
oricum suna foarte misto si daca inlocuiti finala cu o intermediara! |
Merge
Merge
|
peste, zi-mi si mie te rog cum ai instalat flame-thrower-kitul...ti l-ai cumparat sau l-ai facut dintr-o bobina normala si cu o bujie normala? ca mi-am luat o bobina de dacie la mana a doua si bulangiii aia din service-uri mi-au zis ca ei nu se baga, ca au montat doar kituri din alea speciale, care au bujii mai mici etc....pleeeeeze!
|
tico?
1 Attachment(s)
se poate sa ma bag shi yo? :))
|
tico
1 Attachment(s)
sau
|
tico
1 Attachment(s)
or
|
ne place masina (cel putin mie imi place mult), multi dintre noi o stim de ceva timp...esti deschis la sugestii si reclamatii? :D daca da, vopseste plasa neagra si eleronul (daca nu vrei sa renunti la el si sa-l inlocuiesti) vopseste-l culoarea masinii...eu unul asta as face, desi arata bine si asa
am o propunere, hai sa ne reunim toti cei cu daewoo tico intr-un topic al nostru, \"club daewoo tico\" sau macar \"club daewoo\"....ce ziceti? |
pep rulz.
|
toata lumea stie PEPu, primul tico care a iesit din anonimat
bv PEP, tot asa in continuare |
daca nu stii inca daciamustang...
:lol: vezi aici ...exista deja un forum daewoo : www.daewooclub.ro |
eu am vazut tico-ul asta pe strada in constanta
mie imi place mult eleronul e special pentru tico nu?? si interiorul e misto de tot si fuge de rupeeee :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
2 Attachment(s)
intre timp am pus pe masina un MP3 player Daewoo AGC-5040RDS si boxe tot Daewoo 3 cai 80W RMS x 2
-RDS -Fata detasabila -40W x 4 |
Re:
Quote:
pune o poza cu ele si modelu pls...sa vad si eu minunea :wink: ps:vad ca tii la marca masinii.,....de curiozitate,cat ai dat pe mp3-ul DAEWOO? :D |
1 Attachment(s)
astea`s boxele ...o sa pun o poza si cu spatele boxelor sa vezi ;)
modelul nu-l mai tin minte o sa ma uit ! mp3 playerul a costat 4 mil si e made in korea ...nu am vrut sa iau chinezarii ! |
si spui ca boxele alea au 80 w rms? :lol:
|
asa scrie pe spatele lor...acuma nu stiu ...
o sa fac o poza cu magentul si spatele dif-ului si va dati voi seama :D eu inca nu prea le am asa cu sist.audio iar tata e cam ocupat tot timpul |
am eu vdo 60w rms, ovale, 9\" cu 6\". deci teoretic se poate.
|
Re:
Quote:
probabil ca asa or fi, nu comentez |
masina am vazut-o live la intrunirea clublui daewoo din constanta..
arata foarte misto eleronul ala de sus de pe hayon.. topser sa inteleg ca cel care era la intalnire era tatal tau... |
aici el posteaza rar de tot ... nu prea are timp si de daewooclub si 4tuning...
eu postez de acum pe 4tuning iar el pe daewooclub :wink: |
1 Attachment(s)
:wink: :arrow:
|
frumoasa tare culoarea...
kiar imi place |
foarte fain. bravo.
|
1 Attachment(s)
Va plac jentile mele ?
Sunt Borbet , 13\" , Made in Germany , de Suzuki Alto ... intra la fix pe Tico ... sambata aveti poze cu ele curatate si puse pe masina :) |
super
cred ca vin super bine pe mashina... kiar sunt frumoase...dar...sunt cam zgariate...asa le vad... oricum...fa-l bomba... :lol: |
da 2 bucati sunt f putin julite si zgariate ici-colo ..
le aranjez eu ... :wink: |
sunt beton, ce n-as da sa gasesc si io asa ceva ca sa scap de flanse...
sper ca acoperi stema suzuki, nu? hai mai repede cu restaurarea, sa le vedem pe masina :wink: |
da , stema o s-o acopar pun una daewoo ..am gasit 4 bucati care intra la fix acolo ..in locul la emblema cu suzuki
|
arata excelent jantele. cat te-au costat?
|
200 $ ...a fost o ocazie..norocul meu ... :lol: :wink:
|
aaa pai asta inseamna ca nu mai vii cu loganul la intalnire azi (sambata), nu?
hmmm...nici nu stiu cum as prefera...pe de o parte vreau sa vad jantele, dar pe de alta parte vreau sa ma urc si intr-un logan :D |
3 Attachment(s)
azi am venit cu tico ...data aviatoare cu golanu :wink:
poze noi : |
arata foarte bine masinuta.felicitari
|
am vazut si eu jantele \"live\" azi, intr-adevar sunt superbe, schimba mult look-ul lui tico...
abia astept sa le pun si eu pe ale mele (toate 4 si cu flanse bune :D ) |
si cand sunt gata flansele tale ? le-ai dat deja la facut ?
bafta ! |
flansele erau gata, dar nu au iesit bune....
trebuie sa le refac sau sa fac altele m-am gandit ca pe spate ar merge mai late, de 4 cm |
Frumos tico , Topser poate vii si tu la Cursa de la Craiova de pe 4 Decembrie , O sa fie si un Tuning Show , poate poate ! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning