![]() |
Re:
Quote:
|
Bravo RCS!!!! Eshti tare!!! Dar ma tradu din cand in cand shi ptr noi ... muritori de rand ce inseamna ceea ce ai scris!!!
|
1 Attachment(s)
mi-au venit jantele! :lol:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
ce super is :D cand le vedem?... la cluj pe aeroport sau la oradea? ca eu din pacate nu pot veni la arad :(
|
cred ca la Oradea ...... :lol:
|
Faine ..imi plac !!!! :wink: Sa le folosesti fara incidente caline...si trebuie ,,sa le uzi'' ca sa ai noroc de ele !!! 8)
|
Da mah tre sa le uzi... sa nu patzesti si tu ca si Morghen :lol:
|
Re:
Quote:
|
Ai dreptate Criss, NO COMMENT :shock: :shock:
|
1 Attachment(s)
iote cum arata casa mea din satelit... :lol: plictiseala asta......
|
bravo mah :lol: gasesti si locu ala unde o sa ne intilnim se vedem cum arata ??
|
imediat... :lol:
|
1 Attachment(s)
:lol:
|
beton mah daca e acolo locu ala eu zic ca e ok merem acolo :lol:
|
Bah da shi mie situ' sa vad cum arata corrado ala din bucuresti!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: mah nici asa nu o sa gasesti corrado ala iti spun eu :lol:
|
1 Attachment(s)
asta noi suntem cu masinile RCS,EU,CALIN,MORGHEN,CRISS,TRISTAN,CASA DE TOLERANSA,FAST *** si politia.............tristan masina aia de mai sus e ata corrado :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:
|
DECI,exemplu concret ca membrii ADR-ARAD sunt pe aceeasi lungime de unda :lol: avem aceleasi idei :lol:
|
:bored: :bored: :drunk: mie somn vreau sa dorm
|
dupa o noapte lunga iata ce a iesit sa mor daca nu imi place noapte de vara
nissan patrol +prelude praf l-am facut prin centru conducea o gagica peugeot 206 +prelude praf praf erau 2 fete megane prelude praf praf praf unu p.. mea stie cine mie a placut vou ??? :lol: :lol: |
ce mah?
|
nimic mah ziceam si eu asa hai dute la culcare p..mea esti beat sau ce ai mah ?? :lol: :lol:
|
ighen
|
ertetek
|
Mah voi facetzi mishto de mine? ha?..... Pe mine de ce m-atzi pus acolo pieton? Ha?
Momentan sunt bicicilst! :lol: |
Re:
Quote:
Calin pune satelitu' pa tekin sa vedem faza cu fetele :lol: |
mah am fost atacat de tintarii imi bag p.... :evil: :evil:
|
9 Attachment(s)
Ciudatenii !!!
|
Cica un popa, ca sa-si modernizeze biserica, isi
ia calculator, si cum veneau enoriasii la spovedanie, el le calcula frumos totul. Intr-o zi vine o tipa: -Parinte, am preacurvit... Popa calculeaza el acolo si-i zice: -20 de matanii si 3 zile post. Peste 3 zile iar: -Parinte iar am preacurvit. Asta calculeaza din nou: -30 matanii si 5 zile post Peste 5 zile: -Parinte, iar am preacurvit Popa calculeaza... si calculeaza... si se gandeshte... si zice: -Mai du-te si ia o m**e, ca-mi da cu virgula...... :lol: |
e culmea aia cu lambo ....
|
Dumnezeu sta la sfat cu sfintii apostoli. Auzise
el ca prin lume umbla niste droguri, dupa care se omoara oamenii. Dadu ordin sa i se aduca mostre, ca sa se convinga si el, si-i trimise pe toti in lume. Dupa citva timp Sf.Petru bate in poarta raiului. -Cine e? - intreaba Dumnezeu. -Sf.Petru - raspunse el.Am adus canabis. -Cit? -100 gr. Trece ceva timp si se mai aude o bataie in poarta raiului. -Cine e? - se repeta intrebarea. -Sf. Ilie - am adus hasis. -Cit? -80gr. -Bun,bun - zise Dumnezeu. Si tot asa pina s-au strins cu totii. Deodata, pe neasteptate se aud batai puternice in poarta. -Deschideti! -Cine e? -Sint Iuda, am adus Politia, traficantilor. |
Patru barbati asa la vreo 45 de ani jucau golf. Unuia i se face sete si merge sa-si cumpere ceva de baut... ceilaltzi 3 incep si se lauda fiecare cu fii lor, cum s-au realizat in viata.
Primul zice: -Fiul meu are o firma de turism, asa de bine ii merge firma shi asa de mult castiga incat anul trecut l-a trimis pe un prieten de-al lui intr-o croaziera pe mediterana... Al doilea: -Asta nu-i nimic, fiul meu are o firma de arhitectura shi constructii, asa de multzi bani are incat anul trecut i-a facut cadou o casa unui prieten... Al treilea zice: -Asta nu-i nimic, fiul meu este dealer Ferrari, Lamborghini asa de multzi bani are incat anul trecut i-a facut cadou o mashina unui prieten... Vine shi al petrulea tip intre timp shi nu stia despre ce vorbeau ceilaltzi. Acestia il intreaba: -Dar fiul tau cu ce se ocupa? -Pai este stripper intr-un bar de gay. -Oaaaaa ce umilintza ptr tine, sa fie intr-un bar de gay stripper... -Dar el nu este gay, oricum ii merge foarte bine.... anul trecut a primit cadou de la ceva prieteni o excursie pe mediterana, o casa, shi o mashina |
Re:
VIND JBL-eu GTI 15 14 MILIOANE SI STATIE CLASA D DE 1600 W PE 1 OHM.
VIND BANCHETA SPATE COMPLETA ,PIELE NEAGRA PT BMW E 36.(6 MILIOANE) SPONSORIZARILE SUNT BINE VINETE!! E FOAME DE BANI BAIETI :lol: :lol: :lol: |
Stiati ca intr-adevar pe copil il aduce barza?
Il aduce pana la usa si apoi ii spune : \"Du-te-n p***a matii!\" 8) care este viteza maxima admisa cind faci sex? 68 , pentru ca la 69 te rastorni :lol: Capra si cei trei iezi si-au cumparat la casa usa moderna de metal... Intr-o zi, capra le-a zis: -Eu plec sa iau d-ale gurii...sa-mi deschideti cand ma auziti spunand: \"Sug lapte! Sug lapte! -Bine, mama !!! Lupul dupa usa auzi si imediat dupa plecarea caprei veni la usa si incepu sa zica: -Sug lapte! Sug lapte! Atunci, iezii zic: -Sugi p**a, ca avem vizor !!! :lol: :lol: :lol: care dintre urmatoarele tari seamana mai mult cu o p***a: a)Anglia, fiindca este mereu uda b)Koreea fiindca este impartita in doua c)Romania fiindca iti vine sa-ti bagi p****n ea :shock: Q: Cand a aparut prima data rumegushul? A: Cand a facut Pinochio prima data l**a! :roll: |
:lol: :lol: :lol: :lol:
|
bwuhahahahaha
|
http://home.elka.pw.edu.pl/~pgrabow1....swf?name=bebe :evil: :twisted: :evil: :wink:
|
Ba fratilor, ce are Sebastian aka Zaporojet aka.... cu noi?
ca mi-a inchis topic la Curse legale cu 12 iunie Oradea....si se tot leaga de regulament.Ce pot sa fac? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning