![]() |
Re: Skoda Octavia Tour Sport
foarte reusite pozele:tenisclap
|
Salut.
Foarte frumoasa masina,defapt foarte frumoase masinile noastre :)) Referitor la modificarile care le-ai facut in poze cu grila capota si grilele din bara le poti gasi pe toate pe superskoda.com si sunt ieftine.Si eu am cautat super mult si am zis ca poate iti va fii de folos. Si mai am o intrebare , cat iti consuma la relanti fara nici un consumator ? Numai bine. |
undeva pe la 0,7 - 0,8 cam asa...n-am avut niciodata mai mic consumul instant la relanti...
|
Quote:
Mersi oricum :p |
Remm esti vecin cu mine eu stau acolo la case
P.S: Trec in fiecare zi pe langa ea si pot sa zic ca m-am indragostit de jante:) |
astea de iarna de-acum? :D , glumeam, se odihnesc pe balcon :) tocmai ce ma gandeam sa le iau la curatat ... apropo m-am gandit sa le fac un negru mat ... ma poate ajuta cineva cu un virtual?
[IMG]http://img01.*************/img/img01/3/10/24/t_Picture008m_227e83d.jpg[/IMG] |
2 Attachment(s)
Decat negru mat integral cred ca mai bine faci negru mat cum sunt in pozele astea.. :)
|
o da...chiar arata bine...trebuie sa stau bine sa ma gandesc acum :)
|
Frumoasa masina , imi place cum arata . Bravo pentru ea .
Imi poti spune si mie ce diametru au tweeterele originale ? Multumesc . |
multumesc, am cautat info pt tweetere insa n-am gasit nicaieri...
|
Eu cred ca nu prea ar da bine cu plafonul negru. Cred ca ar fi suficient pleoapele, bandourile si in contrast cu partea de jos a oglinzilor ar fi suficient. Stima!
|
cateva cadre prelucrate...
[IMG]http://img18.*************/img/img18/3/2/17/t_DSCN1529m_823e68a.jpg[/IMG] [IMG]http://img37.*************/img/img37/3/2/17/t_DSCN1539m_61153e9.jpg[/IMG] [IMG]http://img33.*************/img/img33/3/2/17/t_DSCN1537m_ed8ea5b.jpg[/IMG] mai multe puteti vedea pe http://11rms.blogspot.com/ |
eu zic ca-i misto. Bravo oltene!
|
superba masina ai ! sa o stapanesti sanatos !
|
unde ai facut pozele acelea in padure ?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Superba masina ReMM.Am si eu o Octavia I RS.Am sa atasez cateva poze,sa nu radeti de faptul ca merge doar o pozitie dar urmeaza s-o pun la punct:D.
|
ms...si a ta da bine rau mai ales cu bandourile in culoarea masinii (eu asa le vad) ... ia zi-mi daca s-au luat de tine militienii ca ai pus nr pe o parte...nu vad f bine ce i-ai facut la bara unde era nr inainte...ai vopsit-o neagra?
ps: eu inteleg de ce n-ai schimbat becul de pozitie :D...ce m-am patimit eu cu inlocuirea lor...da-i pleoapele jos...scoate farul, desfa-l...si-acum m-a mancat in fund sa schimb becurile de la proiectoare si faza lunga iar unul de la pr mi s-a ars...alta distractie...:rolleyes2 |
Pana acum nu am avut probleme cu politia legat de numar,decat ca eu sunt genu' care o "alearga" si m-au cam filat gaborii,iar ultima oara mi-au spus sa-mi prind numarul cum trebuie(inainte fusesem oprit de minim 5 ori si nu s-au legat de acest fapt si la RAR m-am dus tot asa cu numarul si nu au comentat nimic),dar acum am numar definitiv si tot asa l-am prins.La bara unde este negru am ales solutia cea mai ieftina momentan si am pus autocolant,si te sfatuiesc si pe tn sa faci acelasi lucru da extrem de bine dupa parerea mea:D.Mult succes in continuare!
|
ms de raspuns...insa spune-mi cum e prins...banda dublu adeziva? poti pune o poza facuta pe zi?
|
Este prins cu banda dublu adeziva,iar acum este prins bine dupa ce m-am lasat eu sa incerc sa-l prind si l-am dus la un baiat care se pricepe in asa ceva:-).O sa fac o poza,dar nu prea ai ce vedea decat pozitia numarului.
|
frumoasa masina Remus. ar arata demential si cu jantele vopsite.
|
Simplu si de bun gust. Felicitari !
|
6 Attachment(s)
vechiul si noul :D
P.S. I-am facut si eu grila neagra si da bine:-) |
Votez pentru cel vechi :)
|
:) foarte misto...din pacate eu n-am mai avut timp sa-i fac nimic...am gasit-o si zgariata, parbrizul mi-a pocnit din nou...azi am gasit un cui in anvelopa...numai necazuri :(
|
Quote:
sper sa rezolvi totul cat mai repede |
1 Attachment(s)
cu usa am terminat-o, parbrizul e doar un pct si inca n-a inceput sa plece fisura, si-asa c-o sa-l las cum e ca nu se observa...
pana la noi jante le-am restilizat un pic in negru mat...ma mai gandesc cu bandourile daca sa le fac sau nu in culoarea masinii...urmeaza folie noua si eleronul imbracat in folie negru mat... |
Quote:
oricum sunt un model frumos Spider-urile astea, iar negru le prinde la fix cu bandourile mai stai pe ganduri? :cry: fa-le rosii si sa vezi diferenta apoi ;) |
remus, u ai vopsit oglinzile sau ai folie pe ele?
|
sunt vopsite...
|
super masinutza...si eu cred k ar da mai bine cu bandourile la culoare...si ca o parere eu zic k arata mai bine cu eleronul asa(asta e doar parerea mea)....bafta in continuare!!!
|
1 Attachment(s)
mulţumesc...urmează bandourile în culoarea maşinii însă aş vrea mai întâi să găsesc alte bandouri pe care să le pregătesc cum trebuie pentru vopsit, având în vedere textura lor, asta ca să nu am probleme cu exfoliatul vopselei...mai am puţin şi efectuez şi itp-ul şi apoi să schimb folia de pe plafon şi să pun o altă folie pe geamuri...uşor uşor :-)
|
La niste red strips pe jante te-ai gandit cumva ? Ar arata foarte bine :D
|
take your time
se intrevede o vizita la craiova... poate iti mai vad frumusetea rosie si pe tine, ca vad ca a avansat mult intr-un an ;) spor la treaba si mii de km fara probleme |
Quote:
|
3 Attachment(s)
ce zici remm sa fac si emblema neagra?;)
|
Quote:
ps: tu ai mai lăsat-o cumva mai jos? bagheta de la grila dr n-o mai ai? |
Quote:
|
Quote:
nu-i fa emblema neagra arata grav rau din fata, eu zic ca este perfecta poate eventual sa-i mai pui o lama de CUPRA dar zici ca deja este joasa... :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning