Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Kitch tuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/54641-kitch-tuning-baia.html)

Soche 27-11-08 00:08

Re: Kitch tuning Baia Mare

Penibil... Scenicurile nu au forma compatibila cu asa ceva cum nu prea are nici o masina de tip hatchback.
Tot ce merge pe acest gen este un eleron care coboara pe luneta si nu care urca pe plafon.
Dar iar zic, nu te poti ... in gustu omului.

3SGE 27-11-08 06:43

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1888751)
Scenicurile nu au forma compatibila cu asa ceva cum nu prea are nici o masina de tip hatchback.

Scenicul nu este hatchback, este Mpv, minivan, monovolum(sau mai este un termen care acum nu imi vine in minte) dar nu este hatchback. Pe hatchbackuri merg eleroanele spate(pe unele) tip Lancia Delta, Impreza 2008, Focus. Diferenta intre hatchback si Mpv(monovolum) este mai jos.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hatchback
http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-purpose_vehicle
Got it? ;)
P.S. Hothatchurile au de obicei eleron pt a sublinia nota sportiva a masinii si pt design mai mult decat pt performanta.

M I V E C 27-11-08 07:35

Quote:

Originally Posted by bogdan350cid (Post 1888292)

zici ca este tapiterie antica, de pe ceva fotoliu din vremea lui CUZA, cica tapiterie de M , si zici ca stai pe banca in parc:lol::lol:

Soche 27-11-08 11:38

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1888860)
Scenicul nu este hatchback, este Mpv, minivan, monovolum(sau mai este un termen care acum nu imi vine in minte) dar nu este hatchback. Pe hatchbackuri merg eleroanele spate(pe unele) tip Lancia Delta, Impreza 2008, Focus. Diferenta intre hatchback si Mpv(monovolum) este mai jos.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hatchback
http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-purpose_vehicle
Got it? ;)
P.S. Hothatchurile au de obicei eleron pt a sublinia nota sportiva a masinii si pt design mai mult decat pt performanta.

Nu vreau sa par rau dar Hatchback este un termen general, eu nu ma refeream la tipul masinii ci la designul spatelui. Uite iti dau si explicatia.

"Hatchback este un tip de caroserie a autovehiculelor moderne. Cuvāntul este un neologism provenit din limba engleză, unde hatch īnseamnă trapă şi back īnseamna spate." (traducere wikipedia)
Pe scurt toate masinile ce au trapa in spate ce se ridica impreuna cu luneta se pot numi Hatchback pt ca acest cuvant are si sensul separat de trapa spate nu numai de model de masina.

Ce nu e hatchback = de exemplu Logan care are trapa separata de luneta.

Recunosc ca nu m-am exprimat eu cel mai bine dar la asta ma refeream si anume la faptul ca in general la masinile ce au spatele drept taiat ca din topor nu li se prea potriveste eleron deasupra ci unul care coboara pe luneta. Si ca sa dau un exemplu : cel mai la indemana e cel cu eleroanele JE Design pt Ibiza & Leon
http://www.seat-hildesheim.com/Index...cs/ibiza01.jpg
http://www.seriouswheels.com/pics-20...-1920x1440.jpg

piTiCcu 27-11-08 12:24

sio pus eleronu sa nusi ia zboru ala cu loganu v6 racing :))

IonutzMFF 27-11-08 15:19

Scenic'ul e a lui Istvan , cel care a organizat celebrele curse din 31 August ...deci nu va mirati de masina ...:)))
Apropo , interiorul e ok , adica materialul care a fost folosit ..litera ''M'' folosita in exces e cel mai mare kitch ,

andreiand1 28-11-08 13:09

pacat de scaunele alea.....materialul si calitatea lucraturii mi se pare (cel putin din poze) excelenta. cine a facut lucrarea pare a fi meserias bun. pacat ca rezultatul e un kitch enorm. parca sunt tiganesti, ca numai ei vor cat mai multe turnulete, cat mai multe inele, cat mai multe imprimeuri florale, etc......si poate cat mai multe M-uri :)

Soche 28-11-08 14:45

Corect. De meseriasul e meserias dar din pacate nu poate face cum vrea el ci cum vrea clientul. Asa ca...

2ddy 28-11-08 20:01

1 Attachment(s)
sincer pun si eu poza asta...ca e un kitch toata faza...daca nu va place o sterg....e amuzanta...:))))

zed13 29-11-08 09:23

Si-a pus si el remorca, lasati omul in pace, probabil pleca la cumparaturi:lol:

2ddy 01-12-08 21:04

1 Attachment(s)
adevarul e ca voi habar n'aveti idee ce e ala tuning...daca vreti sa invatati ceva,uitati-va la poza asta...

:arrow::arrow:

VG30DETT 01-12-08 21:07

Quote:

Originally Posted by 2ddy (Post 1897088)
adevarul e ca voi habar n'aveti idee ce e ala tuning...daca vreti sa invatati ceva,uitati-va la poza asta...

ala nu mai e bmw'' M ''este un MXX-L :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol:

Keisuke 01-12-08 21:10

Quote:

De mult nu am mai ras atat de bine :lol::lol::lol::lol::lol:

cristiano304 01-12-08 21:18

:shock:asta da bmwuuXL:Dcu pistoanele in poz 69 :D pa canabiss:-P

danny_bik3ru 01-12-08 21:23

1 Attachment(s)
un ///M power adevarat

Keisuke 01-12-08 21:55

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 1897131)
un ///M power adevarat

asta e masina de oras... nu e asa rapida ca si bimmeru dar nu consuma atat de mult :lol: ///just powah

huber_bm 01-12-08 22:47

Bimmerul ala e jalnic, de fiecare data cand il vad prin orash ma infunda rasu..:))

Soche 02-12-08 02:25

mai oameni buni.. in traducere BMW = Big Mexican Women... asa ca trageti si voi concluziile

3SGE 02-12-08 06:18

Nu l-ati vazut voi seara cand aprinde lumina aia smechera in eleron, albastra!

300zxtt 02-12-08 12:16

Quote:

nu va mai luati de bietul om . se vede stereotipul lui dupa locul rezervat lui. vad ca mai era loc de o masina.

botdriver 03-12-08 03:24

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1897523)
mai oameni buni.. in traducere BMW = Big Mexican Women... asa ca trageti si voi concluziile

si seat ce inseamna tradus?
:-P:-P

Soche 03-12-08 08:26

:lol: Nu raspund la provocari:mrhappy::nervious:

TRX 03-12-08 10:17

Am vazut Compact`ul ala de multa vreme ... niciodata n`am avut cu ce sa`i fac poza 8-| Literele ca litere :)) Da` eleronu` ala :)) Si isi da drumu la muzica asa tare ca auzi de peste drum cum distorsioneaza :)) Ce sa faci 8-| N`a primit atentie cand a fost mic

razvyrulz 03-12-08 10:35

Quote:

Originally Posted by GroupieLuvva (Post 1899652)
Am vazut Compact`ul ala de multa vreme ... niciodata n`am avut cu ce sa`i fac poza 8-| Literele ca litere :)) Da` eleronu` ala :)) Si isi da drumu la muzica asa tare ca auzi de peste drum cum distorsioneaza :)) Ce sa faci 8-| N`a primit atentie cand a fost mic

De vis ;))

Soche 03-12-08 15:32

Hai mai ca nu e asa urat eleronul ala :))
Nuj de ce dar imi seamana mult cu un eleron ce era pe un BMW ursulet demult prin BM.

razvyrulz 03-12-08 15:49

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1900199)
Hai mai ca nu e asa urat eleronul ala :))
Nuj de ce dar imi seamana mult cu un eleron ce era pe un BMW ursulet demult prin BM.

de culoare verde :P
Tre' sa caut poza :P l'am fotografiat pe vremuri :P

Soche 03-12-08 19:47

A fost BMW-ul unui cunoscut... Am ras bine de el cand i-a spart motorul inainte de Tuning Show Oradea din 2005 sau in cat a fost. A vrut sa-l tractam pana acolo ca sa-l prezinte pt ca l-a inscris in concurs :)) Pana la urma a venit cu Dacia la Oradea.
Daca vorbim de acelasi BMW era unul verde cu niste dungi pe laterale. Parca l-a dat pe unu decapotabil ce l-a facut frumusel.

razvyrulz 03-12-08 22:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1900666)
A fost BMW-ul unui cunoscut... Am ras bine de el cand i-a spart motorul inainte de Tuning Show Oradea din 2005 sau in cat a fost. A vrut sa-l tractam pana acolo ca sa-l prezinte pt ca l-a inscris in concurs :)) Pana la urma a venit cu Dacia la Oradea.
Daca vorbim de acelasi BMW era unul verde cu niste dungi pe laterale. Parca l-a dat pe unu decapotabil ce l-a facut frumusel.

asta'i :

Soche 04-12-08 01:11

Da asta e :) Nu arata raud e loc. :) Printre primele masini modificate prin BM (exterior doar)

razvyrulz 04-12-08 07:20

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1901232)
Da asta e :) Nu arata raud e loc. :) Printre primele masini modificate prin BM (exterior doar)

La vremea aia intorceam capul sigur dupa el (daah, ca doar i'am facut poza), insa acum nu mai mi se pare ceva foarte foarte :P

Soche 04-12-08 09:42

Era ingrijit si facut cu gust cel putin la asta ma refer

razvyrulz 04-12-08 09:50

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1901433)
Era ingrijit si facut cu gust cel putin la asta ma refer

D'acord ;))

VG30DETT 04-12-08 18:14

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 1900972)
asta'i :

eleronu spate il ajuta la viteze mari nu? la peste 250 km/h si dungile la viteze mici :yikes::yikes::yikes::yikes::D:D

Soche 04-12-08 20:16

hai mai nu fi rau :lol: e acceptabil eleronu fata de cel de pe BMW-ul de mai sus si eu zic ca arata mai bine masina cu el :)

VG30DETT 04-12-08 20:26

nu sunt rau dar un eleron trebuie sa aiba rolul sau pe o caroserie nu se pune doar asa .Fata de cel de mai sus e adevarat e mai putin ''extravagant''.

razvyrulz 04-12-08 20:36

Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1902791)
nu sunt rau dar un eleron trebuie sa aiba rolul sau pe o caroserie nu se pune doar asa .Fata de cel de mai sus e adevarat e mai putin ''extravagant''.

la vremea cand am facut poza ... va garantez ca v'atzi fii dorit cu totzii sa o aveti, in realitate masina arata bijuterie atunci, "ideea de tuning s'a mai schimbat " dar la vremea aceea era o masina frumoasa din coada(eleron) si pana'n "viniluri".

Am zis, ;))

3SGE 04-12-08 21:07

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 1902817)
la vremea cand am facut poza ... va garantez ca v'atzi fii dorit cu totzii sa o aveti, in realitate masina arata bijuterie atunci, "ideea de tuning s'a mai schimbat " dar la vremea aceea era o masina frumoasa din coada(eleron) si pana'n "viniluri".

Am zis, ;))

La vremea aia? Adica acum 4-5 ani? Crezi ca ne doream Bmw-uri cu eleron jap style? Take a break :evil:

Corneliu26 04-12-08 21:19

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1902873)
La vremea aia? Adica acum 4-5 ani? Crezi ca ne doream Bmw-uri cu eleron jap style? Take a break :evil:

hihihi :D

3SGE 04-12-08 21:24

Quote:

Originally Posted by Corneliu26 (Post 1902897)
hihihi :D

Pai spune tu, asa ca un fan adevarat Bmw, se potriveste eleronul ala? ;)

razvyrulz 04-12-08 22:11

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1902910)
Pai spune tu, asa ca un fan adevarat Bmw, se potriveste eleronul ala? ;)

cu riscul sa par "kitckos" ... eu unu' imi doream, asa urat cum il vezi tu :) poate eram eu prea copil ... dar ... nu se prea pot discuta gusturile :)

All times are GMT +2. The time now is 17:18.

- Copyright 2026 4Tuning