![]() |
1 Attachment(s)
contribui si eu..
|
5 Attachment(s)
:shock:
|
2 Attachment(s)
si...
|
4 Attachment(s)
si nishte urshi :shock: :shock:
|
sunt prea bomba
dintre toate BMW -urile tot ursulrtul este cel mai frumos |
3 Attachment(s)
Ursuletul inspira o anumita atmosfera de ... pe mine cel putin m-a prins si nu stiu daca m-as putea desparti de el ... poate pentru altul mai puternic mai M, iata cateva bucati frumoase!
|
1 Attachment(s)
Our pride :)
|
BMW Seria 6 // 2005 AC Schnitzer Tension Concept
7 Attachment(s)
I'm in love...
|
Re:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Ursuletz tare
|
Re:
Quote:
cum continua proiectul? |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Toata masina e desfacuta acuma, tot vine nou pe ea pt primavara, TOT :) Jante, spoilere etc etc...Va fi unul dintre cele mai tare BMWuri din Europa si va fi pus in multe reviste din anglia, suedia, germania, frantza...nu se compara cu cum a fost anul trecut.. |
masina era o bijuterie si asa...
facuta frumos si cu gust, ti-am spus k sunt incantat de ea, ati lucrat-o la modul profa... abia astept sa vad cum va arata :wink: |
un urs misto
3 Attachment(s)
kitul de rieger
|
Re: un urs misto
4 Attachment(s)
Quote:
|
Re: BMW Tuning!!
salut
Acea grila care imita janta ascunde un amplif kicker daca nu ma insel nu? Ce subwoofere ai acolo pe spate ca mi se par ca sunt JL... sunt curios sa stiu pentru ca am invatat si eu ce e cu firmele astea si cu ce ofera...in materie de car audio si as vrea sa imi dau seama cam cum se aude la tine in habitaclu... |
Quote:
Sub janta (Work 18'') este un Kicker 350.4. In lada de Bas mai sunt 3 MB Quart 10'', in spatele ei este un amplificator Kicker 1200.1 si langa este un condensator Stinger Se aude superb in masina...daca ai drumurile pe la oradea pot sa demonstrez :), toti care au ascultat pana acuma au ramas impresionati |
10 Attachment(s)
frumosss!!!
|
5 Attachment(s)
bmw meu ce ziceti de el?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
sper sa va placa......facute cu gust.......
|
9 Attachment(s)
..............
|
tuning exista nu styling de cacat?
|
Quote:
O fi sau nu de cacat, face parte din tuning, atat styling-ul exterior cat si cel interior. Insa eu stiu la ce te referi tu. Doresti cat mai mult tuning legat de: 1. Suspension 2. Wheels 3. Exhaust Systems & Headers 4. Performance Air Filter & Equipments 5. Chips & Engine Control Units 6. Spark Plugs & Wires 7. Cams, Pistons & Rods 8. Cooling & Hoses 9. Transmission 10. Turbo, Nitrous, Fuel, Throttle, Gauges 11. Tires 12. Brake & Clutches Pai si daca ma apuc sa-ti pun imagini cu asa ceva la ce te ajuta????? Despre tuningul la care te referi tu nu vorbesc imaginile ci datele tehnice. Sunt o gramada de site-uri unde poti consulta informatii despre asa ceva. Toate cele bune !!!!!!! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
dupa parerea mea unu dintre cei mai frumosi ursi si una dintre cele mai frumoase pisi....fiecare cu gusturile lui...
|
i-mi plac ursuletzi..:P
|
eleganta pisicuta, simplu si de efect...
|
Se stie ca dintre toate bmweurile ursii sunt cei mai frumsoi adik si eu sunt indragostit de ursi :D Asa ca punetzi mana si dichisitzile care avetzi ursuletzi ca sunt marfa si avetzi de unde sa va inspira :D Regele strazilor BMweul Ursuletz Coupe
|
11 Attachment(s)
enjoy :D ...................... mai am daka mai vreti
|
4 Attachment(s)
Norok Baietzi :!:
Hai sa va arat ceva frumos ce umbla pe strazile pitestiului . Imi spunetzi ce parere avetzi. |
Parca seamana cu ala postat de Johny numai ca ala e cabriolet :D
|
Pentru o pereche de jante cum are pisicutza neagra din pozele postate de johnyXxx .. mi`as da sufletu :D Daca stie careva,unde,pret,orice .. Pm va rog :)
|
sunt in jur de 1100 de euro ceva de genu ala oricum lafel de frumos
|
5 Attachment(s)
ete si un e21...ca nu prea vad pe aici :D
|
Foarte dragutz acel rechinas miar placea unul :D
|
9 Attachment(s)
Salutari
Aici e BMW ul nostru sponsorizat, dupa cum vedeti este un pic alt look anul asta... Toate pozele: http://gallery.voodoo-people.com/album809 |
mai pun poze mai tarziu
|
razvy e tot ala albastru?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning