![]() |
Re: MTM Audi R-TT
Deja se intelege ca eu as fi zis ca Monaco e oras :))
|
Quote:
"Principatul Monaco, cunoscut cu numele de Munegu în dialectul local, este a doua cea mai mică ţară din lume, situată între Marea Mediterană şi Franţa, pe Riviera franceză sau Coasta de Azur. " sursa www.wikipedia.com |
Quote:
|
doar din soft ??? 3.5 ????
|
Quote:
daca mai sunt musterii de dat sa-mi spuneti ca-mi scot barca sa ne dam!!! p.s. barca=barca ce merge pe apa nu tomberonul meu ieftin aka skoda :???: |
Quote:
|
acum intelegi si tu cum sta treaba :))
|
Cred ca cei de la 4tuning au uitat ca revista este adresata cat de cat pasionatilor de auto/tuning si nu copiilor din clasele 1-4,articolul EvoRacingCode300 fiind sub orice jena.Cica mai e si cel mai tare Evo9 ( street-racer) din Romania.
|
Quote:
o sa ai timp destul sa te convingi pe pielea ta un evo 9 are suta in 5,6 park...sa ajungi la 3,5 probabil trebuie sa ai dublezi puterea (la roata) si asta din kte stiu nu se poate face cu interne stoc si turbina stoc dar lumea stia deja k turbina lui e tommy makinen editie speciala...in fine copilarii...knd ii bati...zic k au interne de serie...sau k nu aveau softul cel mai bun...sau k era polei pe partea lor sau k nu a intrat a doua knd nu-ti merge tie masina din kuza upgrade-urilor neincetate...ei zic k fugi de ei...nu le da frate atentie...ei au consecventa...in simplitate |
Nu am nimic cu Cristi Capatana, chiar ma cunosc cu el...
Am deschis subiectul cu "EVO RacingCode 3.5 suta" din cauza comentariului pe care a facut-o Sebastian referitor la masina mea: Quote:
P.S. Nu am intrat in nici o lume, din cate vezi nu fac parte din nici un club de racing, nu ma duc la curse, la "evenimente"...Stau in banca mea si ma bucur de masina pe care o am...asa "slaba" cum e, cum o considera altii... |
Ziceai ca ai mai facut unele modificari ca ti-au trimis cei de la MTM... te laudai de mult ca pui poze... ce ar fi sa o faci ?!
|
Quote:
|
am vazut aseara masina e pericol...te dadeai cu un 997 4s daca nu ma insel si l-ai cam facut din ce am vazut frumos asa...scula masina nu mai pune la suflet ce zice lumea ca multi vorbesc putini cunosc am patit-o si eu de n ori (cel mai tare a fost cand am zis ca volvo-ul ia peste 260 respectiv undeva pe la 280...cand am aratat unuia dintre cobitori, omul nu mai stia ce sa zica inafara de frate las-o mai incet)...si intotdeauna cand e cum zici tu si vad si ei unu nu isi cere scuze pentru afirmatiile facute...asfalt uscat! si la mai multi cai
|
Multumesc pentru sustinere :)
Da, m-am dat aseara cu un Carrera 4S 997 (tiptronic), plecare in a 2-a ~ 50 Km/h, fix de la Romana pana la Victoriei, trafic 0, si am ajuns cam o masina in fata lui. Tipul e super ok si a recunoscut ca din mers il dau, m-a felicitat pentru masina (spre deosebire de altii care cauta fel de fel de scuze). Oricum masina lui e visul meu pe care sper sa mi-l indeplinesc la anul: Carrera 4S 997,alb, piele maro. Si pt cei care spuneau mai devreme ca e imposibil sa fac M5 vechi din mers, si ca e imposibil sa scot 0-200 in 17,6...well, Carrera 4S are 0-200 in fix 17,6 secunde. Iar eu din mers il dau la o masina distanta. Concluziile le trageti voi... |
eu tot astept telefonul ala
sau ai uitat? |
Mai da-mi o data telefonul tau sau id-ul de mess pe privat ca nu le mai am.
P.s. Cred ca il stii pe baiatul cu Carrera, poate sa iti spuna el cum fuge masina... |
te-am vazut si eu ieri erai langa un porsche turbo...
|
911 turbo e 911 turbo. fara discutii. nu e m3, nu e m5. nu cred ca am emis eu pretentii la asa ceva. ba mai mult, mai eram si in dezavantaj, eu aveam 3 oameni in masina, turbo-ul 1. rezultatul a fost....devastator...ce e corect e corect.
p.s. a ta e masina ? :) |
Quote:
nu, eu eram in taxi in spate :) |
masina este frumoasa
sa o stapanesti sanatos fara incidente!!!:D nu tre sa stie toata lumea ce poate masina ta, cu cat mai putin stiu cu atat mai bine!!!:rolleyes2 |
M-am dat cu alt M5 E39...plecare "rolling" de la 50...la 180 aveam 2 masini in fata. Cei care contestau chestia asta, chiar va rog sa il intrebati pe proprietar daca il intalniti in trafic, B ** DNZ, rosu. Inca nu am primit privat Blazey.
|
1 Attachment(s)
Articolu din AutoShow ...
|
Le scazi vanzarile la astia :) Lasa oamenii sa cumpere revista :P
|
ma bucur ca ai avut cum sa vezi cum stai cu z4m
ACEL z4m e ceva mai rau decat un m5 e39 sper sa gasesc si un sofer adevarat pe m5 e39 care sa stie sa puna jos caii ca sa vedem EXACT ce e si cu el pana atunci insa se pare ca mai avem de asteptat |
Ma bucur ca incepi sa crezi :) Ti-am spus de la inceput ca acel Z4 M + Soft fuge mult mai bine decat un M5 E39...si tot de la inceput ti-am zis ca nu cred ca il fac.
Tom mi-a spus ca el face M5 E39 RAU DE TOT, a lasat unul in urma de ii dadea flashuri sa se opreasca. In schimb pe mine m-a facut la o masina - o masina jumatate la aproape 200 la ora... Din pacate drumul era plin de bucati de noroi de la camioane si mi-am ciuruit spoilerul :(( De asta chiar sunt ofticat. |
Tom poate sa iti zica ce vrea el
eu nu stiu sa se fi dat tom cu vreun m5 in acelasi timp tom mi-a zis mie , citez , "i-am rupt capu rau rau rau de tot tt-ului" totusi daca stai sa te gandesti, raportul cai/greutate iti e cu mult in favoarea z4m-ului, deci da-mi voie in continuare sa am putine dubii eu o sa incerc sa aduc eu un m5 si atunci vom putea sa pune capat challengeului pana una alta felicitari de performante si imi pare rau de spoiler |
O masina jumatate nu cred ca inseamna deloc "i-am rupt capul rau rau rau de tot TT-ului". Poate prima oara, cand eram pe prima banda, si faceam slalom printre bucati de pamant de juma de metru. Ultima cursa a iesit la o masina jumatate distanta, la 190 la ora, asta inseamna cateva zecimi de secunda. Si au mai fost 2 colegi de-ai tai de fata, unul chiar cu mine in masina. Poate ei nu exagereaza ca Tom. De fapt si el a zis ca asta a fost distanta, o masina jumatate. Daca asta inseamna rau rau rau de tot...eu zic ca inseamna 2 zecimi de secunda.
Daca gasesti pe cineva cu M5, perfect. |
Il rog si pe Achim sa confirme aici distanta la ultima cursa. Chiar el a spus ca pe la 150-160 eram unul langa celalalt, iar eu am pierdut distanta asta datorita schimbarilor de trepte. Sau baiatul care a fost cu mine in masina...
|
Asta e culmea, dupa ce ca imi rup masina si imi ciuruiesc spoierul si capota prin noroaiele in care m-au dus prietenii tai, acum mai aud si ca "mi-a rupt capul rau rau rau de tot"...Geez
|
usurel :D
scuze de delay dar eu nu am vazut notificarile ca nu puteam sa intru in mailu de yahoo... altfel interveneam mai dvrm... in primul rand, Airscape iti datorez niste scuze pt replica pe care am avut-o cand ne-am despartit... eu am inteles ca ai zis cu totul altceva si dupa am cautat nrul tau ca sa te sun sa iti explic da' nu am mai reusit sa il gasesc pe la nimeni... iti explic eu in privat pt ca a sunat cam a nesimtire ce am zis si nu a fost deloc cu intentie... in al doilea rand, eu cred ca si Vlad exagereaza putin... no offence... alta kestie... nu te supara ca "te-am dus" acolo... pt ca nah... intreaba-i pe toti care umbla pe la curse si o sa iti spuna ca acolo se intampla treaba :rolleyes2 :???: revenind la comparatie... primele doua s-au petrecut cu TT'ul pe banda cu praf... de la 40-50 kmh la ora... in prima cursa au fost 4-5 masini distanta cel putin (asta da, nu te supara dar inseamna ca te-a batut f f rau), iar a doua oara a accelerat primul TT'ul si Tom la aproape 1 sec dupa, l-a prins instantaneu si a trecut la fel de rau de el... pana la capat distanta a fost tot asa mare... a treia a fost Tom pe banda cu praf, si s-au dat de la viteza mai mare, aprox 60 kmh... pe treapta 2 si 3 TT'ul a stat in aripa spate a lui Tom / bara spate (dar a se lua in considerare ca la fel cum TT'ul a zis ca derapa in primele doua dati, si Tom a dat putin in gol acum), si cand a schimbat 4 s-a dus Tom cam 1 masina si jumatate (doar pe 4) in fata. TT'ul era clar ca pierde la schimbarile de viteza f mult (probabil si din cauza lagului)... cam asta e toata treaba... eu zic ca discutiile astea sunt inutile... si ca daca vroiati sa rezolvati o disputa personala, ar trebui face 2 face ;) |
Sunt dispus sa mai incercam o data, dar pe un drum bun si singuri in masina.
In primele 2 curse, scuza-ma, dar chiar si prietenul vostru care era cu mine in masina a zis ca eu faceam "slalom" printre gramezi de pamant. In cursa 3, Tom a fost pe banda pe care am fost eu prima oara. A fost pe banda de pe sensul opus, care nu era chiar asa varza, fiind singura pe sens (spre jollie ville). |
nush cu ce exagereaza vlad stimabile
am relatat lucrurile EXACT asa cum sunt |
M5 e39... cat aveau alea, 400 de cai? oricum, haioasa faza :lol:
|
Tu nu mai ai pe unde sa te bagi in seama basinica si-ai nimerit in threadul meu? Hai lasa-ne cu Neoanele tale supersonice
|
bai frustratule, mai fumeaza niste iarba ceva sa te mai calmezi... e forum public, teapa!
|
Quote:
|
Eu sunt frustrat sau tu ?? Ai ajuns sa ne stresezi cu Neon-ul tau peste tot, peste tot, in thread-uri despre Audi R8 MTM, in thread-uri despre M3, despre RS4, despre Porsche !!!! De unde pana unde ?? Crezi ca asa reusesti sa ne impresionezi ? Hai sa iti spun ceva. Poti sa faci tu si Stage 10 pe Neonul tau, poate sa faca suta si in 1 secunda, masina aia ESTE si VA RAMANE o ciudatenie, o uratanie, un logan american, nu se uita nici dracu la ea! Iar despre performante, te tot lauzi tu cu ce poate in linie dreapta...pai Americanii ce sa stie altceva ? Decat curse de dragstere si curse pe ovaluri? Uite-te ce timpi scoate pe circuit varza mea de TT si vezi cat scoti tu cu Neonul tau.
Asa ca lasa-ne. Gata. |
Quote:
|
Quote:
si ca ramane o ciudatenie, asta ma rupt de ras, ca ne arati inca o data cat de inchis la minte esti. Cate zeci de mii de TTuri ca ale tale exista??? Ca a mea nu s-au facut decat 25,000, si numai 5000 au ajuns in canada... Deci nu numai ca e o ciudatenie, e o raritate, ceva ce nu pot sa spun despre a ta, cat ti-ai pune tu embleme rosii cu R pe ea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: R for RICE :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning