Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Un barbat de vis;) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56303-barbat-vis.html)

~Ada~ 16-12-07 11:56

Re: Un barbat de vis;)

Psycho stie ce le plac femeilor:lol: :lol: :lol:

dagosh88 16-12-07 12:02

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1248638)
pai tocmai de aceea acest tipc se numeste "UN BARBAT DE VIS" sa visam....daca in realitate nu gasim ce ne trebuie:-P kiddin'

Ma refeream ca nu exista acel barbat de vis nici ca un concept. Adica sa zicem ca daca l-ai avea langa tine ti-ai da seama poate ca unele aspecte pe care le credeai bune nu sunt chiar asa placute, orice lucru bun are si o parte rea, si orice lucru rau are si o parta buna. Trebuie sa fie un echilibru.:rolleyes2
Un barbat de vis, zic eu ar fi cel care are si plusuri si minusuri. Orice se compara cu altceva, daca ai nu mai chestii bune nu ai cu ce sa compari si devine banal, ai avea o relatie banala doar cu momente placute care la un moment o sa ti se para banale, si o sa ajungi sa ai o viata banala. Asta vreti, sa vi se para totul banal?:lol: :lol: :lol:

~Ada~ 16-12-07 12:08

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 1248732)
Ma refeream ca nu exista acel barbat de vis nici ca un concept. Adica sa zicem ca daca l-ai avea langa tine ti-ai da seama poate ca unele aspecte pe care le credeai bune nu sunt chiar asa placute, orice lucru bun are si o parte rea, si orice lucru rau are si o parta buna. Trebuie sa fie un echilibru.:rolleyes2
Un barbat de vis, zic eu ar fi cel care are si plusuri si minusuri. Orice se compara cu altceva, daca ai nu mai chestii bune nu ai cu ce sa compari si devine banal, ai avea o relatie banala doar cu momente placute care la un moment o sa ti se para banale, si o sa ajungi sa ai o viata banala. Asta vreti, sa vi se para totul banal?:lol: :lol: :lol:

Nu dragule :lol:
Stim noi ce vrei tu sa zici...si suntem si noi constiente:D -doar am intalnit o gramada de cazuri- in care daca tipul arata "perfect" sigur e un prost si jumatate sau nesimtit sau se crede mare si tare sau pana la urma ne dam seama ca e gay:oops: -am patit-o:D
Dar stiind toate astea aavem si noi dreptul sa visam,...:woowoo:
In cele din urma ne multumim cu ce avem si suntem recunoscatoare ca totusi exista cineva pentru noi;)
P.S:Nice tipu;)

Claudia 16-12-07 14:58

Vad ca barbatii au gusturi bune! :lol: Asta e imbucurator.... arata ca stiu ce vor femeile :-P (nu vorbesc de pozele puse la caterinca).

bmwm5 16-12-07 15:22

1 Attachment(s)
stiu ca multe suspina dupa tipul asta

bodyspeed 16-12-07 16:20

In cadrul acestei sectiuni...se vorbea oarecum...serios..cu mici glume...,
Fara caterinca..,ok sa inteleg.. ca a pune o poza...pentru femei..e mai usor..de spus :ce barbat de vis asteapta...ele
asa.. ca am lasat pozele, dar va rog sa fim.. in continare ontopic, cu/fara poza...
multumesc

momo 17-12-07 10:08

ajung sa cred... si sa vad ca fetele iar raman fara cuvinte in fata baietilor... asa-i? :???:

bmwm5 17-12-07 14:04

Asteapta sa ne transformam in aia din poze si dupa discuta cu noi...

bodyspeed 17-12-07 19:38

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1250301)
Asteapta sa ne transformam in aia din poze si dupa discuta cu noi...

bmwm5.. ce pot zice este:..ca eu unu am incercat.. sa fiu cateodata "fast and furious"... apoi sa intru in "prison break"....care s-a dovedit un "heart break" , so ce mai e de facut.. incerci sa faci totul ... acum dupa toate vezi bine conturul, esenta lucurilor, iti spun ca numai doresti nici o tranformare.. cine te iubeste ,te iubeste pentru ceea ce esti cu adevarat si pentru ce faci..nu iti trebuie transformari ;)

SpeeDBreaker 17-12-07 20:11

2 Attachment(s)
Adrian Cristian Ghit..poate cineva il stie..:D

Lauryn 19-12-07 13:32

http://www.posteremag.ro/imagini/368...l%20Murray.jpg

:dribble::dribble:
:drunk::drunk:

bogdan_wrc 19-12-07 13:37

ne-am dat draq...pui poze cu mine fara sa ma anunti? :)

cred ca balzey a fost detsul de clar aici
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=31

Lauryn 19-12-07 13:39

de unde poze cu tine? ca nu mi le-a trimis nev.-ta:lol:

Sasha 19-12-07 13:46

:shock::shock: sunteti cu capul amandoi.....

on : https://i191.photobucket.com/albums/z...shton/ash4.jpg

bogdan_wrc 19-12-07 13:47

pai asta de mai sus, o pun acum pe CUM ARATA USERII COMUNITATII... :lol:

end of offtopic

bodyspeed 20-12-07 21:09

1 Attachment(s)
sau doriti asa ceva.... one angel :D

Claudia 20-12-07 23:52

Da.... vreau sa fii ingerul meu! :rolleyes2

VaLeX 21-12-07 01:06

ai unu cu care vb pe mess..ce'ti mai trebuie ?
L ooooooooooooooooooooooooooo L ? :))

Mustang 21-12-07 08:44

Incep sa ma depaseasca aceste conversatii. :lol:
Barbatul ideal pt femeie ... trebuie sa aiba numai plusuri. :D
Nici un minus. :D
Sa faca ceea ce zice femeia, sa faca ce trebuie sa faca sa aduca banul in casa si sa nu incerce sa convinga femeia sa faca sex cand ea nu are chef. :lol: :lol: :lol: :lol:

bogdan_wrc 21-12-07 08:52

desi unele zic ca nu au chef..ca sa fie rugate :))) si daca nu insisti..aaaa...deci nu vrei asa mult :)) daca insisti prea mult...aaa devi enervant..ti-a zis ca NU ...cine le mai intelege:P are de la mine premiul PULItzer.

Mustang 21-12-07 08:54

The man has to be a sex toy. :lol:

bogdan_wrc 21-12-07 09:00

and to look good, and to be smart (and stupid enough to accept a lot of the stupid things), and "loaded", and gifted..and and and ...

Claudia 21-12-07 15:13

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1256263)
desi unele zic ca nu au chef..ca sa fie rugate :))) si daca nu insisti..aaaa...deci nu vrei asa mult :)) daca insisti prea mult...aaa devi enervant..ti-a zis ca NU ....

Man.... ai mare dreptate! Dar daca femeia a prins drag de tine tre sa stii sa nici nu o stresezi, dar sa nici nu o refuzi.... si uneori chiar are nevoie sa fii mai insistent!
(cred ca stim cu totii bancul cu gaina: "..mai bine ma impiedic!")

EaGle 21-12-07 18:13

Pe aici toate sunt inebunite dupa (Tom Welling) :arrow:
http://www.kryptonsite.com/s6-tw-1.jpg
http://www.thewb.com/shows/smallvill...4d-281x374.jpg

bodyspeed 21-12-07 19:13

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 1256720)
Man.... ai mare dreptate! Dar daca femeia a prins drag de tine tre sa stii sa nici nu o stresezi, dar sa nici nu o refuzi.... si uneori chiar are nevoie sa fii mai insistent!
(cred ca stim cu totii bancul cu gaina: "..mai bine ma impiedic!")

VREI ocrotire, siguranta bunastare, iubire...etc.. un inger.. ti-ar trebui..:D
tare bancul , il stiam
si cu insistenta, da ai dreptate nici foarte stresant... nici nepreocupat de ea..:rolleyes2 ..sa sti cand trebuie si din una si din cealalta..doza.optima..;)

Sasha 21-12-07 19:15

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1257033)
VREI ocrotire, siguranta bunastare, iubire...etc.. un inger.. ti-ar trebui..:D
tare bancul , il stiam
si cu insistenta, da ai dreptate nici foarte stresant... nici nepreocupat de ea..:rolleyes2 ..sa sti cand trebuie si din una si din cealalta..doza.optima..;)

uitati un barbat care stie ce vrea si ce`i place unei femei ;) :hug:

aleks 27-12-07 09:47

hmmm, daca stau bine si ma gandesc, o femeie vrea un barbat numi cu calitati, dar fara niciun defect
dar... oare noi, baietii, nu tot asta ne dorim? :)
sa nu fim ipocriti, toti ne dorim numi bine si nimic rau, indiferent ca suntem baieti sau fete... :)

Mustang 27-12-07 16:19

Eu imi doresc sa ma vrea asa cum sunt ...
Asta e cel mai important pentru mine.
Pe locul 2 conteaza felul cum gandeste si cum arata.

Nu sunt ipocrit si o spun cu mana pe inima ca si eu vreau femeia perfecta, chiar daca ea nu exista. Oricum nici barbatul perfect nu exista. ;)
Important e sa gasim persoana care indeplineste cele mai multe cerinte ale noastre ... din toate care le avem.

Sasha 27-12-07 17:06

nu trebuie sa fie perfect...trebuie doar sa te implineasca...si sa`ti completeze defectele si tu lui/ei...;):D

bodyspeed 27-12-07 20:59

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1263944)
nu trebuie sa fie perfect...trebuie doar sa te implineasca...si sa`ti completeze defectele si tu lui/ei...;):D

bun asa, ca de ar fi el/ea completa...nu ai mai avea nici un aport adus relatiei.., apoi se cauta jumatatea..nu intregul, adica persoana care sa completeze..nu sa fie indentica..;)

Lauryn 27-12-07 21:52

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1264331)
bun asa, ca de ar fi el/ea completa...nu ai mai avea nici un aport adus relatiei.., apoi se cauta jumatatea..nu intregul, adica persoana care sa completeze..nu sa fie indentica..;)

exact! si sincera sa fiu nu cred ca exista persoana "completa" :D

mikafly 28-12-07 09:24

E nevoie de 2 persoane sa faca 1 completa........

bogdan_wrc 30-12-07 21:01

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1263944)

bine de retinut ! ;)

Lauryn 08-01-08 18:53

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1268530)
bine de retinut ! ;)

numai sa nu uiti;)

bogdan_wrc 08-01-08 21:43

eu? deloc. ea!

Sasha 08-01-08 22:14

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1282742)
eu? deloc. ea!

sau nu !

aleks 09-01-08 22:51

sasha, lauryn si bogdan: am eu vedenii sau sunteti pe forum?
ca dupa cum vad ultimele postari as putea sa jur ca sunteti pe mess...
postati mai mult de 3 cuvinte, si asta doar la subiect, v-as ruga...

~Ada~ 26-01-08 09:02

Ai speriat fetele Alex:rolleyes2 Nu mai posteaza nimeni acum:twisted: ;)

Sasha 26-01-08 11:33

1 Attachment(s)
am mai gasit...un vis pentru majoritatea pustoaicelor care urmaresc prison break :rolleyes2

am o prietena apropiata...care e disperata dupa el..poza pe desktop...pe toate tel pe ecran....OMFG... nici asa da`o draq de treaba:|

Lauryn 26-01-08 12:19

1 Attachment(s)
lasa baby ca Anca e dusaaaa

uite unu de al nostru:-P

All times are GMT +2. The time now is 19:26.

- Copyright 2026 4Tuning