Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Amenzi !!! (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/53242-amenzi.html)

adrian78bmw 30-01-09 18:42

Re: Amenzi !!!

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2023562)
mai nou am observat ca prin HD se plimba si la semafoare sting farurile si stau si se uita si cum greseste unu cu hopa blitzuri si sirene (mai ales pe drumul gari)

chestia asta e veche tare stau la cantina prin fata pe la maier printre masini

likety 31-01-09 03:14

Tocmai m-am "pricopsit" si eu cu o amenda pt lipsa rovignetei.Partea si mai nasoala e ca am ramas fara talon.

Stie careva,in caz ca mai am si alte amenzi dar nu rutiere ma vor obliga sa le achit pe toate sau pot sa o achit pe asta si sa merg apoi sa-mi iau talonul?

Hd 01 PFY 31-01-09 03:31

Quote:

Originally Posted by likety (Post 2025056)
Tocmai m-am "pricopsit" si eu cu o amenda pt lipsa rovignetei.Partea si mai nasoala e ca am ramas fara talon.

Stie careva,in caz ca mai am si alte amenzi dar nu rutiere ma vor obliga sa le achit pe toate sau pot sa o achit pe asta si sa merg apoi sa-mi iau talonul?

Imi pare rau pt tine.Adevarul e ca eu nu mai am rovigneta din martie.cat e amenda?ca ma bate gandul sa-mi fac...

Kedy 31-01-09 11:04

Quote:

Platesti doar amenda pt rovigneta dupa care iti faci rovigneta si te duci la organ sa-ti dea talonul

Quote:

Originally Posted by Hd 01 PFY (Post 2025063)
Imi pare rau pt tine.Adevarul e ca eu nu mai am rovigneta din martie.cat e amenda?ca ma bate gandul sa-mi fac...

Amenda e de 300 ron cea mai mica dar se cam da dupa fata 8) un amic o luat 500 asa ca :rolleyes2

Onslaught 31-01-09 13:51

Quote:

Am si eu o intrebare:tie ti-a dat amenda politia sau echipajul de la drumuri si poduri pt control al traficului?Daca ti-a dat amenda politia e ilegala pt ca nu tine de juristictia lor atata vreme cat nu sunt insotiti de un echipaj de drumuri si poduri,pt ca ei nu raspund de starea drumurilor si rovineta e o taxa exclusiva pt drumuri.Mai e o chestie tu ai termen de 15 zile pt a contra decizia,tu in momentul de fata trebue sa ai hartie ca poti circula termen de 30 zile fara permis din cauza ca a fost suspendat,dupa ce depui contestatie daca depui trebuie sa primesti o alta hartie de la politie cum ca de atunci ai 30 zile voie sa circuli pana se pronunta judecatoria.2 Nu ai cum sa primesti amenda pt rovineta in oras(nu tine de juristctia celor de la drumuri si poduri mediul urban)fiecare drum in oras e al primariei si nu necesita rovineta....sfatul meu daca ti s-a intamplat ceva dintre situatile astea dai in judecata iesi mai moca si ar trebui sa stie si ei cat pot sa se intinda.Bafta!

VIRUSDEVA 06-02-09 23:03

pe mine ma deranjeaza faptu k sor facut masini de viteza si nu ai voie sai dai pedala

De ce fras leor mai facut asa rapide !?!

Parerea mea legile astea is pentru niste banuti in plus la cine are noroc

BAD-GUY 06-02-09 23:18

FUCK,cum potzi sa gandesti asa,adica si armele de foc au fost facute sa omori oameni,de ce nu ai voie....?!?!?!?

F.R.Sonic 06-02-09 23:26

:) chiar asa, ce naspa ca te amendeaza daca mergi cu viteza

VIRUSDEVA 07-02-09 00:51

mai ales ca masinile de viteza mare nu poti spune ca sunt ieftine ...
Dar le iei sa mergi cu viteza mica :))

Daca mergi cu 60 km/h si dai intrun tir mori...in cele mai rele situatii te mai chinuie si doctorii din romania , dar daca mergi cu 120km/h si dai intr-un tir macar tir mori mai usor

Care varianta e mai buna? :))))

Onslaught 07-02-09 00:52

Quote:

Originally Posted by VIRUSDEVA (Post 2044675)
pe mine ma deranjeaza faptu k sor facut masini de viteza si nu ai voie sai dai pedala

De ce fras leor mai facut asa rapide !?!

Parerea mea legile astea is pentru niste banuti in plus la cine are noroc

Ma distrezi :D :D :D dar ai voie sa mergi legal cu viteza maxima in Germania pe unele autobenzi sau pe Nürburgring ca are destui km si pt Bad-Guy si pistoalele ai voie sa le folosesti in poligon pana nu mai ai gloante,dar nu aia e important ca sa fim seriosi ca poti avea masina care prinde 350 km/h,cat crezi ca mergi la viteza maxima?iti zic eu maxim 10 min in care poate faci o poza poate vrei sa vezi cat merge s.a.m.d mai mult nu o sa mergi ca e prea stresant,+ca toate lucrurile interzise au o atractie aparte :),la noi problema nu e viteza ci strazile,iei o "gropita" la 150 te-ai scos :),pot sa deie amenzi cat vor infrastructura tot nu avem,asta e...poate la anu :)

sNap7 07-02-09 07:22

Quote:

Originally Posted by VIRUSDEVA (Post 2044675)

Fereasca-ma Dumnezeu ce mentalitate ai. Nu vezi ca se omoara ricerii si cu viteza cu care ai voie sa mergi. Daca ar fi liber la viteza in Romania mi-ar fi frica sa mai umblu si pe trotuar, apai cu masina. Inchipuie-ti toti cocalarii care ar calca-o doar ca sa isi faca o poza cu kilometrajul sa o puna pe haicinci.

r27kul 07-02-09 09:36

Viteza ucide-nu asa scrie pe panourile de pe marginea drumurilor?:D
Si mie-mi place viteza crede-ma,dar intr-un mediu controlat,nu vreau sa ajung o stire de la ora 5 si mai rau din cauza altora.

adrian78bmw 07-02-09 09:52

Quote:

Originally Posted by r27kul (Post 2045277)
Viteza ucide-nu asa scrie pe panourile de pe marginea drumurilor?:D
Si mie-mi place viteza crede-ma,dar intr-un mediu controlat,nu vreau sa ajung o stire de la ora 5 si mai rau din cauza altora.

atat timp cat nu ai infrastrcutura risti sa ajungi la stiri si fara vina ta..poate sa vina unu peste tine..intotdeauna e un factor de risc..

sNap7 12-02-09 15:03

Ia uitati ce fac scumpii nostri GABORI !!

Huuuooo abuz in serviciu !!!

BaLaurzor 12-02-09 15:05

mda , ma trec si eu aici cu o amenda pentru accidentul provocat : 120 ron (48 ore) + 3 puncte

sNap7 12-02-09 15:08

Eu am scapat ieftin, 100 lei si niciun punct.

SpYk3 12-02-09 15:21

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2060764)
mda , ma trec si eu aici cu o amenda pentru accidentul provocat : 120 ron (48 ore) + 3 puncte

cu ce or abuzat de tine? ca nu m-am prins

r27kul 12-02-09 19:42

Hai Romania!!!!!
Sa emigram,da unde?

sNap7 12-02-09 19:53

In Ungaria, e o distanta mica si mentalitatea diferita total, pacat ca e limba asa anapoda ;-)

Acum cu cazul Marian Cozma ne-au dat clasa maghiarii in cel mai jalnic mod.

BaLaurzor 12-02-09 22:06

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2061810)
In Ungaria, e o distanta mica si mentalitatea diferita total, pacat ca e limba asa anapoda ;-)

Acum cu cazul Marian Cozma ne-au dat clasa maghiarii in cel mai jalnic mod.

nici mort nu emigrez in ungaria ca nu place la mine sa vorbeste ungureste si nu stiu dar am ceva cu unguri din nastere (nu cu toti)

Kedy 13-02-09 12:25

Da cu cei mai multi 8)

r27kul 13-02-09 12:31

Mama,nu stiam ca avem atatia hitleristi pe aici.Sigur nu va supara si tiganii,evreii sau negri?Aveti nevoie de steaguri cu svastica,vreti sa va lasati mustacioara?Nu mai generalizati din experientele personale.

sNap7 13-02-09 12:31

Ma abtin de la comentarii.

Nota 10 pentru postul anterior r27kul.

Anonymmus 14-03-09 19:15

Sunt curios... Am primit doua amenzi pt radat la diferenta de doua minute. Camere fixe spre cluj, Am auzit ca politia nu are voie sa dea aceeasi amenda in 24 de ore!!! Va rog anuntati-ma daca stiti ceva sigur, articol de lege sau ceva prin care sa ma scot un pic. Ne mai tinand cont ca radarele m-au luat in 17-09-2008 si amenzile au ajuns la inceputul lunii februarie.

respecte de la un student medicinist

Kedy 14-03-09 20:34

Daca treceau 6 luni te scoteai asa o sa tebuiasca sa platesti. Si un coleg de-al meu a patit aceiasi treaba ca si tine, in acelasi loc si tot asa i-au venit amenzile. Tot doua o avut si el la distanta de doua minute. Vezi cum stai cu limitarea de viteza in zona ca s-ar putea sa ramai si fara abecedar.

ondin 15-03-09 14:07

poti sa le contesti oricum si sa ceri dovada ca acele radare fixe au toate autorizarile si verificarile metrologice legale.orice neregula cu privire la aceste radare iti foloseste.si apoi nu stiu cat este de legal sa amplasezi 10 radare sa zicem in 500 m, care sa trimita omului amenzi pe banda pentru, in fapt, o singura contraventie.
arati si tu ca nu poti sa primesti pedepse multiple pentru o simpla contraventie.
foloseste imaginatia si ceva tot rezolvi.

adrian78bmw 15-03-09 14:14

ba poti primi si 5 amenzi de la radar intro zi
numai ei chestia aia cu comasarea amenzilor si o platesti pe cea mai mare sau ca nu poti primi mai mult de o amenda intro zi

BAD-GUY 25-03-09 22:33

Am muscat-o si eu in seara asta,grija mare cum veniti pe George Enescu si o luati spre Ion Creanga,i-am tot vazut acolo,in seara asta m-am grabit si m-au agatat,2 pct. si 60 ron amenda pentru centura.

ondin 25-03-09 23:12

poate nu te-ai grabit suficient .. daca te grabeai mai cu talent montai rapid centura si gata
:)

BAD-GUY 26-03-09 10:00

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2183899)
poate nu te-ai grabit suficient .. daca te grabeai mai cu talent montai rapid centura si gata
:)

De aia stau acolo,ca nu mai ai timp sa faci nimica,cum dai coltu de pe Gorge Enescu esti in fata lor,crezi ca eu n-am talent la pus centuri :),nu-mi ia mai mult de 1 secunda si un pic :).

adrian78bmw 26-03-09 10:03

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 2183777)
Am muscat-o si eu in seara asta,grija mare cum veniti pe George Enescu si o luati spre Ion Creanga,i-am tot vazut acolo,in seara asta m-am grabit si m-au agatat,2 pct. si 60 ron amenda pentru centura.

din cate stiu eu amenda de centura e cea mai mica...e bine ca ai scapat numa cu atat.

ondin 26-03-09 12:30

dar ce trebuiau sa ii mai faca?sa-l impuste? :lol:
daca omul nu avea centura, si cum il asteptau dupa colt, nici nu a avut cum sa se redreseze, aplica codul si atat.
greu ne vom reveni de la aceste conceptii vechi ca daca te opreste politia sigur iti gasesc ei ceva in neregula, si bine ca scapam numai cu o amenda si nu ne ia si calul.
daca ai totul in regula ce poate sa iti faca politia?sa iti ureze drum bun!

oricum daca nu ai platit deja si nu erai singur in masina, poti sa contesti linistit, azi am asistat intamplator la o astfel de cauza, aici erau si proiectoarele aprinse aiurea, si cu un martor care sa stie ce sa spuna, ai sanse mari ca instanta sa anuleze acel proces verbal.

Chiar acum se discuta pe europa fm tocmai problemele cetatenilor cu agentu' lui peste, cu burtica si mai nou si cu vesta reflectorizanta. Ce mai, simpatici foc.

adrian78bmw 26-03-09 13:39

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2184997)
dar ce trebuiau sa ii mai faca?sa-l impuste? :lol:
daca omul nu avea centura, si cum il asteptau dupa colt, nici nu a avut cum sa se redreseze, aplica codul si atat.
greu ne vom reveni de la aceste conceptii vechi ca daca te opreste politia sigur iti gasesc ei ceva in neregula, si bine ca scapam numai cu o amenda si nu ne ia si calul.
daca ai totul in regula ce poate sa iti faca politia?sa iti ureze drum bun!

oricum daca nu ai platit deja si nu erai singur in masina, poti sa contesti linistit, azi am asistat intamplator la o astfel de cauza, aici erau si proiectoarele aprinse aiurea, si cu un martor care sa stie ce sa spuna, ai sanse mari ca instanta sa anuleze acel proces verbal.

Chiar acum se discuta pe europa fm tocmai problemele cetatenilor cu agentu' lui peste, cu burtica si mai nou si cu vesta reflectorizanta. Ce mai, simpatici foc.

normal ar cam trebui sa respectam toti regulile (dar unele sunt aberante) dar chestia cu centura e buna si nici NU ar trebui sa steie ei acolo sa ne vaneze..
da ce sa mai zici cand de la camerele fixe 80% din incasari le ia o firma privata si 20% primariile si politia ia swla te mai gandesti cum ne reprezinta institutiile statului?

ondin 26-03-09 16:15

pai asta e coruptia din Ro ca alta explicatie nu exista. statul trebuie sa instaleze acele camere si nu neaparat pentru viteza, pentru prevenirea unor situatii grave, accidente groaznice, etc. cand nu mai trebuie sa suni la 112, ca vad copoi pe sticla ce si cum si sar toti in ajutor.
si tot statul trebuie sa foloseasca acei bani din amenzi pentru marcaje si indicatoare rutiere, pentru infrastructura, pentru educarea in trafic a celor cu permise cumparate.
:lol:

sper sa apuc si eu ziua in care sa vad si pe Hunedoara-Deva masini de politie cu mesajul electronic "Reduceti viteza" asa cum am vazut de exemplu pe drumul Iasi-Bacau-Buzau-Bucuresti, un drum cu fata mai europeana, unde pana si trecerile la nivel cu calea ferata au garnituri de cauciuc pentru a nu rupe masinile.
daca se poate acolo se poate oriunde, dar parca e mai simplu si mai usor sa stai la umbra sa pazesti un radar, nu-i asa?

BAD-GUY 26-03-09 17:59

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2185186)
normal ar cam trebui sa respectam toti regulile (dar unele sunt aberante) dar chestia cu centura e buna si nici ar trebui sa steie ei acolo sa ne vaneze..
da ce sa mai zici cand de la camerele fixe 80% din incasari le ia o firma privata si 20% primariile si politia ia swla te mai gandesti cum ne reprezinta institutiile statului?

A fost la TV,scandal destul de mare cu radarele fixe,din cate am inteles eu sunt cam ilegale si amenzile primite altfel sa nu mai fie platite.

Chiar daca ma repet,atentie mare la intrarea pe Ion Creanga se pare ca le place acolo,e locul nou lumea nu prea stie,si uite asa pici in plasa.

F.R.Sonic 26-03-09 22:52

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 2185945)
Chiar daca ma repet,atentie mare la intrarea pe Ion Creanga se pare ca le place acolo,e locul nou lumea nu prea stie,si uite asa pici in plasa.

Anu trecut m-au oprit si pe mine acolo la intrare pe Ion Creanga(eram cu Polo) si mai demult la iesirea de pe Ion Creaga(eram cu Dacia) si nu a avut ce sa-mi faca...defapt ba mi-a zis sa dau muzica mai incet :???: la Polo..
pai acuma cu Corsa ce-mi mai zice? sa nu mai dau basu pe frecvente joase?(sub 34Hz iau amenda:))

BaLaurzor 26-03-09 22:54

si ei masoara frecventa cu urechea ? :D:D

F.R.Sonic 26-03-09 22:56

Nascocesc ei o inventie si pentru asta...
In alta odine de idei n-am decat o amenda pt masturbarea linistii publice...si aia pt ca eram prezent :lol: nu pt ca faceam ceva dar no... sanatosi sa fim :D

xxdadixx 27-03-09 08:55

O sa-ti puna un "subsonic filter" la iesirea din statie :)

Kedy 27-03-09 09:01

In locul tau as tacea malc, parca pe tine te-or oprit pt bass in fata la Thomas :lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:35.

- Copyright 2026 4Tuning