![]() |
aha sa ineleg k mai avem un coleg in breasal.pe soare!!!cu sierra.bravo lui!!!am vazut k a fost la iasi!!!sa ne dea si el un semn de viata!!!
|
E Bogdan Soare, Cu SV -??- TXO, cred ca il stii de prin oras... Are si o toba foarte zgomotoasa :)
A fost supr tare la Iasi, mult mai beton decat pe 15 mai.. din cate vedeti si voi dintre poze si filmuletz. Chiar a fost un tip cu NOS si chestii, un SUbaru Impreza WRX... avioane.. masini.. motoare multe , inclusiv Hayabusa :) Mie unul mi-a placut mult. Tot showul a fost \"impletit\" bine... Adik doua masini , un motor, ia cateva masini , apoi vreo 5 motoare, acrobatii pe motoare...viteza.. cam ce se poate face in limite normale :) Pacat ca nu ati venit nici unul ... O sa vedeti mai exact dupa ce o sa puna pozele \"oficiale\" pe site. Eu am fost primul cu pozele de unde e linkul :D |
si \"da\", am vb cu Soare de club chestii. A zis sa il sun daca ne intalnim sau ceva, si daca e in SV vine, nu e problema
|
Pai hai sa stabilim cand va fi, sambata sau duminica pentru a putea vb si cu cei care nu intra pe net. Ca sa punem tara la cale
|
eu zic sa ramana pe sambata.k duminica e duminica.mai pleaca omu mai iasa la un mic ceva...sambata cel putin pt mine e chiar perfect.ora nu conteaza.voi ce ziceti???
|
Eu zic tot asha !!! Sambata ii cel mai bine !!!
|
nu o sa pot sa vin sambata la Sv desi este foarte aproape :oops: ______ vreau sa stiu si eu daca dupa aceasta intalnire se v-a stabili o data cand v-a avea loc cursa de viteza la suceava :shock:
____-daca sunt informat gresit SCUZE :oops: :oops: |
Din cate am numarat eu suntem vreo 6-7 :) Ii bun si atat nu ? pentru inceput ???
|
Re:
Quote:
In momentul in care am cel putin 3 sponsori siguri anunt si data cursei. Inca nu pot face o prognoza exacta dar sper ca in 3-4 saptamani sa fie totul OK. |
hmmm cu o asa vreme ceo sa facem sambata???
chiar dak o sa ploua se va mai tine intalnirea????? |
In momentul de fata speram inca sa nu ploua. Daca va ploua in continuare vom vedea cum rezolvam problema.
|
hmmm avem bafta.sa facut vreme faina.speram sa fie si maine asa...
|
Macar atat sa fie, ca eu oricum trebuie sa vin ori cu Yaris-ul ori cu Opelul. Ca Fiatul inca nu este gata.
|
am fost chiar acum si tiam vazut fiatul.mai au treaba la el baietii....
|
dar macar lucrau la el sau stateau si lucrau la altceva?
|
Ce sa scriem pe www.orasulsuceava.ro ????
Pentru reclama ??? Dam linkul de aici si tre sa scriem ceva de legal racing suceava ca sa stie mai multi !!! ????? |
Cautam banner !!!
|
Vorbim Sambata despre asta.
Iar Legal Racing nu are treaba in momentul de fata de nici o culoare cu Suceava. Legal Racing este marca inregistrata a Clubului Sportiv Legal Racing. Asa ca noi nu avem cum sa folosim chestia asta. |
Deci la 5 da ? :)) Ne intalnim acolo ii frumos afara :)) super :)
|
:twisted: salut baieti sint nou aici daca aveti nevoie de fritz ma gasiti aici si de acumosa ne intilnim
|
Astept sa ne intalnim si sa stam de vorba.
|
mi-a ajuns ceva la urechi.....cum ca pe 24 iunie s-ar intentiona a se organiza o cursa prin suceava....asa e?...stie cineva ceva...? poa sa imi dea detalii?...sau ceva?
|
Re:
Quote:
In momentul in care vom avea o data sigura vom anunta cu doua saptamani inaine cel putin. |
Auzi stefan ar fi bine sa spui pe site ce s-a vorbit la intalnire :)
|
Normal ca voi face anuntul. Dar il voi face intr-un cadru organizat. Nu iti fa probleme pentru asta.
|
am si eu cateva intrebari dar vreau ca nimenea sa nu se supere:
*daca cersa s-ar face la sv pe aeroport la ssfarsitul cursei vom avea o demonstratie de cerculete si burnout_uri<pt asa ceva trebuie aprobarea aeroportuli *la cursa vor fi prezenti si masini de la toatte cluburile ????? abia astept ziua in care sa se spuna data in care v-a avea loc cursa de la SUCEAVA| vreau sa imi raspunda cine stie exact :roll: |
nu este important de unde sau de la cine am aflat....important este sa se organizeze....si din cate vad eu o sa fie fuarte curand chestia asta... si cerculetele din cate stiu eu sunt chestii spontane.... la finalu cursei..sau cel putin erau pana acum.... am vazut ca la ultimele curse...s-a alocat spatiu si cerculetelor ..dar inainte erau showri spontane....date de baieti....oricum Stefan...asa am inteels ca te cheama....ajtept cu mare interes...anuntul final..si cel oficial..spor la treaba
|
iti dai seama ca si eu imi doresc foarte mult sa se intample chestia asta. Si asta cat mai repede. Ideea este ca nu am mai organizat asa ceva pana acum si este posibil sa ma misc un pic mai greu dar vreau sa iasa totul foarte bine.
|
incet si bine...... asa e....decat sa faci grejeli mari..mai bine mergi pe burta si inveti..fuarte bine..bravo....ai gasit ceva sponsori?
|
Re:
Quote:
Cu siguranta cursa va fi free for all, masinile vor fi impartite doar pe categorii de putere. |
k multumesc pt raspunsurile date :P
as avea si eu o alta problema vreau sa stiu daca se poate pune modelul de afis care se va face pt cursa sa fie pus pe site in marime si sa pot sa il scot si sa il scot la scaneer si sa il pun pe cateva taxiuri in dorohoi pt a face reclama si pt aa veni mai multe persoane si masini !!! atat :oops: |
Cu cea mai mare placere se rezolva. In momentul in care avem modelul de afis vei fi primul care il va primi.
|
Iesim sambata ????
|
In seara asta dau o tura de telefoane la toata lumea sa vedem ce iese.
Anunt maine si pe forumuri. |
si pana la urma ce se mai misca pe acolo pe la voi?....ati pus ceva cap la cap?:D cum merge treaba?
|
se misca si se misca intr-o directie foarte buna.
|
:peace: :peace: :peace: :peace: si eu cred ca si misca foarte BINE !!
|
Te asteptam saptamana viitoare duminica pe aeroport la Suceava
|
mai sa fie asa repede.BRAVO!!!!
|
o sa incerc sa ajung..:D nu promit nimik....dar fac tot posibilul
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:52. |
- Copyright 2026 4Tuning