![]() |
Re: Antidotul plictiselii...
viteza care o pretind este cea estimata de politisti..... si masuratorile efectuate de ai spun ca am fost aruncat undeva pe la 18m ..... scaunele strambe, podea stramba, in interior s-a strambat pana si bancheta..... din poze nu se observa cine stie ce ....recunosc..... si faza tare.... s-a incercat sa se traga de aripa dr fata ca sa poata fi tractata... si nu s-a clintit ;) .....aaa da si barile erau din tabla groasa de 5 .....asta e....si stai linistit ca nu m-ai suparat cu nimic ;) asta e parerea ta si esti liber sa vorbesti
|
pana la urma, o mai repari mishule? :(
|
desi vroiam sa o repar... nu se mai repara.....e torsionata aiurea (daca usile nu se mai deschid.....) si orice i-ai face tot stramba o sa fie.... si faza tare e ca sa o repar costa pe undeva pe la 5000euro (stiu ca suna exorbitant pt o masina veche dar asta e pretul service-lor ,,de cartier") si nu se merita..... o sa imi iau alta masina... o luna , doua sunt pieton
|
Quote:
|
Hai Bubu, ca toate or sa fie perfect, o sa vezi! :)
Vb lui Flipper, fierul se indreapta, sau se inlocuieste, dar omul, niciodata... Pupa fata un urat!! :D |
mah nashpa. chiar mergea misto masinuta,k am condus-o. asta e,U esti intreb,asta e cel mai important. daca vrei si platesti bine,te plimb eu! :lol:
|
:lol: ms ggd-ule :P ..... dar azi am iesit cu Tico RS cu motoru si cu scuteru prin oras :lol: .... criminala plimbare....se uita lumea stramb... cum se tine scuteru dupa motor......distractiv.... nici nu am inghetat.... da si-au facut 2 nebuni de cap..... ....... cat despre masina... in functie de ce bani o sa am.... pe langa ce vreau sa imi iau acum... poate o sa mai iau o fiesta sa o fac exact asa cum imi doream sa fac bubu
|
Mergeam eu linistit, 80 la ora pe Vitan, ma uit la ceas, in oglinda din stanga si vad 2 faruri de Aprilia bazaind pe langa mine :)) intai ma frec la ochi, nu-mi venea sa cred ce poate saracia aia mica, de parca nu era a mea :P De mentionat ca in pasaj m-a pierdut efectiv, fiind destul de aglomerat ma prinsesera la inghesuiala 2 taximeTRISTI...
|
Rs'ule daca erai tu pe scuter sigur nu prindea viteza aia :D Bubu e mai light si normal ca a avut castig de cauza :D
Aveti grija pe unde va dati cu scuteru si cu motoru... sa nu va inhate vreun sofer "bezmetic" :D |
Ce-mi place...ai raspuns la un post vechi de 4 luni :))
|
Mai bine mai tarziu decat niciodata :D
|
asa e, Dex' :D
|
Klar...dar dupa atatea luni :)) nici nu-l mai are :D:D:D
|
Nu il mai are stiu, dar efectul.... ;)
Dimensiunea conteaza pana la urma :)) |
Oare chiar conteaza dimensiunea atat de mult??? Eu zic ca mai mult conteaza stilul :D
|
:)) Ma refeream la diferenta intre bubu si rs :D
La ce te gandeai tu conteaza stilu da :))) |
la condus :)))))..... de ce crezi ca nu se tinea rs dupa mine :d?..... si daca la ce te gandesti tu conteaza stilu =))))) ..... naspa
|
2 Attachment(s)
Am inaugurat si chevy-ul :P am mai "mancat" cateva kituri dar asta e primul mucificat in halul asta :D
|
:)) Dar ce i-ai facut mann, iti era foame?
|
frumos kit de ambreiaj
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning