![]() |
empire... film despre un traficant de droguri...super tare 8)
|
merci mult DVDValy..si btw..sunt fata \"man\".. :D :icon_kiss
|
sorry :D
|
Harold & Kumar Go to White Castle
razi muuuuult :D |
The Last Samurai ..
un film misto de vazut la ... 11 noaptea asa ... la plictiseala .. :P e .. miscator .. si coloana sonora .. si mai tare .. |
recomand videoclipul asta ptr femeile din el...
nu neaparat ptr melodie... asta e ptr baietzi... :lol: :wink: |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
o alta comedie tare este si \"white coats\"..... e funny :lol: :lol: :lol:
|
friday
next friday si desigur, friday after next :D aku ma bag la ultimul sa termin trilogia :lol: aaaa...am uitat sa zic ce sunt... black ass comedy,biaaaaatch :D |
Crash
Un film excelent despre..hmm.. oameni, şi obiceiurile lor tâmpite care sunt schimbate instant de anumite evenimente care îi fac să îşi deschidă ochii în faţa celor din jur. Extrem de răvăşitor, sufleteşte vorbind. |
ummm crash nu e filmu in care nu vezi decat accidente si phootai ?
poate incurc .... |
Crash de care vb este productie 2005 parca si mie mi s-a parut o mare porcarie!!!nu am stat sa ma uit pana la final la 1/2 am ernuntat....prea plictisitor!!
Recomandare: A man apart -Vin Diesel---actiune si Yamakasi---spre comedie :) si Kiss the girls....politist nu prea stiu sa le caracterizez :D dar sunt amrfa toate 3,mie mi-au placut! |
crash despre care vbesc eu e din 96 97 ceva de genul
oameni .. conducand ... facand accident .. imediat dupa .. arati in pat in timp ce .. in fine , imi aduc aminte f putin din film ... oricum , mi sa parut o .... \"plostie\" |
mah oameni nu stiu daca a mai fost filmul asta ca nu am prea urmarit topicul da va zic ca merita: THE NEW GUY, super tare filmu, razi de mori!!!
|
OH DA !
asta da film ! super tare , mult prea tare ! |
Re:
are cineva clipul daddy yankee-gasolina
|
ying yang twins-wait(the whisper song)..clipul il are cineva?e mult prea..tare!!!mai ales pt o masina.. :wink:
|
Atb - Believe in me ? videoclip ? il are careva ?
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ultimele filme pe care le-am vizionat sunt
-Fantastic Four(actiune) -herbie - Fully loaded(comedie)super tare... |
The Island - merita vazut
Bewitched - caterinca :lol: The Interpreter - merita si el vazut Wedding Crashers :lol::lol::lol: |
Vreau si eu videoclipul de la Ciara & Ludacris - Oh...
PEACE :peace: |
e pus pe paginile anterioare parca..uita-te..ca si eu tot de pe aici l-am luat.. :roll:
|
atb - humanity :lol: sumbody ?
|
u mean.....this? :D
|
transporter 2 marfa rau Audi A8 la fel de frumos ca si prima parte
|
1 Attachment(s)
....
|
Un film de actiune si SF in acelasi timp: care va fi mediatizat : Stealth...
pur si simplu americanii stiu sa faca filme bune |
deci acum nu vb ca am vazut filmu....dar am inteles ca e petarda filmu Stealth.....ca cik e un avion care are el inteligenta artificiala:)))...si ca downloadeaza muzica de pe internet...filme...ce caterink mare din ce mi-a povestit omu ala.....ca are avionu creieru lui.... :lol:
|
asa si e...
este lovit de un fulger intr-o misiune...calculatorul o ia razna, dupa care incepe o cursa nebuna pentru a-l recupera...mai mult nu mai spun ca dupa aia nu o sa mai aibe farmec filmul :) |
e misto filmu stealth...
mai stie careva comedii caterink rau? :D |
Re:
Quote:
|
Super Comedie:
KUNG FU HUSTLE Super Film: SIN CITY PEACE :peace: |
S u p e r F i l m - > T h e g o o t h f a t h e r ! ! !
M a f i a R u l z z ! ! ! :yes: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ps: cauta`ti si voi Autobahn raser |
are careva clipu de la daddy yankee-gasolina?me needs it..pliz :P
|
Eu il am :D
|
pai si nu-i asa k pui si tu pe forum? :D