Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Piatra-Neamt - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Cocktail tuning va prezinta (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc/54179-cocktail-tuning-prezinta.html)

buddy_lexx 05-01-08 23:13

Re: Cocktail Tuning Va Prezinta

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1275820)
Pt cine nu a vazut articolul, sar tot eu in ajutor si cu ceva poze

f tare.imi inchipui ce distractie o fo la interviu :)) faina tare faza cu nume de spital:))

felicitari Ionutz pt proiect..! tine`o tot asa !

stefan_88 08-01-08 14:09

arata foarte bine masina ... succes in continuare :D....

otzy_007 11-01-08 18:39

am vazut-o prin Piatra, langa Orange Shop :D ce frumoasa e :D

johnson 16-01-08 09:15

Senchiu senchiu.
Oferta noua: becurile Philips w5w costa acum 1,8 lei, de la 2 lei pret vechi.
Restul le-am scumpit, prefer sa nu zic nimic

LIV_Ros 20-01-08 01:06

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1275820)
Pt cine nu a vazut articolul, sar tot eu in ajutor si cu ceva poze

FRUMOS....CAM PRIMA MASINA CARE ARE UN PIC DE TUNING SI E LA MODA ....K RESTUL......LASA DE DORIT....

johnson 06-02-08 10:55

azi mi-a venit si bara fata pt Porsche, producator Lester. Partial e vopsita masina, nu ar trebui sa mai dureze mult, ce sa fac la astea vechi merge mai greu cu finisajul

Jok3r K10 06-02-08 11:01

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1338850)
azi mi-a venit si bara fata pt Porsche, producator Lester. Partial e vopsita masina, nu ar trebui sa mai dureze mult, ce sa fac la astea vechi merge mai greu cu finisajul

Da ceva poze cand apar? Sau ne lasi in suspans pana la sfarsit?:rolleyes2

EDC_cip 06-02-08 16:37

dap pune poze :P

johnson 07-02-08 08:42

1 Attachment(s)
Ceva poze in stadiu intermediar, dar nu va lasati amagiti de aparente, mai e de lucrat la imagine si nuante

VaLeX 07-02-08 17:05

imi place culoarea , spor in continuare :D

Keisuke 09-02-08 13:59

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1341031)
Ceva poze in stadiu intermediar, dar nu va lasati amagiti de aparente, mai e de lucrat la imagine si nuante

Arata super masina si o prinde bine culoarea. Ce motor o sa ii pui ?

johnson 11-02-08 10:54

Cu motorul a fost poveste lunga si f greu m-am hotarat cum sa fac, sper sa fie si cea mai buna alegere. Ideea este ca am ales sa il pastrez pe cel original, dar reparat capital, cu toata culoasa inlocuita, vibrochen, set garnituri logic, injectoare, bujii iridium, segmenti. Original a ramas doar blocul si pompa de injectie, desi si la bloc am avut de treaba. Am preferat varianta stock, de 125 cp, in ideea ca puteam sa pun unul de 2,5L si aprox 170-180 cp, dar exista posibilitatea sa fie terminat si ala, plus adaptarile care sunt greu de facut la masina asta daca nu ai masina donatoare alaturi. In timp daca va fi cazul, o sa bag un compresor, desi vreau sa o tin ca masina de zi cu zi, am motorul pt senzatii tari si cine stie ce inseamna, intelege ca putine masini reusesc asta

johnson 20-02-08 08:55

Nu uitati ca avem permanent pe stoc minim 20 de modele de detectoare radar, cu preturi intre 160 si 1000 ron, cu montaj in bara sau gps integrat de exemplu, pt camerele fixe.
Senzori parcare de 4 tipuri diferite, cu preturi de la 290 ron pana la 650 si montaj inclus.
Dvd-uri de la 490 ron
Piese auto, cu posibilitatea de a afla pretul on-line fara sa va mai deplasati la magazin
Elemente tuning de la majoritatea firmelor consacrate, mai putin pt Mercedes de productie mai recenta (aici au fost tot timpul probleme de comunicare)
Aproape tot ce se gaseste in catalogul FK Automotive, cu livrare in 48 de ore
Suspensii si sisteme de franare sport
De asemeni nu este de neglijat faptul ca suntem dealeri Linhai, iar daca doriti o motocicleta noua Kawasaki sau Suzuki, tot la noi gasiti printre cele mai mici preturi din tara.
Daca mai este ceva, care mi-a scapat din vedere, spuneti-i numele sau ii dau eu unul daca nu s-a inventat inca.

johnson 25-02-08 12:44

Am adus de curand si reprezentanta Motul, cu tot ce inseamna lubrifianti, lichide frana sau racire

johnson 27-02-08 11:38

Kituri complete, cu grile, proiectoare, spoilere, praguri etc, pt majoritatea tipurilor de BMW, aspect M, au preturile incepand de la 850 euro. Livrarea imediata

Khristy 27-02-08 12:53

numai pentru bmw ??? m-ar interesa ceva pt un ford fiesta , la preturi mici :-p

johnson 27-02-08 13:42

Gasim si pt Fiesta pe alese. Oferta era la BMW, pt care am o sursa f buna

johnson 28-02-08 10:14

Filtre aer sport Pipercross, pe stoc cu preturi incepand de la 160 ron

catalos 02-03-08 19:24

semnalizari si proiectoare de Golf II, pt bara lata?

johnson 03-03-08 08:20

Proiectoare crystal look sunt pe la 100 euro si semnalizari la 45. Asta ce am vazut la o mica incercare, ca sunt mai multe tipuri, poate si mai jos la pret

johnson 05-03-08 12:27

Dvd 2din, cu tuner, tv si optiune pt navigatie, camera video, 6,5'', touch screen, 4x45, mp3, telecomanda, producator Digital dynamic, model DDX-6500 se poate achizitiona la numai 1900 ron, montaj inclus. Pe stoc

johnson 20-03-08 10:18

Pt sanatatea d-stra, am adus Hygien spray, modul cel mai simplu de a dezinfecta interiorul masinii si instalatia de aer conditionat in numai 15 minute! Caracteristici:
-elimina bacteriile gram pozitive sau negative, bacilii acid rezistenti, virusii lipofili(herpes si gripa), mucegaiul si ciupercile;
-nu e toxic si nu lasa reziduuri;
-are un parfum placut de mentol si eucalipt
-vehiculul e utilizabil imediat
-nu contine subsante ce dauneaza ozonului
De asemenea nu e de neglijat ca ciupercile ce se pot dezvolta in instalatia de climatizare, pot fi cancerigene.
La numai 80 ron

nt98adu 20-03-08 19:01

Ulei Motul 10w40 semisintetic,ai?
La ce pret e litrul?

johnson 21-03-08 07:41

Am pe stoc numai pt motociclete, nu credeam ca e cineva care apreciaza firma asta, ca as fi adus, asa ca nici pretul nu il stiu. Dar o sa sun si iti comunic, livrarea se face a2-a zi. E ceva care ar suna intr-un anunt la ziar, cam asa:''doar pt cunoscatori''

nt98adu 22-03-08 08:32

Daca ambalajul are eticheta rosu cu negru, scrie Motul 10w40 semisintetic si arata 2 motociclete de curse, tin sa precizez ca e un ulei foarte bun, pt. motoarele de turatii si pt. cei ce merg sportiv.

Am folosit schimbul trecut asa ceva la BMW si da clasa uleiurilor Castrol, Mobil si altor marci considerate premium. Numai ca pe ambalaj nu scria Made in CE sau UE ci Made in France, fiind adus chiar de acolo. Eu am primit 7 litri cadou:lol: de aceea nu stiu cat costa 1 litru. M-ar interesa mai multe detalii.... trec eu astazi pe la tine.;)

Intradevar ,,doar pentru cunoscatori!"

johnson 22-03-08 10:48

Din asta care spui tu am pe stoc la 70 ron bidonul de 2 litri si e tot made in France. E pe baza de ester, numai ca diferenta intre un ulei auto si cel moto , e ca trebuie sa asigure si functionarea ambreiajului si cutiei de viteze care la motociclete se face cu acelasi ulei

johnson 27-03-08 09:42

Bass la pachet:
-amplificator Pioneer GM6300F, pret separat 600 ron
-Subwoofer Magnat Charger 130, pret separat 450 ron
-cabluri montaj, 70 ron
Cu montaj , total 1200 ron

johnson 31-03-08 10:30

Pe stoc sau la comanda, cantitate nelimitata, detectoarele Cobra model ESD7000 la uimitorul pret de 145 ron. Faptul ca le aduc asa ieftin, nu inseamna neaparat ca le si recomand, desi sunt unii f multumiti de performantele lor

johnson 04-04-08 09:57

In continuare avem in oferta, pe stoc sau la comanda, covorase cauciuc pe specifiicatiile originale ale masinii, produse in Germania, toata gama de becuri Philips Blue Vision, X-trem Power, Night Guide sau cele uzuale fara pretentii deosebite de culoare, doar calitate mai buna. Va reamintesc, ca la noi mai gasiti detectoare radar, stoc permanent de minim 15 modele, cu preturi de la 145 ron, aparatura audio, elemente tuning auto-moto, anvelope auto-moto si in anumite limite si piese auto. Desi nu cred ca e locul sa amintesc asta, suntem si dealeri la atv-urile Linhai si motociletele Suzuki, Kawasaki, Aprilia, Honda sau Yamaha. Desi nu cred ca e o marca sa nu o pot aduce mai ieftin decat Bucurestiul, asta ca sa nu mai zic de echipamentele atat de necesare in aventurile pe doua roti

claus77 05-04-08 22:00

SALUT! Jonson cred ca nu m-ai uitat cu folia aia pentru luneta la opelul astra f.Am fost de mai multe ori pe la tine dar ...Oricum am sa trec si saptamana viitoare sa-ti mai amintesc(stii luneta aia care nu se poate a jos eleronul).P.S.Cand o sa-mi pui folia pe luneta sa stii ca o sa vreau si pe lateralele fata.BAFTA!!!

claus77 05-04-08 22:02

Am uitat ...a venit colegul meu pe la tine sa-i pui xenon la un LOGAN?

johnson 06-04-08 14:32

A fost, montaj efectuat, totul in regula. Iar pt luneta am vorbit cu buddy lex tot de pe forum sa vina sa iau modelul de pe a lui. Cred ca reusim saptamana viitoare sa termin si treaba asta, scuze daca a durat mai mult decat am preconizat. Mesaj pt Buddy: te astept pe la mine cand ai timp.

VaLeX 06-04-08 14:47

Johnson , ai folii pt caroserie ? nu pt geamuri , cum sunt taxiurile foliate , insa alta culoare [negru/gri etc.] ?

buddy_lexx 06-04-08 14:48

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1468815)
A fost, montaj efectuat, totul in regula. Iar pt luneta am vorbit cu buddy lex tot de pe forum sa vina sa iau modelul de pe a lui. Cred ca reusim saptamana viitoare sa termin si treaba asta, scuze daca a durat mai mult decat am preconizat. Mesaj pt Buddy: te astept pe la mine cand ai timp.

poi imi spui cu vreo 2 zile inainte..k sa stiu... ora si data...si fac tot posibilu sa ajung! ..am tot asteptat un semn d viata d la u atunci..dar ..n`ai mai spus nimic..am crez k ai rezolvat

johnson 06-04-08 15:02

nu am rezolvat nimic, am fost aglomerat, nu am avut lucrarea trecuta in agenda si am neglijat-o. Greseala mea, dar ma revansez eu. Ideea e sa vii cand poti, eu am nevoie de tine , asa ca imi fac programul dupa tine. Prerabil de marti incolo sa se mai indrepte vremea si sa evit suprapunerea peste lucrarile din garaj. Pt valex: am si folii pt caroserie, carbon look sau alte tipuri daca e nevoie. Iar cat de curand voi monta si folii transparente de protectie pt caroserie, faruri etc

VaLeX 06-04-08 15:15

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1468868)
Pt valex: am si folii pt caroserie, carbon look sau alte tipuri daca e nevoie. Iar cat de curand voi monta si folii transparente de protectie pt caroserie, faruri etc

hmm..super :) ma intereseaza niste preturi , daca nu le poti pune aici pe forum , astept PM de la tine , inclusiv montarea.

:arrow:folie obisnuita [neagra/gri] capota plafon portbagaj
:arrow:carbon look capota plafon portbagaj

multam

johnson 06-04-08 15:39

mi-ar fi de folos pt asta o marca de masina, imi pare rau daca sunt neinformat, dar chiar nu stiu si e important
Carbon look,3D, de la CFC Germany costa 179 euro bucata de 150x150 cm, numai materialul, dar e de o caliatte ffff buna. Mai sunt si folii printate si arata de departe cam la fel, dar calitate mult diferita, in jos. Si pretul e mai prietenos in schimb, dar nu e pt pretentiosi. Bucata de 150X150 e numai pt capota motor...
Cele colorate sunt mult mai jos ca pret, iti pot spune cand stiu si marca de masina

VaLeX 06-04-08 15:56

ms mult de informatii , daca o sa am nevoie de mai multe detalii , am sa trec pe la tine si mai vedem la fata locului . Am sa'l iau pe Buddy ca "ghid turistic" :D

ne mai auzim !

johnson 09-04-08 13:19

Pachet Magnat:
- statie Magnat Tribal x two, pret 310 ron
-subwoofer Magnat Charger 130, pret 450 ron
-cabluri 90 ron
Pret pt tot pachetul si montaj 850 ron

Ali_ump 22-04-08 09:43

Semnalizari led pt un E30...preturi ...bara stabilizatoare fata tot pe E30 ...dar sa nu fie stock! Astept preturi!

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning