![]() |
Re: Un barbat de vis;)
Psycho stie ce le plac femeilor:lol: :lol: :lol:
|
Quote:
Un barbat de vis, zic eu ar fi cel care are si plusuri si minusuri. Orice se compara cu altceva, daca ai nu mai chestii bune nu ai cu ce sa compari si devine banal, ai avea o relatie banala doar cu momente placute care la un moment o sa ti se para banale, si o sa ajungi sa ai o viata banala. Asta vreti, sa vi se para totul banal?:lol: :lol: :lol: |
Quote:
Stim noi ce vrei tu sa zici...si suntem si noi constiente:D -doar am intalnit o gramada de cazuri- in care daca tipul arata "perfect" sigur e un prost si jumatate sau nesimtit sau se crede mare si tare sau pana la urma ne dam seama ca e gay:oops: -am patit-o:D Dar stiind toate astea aavem si noi dreptul sa visam,...:woowoo: In cele din urma ne multumim cu ce avem si suntem recunoscatoare ca totusi exista cineva pentru noi;) P.S:Nice tipu;) |
Vad ca barbatii au gusturi bune! :lol: Asta e imbucurator.... arata ca stiu ce vor femeile :-P (nu vorbesc de pozele puse la caterinca).
|
1 Attachment(s)
stiu ca multe suspina dupa tipul asta
|
In cadrul acestei sectiuni...se vorbea oarecum...serios..cu mici glume...,
Fara caterinca..,ok sa inteleg.. ca a pune o poza...pentru femei..e mai usor..de spus :ce barbat de vis asteapta...ele asa.. ca am lasat pozele, dar va rog sa fim.. in continare ontopic, cu/fara poza... multumesc |
ajung sa cred... si sa vad ca fetele iar raman fara cuvinte in fata baietilor... asa-i? :???:
|
Asteapta sa ne transformam in aia din poze si dupa discuta cu noi...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Adrian Cristian Ghit..poate cineva il stie..:D
|
|
ne-am dat draq...pui poze cu mine fara sa ma anunti? :)
cred ca balzey a fost detsul de clar aici https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=31 |
de unde poze cu tine? ca nu mi le-a trimis nev.-ta:lol:
|
:shock::shock: sunteti cu capul amandoi.....
on : https://i191.photobucket.com/albums/z...shton/ash4.jpg |
pai asta de mai sus, o pun acum pe CUM ARATA USERII COMUNITATII... :lol:
end of offtopic |
1 Attachment(s)
sau doriti asa ceva.... one angel :D
|
Da.... vreau sa fii ingerul meu! :rolleyes2
|
ai unu cu care vb pe mess..ce'ti mai trebuie ?
L ooooooooooooooooooooooooooo L ? :)) |
Incep sa ma depaseasca aceste conversatii. :lol:
Barbatul ideal pt femeie ... trebuie sa aiba numai plusuri. :D Nici un minus. :D Sa faca ceea ce zice femeia, sa faca ce trebuie sa faca sa aduca banul in casa si sa nu incerce sa convinga femeia sa faca sex cand ea nu are chef. :lol: :lol: :lol: :lol: |
desi unele zic ca nu au chef..ca sa fie rugate :))) si daca nu insisti..aaaa...deci nu vrei asa mult :)) daca insisti prea mult...aaa devi enervant..ti-a zis ca NU ...cine le mai intelege:P are de la mine premiul PULItzer.
|
The man has to be a sex toy. :lol:
|
and to look good, and to be smart (and stupid enough to accept a lot of the stupid things), and "loaded", and gifted..and and and ...
|
Quote:
(cred ca stim cu totii bancul cu gaina: "..mai bine ma impiedic!") |
Pe aici toate sunt inebunite dupa (Tom Welling) :arrow:
http://www.kryptonsite.com/s6-tw-1.jpg http://www.thewb.com/shows/smallvill...4d-281x374.jpg |
Quote:
tare bancul , il stiam si cu insistenta, da ai dreptate nici foarte stresant... nici nepreocupat de ea..:rolleyes2 ..sa sti cand trebuie si din una si din cealalta..doza.optima..;) |
Quote:
|
hmmm, daca stau bine si ma gandesc, o femeie vrea un barbat numi cu calitati, dar fara niciun defect
dar... oare noi, baietii, nu tot asta ne dorim? :) sa nu fim ipocriti, toti ne dorim numi bine si nimic rau, indiferent ca suntem baieti sau fete... :) |
Eu imi doresc sa ma vrea asa cum sunt ...
Asta e cel mai important pentru mine. Pe locul 2 conteaza felul cum gandeste si cum arata. Nu sunt ipocrit si o spun cu mana pe inima ca si eu vreau femeia perfecta, chiar daca ea nu exista. Oricum nici barbatul perfect nu exista. ;) Important e sa gasim persoana care indeplineste cele mai multe cerinte ale noastre ... din toate care le avem. |
nu trebuie sa fie perfect...trebuie doar sa te implineasca...si sa`ti completeze defectele si tu lui/ei...;):D
|
Quote:
|
Quote:
exact! si sincera sa fiu nu cred ca exista persoana "completa" :D |
E nevoie de 2 persoane sa faca 1 completa........
|
Quote:
|
Quote:
|
eu? deloc. ea!
|
Quote:
|
sasha, lauryn si bogdan: am eu vedenii sau sunteti pe forum?
ca dupa cum vad ultimele postari as putea sa jur ca sunteti pe mess... postati mai mult de 3 cuvinte, si asta doar la subiect, v-as ruga... |
Ai speriat fetele Alex:rolleyes2 Nu mai posteaza nimeni acum:twisted: ;)
|
1 Attachment(s)
am mai gasit...un vis pentru majoritatea pustoaicelor care urmaresc prison break :rolleyes2
am o prietena apropiata...care e disperata dupa el..poza pe desktop...pe toate tel pe ecran....OMFG... nici asa da`o draq de treaba:| |
1 Attachment(s)
lasa baby ca Anca e dusaaaa
uite unu de al nostru:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning