![]() |
:lol: :lol: :peace: :peace: :peace: asai yo ai dreptate..va fi razboi..dar nu cred ca vor fi vreodata multe fete pe forum..... :twisted: :evil:
|
Quote:
bine zis ce sa mai 8) 8) 8) 8) dar totusi mai vrem fete pe forum :D |
cosmina :evil:
Hmmmm... Eu nu te cunosc pe tine, da' pe cecilia ( cealalta fata mai activa de pe forum ) o stiu de ceva ani si... pot spune ca ne poate invata pe multi cate ceva. Nu mai fi \"pudica\" si vino la discutii, in toate sectiunile forumului :!: :!: :!: |
\"\"\"\" speram ca pe viitor sa fei mai multe...cred cai uitat ceva cosmina..sami dai nr de tel.. \"\"\"\"
HA HA HA !!! :mrgreen: :mrgreen: :hug: :peace: :peace: :dance: :dance: :dance: Let's Dance ! |
:lol: :lol: ok frate sa facut....asa facem..dar vezi ca sunt pretentios.. :twisted:
|
Pai daca e pe de-astea...
Cataline, daca dai o tura pe la mine prin Universitate... paralizezi. M-am obisnuit sa stau cu mainile in buzunar, ca altfel... :lol: :lol: :lol: Dar daca vi la vara, sa vezi acolo fustitze invizibile si iepurasi obraznici, cum numai romancele stiu sa arate... :peace: :peace: :peace: |
:lol: :lol: :lol: ok sper sa fie asa cum zici frate.. :lol: 8) :lol: :lol:
|
cataline tu vii fara nevasta ?? si vezi sa vii cu multi bani, foarte multi bani ca la cate femei iti fac astia rost o sa te rupa la buzunar daca iesi cu toate la un suc :)
|
:lol: :lol: :lol: poi daca vin cu nevasta mai are rost sa vin?? :lol: :lol: fara vin ..cred cai mai bine asa :lol: 8) poi tot strang la bani ..sami ajunga..cei mai multi bani tot masnia mi manca pe benzina.. :twisted: :twisted: :evil: :evil:
|
1 Attachment(s)
Asta cam asa e...
O sa cam trebuiasca sa vii cu sacul de rafie plin de $$$... Frate, romancele sunt frumoase, dar costisitoare... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: o mostra de ce gasesti pe la noi... |
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
gata stiu ce sa facem in privinta masinii o duci la florica in garaj si ii face 5 poze si dupa aia venim la mine si iti dau dacia mea si ii lipim pe fiecare geam cate o poza cu \"fierul\" tau si scrii langa \"asta e masina mea\" si cred ca se rezolva treaba ps: vezi tu cum te descurci cu ea :wink: |
B 31 FXN nu-i rea ideia :)))
mai, catalin e un fel de 007 ??? :D ( sa nu-mi zici ca vii si cu o misiune secreta in romania :) , ca bani/fete/masini ai :) ) |
:lol: :lol: :lol: lool yo james bond suna bine..imi place 8) 8) 8)
|
da nene
sa ma duc sa imi fac geamurile fumurii si sa p vopsesc neagra 8) ahh si ai vazut ce mai stie sa faca? ai vazut ce \"murdar\" e avatarul meu? :P 8) 8) 8) |
Asta e cea care mi-a furat mie inima la prima vedere ...
1 Attachment(s)
Am inebunit cand am vazut-o !!!
Voi ? Apropo .. si nu e singura pe care am inebunit cand am vazut-o !!! DOAMNE CAT ESTE DE FRUMOASA !!! |
:shock: domnul catalin rs4 cand vine in timisoara?
|
cum i-mi pun poza in stanga?
|
:( i-mi spune cineva cum se pune poza in stanga?
|
ai un pm cu detalii
|
:lol: :lol: :lol: vlady..!!!!!!!! ce mai faci??? :lol: :lol: nu stiu cand vin ..aprilie cred.. :twisted: :twisted:
|
Stabilim si noi ceva ca sa mai punem ordine in trebi???
|
2 Attachment(s)
cam asa vad eu lucrurile
|
lol...
al dracului de bine vezi :weee: :lol: |
2 Attachment(s)
sqzq
|
:grandpa: asta ai pierdut tuh? :lol: :lol:
|
..nu cresd k asta a pierdut ..probabil asta cauta..:):peace:
|
lool...
atunci, ce sa zic,... bafta :D |
1 Attachment(s)
Eu cred ca asta cautam cu totzii /// ce ii curgeau balele lu grasu ala din spate ...
:D |
Pacat ca nu se mai vede si SAAB ul ala 93 decapotabil pe care stateau tipele si in care eram io.......
Acuma daka tot mati prins trebuia sa recunosc, nu!!!????? :lol: :lol: :lol: Glumeam era doar o dacie si ele stateau pe acoperis!!!! :lol: :lol: :lol: |
marphaaaaaaaaa....
ce se hoolba moshu ala :D :weee: |
Pai daca altceva nu avea ce face .. ca de ... Bulbul creste , vreju scade ... sti tu ..
:) Monumentul ridicat in cinstea celui cazut burta se numeste !!! |
hmm frumos nisipul ;)
|
3 Attachment(s)
Chiar ca tare sirenele...
Mai putin sconcsul ala care saliva in spate... :shock: :shock: :shock: |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
mdeah...
yo caut asta: |
3 Attachment(s)
mndeah.... eu nu m-am putut decide exact dar va las pe voi :twisted:
|
3 Attachment(s)
si mai am 3 ... eh ata ete... :P
|
lool
cred ca cea mai buna alegere ar fi aia care inghite :weee: |
Vorba unui mare preot shaolin pe nume MPA...
Hai sa nu amestecam posturile... Tekno, de ce nu zici nimic ??? Chiar astea sunt iubirile tale Mariane ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Frumoasa blonda cu tricoul scurt... :shock: :shock: :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning