![]() |
Re: Al meu e36 proaspat modificat!
evazarile alea nu-s deloc pt ea .. restu puteau sa o faca frumusica..dar evazarile strica tot n-au nici un dzeu nici o linie..asa ca proiect e interesanta masina dar pe viitor macar sa indrepti evazarile :)
|
daca tot ai bagat atatia bani in nimic....macar premiaza-te cu alte jante..peste 10j pe spate oricum
|
puneti si voi poze aici cu masinile care le aveti!
:D |
3 Attachment(s)
Quote:
ai incarcat-o prea mult,bmw-ului ii sta bine mai simpla si mai agresiva,cat mai aproape de linia clasica.... asta e parerea mea sper sa nu mi-o iei in nume de rau,dar daca tzie itzi place asta e important....oricum respect ptr munca depusa... |
Quote:
|
uite aici topicul lui mihaita de cand a luat masina si era n cazan si pana in zilele noastre https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/18144-e36-munca-pisi.html
acelasi ,,banal'' kit //M |
daca tu insisti sa fiu tzaran...o sa pun si poze cu masinile pe care le am
|
fara suparare mie mi se pare cam aiurea lucrata...tiganie adica..
|
Quote:
|
Quote:
|
voi nu intelegeti ca are alte gusturi? cand vede paket M e ca si cum vedeti voi KIT riger pe pisica... sa plictisit sau nu ii place..nu inteleg de ce o tineti continu cu asta..
|
nu inteleg dc trebuie sa dai tu replica mereu . lasa oameni sa isi spuna parerea . :-?
|
Quote:
|
Fratilor stiu ca se pute lucra si mai frumos. Kit M si bari Riger gasesti peste tot. A fost o incercare de custom. Custom nu e M pack! Nu o fi ea cea mai frumoasa masina... DAR NICI KITCH NU E!!!
|
Pai a ta s-ar putea sa aiba kit "Riger"... (vezi varianta corecta pe google.com)
Pune tu masina asta pe un site destinat pasionatilor de Bmw E36 si eu zic ca o sa iti dea interdictie sa treci prin Germania cu ea :)). Incearca sa faci un efort sa te duci la o intalnire de Bmw-uri din afara si o sa vezi ca asa ceva e inadmisibil sa faci dintr-un E36. Nu are nimeni ceva cu tine... dar masina a iesit prost! |
Man un kit Rieger sau M gasesti f greu pt ca sunt destul de scumpe, ce o sa gasesti la majotitatea in rom sunt replici chiar daca sunt f bine lucrate.
|
masina....aproape ca nu mai e E36
|
Uite masina lui mihaitza arata f bine, si mai sunt cateva frumoase, cel care si l-a luat acum mc_mate, si tazmania a avut un e36 frumos, si eu sper sa gasdesc unul coupe si daca ii fac ceva o sa fie un M pack, o suspensie sport si jante frumoase. La masina asta primul lucru care sare in ochi e botul masinii, nu imi place ca i-ai scos nasul puteai sa gasesti unul negru fara crom pe el sau unul carbon look. Asa mi se pare ca seamana cu un rover si am mai zis asta mai inainte nus poate e numai parerea mea. Eu i-as schimba nasul si spoilerul fata.
|
Sau mai bine daca nu ar mai modifica masinile... fiecare are un talent al lui... in cazul acesta el nu are talent la tuning. Nu e o tragedie.
Oricum o parte din vina o are si cine i-a facut-o. |
Quote:
|
Re: Al meu e36 praspat modificat!
Quote:
|
Re: E36 - proaspat modificat!
salut !eu sunt nou pe aici.dar daca iti doreai octavia de ce nu ti-ai luat una ?nu te supara pe mine,dar baietii au dreptate.stii reclama de la peugeot cu elefantul?
|
Salut, am vazut de cateva ori masina live (o parchezi pe langa iore) si credetzima ca arata mult mai bine in realitate:) bafta in continuare
Respect |
|
E kitchoasa si tiganeasca!
|
Fiecare cu gusturile lui... de aceea nu comentez cu privire la kitul ales....
Spun doar parerea mea: BMWul fara nari nu e BMW.... :peace: Bafta!! |
Au incercat un tuning mai iesit din comun.. mai unicat plm pana la urma daca ii place lui...
|
Salut ....
E ceva mai special ..... Baiatu a vrut ceva homemade .... E masina lui si e normal sa ii placa ;) Bafta poate mai schimbi ceva pe la ea |
Vb aia ... cui nu ii place sa nu se uite si cu asta basta :P
|
fiecare dupa gusturile si placerile lui..intr`adevar masina putea fi facut in anumite feluri dar daca lui ii place ca posesor..ar trebui sa`l luati mai usor..iar tu MATE daca mai esti nervos cand postezi s`ar putea sa ma urc in capul tau!:D ><
|
Quote:
|
frumoasa pisica dar parca sunt rotile prea inauntru si grila aia ................ dar e masina ta tie iti place cea ce e mai imp decat parerile noastre ;)
|
Omu n-a mai intrat pe forum din 5.12.2007 si voi tot ii dati cu sfaturi...
|
fratilor am vandut masina
|
dar revin, va promit ca mai bine decat pana acum
|
God help us!:cry2:
|
uite ca cineva a platit 9500 euro pe "kitchoasa mea de masina" , pacat ca era neamt. daca era roman as fi spus ca e manelist. dar ce ne facem daca un neamt a dat bani pe un kitch facut in Romania?
|
Tu inca sustii ca masina ta arata bine ?
Cum gasesti romani prosti asa gasesti si nemti prosti ! :) |
fa-ma sa inteleg un lucru, cum a platit ala 9.500 Euro pe masina cand ea era pusa la vanzare pe la 6000 euro ?
Bafta, te asteptam cu o alta pisica, de data aceasta cu kitul de M, lasata, cu jante .. si cam atat :D |
salut . zici ca sa vandut masina ? noul propietar o sa o prezinte mai departe aici ?
daca nu . putem inchide topicul . ca sa nu se mai posteze asa aiurea ? asteptam un raspuns . bafta cu noul proiect ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning