Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sa ne cunoastem (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5177-cunoastem.html)

Dodger_ 25-05-05 07:09

acuma mi si mai ciuda k nam fost :(

pe baietzi de la insomnia iam vazut luni cum plecau...

oq 25-05-05 12:29

io cu baietzi din insomnia, mai exact cu gus(toiota celica portocalie) m-am dat sambata noaptea catva timp bun :D asa super merge :D ;)

AleXXL 25-05-05 13:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"oq\"
io cu baietzi din insomnia, mai exact cu gus(toiota celica portocalie) m-am dat sambata noaptea catva timp bun :D asa super merge :D ;)

............vezi.........d`aia mi \"ciuda\" pe tine :chainsaw: :D ..... :)) whatever ..per total a fost grozav

Dodger_ 25-05-05 18:04

am auzit si io k sor dat pe antonescu sau pacol p undeva

oq 25-05-05 18:16

am venit de la spalatorie de pe clujului cu start super o jumate de cerculetz... apoi pe clujului.... pe centru prin fatza pe la hit unde urla lumea pe strada cand ne-a vazut si spoi pe tudor si apoi pe decebal o tura pana pe la vreo 150 :D si apoi la pensiunea Lan

Dodger_ 25-05-05 18:50

nu mai zi k mor de ciuda imediat :?

flaviutza 25-05-05 22:16

Holla bajetzii
INSOMNIAIAAAAAAAAAAA!!!!!! ROCKS!!
A fost tare de tot ,m-am plimbat cu 307 pe NOS, a fost tare ,au facut baietzii un pic de liniutza si apoi la HEAT am facut urat de tot!!!
Imi pare rau pt. voi restu care n-ati fost ,cred ca va e ciuda dar asta e viata ,la noi ceilalti care am fost dupa 150km/h ,un pic mai light! :)

Dodger_ 26-05-05 15:25

pe NOS? :shock:
acuma imi tai venele :P

horguemtuning 30-05-05 18:33

Hi , Laci sunt din Oradea , am si eu un BMW E30 318i si am ceva in comun cu tuningul :D

Ariana 30-05-05 21:16

:)

1 Attachment(s)
Am zis sa pun si pe topicu aici o poze with me ca doar noah... sa ne cunoastem....

cioli17 30-05-05 23:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
A fost tare de tot ,m-am plimbat cu 307 pe NOS

ce vrei sa zici cu nosu asta ? :blowme:
:?

horguemtuning 31-05-05 07:48

Da se asorta bine spoilerul facute de noi cu tine :D

no_excess 31-05-05 20:57

1 Attachment(s)
daca tot postez pe aici am sa pun si eu o poza sper sa stiu sa o pun sa se vada

cioli17 01-06-05 13:40

nope . nu se vede :cry:

mai incearca !

DaBotta 01-06-05 19:48

Gie Gie am ajuns si io in sfarsit pe forumu 4tuning . yuhu ..
sa va zic amu cateva despre mine ca doar ii sectiunea sa ne cunoastem .

am 16 ani , mai am 2 ani pana ajuns pe sosea , abia astept sincer va zic
sunt elev in clasa a 9a , si sunt pasionat de masini si calculatoare .
poze cu mine? hmmm in curand promit ca va dau link unde am poze cu mine ! 8)

AleXXL 01-06-05 20:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
nope . nu se vede :cry:

mai incearca !

eu vad poza....

no_excess 01-06-05 20:12

si eu vad poza da ma mir cum tu cioli nu o vezi da in fine :D :D :D

cioli17 01-06-05 20:22

hmm :?

ciudat

nu o mai pui odata ca poate o sa mearga ? :cry:

Corse 01-06-05 22:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DaBotta\"
Gie Gie am ajuns si io in sfarsit pe forumu 4tuning . yuhu ..

gie gie, ce tare esti acuma :lol: ca esti pe forum, belea. :lol: :lol:

edit: cioli nu vad de care poza incerci sa-mi zici. poate doar astia din oradea pot sa vada poza :? :?
mane mai pune inca o poza ca sa elucidam misteru

cioli17 01-06-05 23:04

corse tie ti se vede poza ? :?

no_excess 02-06-05 13:51

dar nu e o poza asa de importanta e o poza cu mine daca nu se vede sorry :( :( :(

d_tosa 02-06-05 14:10

Mie mi se vede perfect mah, nu stiu cum voua nu vi se vede :?: :? :?

DaBotta 02-06-05 14:28

si mie mii se vede poza .. poate nu se vede din cauza browserului

d_tosa 24-06-05 15:52

DEsi is cam intarziat sa mah prezint totusi si eu:
Mah numesc Dany, am 14 ani si is in clasa a 8-a
Pasiuni:masinile, TUNING-ul,motoarele, muzica si pescuitul.
Io-s asta:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

soricel 13-07-05 00:33

din cate am obs. majoritatea nu aveti permis... las ca o sa cresteti voi mari, rupeti fizicu la toti :D apropo.. no_excess poza aia nu poti sa o faci sa o vada toata lumea..? nici la mine nu se vede.. ai ignore pt timisoara la poza? :shock: to` respectu`

AleXXL 13-07-05 11:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricel\"
din cate am obs. majoritatea nu aveti permis... las ca o sa cresteti voi mari, rupeti fizicu la toti :D apropo.. no_excess poza aia nu poti sa o faci sa o vada toata lumea..? nici la mine nu se vede.. ai ignore pt timisoara la poza? :shock: to` respectu`

Da...eu mai am 4 ani pana la permis ... pana la B
A1 o sa fie primul :lol: Iupi ...da` si pana la ala mai am 2 ani :( :( :( :( ...bei tata,da` ce mic is :D

Dodger_ 13-07-05 15:47

Re:

Quote:

io ma duc la lucru p santier sa starng bani d sunet :D

AleXXL 13-07-05 19:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Dodger_\"
Quote:

bv tzie :D ...
unde meri la lucru ? cat e pe zi ?

valib 14-07-05 18:52

Ciao!
hai sa ma bag si eu printre voi.
Sunt Vali, locuiesc in Salonta, de curand am implinit fericita varsta de 18ani(in 10iulie). De luni...va rog sa va feriti prin oradea...de o dacie albastra....cu SCOALA.....ca o sa calc tot ce intra in fata mea:)
Masina....Oltcit 11R(din `91, 14.000km reali)....deocamdata sta in curte...urmeaza reparatiile necesare.

soricel 15-07-05 10:42

1 Attachment(s)
nu e treaba mea dar ma bag in seama sa-ti urez un bine ai venit ma valib.. sper sa fie destul de comod pt. tine aici. cand scotii bolidu` ala din curte? sunt convins ca o sa iasa cam asa... :arrow: asa ca fetelor.. grija mare ca vine oltcituuuuu

valib 15-07-05 20:05

ceva asemanator:)
pai...in 20august sper sa il scot la o tura prin oradea:)
thank u!

xxdadixx 15-07-05 20:34

Re:

Quote:

nu e treaba mea dar ma bag in seama sa-ti urez un bine ai venit ma valib.. sper sa fie destul de comod pt. tine aici. cand scotii bolidu` ala din curte? sunt convins ca o sa iasa cam asa... :arrow: asa ca fetelor.. grija mare ca vine oltcituuuuu

Prima data tre sa-mi ceara mie aprobare! Ma rog o gagica din admiratoare si s-a facut! :wink:

valib 15-07-05 23:15

:))
numa bani sa vina...
ca restu rezolvam noi cumva:)
oricum...prima data...vreau sa fie in stare PERFECTA de functionare, dupa aia vedem noi pe ce bagam banii.
nu vreau sa am 10spoilere pe ea...vopsea de 20mil....si sa bata planetarele, sa huruie rulmentii, etc.

Dodger_ 16-07-05 00:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AleXXL\"
Quote:

Originally Posted by \"Dodger_\"
Quote:

bv tzie :D ...
unde meri la lucru ? cat e pe zi ?

se tot schimba locu am fost la vadu crisului si acuma o sa fiu undeva dupa spital.
iau 250.000/zi si cateodata se lucreaza sambata

bine ai venit vali! o sa ma trag din fata ta cand vii :D

soricel 16-07-05 06:06

bai vali, cand scotii furia din curte da si tu un anuntz prin oradea sa se pazeasca baietii si batranii sa nu faca cu inima, numa ce iei permisu si devii criminal in serie fara sa vrei.. ce culoare are bolidu tau ? :D

valib 16-07-05 13:32

deocamdata e crem.
dar...cand incep 'modificarile'...ii voi schimba culoarea...rosu...galben...negru...albastru inchis...ceva perlat...nu stiu inca ce culoare va avea:)

apropo de munca....pentru impartitul fluturasilor cu practiker sau metro...pentru 5600bucati se plateste 1,5mil.
astea le poti imparti intr'o zi....

no_excess 16-07-05 14:21

soricel nustiu ce are poza ca nu o poate vedea toata luma da daca chiar vrei sa ma vezi neaparat dami mailu tau si ti-o trimit

soricel 16-07-05 14:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"no_excess\"
soricel nustiu ce are poza ca nu o poate vedea toata luma da daca chiar vrei sa ma vezi neaparat dami mailu tau si ti-o trimit

Am zis la misto ma.. stai linistit, mi frica sa nu ma indragostesc daca te vad si nu mai scapi de mine!! :oops: (glumeam) inca mai imi plac fetele, le ador pe toate :D la primavara cand zboara fluturasii.. sa vad cum ii impartiti atunci...

Dodger_ 16-07-05 21:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
deocamdata e crem.
dar...cand incep 'modificarile'...ii voi schimba culoarea...rosu...galben...negru...albastru inchis...ceva perlat...nu stiu inca ce culoare va avea:)

apropo de munca....pentru impartitul fluturasilor cu practiker sau metro...pentru 5600bucati se plateste 1,5mil.
astea le poti imparti intr'o zi....

imparti tu 5600 intr-o zi?
poate dak arunci jumate la gunoi cum am facut io cand am impartit.
si fluturasele is cea mai mare teapa...

valib 17-07-05 09:28

eu personal nu, si nici n-am de gand vreodata:)
dar 2colegi de clasa au facut'o...in salonta....intr-o zi, si le-au impartit pe toate(ca le era frica sa nu vina aia prin sondaj sa vada daca chiar le-o impartit).

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning