Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   R volution (https://forum.4tuning.ro/447-volution.html)
-   -   Cafeneaua Rvolution (https://forum.4tuning.ro/447-volution/52498-cafeneaua-rvolution.html)

Eddie C. 12-03-08 13:55

Re: Cafeneaua Urban Division:

Ce talent de povestitor are Bog asta.Caragiale si alta nu:D.Va salut si eu pe toti si aici ma refer la cei care ati iesit...poate mai treceti pe la noi:-)

P.S. Bogadane vineri vine un SL AMG sa il evaluam.8)

Golf 12-03-08 15:05

sa fie primit ! ;)

Mersi mult dvd-ul si mai treceti frate si voi!

DVDValy 12-03-08 15:36

trecem mane trecem

Fugitiv 12-03-08 18:04

foarte bine Bogdan ...sa o satapanesti sanatos ....o sa vin si eu la o intalnire ....asta daca se poate ...sa vad si io masina si sa vad ce mai faceti :)

Golf 12-03-08 21:58

Te asteptam!

AYF_stilo 12-03-08 21:58

ce naiba mah cum sa nu se paote .....sunteti bine veniti toti

Eddie C. 13-03-08 13:26

Las ca nu chiar toti:lol::lol:

Golf 13-03-08 15:36

eh se stiu ei! ;)

Vj_AlecS 13-03-08 17:02

marfa masina sa o stapanesti sanatos si multa bafta in continuare...Respect

Golf 13-03-08 22:13

Quote:

Originally Posted by Vj_AleX>36Fia (Post 1422240)
marfa masina sa o stapanesti sanatos si multa bafta in continuare...Respect

Mersi mult si tie in tot ce iti propui!

Xel'Naga 14-03-08 01:31

Quote:

Originally Posted by Golf (Post 1419541)
sa fie primit ! ;)

Mersi mult dvd-ul si mai treceti frate si voi!

1. sa stapanesti SANATOS masina si sa ai grija de ea :idea::arrow:
2. bun venit in clubul masinilor ALBE ;)
3. sa iti schimbi nick din GOLF in AUDI :lol:
4. o sa trec si eu sa o vad pe surioara ALBA :D:twisted:

Alex_VTR 14-03-08 06:52

Sa o stapanesti sanatos fara incidente si sa iti aduca cat mai mult noroc....

Golf 14-03-08 09:14

Multumesc mult baieti va astept si cosmine hai sa facem niste poze ca asa albe dau f tare.daca e vb cu ahoe sa il cheme si pe grasu sa vina si el si facem smecherie :D

Eddie C. 14-03-08 12:13

Oo da mare jmecherie ce sa zic!hahaha!Vi le-ati luat albe ca e mai ieftina vopseaua nu?:lol::lol: hai ca ne vdm diseara

Golf 14-03-08 14:05

lasa mah ca tu parca bagai alfa in vopsit si tot alba. asa ca stii cum e aia daca mananci un Ka**t mananca-l pan la coada! ;) da n vdm diseara

Golf 21-03-08 08:49

Quote:

Originally Posted by DSM_23 (Post 1436162)
felicitari pentru salon au fost foarte frumoase masinile prezentate de urban .pacat ca sa ales praful de club dar asta este, daca voi asa ati vrut.

nu trebuie sa ne justificam nimanui. decat sa ne vorbim intre noi pe la spate preferam sa fim mai putini prieteni si sa ne simtitm bine. clubul inseamna in primul rand sa ne faca placere sa stam unii cu altii nu sa ne ocupam non stop de treburi organizatorice ca pana la urma nu e o afacere ci un hobby asta uita din ce in ce mai multi. si mai e o vorba nu stiu daca o stii: nu mor caii cand vor cainii. daca crede cineva ca noi nu putem o sa fie surprins. succes tutror si va rog sa nu mai insultati stiu cei care au postat si le-am sters posturile ce zic. in plus pana acum au postat oameni care au stat in spate si au profitat nici unul care a creat ceva sau a ajutat la crearea unui club sau organizarea unu eveniment.

Eddie C. 21-03-08 12:09

Ma bag si eu ca nu am mai zis nimic de mult.Tie chiar ti se pare ca nu am fi avut ce sa prezentam?Chiar crezi asta?Ti se pare ca la salon au fost asa mega masini sau ca din Urban au iesit tot asa vreo 5 veyronuri sau nu stiu cate AMG-uri?SWa iti explic ceva:Tot ce puteam noi expune era mai mult decat au avut multe din cluburile de acolo.Singurul lucru naspa e ca probabil nu indeplineau anumite conditii gen nu era un urs tunat din 82 ci era un sa zicem SL Amg "tunat" din fabrica:lol:.Oricum nu inteleg de ce am raspuns la provocari da na...Tu nu vezi ca oamenii "normali" nu zic nimic,isi vad de treaba lor,si-au vazut de slaon,au expus,au facut treaba buna,sunt baieti de gasca(ma refer la Street Zone).Pe cand sunt 2 3 care nu au treba (parerea mea nici masini,da asta nu mai conteaza) care stau si se intereaza de una de alta.hai ca nu mai zic nimic ca prea am bagat lumea in seama

Golf 23-03-08 07:32

puya te rog frumos vezi-ti de treaba ta si lasa-ne pe noi. ai plecat din club de bunavoie nu te-a fortat nimeni. ce facem si de ce nu mai este deloc problema ta. nu mai vreau certuri si discutii in contradictoriu. daca te plictisesti gaseste-ti alt hobby. in plus de ce nu mergi la clubul nou infiintat al celor care au iesit si vei putea sa iti manifesti interesul in domeniu ajutandu-i pe ei. sper ca ne putem intelege si nu continuam aceasta discutie. bafta in ce vrey sa realizezi si lasa-ne pe noi. mersi!

ggd_87 23-03-08 14:01

Quote:

Originally Posted by Puya123123 (Post 1439686)
de curiozitate..ce masini ati fi prezentat daca era sa prezentati?

bah credeam ca ai terminat cu posturile astea inutile! ce mai vrei ma de la ei; nu vezi ca toti rad de tine?
si app, sa nu cumva sa te gandesti ca vi la Street Zone cu zicea Bogdan.
impreuna cu acest post iti dau si un avertisment,poate asa te potolesti.

@Eddie C. : app eddie, vezi ca Seat-ul nu e masina nemteasca,e fix fabricata in Spania! :lol: ;) venim la intalnire sa o vezi si poate gasim o hartie din`aia ca pe masinute: "made in spania" :lol:

Eddie C. 23-03-08 15:51

@Eddie C. : app eddie, vezi ca Seat-ul nu e masina nemteasca,e fix fabricata in Spania! :lol: ;) venim la intalnire sa o vezi si poate gasim o hartie din`aia ca pe masinute: "made in spania" :lol:[/QUOTE]

Bey e in VAG?Are tehnologia Vw?Are multe componente nemtesti?E nemteasca.Oricum e super bine masina.:DChiar e bine rau si un motor f caterinca(cupra ma refer).

Eddie C. 23-03-08 15:53

Quote:

Originally Posted by Puya123123 (Post 1440412)
e vreo problema ca intreb cu ce masini ar fi participat? cui nu-i convine sa-mi zica in fata! ggd nu-mi place atitudinea ta

Vino la o intalnire sa iti zic eu in fata ce nu imi convine si ce masini ar fi putut participa.:-) (2 dintre ele ar fi fost Un SL 65 Amg si un Skyline)

Fugitiv 23-03-08 16:18

bai puya ....ce`ar fi ca tu sa NU MAI VORBESTI ca sa nu adormi....du`te prietene in alta parte acolo unde poti sa zici ca vrei tu si toti sa inghita ....eu unu nu te mai suport....mai ales cand vad ce scrii pe forumul asta ....du`te...vezi`ti de viata ta.

Insanerzw 30-03-08 19:53

Felicitari pt acest audi frumos bogdane ;) ...ce atmosfera incinsa este pe aici :sad::rolleyes2 scz tuturor ca ma bag..nu mai zic nimic...parerea mea este sa fiti kt mai uniti si sa nu existe certuri ..si bft clubului si tuturor care fac parte din club ..:-P

Golf 31-03-08 11:12

Quote:

Originally Posted by Insanerzw (Post 1456337)
Felicitari pt acest audi frumos bogdane ;) ...ce atmosfera incinsa este pe aici :sad::rolleyes2 scz tuturor ca ma bag..nu mai zic nimic...parerea mea este sa fiti kt mai uniti si sa nu existe certuri ..si bft clubului si tuturor care fac parte din club ..:-P

mersi pentru urare! eh atmosfera e ok stai linistit insa certurile culmea ca nu sunt deloc cu cei care au plecat din club ci cu cei care oricum ar fi fost dati afara chit ca ne certam chit ca nu. din contra chiar alataieri m-am intalnit cu csomin si ggd-u si am stat vreun sfert de ora de vorba. aici e vorba de rautate strict si de oameni care nu au ce face. ignoranta doar cel mai tare si ei urla de durere se pare

KENZO 04-04-08 10:48

https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/73348-the-end-vagabond-crew.html

AYF_stilo 11-04-08 10:39

Quote:

Originally Posted by kenzolikkk (Post 1465043)

nasol ...imi pare rau pt voi ....am trecut si noi prin asta si nu e placut deloc ...bafta in continuare!!!!

MircimiLyaN 26-06-08 10:56

numai bea nimeni cafea:twisted::twisted:?

Golf 30-06-08 13:47

lumea s-a reprofilat

Xel'Naga 30-06-08 14:11

alti s-au dat pe ALCOOL ( bere ca este de sezon ) , oricum CAFEAUA face rau VARA :lol::twisted::arrow:

Mitsu' 05-08-08 18:06

Baieti, ce mama naibii s-a intamplat cu Urban Division ??? Din cati am fost, atat de putini ramasi ? :(

Xel'Naga 05-08-08 21:25

Quote:

Originally Posted by Mitsu' (Post 1680651)
Baieti, ce mama naibii s-a intamplat cu Urban Division ??? Din cati am fost, atat de putini ramasi ? :(

dupa cum vezi :rolleyes2:arrow: vorba aceea :
'' Multi au fost , putini mai sunt !! ''

Fugitiv 06-08-08 12:19

mai suntem cativa ...mai bine putini ca sa putem sa ne intelegem ...decat o claie de 50 de oameni care nu se inteleg intre ei nici unul

Mitsu' 06-08-08 21:33

Quote:

Originally Posted by Fugitiv (Post 1681892)
mai suntem cativa ...mai bine putini ca sa putem sa ne intelegem ...decat o claie de 50 de oameni care nu se inteleg intre ei nici unul

Aici, din pacate, iti dau dreptate... Dar, na, vorba ta, poate e mai bine mai putini si uniti :D

alcool 12-11-08 11:50

Quote:

Originally Posted by Fugitiv (Post 1681892)

bv baieti foarte bine!!

laguna1 14-11-08 15:06

buna ziua ! se pare ca scest sistem se poarta in toate cluburile ! mai noi sau mai vechi! asta pt ca sau inmultit si au aparut peste noapt tot felul de cluburi!

BLACK WIDOW va asteapta diseara pe toti cei care ati mai ramas la o seara frumoasa realizata de cele 2 cluburi ! am vb intr-o seara cu un baiat de la voi si am inteles ca sunteti de acord ! astept un pm sau iam dat un nr de tel lui taff pe mes !
va salut si va astept

Fugitiv 14-11-08 22:40

ai vorbit cu mine ....ce pot sa zic ...asta trebuie vorbita din timp ..eu unu` am tot fost plecat si prins cu munca si acum sunt la munte ....asta vorbim noi intr`o seara cand ne mai intalnim tot acolo unde ne`am vazut si ultima oara ...cat despre TAF ..el vad ca s`a mutat la 4ss ...asa ca io ma intorc duminica seara si trec pe acolo ..vorbim ..

VaLeX 04-12-08 15:22

As dori ca reprezentantul Clubului da dea add la : katana.piatraneamt , pentru a tine legatura cu noi asupra evenimentelor , intrunirilor si celorlalte lucruri care tin de lumea masinilor.

ps. La adaugarea id'ului, as dori sa spuna ce club reprezinta.

Multumesc ,
cu stima , VaLeX fondator KATANA TEAM

Zein 24-12-08 11:15

1 Attachment(s)
Over Speed Tuning Club ( www.overspeedtc.ro ) va ureaza un Craciun plin de bucurie si impliniri. Sarbatori fericite, multa sanatate si la cat mai multe masini frumoase. La Multi Ani!

4wheels 24-12-08 17:33

1 Attachment(s)
Craciun Fericit! 4wheels!

sparly 24-12-08 20:05

SHINE RUNNER RACING VA DORESTE CRACIUN FERICIT SI SARBATORI CALDUROASE ALATURI DE CEI DRAGI

All times are GMT +2. The time now is 22:42.

- Copyright 2026 4Tuning