![]() |
Re: DACIA 1300...din '79...NT 05 GKH
nu conteaza ce varsta are si cati bani a investit, conteaza sa faca treaba calumea...din cate vad eu acum arata a avion...putea sa bage mai putini bani si sa arate mult mai bine...ce a facut el nu e tuning
va inteleg ca sunteti din acelas oras si ii luati aparare, dar din moment ce a deschis acest thread se astepata sa primeasca si critici |
nu e vorba de respect ca nu cred ca l-a jignit nimeni.. problema e ca in loc sa dea cine stie cat pe barile de cielo, ar fii putut sa-si faca ceva la tinichigerie ca dupa cate vad ar avea nevoie. parerea mea e ca multi gresesc cand se apuca mai intai de "tuning", inainte sa se ocupe de tablarie.. salut si spor la treaba
|
Quote:
|
pare nush,mult prea mult galben.Mai stinge glalbenu ala cu negru(plafon,capota).In rest ....
|
mi se pare ca cere atentie prea mult..... nu imi place deloc cam bate spre cum se zice ca sa nu zic eu :D
|
nu mai fiti rai fiecare face ce vrea mai ales ca a facut pe banii lui......nu cred ca e asa deformata cum ziceti voi...orice masina iese naspa in poza din anumite motive(unghiul,distanta...)ia fai niste poze mai atent sa nu creada lumea prostii......
|
Salutare Nea Shmenutz! bre ce se mai intalmpla cu GiKaH?8) nu am mai vazut-o de multicel si eram si eu nitel curios ce mai face:rolleyes2,
|
Doamne ce panarama de masina =)))) Ceva mai urat nu cred c-am vazut vreodata...
Si tu mergi cu ciuru' asta cu 150? Ejti inconjtient coishor... |
Quote:
|
Ok, esti istet, ai dreptate, solutie pentru uratenie exista.
Da' macar n-o mai arde cu viteza ca e stramba caroseria si mai omori pe careva. Aici depinde de tine. |
Quote:
|
Poi dak-ai sa vezi in Piatra Neamtz o mashina kre fuje tare din klea ta shi se ascunde k dreq d tamaie sa shtii k-s io ala.
Respekt sa moara albacazapada |
Interesant :lol: Am vazut si eu masina prin oras ... ce sa zic .. e ok, pentru o dacie .. dar totusi eu as opta pentru ceva la motor ... nu la exterior .. am si eu o dacie si arata ca orice dacie din '98 .. la exterior .. dar sub capota zace un motor de 1.6 cu carburator dublu-camera :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Vreti sa ma ciomagiti???
Ca daca da... Nu mai viu!!! :cry: :cry: :cry: |
Quote:
vino si ne arata masina ta... |
Ajunge cu off topicul ca se lasa rau !
|
mama da galbena mai e ... jantele alea nu prea arata bine ...... ..pune un filtru de golf 3
|
se mai aude cv de masina?.
|
momentan e intr`un service...se lucreaza la tablaraie, ca era destul de ruginita ...
|
E urāt galbenul de pe ea... Are capota ondulată şi maşina plānge să fie lăsată mai pe burtă şi după nişte jante!...
|
Topicul poate fi inchis
Masina nu mai exista.... A fost radiata si scoasa din circulatie !!!!! |
Topic inchis .
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning