![]() |
Re: Honda Del Sol `93
io- iti fac rost
|
la ce pretz imi potzi face rost???
|
nu stiu sigur, sa il sun pe ala sa il intreb ca nu stiu sigur cat vrea.
tu ce vrei , doar aeroterma , adica motorul ala cu "elice" :) ca mai e si chestia aia mare de comuta aeru' pe sus pe jos, etc. si mai e si radiatorul ala ... |
Ce se mai aude cu masinutza asta ? Ce i-ai mai facut?
|
nu am mai facut nimik.....in mod special.....
Imi trebuie motorul ala cu elice .....atat ....ca e ars...intreaba-l cat costa.... |
ti ai luat sherpi pana la urma? cat ai dat pe ei?
|
Inca nu mi-am luat sherpi....dupa sarbatori imi iau ..... ashtept sa intre nishte bani...
|
Mi-am reparat aeroterma.....mai trebe sa rezolv cu rezistentza....ca sa-mi mearga shi mie toate treptele de viteza la caldura......cam aiurea in treapta 4...:))) nu mai aud muzica :))
|
Hai ca am vb shi eu cu un moderator foarte amabil shi mi-a mutat AICI Thread-ul ca atunci cand l-am facut....m-am cam grabit shi nu am vazut unde l-am facut :P
|
mi a zis mie cineva ca aseara s au intalnit 3 del sol uri...ia baga o poza doua :D :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da mane ai dreptate chiar erau 3 delSol-uri......shi cu ET-ul ala tu ai dreptate am ET15 pe toate 4 nu am shtiut.....chiar am scos roata sa vad....:D
|
15 ...belea!!!! borbeturi !?
|
ce motor ai ? am o pereche de serpi care ii dau la pret bun.
|
d16z6 ce banii serpii??
|
5 Attachment(s)
Am gasit ceva mishto pe net in germania la Maxpower-GFK(http://www.maxpower.de) care chiar ma incantat............. ma bate un gand nebun de a le comanda....:D pretzul este de 279 euro fara taxe de transport....parerea mea, e ca merita.....
Attachment 407747 Attachment 407743 Attachment 407744 Attachment 407745 Attachment 407746 |
ti-am lasat un mesaj.
|
Daca iti iei asa ceva incearca sa iei in rosu partea care este in poze alba din spatele scaunelor si boxele rosii....ar da mult mai bine.....asa parca e prea pestritz.
|
Quote:
|
Pai ma refer sa fie rosu doar capacul de la boxa.... in ton cu rosul de pe scaune si restul spatelui (ala alb) negru
|
poi alea nu sunt scaunele mele...:D.....asha erau acolo pe site....vedem ce-o iesii dupa sarbatori le iau...
|
foarte misto ideea :) si eu am gasit "cate" ceva pentru asta mica...dar sunt ceva mai scumpe chestiile alea...ca doar carbon ul e inca scump :(
|
Mai baietii mosului, daca v-apucati de comandat sper ca nu comandati doar pt voi, ca sa arate ale voastre mai frumoase...ziceti si la baiatu', da ?
|
Ce am comandat yo ..... mai bine sa nu ai nevoie
|
Azi am comandat suspensie sport pt CRX :D.....si bari de rigidizare fatza spate....:D sunt foarte fericit :P...suspensia este reglabila pe inaltzime shi duritate de la H&R...sper sa fie buna ca ma costat ceva bani :D.....urmeaza farurile, stopurile si chestia din spate pt difuzoarele de basss....pacat ca imi vin la jumatatea lui Ianuarie amortizoarele shi barile prin februarie ... :(( asta e singurul inconvinient :((((((((......
|
Quote:
|
cat te au dus barile de rigidizare? fiecare in parte pls
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
.....a venit suspensia :D sapt. viitoare vin barele de rigidizare....:D inca un pic shi le montam....
Attachment 427760 Attachment 427762 Attachment 427761 |
Mda...frumusel, frumusel, noroc ca v-a astupat Negoita gropile prin cartier, ca altfel...
|
foarte frumos ... acu sa ai grija la gropi, ca deja e ea lasata, si daca-i mai pui si suspensia asta, o sa muste din asfalt ...
|
acum esti si tu membru in low del sol club :P :lol:
vineri sa iti dau si plasticul ala de pe centru,adu mi aminte sa il iau pe ala cu stopu cu mine ;) |
1 Attachment(s)
hahahaha...lasa-l mah, ca de cand asteapta...ia uite "before"...si asteptam "after" de la el...
|
Da mane...asha e....after o sa fie....GRAV....acum ca mi-au venit shi planetarele(capetele)....sunt super incantat.....anul acesta l-am inceput bine....mai tre sa iau faruri shi stopuri shi gata.....:D...aaaaa shi xenon :P
|
Quote:
|
cai ai dat pe amortizoare + arcuri ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning