![]() |
nu prea e bine pozata bestia ta mai fai niste poze mai bune
|
2 Attachment(s)
n`am mai avut rabdare pt mai mult!!!
|
4 Attachment(s)
Poze pentru Dacia BK. Lista de modifcari e pe paginile anterioare.
Thx 10 X |
1 Attachment(s)
nu prea am stat sa o finisez dar sper sa iti placa
|
ms baieti,vad ca va tineti de treaba 8)
|
1 Attachment(s)
versiunea mea pt Dacie :D
|
1 Attachment(s)
lateral dacie ....nu jtiu daka o sa fak shi alealalte :D hope u like it eleronu` am cam uitat sa`l mai finisez shi CF hood`u am iejit umpiq aiurea da` ata ete mai invatz :D
|
e de belea!!marfa...o sa studiez cu atentie cerintele propietarului si dak ma apropii ma bag shi yo.nu am avut timp de nimic pt k am fost ff prins cu scoala.dar mai am f putin akuma. 8)
|
Multumesc pentru cei care au postat -> dragut lucrat.
Daca reuseste totusi cineva sa faca ce am zis acolo atunci respectele mele. Adaugare -> Jenti OZ Titan 16 \" cu cauciucuri talon mic :wink: |
1 Attachment(s)
iaca shi furia mea din 75. ce puteti face? :)
|
Re:
Quote:
nu te supara, era doar o gluma.... :twisted: :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
serios , adica .. cel putin .. eu unu , nu ma bag , nu prea ai ce sa faci .. cam orice ai face. ... rezulta kitch .. . |
Re:
are dreptate sant0s :D orice am pune pe ea ar rezulta un kitch so...sorry :(
|
baieti maine pun si eu poze cu matizu meu va bagati la el sa il aranjati un pic???
da asa ca in vremurile bune cand tunati calumea pe topicu ala de 50 de mii de pagini :) cand erau battle`uri etc. :P |
1 Attachment(s)
faceti-mi si mie un tuning la Tico. 10x anticipat
|
un unghi mai ..... decat asta nu gaseai
ca sa nu zic de masina |
4 Attachment(s)
gata au venit bozele cine imi aranjeaza si mie buburuza :P
|
Re:
Quote:
asta da unghi ! astea da poze (calitate) ! stand by ... btw , vrei ceva special ? sau fiecare sa faca ce-o vrea.... ? |
fiecare sa faca ce poate mai bine.
o sa i le dau si lu` alxutz sa faca si el ceva pe asta micu. ceva serios cum faceati la ``concurs de tuning virtual`` cu totii tng dadi alxutz santos lancerevo si care mai erati am lasat pozele la rez. la care le-am facut daia sunt atat de mari si am mai spalat si masina ca sa iasa ok :D daca vreti alte unghiuri spuneti ca mai am cateva poze. spor si merci anticipat ;) |
3 Attachment(s)
:writers_b
|
1 Attachment(s)
steph ..
sper sa-ti placa .. : / daca nu , imi zici ce nu-ti place , si mai lucrez , dap ? saliu ... |
thx pt. masinuta :) pai ce sa zic e ok doar alte jante mai clare si mai reale
in rest e foarte joasa masinuta ... o sa ma apuc si eu sa fac experimente pe ea ... si cand ai timp ceva frumos pt. poza aia cu botu si cu lateralu` thx. |
1 Attachment(s)
mersi, macar cineva incearca :D
am incercat si eu un \"tuining\" ,amu noah, nu stiu cat de bine o ieshit, imi ziceti voi daca va place |
1 Attachment(s)
pai bine ma io pun pozele si tot eu le aranjez =))
prima masina modificata de mine si tre sa recunosc ca treaba asta mi-a luat o ora jumatate :( |
1 Attachment(s)
poi uite shi varianta mea :D
puteai macar sa te obosesti sa dai de volan umpiq la stanga :wink: PS: cu bara spate am avut ceva \"probleme\" arata cam nashpa dupa ce am scos trim`ul :oops: |
o sa iau pe viitor mai e de lucru pana atunci :D
|
10x DVDVali pt Tico
|
1 Attachment(s)
Matiz Power:D
|
1 Attachment(s)
still working...
(poze de rezolutie mica :( ) |
sa-l vad pe zeul care pune sp. spate ... la matizu asta , din unchiul asta..
baftos |
1 Attachment(s)
help,sunt in pana de idei,imi faceti si mie un vinil,de preferinta argintiu pe lateral spate ,sa cuprinda aripa spate si usa catre roata. tnx :)
|
3 Attachment(s)
scz ca ma bag peste ...
facem o mica pauza , revenim imediat la prob. ta la cerere : jante proline pe golf 4 scoateti voi mai bine plz .. |
1 Attachment(s)
:arrow: uite santos merge asha?
|
nu stiu, sa ica zgb`u cui i-a iesit mai bine ...
mie sau tie .. peace |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Matiz!!!! CRITICI??? PARERI????
|
Re:
Quote:
|
:arrow: next car