Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   OPC vs. orice cu tractiune fata (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/52617-opc-vs-tractiune.html)

mask2k 10-04-08 15:44

Re: OPC vs orice cu tractiune fata

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1477229)
Si care sunt masini-le alea asa de temut din Bucuresti?
Eu nu am auzit decat de 3-4 .... restul numai vorbe .... si iaras vorbe.
In Bucuresti sunt putini care au masini "potente" si FUNCTIONEAZA .... restul (mareaaaa majoritate ) au cai numai teoretic ... "practica i omoara" - vorba aia.

lol!!! ce tare esti hai ca ma dau eu cu tine:))
am tot un 4x4 ! si sunt din buc si nici latru aiurea pe forumuri=))ca tine

B39738 10-04-08 15:48

hai mai vaca nebuna la braila, ca sa te intreb dupa finish: shiiii faaaashi?...sau ai uitat ca suntem in aceeasi grupa?

yoda 10-04-08 18:05

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 1477385)
hai mai vaca nebuna la braila, ca sa te intreb dupa finish: shiiii faaaashi?...sau ai uitat ca suntem in aceeasi grupa?

:lol: :lol: :lol:

Calimero2003 11-04-08 09:39

Quote:

Originally Posted by mask2k (Post 1477373)
lol!!! ce tare esti hai ca ma dau eu cu tine:))
am tot un 4x4 ! si sunt din buc si nici latru aiurea pe forumuri=))ca tine

Prietene hadicapul de 100 hp intre mine si tine (vb ca masini stok) nu pot sa-l recuperez momentan ... dar exista un alt Seat Leon 4x4 care e dispus sa incerce cu tine .... sau daca esti asa zmeu poate incerci cu un amarat de Cielo ? ... doar ai S4 .... nu ai avea de ce sa te temi.
Cand spuneam ca nu exista mai mult de 4-5 masini la Buc , care sa participe la asa ceva , stiu ff bine ce spun.

mpa 11-04-08 10:39

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1478824)
Prietene hadicapul de 100 hp intre mine si tine (vb ca masini stok) nu pot sa-l recuperez momentan ... dar exista un alt Seat Leon 4x4 care e dispus sa incerce cu tine .... sau daca esti asa zmeu poate incerci cu un amarat de Cielo ? ... doar ai S4 .... nu ai avea de ce sa te temi.
Cand spuneam ca nu exista mai mult de 4-5 masini la Buc , care sa participe la asa ceva , stiu ff bine ce spun.

In Bucuresti sunt vreo 2.000 de masini cu care nu ai ce discuta. E editia aia factory tuned.
Si daca vorbesti fix despre comunitatea 4tuning Bucuresti, mai treci pe aici, prinzi un film la mall si dupa aia mai pe seara vezi daca ai avut sau nu dreptate. Si mai lasa astea cu eu nu pot, da sa il vezi pe tata ce iti face.

mask2k 11-04-08 18:09

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1478824)

masini stok sau stock?
doar 100 cai ??? intre mine si tine hmm de cand are leonul 4x4 1,8 t STOCK 244 cai

nu e vb ca nu am de ce sa ma tem sau alte alea oricum nu ma mai intereseaza toate cazanele care exista in tara asta ,m-a deranjat faptul ca vb din auzite si nu prea stii ce vorbesti si vino cu cazanul ala de cielo ca avem altceva pt el si daca trece de acel altceva , ne dam si cu s4 cu el ! si acel altceva e tot un cazan de prin 89 toamna asa care curg tablele de pe el !
bafta si ne mai auzim!

si apropo nu suntem prieteni ;)

Lucian 11-04-08 20:52

Rai sunt astia din PCR !!

Calimero2003 11-04-08 22:35

Quote:

Originally Posted by mask2k (Post 1479732)
masini stok sau stock?
doar 100 cai ??? intre mine si tine hmm de cand are leonul 4x4 1,8 t STOCK 244 cai

nu e vb ca nu am de ce sa ma tem sau alte alea oricum nu ma mai intereseaza toate cazanele care exista in tara asta ,m-a deranjat faptul ca vb din auzite si nu prea stii ce vorbesti si vino cu cazanul ala de cielo ca avem altceva pt el si daca trece de acel altceva , ne dam si cu s4 cu el ! si acel altceva e tot un cazan de prin 89 toamna asa care curg tablele de pe el !
bafta si ne mai auzim!

si apropo nu suntem prieteni ;)

Dusmane .... se pare ca esti necunoscator in domeniu auto din moment ce nici masina ta nu o cunosti .... Audi S4 a existat in 4 motorizari ... una din ele e Audi S4 4.2 quattro 206 kW (280 PS) ... varianta ta e cea noua sa inteleg ,de 344 bhp dat tot 4.200 aspirat.... puteai sa spui ca nu ai motorizarea aia .... nu sa te spargi in figuri in fata mea .... cat despre prietenul tau din PCR ... sincer nu inteleg de ce esti asa de acid in declaratii tot timpul? ... frustrat cumva?

P.S. --- "priete-ne", crede-ma ca stiu cum se scrie STOCK .... acolo m-am grabit si tastatura imi mai face figuri cateodata ....si apropo ,zi mersi ca nu am zis ca ai cu 50 bhp mai mult ca mine ... ca exista si S4 de 2.300 turbo 169 kW (230 PS),2.700 biturbo 195 kW (265 PS), asa ca nu e nevoie sa te dai in spectacol .... si inca un lucru .... am vazut ca ai scris "ne dam si cu s4 cu el " .... l-ati loat toti la gramada? ... sau nu le ai cu gramatica?
P.S.S. - am editat de 4 ori acest post pt a nu raspunde pe tonul si cu aroganta adoptata de voi .... daca se repeta situatia la voi .... nu am sa mai raspund nici eu asa de elevat.Cred ca suntem persoane destul de mature incat sa vorbim pe un ton respectuos .... chiar daca nu suntem "prieteni".

mpa 11-04-08 22:59

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1480219)
Dusmane .... se pare ca esti necunoscator in domeniu auto din moment ce nici masina ta nu o cunosti .... Audi S4 a existat in 4 motorizari ... una din ele e Audi S4 4.2 quattro 206 kW (280 PS) ... varianta ta e cea noua sa inteleg ,de 344 bhp dat tot 4.200 aspirat.... puteai sa spui ca nu ai motorizarea aia .... nu sa te spargi in figuri in fata mea .... cat despre prietenul tau din PCR ... sincer nu inteleg de ce esti asa de acid in declaratii tot timpul? ... frustrat cumva?

P.S. --- "priete-ne", crede-ma ca stiu cum se scrie STOCK .... acolo m-am grabit si tastatura imi mai face figuri cateodata ....si apropo ,zi mersi ca nu am zis ca ai cu 50 bhp mai mult ca mine ... ca exista si S4 de 2.300 turbo 169 kW (230 PS),2.700 biturbo 195 kW (265 PS), asa ca nu e nevoie sa te dai in spectacol .... si inca un lucru .... am vazut ca ai scris "ne dam si cu s4 cu el " .... l-ati loat toti la gramada? ... sau nu le ai cu gramatica?
P.S.S. - am editat de 4 ori acest post pt a nu raspunde pe tonul si cu aroganta adoptata de voi .... daca se repeta situatia la voi .... nu am sa mai raspund nici eu asa de elevat.Cred ca suntem persoane destul de mature incat sa vorbim pe un ton respectuos .... chiar daca nu suntem "prieteni".

Era ok daca dupa ce editai de 4 ori, gandeai macar o data.
Nu vad unde vezi tu tonul respectuos.
Ti se pare tie ca suntem noi frustrati, eu poti sa iti garantez ca suntem doar satui.
La gramada, la negramada e bine ca l-am luat. Il conduc eu in toate zilele care incep cu R si in restul timpului il conduce el. Asta e, suntem si noi mai saraci.
Pana una alta ai primit o provocare pe care o eviti. Puteai sa zici. Nu ma dau. Era suficient.

MadCow 12-04-08 13:11

nu ati vrea voi sa va certati pe alt topic? defapt... voi va certati pe orice topic, asa ca imi bat gura degeaba.

m-am dat aseara cu M3 321 CP - din mers l-am batut cu jumatate de masina odata, si a doua oara oleak mai mult (ne-am dat de la 50 la ora pana la 200). am incercat si de pe loc - am luat-o cu 2-3 masini - greu cu FWD :(

Calimero2003 12-04-08 18:43

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1480267)
Era ok daca dupa ce editai de 4 ori, gandeai macar o data.
Nu vad unde vezi tu tonul respectuos.
Ti se pare tie ca suntem noi frustrati, eu poti sa iti garantez ca suntem doar satui.
La gramada, la negramada e bine ca l-am luat. Il conduc eu in toate zilele care incep cu R si in restul timpului il conduce el. Asta e, suntem si noi mai saraci.
Pana una alta ai primit o provocare pe care o eviti. Puteai sa zici. Nu ma dau. Era suficient.

MPA - te stept la start cu masina ta .. pe ce vrei tu facem ...
Pe prietenul tau il asteapta un tovarasi de-al meu tot cu un Seat ... pardon .. balot cum ziceti voi .... dar tovarasu ala al meu zice ca el e super onorat sa se dea cu un ditamai S4 ... asa ca propune si o suma modica ceva 1000-2000 ... ca voi puneti mana de la mana .... nu e problema la voi.
Cat pentru restul APLAUDICILOR .... ne`a la oii ma ...

ZyZ 12-04-08 21:29

Cred ca si moderatorii s-au plictisit de atata suferinta...Pana la urma Bogdane, pleci inspre Braila? Daca sunteti din AMC care plecati duminica, poate punem de o plecare in comun. Suntem si noi ceva masini care plecam incolo. Care pe roti, care pe platforma...

mpa 12-04-08 21:38

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1480861)
MPA - te stept la start cu masina ta .. pe ce vrei tu facem ...
Pe prietenul tau il asteapta un tovarasi de-al meu tot cu un Seat ... pardon .. balot cum ziceti voi .... dar tovarasu ala al meu zice ca el e super onorat sa se dea cu un ditamai S4 ... asa ca propune si o suma modica ceva 1000-2000 ... ca voi puneti mana de la mana .... nu e problema la voi.
Cat pentru restul APLAUDICILOR .... ne`a la oii ma ...

Daca Polo ar functiona mometan ar fi interesant sa vedem.
Daca ai pretentii la o masina de 450 de cp si 5 secunde suta sa ma anunti. Asta cu masina ta pe numele tau.

MadCow 12-04-08 22:34

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1481139)
Cred ca si moderatorii s-au plictisit de atata suferinta...Pana la urma Bogdane, pleci inspre Braila? Daca sunteti din AMC care plecati duminica, poate punem de o plecare in comun. Suntem si noi ceva masini care plecam incolo. Care pe roti, care pe platforma...

nu vin la braila cu masina din cauza ca nu au venit jantele si anvelopele. voi fi prezent pe 3 mai la mare. probabil ca vom merge cu cineva cu masina.

Calimero2003 13-04-08 00:35

...........................................

PMA - momentan nu am masina cu asa mari pretentii ... deci nu pot sa emit asa mari pretentii ... masina de care zici tu are aproape de 3 ori mai multi cai decat aveam eu stock .. deci ...
P.S. - MPA pe tine te cunosc si sper sa pastram acelasi ton moderat amandoi ... la noi nu e nevoie de jigniri pt a spune ceva.

MadCow 13-04-08 01:29

rog un moderator sa dea un ban userului gigi_bekali sau macar un avertisment.

in alta ordine de idei, se pare ca UGA merge mai bine ca niciodata. s-a dat in seara asta cu un evo 9 estimat la 360 cp si l-a batut din mers...... dupa care, spre surprinderea tuturor l-a batut si de pe loc. bravo domnu' inginer :)

vec 13-04-08 13:30

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1473739)
nu sunt demoralizat deloc. pacat ca inca nu am noul soft pt masina si restul upgrade-urilor montate. eu sunt multumit de cum trage masina, insa e destul de greu sa lupti cu greutatea, de asta ma interesa sa ma dau cu masini de greutate apropiata, iar vec-ul dupa cum spune are 300 de kg mai putin decat mine. oricum daca ne vom intalni vreodata as incerca pt ca nu ma intereseaza daca pierd sau castig spre deosebire de altii de pe forum, care nu pot accepta o infrangere.

in weekend va fi intalnirea pe care o programam de ceva timp, eu, UGA, M3 si Evo 9 - cursele vor fi "din mers". va voi tine la curent - sper sa fie soare.

i-mi pare f rau ca nu cred ca ne vom da vreodata ,(am facut masina praf ) asta e multa bafta

Lucian 13-04-08 15:54

Quote:

Originally Posted by vec (Post 1482026)
i-mi pare f rau ca nu cred ca ne vom da vreodata ,(am facut masina praf ) asta e multa bafta

Emile ma bucur ca ai scapat intreg. Fierul se face si la cum te cunosc ... nu lasi tu lucrurile asa.

MadCow 13-04-08 17:34

Quote:

Originally Posted by vec (Post 1482026)

nasol, sper ca n-ai patit nimic.

zGb 13-04-08 19:49

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1482219)
Emile ma bucur ca ai scapat intreg. Fierul se face si la cum te cunosc ... nu lasi tu lucrurile asa.

Luciane cred ca de data asta, asa le va lasa...nu stiu daca ai vazut masina

B39738 14-04-08 14:05

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1481478)
in alta ordine de idei, se pare ca UGA merge mai bine ca niciodata. s-a dat in seara asta cu un evo 9 estimat la 360 cp si l-a batut din mers...... dupa care, spre surprinderea tuturor l-a batut si de pe loc. bravo domnu' inginer :)

desi putin neconcludenta cursa, s-ar putea zice, eu unul sunt cu inima cat un continent de mare pentru ca masina merge f bine...multumesc domnu' contabil

CZR 14-04-08 17:04

cursele din mers sunt un artificiu gasit de cei cu masini usoare si cu o singura punte motrica care in lumea noastra si a celor mai importante competitii de profil...au valoare 0
daca in schimb, acea masina bate dupa loc ...pe 400m... atunci tot respectul :)

zGb 14-04-08 19:00

daca mergi pe autostrada si te intalnesti cu unu ce ii zici? coae hai sa ne oprim pune-ti femeia sa dea startu si te intorci dupa ea, sau ii dai "din mers" ?

ESPinoza 14-04-08 19:26

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1484314)
daca mergi pe autostrada si te intalnesti cu unu ce ii zici? coae hai sa ne oprim pune-ti femeia sa dea startu si te intorci dupa ea, sau ii dai "din mers" ?

good point. sau se face mic si ca nu observa intentziile celuilalt:D

GTA 14-04-08 20:41

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1484314)

Intr-o lume ideala am avea toti masini de 2-3000cp.....0-100km/H in 0.1 sec.....vit max. minim 350 km/h....franare de la 300-0km/h in 10m.....consum mixt 1-1.5%....etc.

Iar in cazul prezentat de tine masinile si-ar da startul reciproc prin bluetooth.....din mers sau de pe loc...:)

Pana una alta mai lasati cearta ca "fiecare cioara isi lauda puiul".....asa ca fiecare defileaza cu ce are si se descurca asa cum poate.Solutii exista in orice situatie.

CZR 14-04-08 21:16

de aia vreti toti integrale...stiu :))
zgb tu de ce ai trecut la subaru...pt placerea celor 400m sau pt din mers?
turbonos...nu te cunosc,dar am inteles k esti fan ghepard asa k ma lasa rece comentariile tale
ai putea insa sa te prezinti tu la o legala sa comentezi pe urma dinauntru cum se vede
din knd in knd se mai trezeste kte un chibit si-si da el cu presupusul si pariaza si dak-l intreb cum se rezuma tuningul la el incepe sa-mi zica de jantele minunate kre le-a luat el
sa vedem ce au facut romanii nostri la king of europe unde din pakte eu nu am putut fi prezent sa-i intrebam dak au fost curse din mers sau a contat 0-400m?

Lucian 14-04-08 22:10

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1484083)
cursele din mers sunt un artificiu gasit de cei cu masini usoare si cu o singura punte motrica care in lumea noastra si a celor mai importante competitii de profil...au valoare 0
daca in schimb, acea masina bate dupa loc ...pe 400m... atunci tot respectul :)

Pana una alta recordurile mondiale la acceleratie 402 cam sunt disputate de masinile alea cat mai usoare si cu o singura punte motrica. Pe o pista de drag nu ai reusi sa pleci de pe loc fara sa distrugi transmisia (in cazul tau). Cauta sa vezi ce ambreiaj , ce cutie , ce transmisie are cel mai rapid subaru pe 402 m .. si vei fi surprins ca desi erau cam mai mult decat performance ... deja custom ... au tinut fix 4 run-uri . Cand vom avea o pista macar ca in Polonia ... jur ca vei spune de integrale ca sunt pt mers iarna sau pe noroi. ;)

mpa 14-04-08 22:32

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1484534)
ai putea insa sa te prezinti tu la o legala sa comentezi pe urma dinauntru cum se vede
din knd in knd se mai trezeste kte un chibit si-si da el cu presupusul si pariaza si dak-l intreb cum se rezuma tuningul la el incepe sa-mi zica de jantele minunate kre le-a luat el

Iarasi se vand grade la non-stop?
Nu conteaza daca suferi de niste jante sau de toata masina. Tot la acelasi capitol intra.
Nu mai cere chestii pe care ulterior e posibil sa le regreti. Mai bine te bucuri de masina la momentul asta.

GTA 15-04-08 00:16

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1484681)
Pana una alta recordurile mondiale la acceleratie 402 cam sunt disputate de masinile alea cat mai usoare si cu o singura punte motrica. Pe o pista de drag nu ai reusi sa pleci de pe loc fara sa distrugi transmisia (in cazul tau). Cauta sa vezi ce ambreiaj , ce cutie , ce transmisie are cel mai rapid subaru pe 402 m .. si vei fi surprins ca desi erau cam mai mult decat performance ... deja custom ... au tinut fix 4 run-uri . Cand vom avea o pista macar ca in Polonia ... jur ca vei spune de integrale ca sunt pt mers iarna sau pe noroi. ;)

Lucian,ceea ce spui tu e perfect adevarat dar ca de obicei exista si reversul medaliei.Adica pune o masina care stabileste recorduri mondiale pe pista speciala sa alerge intr-o cursa de strada contra unui 4x4 performant.....

Mai avem mult pana sa ne construim masini dedicate doar celor 402m.....momentan alergam in curse de strada cu aceeasi masina cu care ne plimbam seara prin oras,pe la munte sau la mare.......

Lucian 15-04-08 09:19

Cand vom avea si noi o pista de drag vei vedea ca balanta va inclina catre cei care isi vor face o masina pt pista si una pt plimbari . Parerea mea .

JUPAN_EMY 22-04-08 18:00

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1484478)
Pana una alta mai lasati cearta ca "fiecare cioara isi lauda puiul".....asa ca fiecare defileaza cu ce are si se descurca asa cum poate.Solutii exista in orice situatie.

Cumetre , daca te referi aici la vreunul dintre cei care au postat ... nu e "misto". :)

GTA 22-04-08 18:22

Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 1497213)
Cumetre , daca te referi aici la vreunul dintre cei care au postat ... nu e "misto". :)

JUPANe nu m-am referit la nimeni in mod special........expresia folosita reflecta un adevar general nu o situatie singulara.

PS.E un proverb.

JUPAN_EMY 23-04-08 15:58

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1497260)
JUPANe nu m-am referit la nimeni in mod special........expresia folosita reflecta un adevar general nu o situatie singulara.

PS.E un proverb.

GTA, tata , a fost un misto. :)) Era in leg cu ceva " ore de zbor" , dar cred ca ai inteles.

TIGER Cupra/GTC 27-05-08 23:07

sal madcow,poate sapt viit cand "repar" cupra mea r 210cp stock,poate incercam dak vii prin buzau,sau mai bine la cursele de la buzau de pe 22iunie

MadCow 28-05-08 00:27

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 1557145)
sal madcow,poate sapt viit cand "repar" cupra mea r 210cp stock,poate incercam dak vii prin buzau,sau mai bine la cursele de la buzau de pe 22iunie

din pacate nu cred ca voi veni la cursa de la Buzau pt ca am fost anul trecut si a fost o panarama totala. se fac curse pe 8.06 la Suceava pe aeroport, pe o pista pe care nu sunt canale, denivelari si mancatori de seminte (stii despre ce vorbesc). cat despre masina cred ca "repar" inseamna ca ii faci ceva la motor pt ca daca e stock chiar nu are rost sa ne stricam amandoi ambreiajul.
poate vii la SV - am fost in fiecare an si e din ce in ce mai bine ca si organizare.

TIGER Cupra/GTC 28-05-08 15:36

da,o repar cu un kit turbo g2860rs,si eram curios cum stau,nu cred k pot sa vin la sv,dar poate ne int la bucuresti sau buzau,sau constanta

MadCow 28-05-08 16:36

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 1558441)
da,o repar cu un kit turbo g2860rs,si eram curios cum stau,nu cred k pot sa vin la sv,dar poate ne int la bucuresti sau buzau,sau constanta

interesanta reparatie :) mergi cu internele stock?
cam peste o luna cred ca o sa am treaba la bucuresti. o sa-ti dau un semn cand se apropie data, poate ne vedem undeva.

Achim 01-06-08 13:44

eu sunt mai "mic", dar daca treci prin Buc as incerca si eu cu plecare de pe loc ;)

MadCow 01-06-08 23:59

incercam. oricum cand o fi sa vin o sa anunt din timp .

crystyvik89 02-06-08 13:55

Salut Achim poate incerci tot cu una mica,si anume un Opel Astra GTC 2.0T(200cp)...fosta masina a lui TIGER cel cu Leon(respectiv fratele meu:lol:)

All times are GMT +2. The time now is 23:29.

- Copyright 2026 4Tuning