![]() |
Re: Octi II FSI
am pregatit-o 2h inainte de vopsire...
tot tacamul! |
Quote:
|
nu-i nimic...si eu am furat de la nemti! ;)
asa se poarta acum si merge si la masini care au alte culori afara de negru! |
baga si tu capital mai mult nu doar chiciuri si alte prosti cu un volan si o bara nu nu faci ni masina cine stie ce
|
@emilian84 - nu cred ca e cazul sa va certati.. gusturile nu se discuta.. + ca nu conteaza cati bani bagi in ea..
|
NU e nici problema!
sper sa nu se mai umple iar topicul de pareri care nu-si au rostul aici, pt ca vor fi IAR sterse de catre moderatori! i-am explicat omului la el in thread parerea mea si pacat ca unii sunt suparaciosi fara motiv...dar deh...astia-s oamenii! ;) |
De ce nu ii pui folie?sau ai pus ?in rest arata super super ok..bafta in continuare la "tunarit";)
|
Frumoasa fata masinii...ideea cu grila neagra e geniala!:D..da f. bine! In rest cu un set de jante si folie, poate si o suspensie...cred ca o sa fie destul de completa. La motor nu cred ca ai investit pana acum nu? Ca un sfat: nu cred ca renteaza asa mult un chip-tuning pe motorul asta...1.6 aspirat. Mi se pare cam mult 3 sute de E pt max 5-7 cai. Mai bine te orientezi spre un filtru conic...in combinatie cu o evacuare mai performanta. Preferabil ar fi sa et duci la un dyno sa vezi de la ce valoare pleci...si unde ajungi dupa modificari. Oricum nu te astepta la un salt prea mare gen "102-131 cai" ..cum am vazut ca se vehiculeaza pe aici ca ar scoate alte motoare aspirate...:lol: .Bafta in continuare.!
|
eu zic sa nu faci nici chip nici evacuare nici admisie si sa nu umbli la performantze ca o faci degeaba.in schimb a iesit f bine cu bada fatza de rs cu grila neagra etc.ar da bine sa fie nitel mai jos si niste jante pe 18.succes
|
1. jante masina va primi in vara dupa ce dau licenta si plec afara pt ca nu vreau sa-mi iau din Romania!
am avut nenumarate ocazii sa-i pun insa nu am chef sa platesc comisioanele baietilor care importa sau aduc jante...stiu, nici mie nu-mi place asa, dar n-am ce face...nu mai mor 2 luni! 2. motorul are 116CP, e FSI...consuma extraordinar de putin si merge foarte bine (masina n-a vazut decat OMV carrera 100 si uleiul recomandat)! nu am de gand chip-tuning sau alte "artificii", in cel mai rau caz poate va primi un filtru K&N...insa nu cel cu admisie directa! am obtinut sound-ul pe care mi-l doaream datorita finalei de RS...si sunt multumit! performante nu se fac dintr-un 1,6 aspirat...insa unii pot visa! 3. suspensie...n-am ce-i face, mi-am dorit mereu o masina joasa insa nu se poate in Romania (din cauza ca folosesc masina si pe la munte...si prin alte locuri pe unde n-ar mai putea circula cu suspensii -50mm). 4. nu in ultimul rand multumiri celor carora le place si sa stiti ca sunteti mereu bineveniti cu sfaturi, iar daca va pot ajuta cu informatii...nu ezitati! sunt membru activ pe 4 forumuri skoda de afara si acolo lumea se ajuta si-si impartasesc ideile unii altora...asta ca o paranteza... |
Keep the good work.......arata foarte bine masina .
|
Quote:
1. omul isi face masina dupa propiul sau gust 2. kitsch? ma faci sa rad....poate nu stii ce inseamna aia kitsch nu are rost sa va certati cum s-a intamplat pe thread-ul meu...;) |
Imi place foarte mult masina . Ai facut-o cu bun gust..Numai bine
|
multumiri tuturor!
ma bucur ca va place! ;) |
Ne place , dar nu te opri aici
|
no way...nu ma voi opri, am inca multe de facut la ea! :twisted:
|
e super misto grila imi place:P
|
Si ce mai ai de gand sa ii faci ?
|
Quote:
tot ce fac...se va vedea aici! ;) |
eu iti recomand ceva multispite se potrivesc cel mai bine pe O2 abia astept sa ne revedem
|
Quote:
|
Poate o sa va cunosc si eu..Mi-ar face placere..
On Topic : Ai putea incerca Oxigin acht black full polish . |
dupa mine e cea mai finuta skoda de aici. no offense pentru ceilalti, toate sunt frumoase dar asta e pe gustul meu.
|
E facuta cu bun gust stilul clean. Cat iti consuma ?
|
multumesc!!! :oops: ma bucur ca va place. nu ma voi opri aici, mai am inca destule in plan, usor, usor...vor aparea!
consum pe anul 2007: 6,94l/100km exploatata 70% in oras (stataistica facuta de mine dupa nr. de km si litri de benzina bagati) |
Masinuta e superbaaa:woowoo: Stai in centru nu??? acolo o vad mai mereu. Grila e frumoasa foc;schimba fff mult aspectul masinii. Detalii i-mi poti da despre grila? Unde ai facut-o? Cat te-a costat? Numai bine!!!
|
Quote:
|
Azi am vz "live" masina lui >eddycdk< ,e bengaaaa(daca pot spune aja:lol:). E chiar facuta cu bun gust:peace:.Pot spune ca e singura din Pitesti cu un aspect atat de fain. Iar proprietaru' e foarte de treaba.;)
|
felicitari pr masina :)
|
Quote:
|
Dar pana la urma nu trebuie sa ne placa noua , trebuie sa o faci tu dupa bunul tau gust :) noi ne dam cu parerea doar
|
Felicitari pentru masina! Sa o stap sanatos, la multi km fara incidente! Araa f bine, e finuta, cu bun gust. bara + grila o schimba f mult si arata super. Spor la modificari in cont. Bafta
|
mersi pt aprecieri!
|
f frumos facuta masina ! imi dai si mie detalii in legatura cu grila pls!
|
Quote:
|
Edy.. ai pm ref la grila aia, ty
|
Fara nici o retinere este Skoda cea mai eleganta si facuta cu gust de pe aici! Modificari simple si de efect!:) Am avut ocazia sa vad si sa stau in masina asta, este superba si foarte injrijita! O spun cu toata sinceritatea! Felicitari Edy si astept urmatoarea ocazie sa ne mai intalnim! :)
|
aloo aloo ce faci tu aici razvane propaganda pro edy?:lol: e misto rau grila aia da hai sa facem o intalnire la bucuresti cum a fost cealalta sa mai vedem si noi cum stam cu treburile:lol:
|
1 Attachment(s)
in curand, niste poze frumoase cu asa ceva montate pe masina... :-)
|
Superbeeee!!!:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning