![]() |
Re: Amenzi !!!
Quote:
|
Tocmai m-am "pricopsit" si eu cu o amenda pt lipsa rovignetei.Partea si mai nasoala e ca am ramas fara talon.
Stie careva,in caz ca mai am si alte amenzi dar nu rutiere ma vor obliga sa le achit pe toate sau pot sa o achit pe asta si sa merg apoi sa-mi iau talonul? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
pe mine ma deranjeaza faptu k sor facut masini de viteza si nu ai voie sai dai pedala
De ce fras leor mai facut asa rapide !?! Parerea mea legile astea is pentru niste banuti in plus la cine are noroc |
FUCK,cum potzi sa gandesti asa,adica si armele de foc au fost facute sa omori oameni,de ce nu ai voie....?!?!?!?
|
:) chiar asa, ce naspa ca te amendeaza daca mergi cu viteza
|
mai ales ca masinile de viteza mare nu poti spune ca sunt ieftine ...
Dar le iei sa mergi cu viteza mica :)) Daca mergi cu 60 km/h si dai intrun tir mori...in cele mai rele situatii te mai chinuie si doctorii din romania , dar daca mergi cu 120km/h si dai intr-un tir macar tir mori mai usor Care varianta e mai buna? :)))) |
Quote:
|
Quote:
|
Viteza ucide-nu asa scrie pe panourile de pe marginea drumurilor?:D
Si mie-mi place viteza crede-ma,dar intr-un mediu controlat,nu vreau sa ajung o stire de la ora 5 si mai rau din cauza altora. |
Quote:
|
|
mda , ma trec si eu aici cu o amenda pentru accidentul provocat : 120 ron (48 ore) + 3 puncte
|
Eu am scapat ieftin, 100 lei si niciun punct.
|
Quote:
|
Hai Romania!!!!!
Sa emigram,da unde? |
In Ungaria, e o distanta mica si mentalitatea diferita total, pacat ca e limba asa anapoda ;-)
Acum cu cazul Marian Cozma ne-au dat clasa maghiarii in cel mai jalnic mod. |
Quote:
|
Da cu cei mai multi 8)
|
Mama,nu stiam ca avem atatia hitleristi pe aici.Sigur nu va supara si tiganii,evreii sau negri?Aveti nevoie de steaguri cu svastica,vreti sa va lasati mustacioara?Nu mai generalizati din experientele personale.
|
Ma abtin de la comentarii.
Nota 10 pentru postul anterior r27kul. |
Sunt curios... Am primit doua amenzi pt radat la diferenta de doua minute. Camere fixe spre cluj, Am auzit ca politia nu are voie sa dea aceeasi amenda in 24 de ore!!! Va rog anuntati-ma daca stiti ceva sigur, articol de lege sau ceva prin care sa ma scot un pic. Ne mai tinand cont ca radarele m-au luat in 17-09-2008 si amenzile au ajuns la inceputul lunii februarie.
respecte de la un student medicinist |
Daca treceau 6 luni te scoteai asa o sa tebuiasca sa platesti. Si un coleg de-al meu a patit aceiasi treaba ca si tine, in acelasi loc si tot asa i-au venit amenzile. Tot doua o avut si el la distanta de doua minute. Vezi cum stai cu limitarea de viteza in zona ca s-ar putea sa ramai si fara abecedar.
|
poti sa le contesti oricum si sa ceri dovada ca acele radare fixe au toate autorizarile si verificarile metrologice legale.orice neregula cu privire la aceste radare iti foloseste.si apoi nu stiu cat este de legal sa amplasezi 10 radare sa zicem in 500 m, care sa trimita omului amenzi pe banda pentru, in fapt, o singura contraventie.
arati si tu ca nu poti sa primesti pedepse multiple pentru o simpla contraventie. foloseste imaginatia si ceva tot rezolvi. |
ba poti primi si 5 amenzi de la radar intro zi
numai ei chestia aia cu comasarea amenzilor si o platesti pe cea mai mare sau ca nu poti primi mai mult de o amenda intro zi |
Am muscat-o si eu in seara asta,grija mare cum veniti pe George Enescu si o luati spre Ion Creanga,i-am tot vazut acolo,in seara asta m-am grabit si m-au agatat,2 pct. si 60 ron amenda pentru centura.
|
poate nu te-ai grabit suficient .. daca te grabeai mai cu talent montai rapid centura si gata
:) |
Quote:
|
Quote:
|
dar ce trebuiau sa ii mai faca?sa-l impuste? :lol:
daca omul nu avea centura, si cum il asteptau dupa colt, nici nu a avut cum sa se redreseze, aplica codul si atat. greu ne vom reveni de la aceste conceptii vechi ca daca te opreste politia sigur iti gasesc ei ceva in neregula, si bine ca scapam numai cu o amenda si nu ne ia si calul. daca ai totul in regula ce poate sa iti faca politia?sa iti ureze drum bun! oricum daca nu ai platit deja si nu erai singur in masina, poti sa contesti linistit, azi am asistat intamplator la o astfel de cauza, aici erau si proiectoarele aprinse aiurea, si cu un martor care sa stie ce sa spuna, ai sanse mari ca instanta sa anuleze acel proces verbal. Chiar acum se discuta pe europa fm tocmai problemele cetatenilor cu agentu' lui peste, cu burtica si mai nou si cu vesta reflectorizanta. Ce mai, simpatici foc. |
Quote:
da ce sa mai zici cand de la camerele fixe 80% din incasari le ia o firma privata si 20% primariile si politia ia swla te mai gandesti cum ne reprezinta institutiile statului? |
pai asta e coruptia din Ro ca alta explicatie nu exista. statul trebuie sa instaleze acele camere si nu neaparat pentru viteza, pentru prevenirea unor situatii grave, accidente groaznice, etc. cand nu mai trebuie sa suni la 112, ca vad copoi pe sticla ce si cum si sar toti in ajutor.
si tot statul trebuie sa foloseasca acei bani din amenzi pentru marcaje si indicatoare rutiere, pentru infrastructura, pentru educarea in trafic a celor cu permise cumparate. :lol: sper sa apuc si eu ziua in care sa vad si pe Hunedoara-Deva masini de politie cu mesajul electronic "Reduceti viteza" asa cum am vazut de exemplu pe drumul Iasi-Bacau-Buzau-Bucuresti, un drum cu fata mai europeana, unde pana si trecerile la nivel cu calea ferata au garnituri de cauciuc pentru a nu rupe masinile. daca se poate acolo se poate oriunde, dar parca e mai simplu si mai usor sa stai la umbra sa pazesti un radar, nu-i asa? |
Quote:
Chiar daca ma repet,atentie mare la intrarea pe Ion Creanga se pare ca le place acolo,e locul nou lumea nu prea stie,si uite asa pici in plasa. |
Quote:
pai acuma cu Corsa ce-mi mai zice? sa nu mai dau basu pe frecvente joase?(sub 34Hz iau amenda:)) |
si ei masoara frecventa cu urechea ? :D:D
|
Nascocesc ei o inventie si pentru asta...
In alta odine de idei n-am decat o amenda pt masturbarea linistii publice...si aia pt ca eram prezent :lol: nu pt ca faceam ceva dar no... sanatosi sa fim :D |
O sa-ti puna un "subsonic filter" la iesirea din statie :)
|
In locul tau as tacea malc, parca pe tine te-or oprit pt bass in fata la Thomas :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning