![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Iar daca tu asa privesti situatia nu ma intereseaza dar cred ca si eu am dreptu sa imi asum niste credite ! |
ce demult nu sa mai scris pe aici nimica nou!!!!!!!!!!oau pustiu!!!!!!!!
|
Asa-i Sandu!!!!!!!!!!! :D :D se mai invinteaza clubu??????
|
normal ca se infiinteaza...poate pana in 25 o sa fim cu toate actele in regula...se mai tergiverseaza niste chestii, din vina autoritatilor.
noroc ca na ajuta un prieten avocat ca altfel ar mai fi durat cateva luni bune... |
mai alex ai vazut de cand nu sa mai scris pe aici din 25 oct. :D :D
|
Re:
Quote:
|
pai nici eu nu ma laud ca de vreo 4-5ori fusei in total :(
|
Re:
Quote:
|
Da cum inainte o sa fim mai multi!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :D
|
hmm ce comentariu no sens frate mihai
|
daca se face club si imi iau masina, sper sa am pentru ce sa fiu membru,pt. ca as dori!
am fost si eu de cateva ori da chiar nu prea au fost omuletzi la intalnirile de friday night! :D |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
o sa va dam motive sa fiti mandri ca sunteti membri, iar pentru cei care nu sunt membri o sa le dam motive sa vrea sa devina.
dupa ce o sa fie actele in regula, si tot ce mai trebuie, o sa trebuiasca platita si cotizatie si o sa facem si curse si alte chestii interesante... You'll see... |
chiar io nu sunt membru ioioioi :( :( :( da nu stiu daca ma avantajeaza chiar vreau sa imi scrie cineva avantajele
|
pai, singura faza naspa ar fi ca se plateste cotizatie, 100 de mii pe luna, sa platim contabila.
Avantajele ar fi ca o sa facem curse si show-uri, unde or sa participe gratis membrii, o sa facem curse exclusiv pentru membrii clubului- cine nu e in club nu se va putea da...intalnirile din viitor vor fi facute sa fie doar pentru membrii...asta ar fi si o solutie sa ne strangem doar noi undeva. apoi, daca o sa fie destui bani, o sa sponsorizam masini sa plece dincolo la showuri, si chestii de genu'...eventual si la VTM. In mare, astea ar fi beneficiile, pe langa o mai mare promovare si o comunitate mai stransa pentru adevaratii pasionati de tuning. |
suna interesant...si m-as putea inscrie si eu?...chiar dak nu am masina tuningata si nu sunt din Oradea?...
|
pe langa o mai mare promovare si o comunitate mai stransa pentru adevaratii pasionati de tuning.
ma da tu ce vorbesti aici prostii!!!1:liniute intre voi???????cine voi 10 persoane care sunteti?restu nu?de ex cum e un db drag taxa participare 750.000 pe masina pentru un membru se sponzorizeaza?si aia e o promovare,din ce bani totusi informativ?/iar cu chestia asta de adevarati pasionati io zic ca nu esti bine exprimat daca io nu sunt si nu am arte si masini facute atunci scuzama si de cate showuri castigate nemaivorbind!!!!!aici nu te sustin :( |
Re: Club de curse legal.Ce ziceti?
cam ai dreptate kopasz!(parere personala)
|
as astepta si io un raspuns mai competent de la cineva care e in conducere sa stim cateva lucruri clare!!!!!!astept raspuns la topicu de mai sus al meu
|
Vorbeste si cu GAJU caci el e membru fondator si sigur stie mai multe .
|
nu e membru fondator... si oricum asta nu atesta faptu ca ar trebui stie mai multe ...
|
pai din trupa cica wsr cine poate sa dea detalii??????????totusi??????????
|
Nu Se Shtie!!!!:)
|
nimeeeee??????????
|
stai ca urmeaza sa vina actele...is in drum spre noi, cum s-ar zice. o sa fim primu' club legal de curse din ardeal...
|
Si restul ? Nu sint constituite inca legal ?
Apropo a nostru cind e gata ? |
Quote:
eventual al doilea ... daca tot zici de ardeal ;) |
care ar fi primu ?
|
mai io am intrebat ceva mai adineauri si nime nu ma lamureste?????????????da totusi voi sunteti seriosi???
|
eu zic ca cel mai in masura sa-ti dea lamuriri si explicatii e daflyer ce e purtator de cuvant si ca sa nu mai pun la socoteala ca e si amicul tau ...
ori eu am un statut in club inferior lui daflyer in acest context (de dat info si vorbit) ... |
Quote:
|
aveti acte?
daca da, FELICITARI !!! si la cat mai multe succese ;) |
tot un fleac ca nimic raspuns clar,infine trec peste asta ca e ca si invisibil se pare
|
odata tot vei fi lamurit de catre cineva!
|
infine trist e si ramane
|
Bravo pentru CLUJ si speram ca ne vom intilni cu CSR la BUCURESTI !!!!!!!!!!!
|
io zic ca va fi bine shi pe locul doi cu clubu' numai sa vina actele!
|
Am inteles ca e pe drum si ca la BUCURESTI vom fi club cu acte in regula !!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning