![]() |
acuma mi si mai ciuda k nam fost :(
pe baietzi de la insomnia iam vazut luni cum plecau... |
io cu baietzi din insomnia, mai exact cu gus(toiota celica portocalie) m-am dat sambata noaptea catva timp bun :D asa super merge :D ;)
|
Re:
Quote:
|
am auzit si io k sor dat pe antonescu sau pacol p undeva
|
am venit de la spalatorie de pe clujului cu start super o jumate de cerculetz... apoi pe clujului.... pe centru prin fatza pe la hit unde urla lumea pe strada cand ne-a vazut si spoi pe tudor si apoi pe decebal o tura pana pe la vreo 150 :D si apoi la pensiunea Lan
|
nu mai zi k mor de ciuda imediat :?
|
Holla bajetzii
INSOMNIAIAAAAAAAAAAA!!!!!! ROCKS!! A fost tare de tot ,m-am plimbat cu 307 pe NOS, a fost tare ,au facut baietzii un pic de liniutza si apoi la HEAT am facut urat de tot!!! Imi pare rau pt. voi restu care n-ati fost ,cred ca va e ciuda dar asta e viata ,la noi ceilalti care am fost dupa 150km/h ,un pic mai light! :) |
pe NOS? :shock:
acuma imi tai venele :P |
Hi , Laci sunt din Oradea , am si eu un BMW E30 318i si am ceva in comun cu tuningul :D
|
:)
1 Attachment(s)
Am zis sa pun si pe topicu aici o poze with me ca doar noah... sa ne cunoastem....
|
Re:
Quote:
:? |
Da se asorta bine spoilerul facute de noi cu tine :D
|
1 Attachment(s)
daca tot postez pe aici am sa pun si eu o poza sper sa stiu sa o pun sa se vada
|
nope . nu se vede :cry:
mai incearca ! |
Gie Gie am ajuns si io in sfarsit pe forumu 4tuning . yuhu ..
sa va zic amu cateva despre mine ca doar ii sectiunea sa ne cunoastem . am 16 ani , mai am 2 ani pana ajuns pe sosea , abia astept sincer va zic sunt elev in clasa a 9a , si sunt pasionat de masini si calculatoare . poze cu mine? hmmm in curand promit ca va dau link unde am poze cu mine ! 8) |
Re:
Quote:
|
si eu vad poza da ma mir cum tu cioli nu o vezi da in fine :D :D :D
|
hmm :?
ciudat nu o mai pui odata ca poate o sa mearga ? :cry: |
Re:
Quote:
edit: cioli nu vad de care poza incerci sa-mi zici. poate doar astia din oradea pot sa vada poza :? :? mane mai pune inca o poza ca sa elucidam misteru |
corse tie ti se vede poza ? :?
|
dar nu e o poza asa de importanta e o poza cu mine daca nu se vede sorry :( :( :(
|
Mie mi se vede perfect mah, nu stiu cum voua nu vi se vede :?: :? :?
|
si mie mii se vede poza .. poate nu se vede din cauza browserului
|
DEsi is cam intarziat sa mah prezint totusi si eu:
Mah numesc Dany, am 14 ani si is in clasa a 8-a Pasiuni:masinile, TUNING-ul,motoarele, muzica si pescuitul. Io-s asta:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
din cate am obs. majoritatea nu aveti permis... las ca o sa cresteti voi mari, rupeti fizicu la toti :D apropo.. no_excess poza aia nu poti sa o faci sa o vada toata lumea..? nici la mine nu se vede.. ai ignore pt timisoara la poza? :shock: to` respectu`
|
Re:
Quote:
A1 o sa fie primul :lol: Iupi ...da` si pana la ala mai am 2 ani :( :( :( :( ...bei tata,da` ce mic is :D |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
unde meri la lucru ? cat e pe zi ? |
Ciao!
hai sa ma bag si eu printre voi. Sunt Vali, locuiesc in Salonta, de curand am implinit fericita varsta de 18ani(in 10iulie). De luni...va rog sa va feriti prin oradea...de o dacie albastra....cu SCOALA.....ca o sa calc tot ce intra in fata mea:) Masina....Oltcit 11R(din `91, 14.000km reali)....deocamdata sta in curte...urmeaza reparatiile necesare. |
1 Attachment(s)
nu e treaba mea dar ma bag in seama sa-ti urez un bine ai venit ma valib.. sper sa fie destul de comod pt. tine aici. cand scotii bolidu` ala din curte? sunt convins ca o sa iasa cam asa... :arrow: asa ca fetelor.. grija mare ca vine oltcituuuuu
|
ceva asemanator:)
pai...in 20august sper sa il scot la o tura prin oradea:) thank u! |
Re:
Quote:
|
:))
numa bani sa vina... ca restu rezolvam noi cumva:) oricum...prima data...vreau sa fie in stare PERFECTA de functionare, dupa aia vedem noi pe ce bagam banii. nu vreau sa am 10spoilere pe ea...vopsea de 20mil....si sa bata planetarele, sa huruie rulmentii, etc. |
Re:
Quote:
iau 250.000/zi si cateodata se lucreaza sambata bine ai venit vali! o sa ma trag din fata ta cand vii :D |
bai vali, cand scotii furia din curte da si tu un anuntz prin oradea sa se pazeasca baietii si batranii sa nu faca cu inima, numa ce iei permisu si devii criminal in serie fara sa vrei.. ce culoare are bolidu tau ? :D
|
deocamdata e crem.
dar...cand incep 'modificarile'...ii voi schimba culoarea...rosu...galben...negru...albastru inchis...ceva perlat...nu stiu inca ce culoare va avea:) apropo de munca....pentru impartitul fluturasilor cu practiker sau metro...pentru 5600bucati se plateste 1,5mil. :) astea le poti imparti intr'o zi.... :) |
soricel nustiu ce are poza ca nu o poate vedea toata luma da daca chiar vrei sa ma vezi neaparat dami mailu tau si ti-o trimit
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
poate dak arunci jumate la gunoi cum am facut io cand am impartit. si fluturasele is cea mai mare teapa... |
eu personal nu, si nici n-am de gand vreodata:)
dar 2colegi de clasa au facut'o...in salonta....intr-o zi, si le-au impartit pe toate(ca le era frica sa nu vina aia prin sondaj sa vada daca chiar le-o impartit). |
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning