![]() |
Re: Kitch tuning Baia Mare
Penibil... Scenicurile nu au forma compatibila cu asa ceva cum nu prea are nici o masina de tip hatchback.
Tot ce merge pe acest gen este un eleron care coboara pe luneta si nu care urca pe plafon. Dar iar zic, nu te poti ... in gustu omului. |
Quote:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hatchback http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-purpose_vehicle Got it? ;) P.S. Hothatchurile au de obicei eleron pt a sublinia nota sportiva a masinii si pt design mai mult decat pt performanta. |
Quote:
|
Quote:
"Hatchback este un tip de caroserie a autovehiculelor moderne. Cuvāntul este un neologism provenit din limba engleză, unde hatch īnseamnă trapă şi back īnseamna spate." (traducere wikipedia) Pe scurt toate masinile ce au trapa in spate ce se ridica impreuna cu luneta se pot numi Hatchback pt ca acest cuvant are si sensul separat de trapa spate nu numai de model de masina. Ce nu e hatchback = de exemplu Logan care are trapa separata de luneta. Recunosc ca nu m-am exprimat eu cel mai bine dar la asta ma refeream si anume la faptul ca in general la masinile ce au spatele drept taiat ca din topor nu li se prea potriveste eleron deasupra ci unul care coboara pe luneta. Si ca sa dau un exemplu : cel mai la indemana e cel cu eleroanele JE Design pt Ibiza & Leon http://www.seat-hildesheim.com/Index...cs/ibiza01.jpg http://www.seriouswheels.com/pics-20...-1920x1440.jpg |
sio pus eleronu sa nusi ia zboru ala cu loganu v6 racing :))
|
Scenic'ul e a lui Istvan , cel care a organizat celebrele curse din 31 August ...deci nu va mirati de masina ...:)))
Apropo , interiorul e ok , adica materialul care a fost folosit ..litera ''M'' folosita in exces e cel mai mare kitch , |
pacat de scaunele alea.....materialul si calitatea lucraturii mi se pare (cel putin din poze) excelenta. cine a facut lucrarea pare a fi meserias bun. pacat ca rezultatul e un kitch enorm. parca sunt tiganesti, ca numai ei vor cat mai multe turnulete, cat mai multe inele, cat mai multe imprimeuri florale, etc......si poate cat mai multe M-uri :)
|
Corect. De meseriasul e meserias dar din pacate nu poate face cum vrea el ci cum vrea clientul. Asa ca...
|
1 Attachment(s)
sincer pun si eu poza asta...ca e un kitch toata faza...daca nu va place o sterg....e amuzanta...:))))
|
Si-a pus si el remorca, lasati omul in pace, probabil pleca la cumparaturi:lol:
|
1 Attachment(s)
adevarul e ca voi habar n'aveti idee ce e ala tuning...daca vreti sa invatati ceva,uitati-va la poza asta...
:arrow::arrow: |
Quote:
|
Quote:
|
:shock:asta da bmwuuXL:Dcu pistoanele in poz 69 :D pa canabiss:-P
|
1 Attachment(s)
un ///M power adevarat
|
Quote:
|
Bimmerul ala e jalnic, de fiecare data cand il vad prin orash ma infunda rasu..:))
|
mai oameni buni.. in traducere BMW = Big Mexican Women... asa ca trageti si voi concluziile
|
Nu l-ati vazut voi seara cand aprinde lumina aia smechera in eleron, albastra!
|
Quote:
|
Quote:
:-P:-P |
:lol: Nu raspund la provocari:mrhappy::nervious:
|
Am vazut Compact`ul ala de multa vreme ... niciodata n`am avut cu ce sa`i fac poza 8-| Literele ca litere :)) Da` eleronu` ala :)) Si isi da drumu la muzica asa tare ca auzi de peste drum cum distorsioneaza :)) Ce sa faci 8-| N`a primit atentie cand a fost mic
|
Quote:
|
Hai mai ca nu e asa urat eleronul ala :))
Nuj de ce dar imi seamana mult cu un eleron ce era pe un BMW ursulet demult prin BM. |
Quote:
Tre' sa caut poza :P l'am fotografiat pe vremuri :P |
A fost BMW-ul unui cunoscut... Am ras bine de el cand i-a spart motorul inainte de Tuning Show Oradea din 2005 sau in cat a fost. A vrut sa-l tractam pana acolo ca sa-l prezinte pt ca l-a inscris in concurs :)) Pana la urma a venit cu Dacia la Oradea.
Daca vorbim de acelasi BMW era unul verde cu niste dungi pe laterale. Parca l-a dat pe unu decapotabil ce l-a facut frumusel. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da asta e :) Nu arata raud e loc. :) Printre primele masini modificate prin BM (exterior doar)
|
Quote:
|
Era ingrijit si facut cu gust cel putin la asta ma refer
|
Quote:
|
Quote:
|
hai mai nu fi rau :lol: e acceptabil eleronu fata de cel de pe BMW-ul de mai sus si eu zic ca arata mai bine masina cu el :)
|
nu sunt rau dar un eleron trebuie sa aiba rolul sau pe o caroserie nu se pune doar asa .Fata de cel de mai sus e adevarat e mai putin ''extravagant''.
|
Quote:
Am zis, ;)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote: