Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Poze cu masinile din Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5088-poze-masinile-oradea.html)

daflyer_oradea 30-12-05 21:51

niste jante, o suspensie sport, si reno-ul o sa arate beton...dar, banuiesc ca asta urmeaza la rpimavara.
Si chestia cu paintul , \"lojic\" ca daca mergi direct la el. prin intermediari pretul se dubleaza, dar asta stie aproape oricine :wink: :lol:
sau nu??? :wink:

soricel 31-12-05 11:22

Preturiile sunt in functie de masina.. sau de model...?! sau pt. toate are aceelasi pretz?

AleXXL 31-12-05 11:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricel\"
Preturiile sunt in functie de masina.. sau de model...?! sau pt. toate are aceelasi pretz?

LOGIC pretzurile sunt in functie de complexitatea lucrarii .... nuh ?! :D

soricel 31-12-05 11:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AleXXL\"
Quote:

LOGIC pretzurile sunt in functie de complexitatea lucrarii .... nuh ?! :D

Imi place ca totu-i logic la tine baietelu.. eu zic ca tine cont si de masina..
O sa aflu eu cand vin in oradea... sa vada si masina sa vad si eu modele...

Gabi 31-12-05 11:59

Masinuta asta e din Oradea? Am vazut-o acum cateva minute in Craiova :D si... pot spune ca e SUPERBA!!!

https://www.4tuning.ro/gal/albums/use...l_IM009016.JPG

https://www.4tuning.ro/gal/albums/use...l_IM009012.JPG

https://www.4tuning.ro/gal/albums/use...l_IM009010.JPG

https://www.4tuning.ro/gal/albums/use...l_IM009008.JPG

flaviutza 31-12-05 13:06

E facuta in Oradea la Zozo dar proprietaru sta mai mult in Spania de aceea scria pe ea Est Side ca posesorul sta in partea de est a Spaniei. :wink:

P.S. Am fost cu ea pana la Satu Mare si .......... nu mi-as lua Cherokee :?

DOMY_m3 31-12-05 18:12

SINCER SA FIU (NU DE RAUTATE) DAR ARATA CA MASINA LUI MICHEY MOUSE.

buricu 31-12-05 20:14

Imi place ca pragurile sunt la nivel cu spoilerele fatza si spate :?

horguemtuning 01-01-06 13:39

Merci , am lucrat un pic la bodykit aproape 2 saptamani ! Fata este o adaptare dupa un model de Calibra iar lateralele si spatele e pura adaptare ale unor modele de Carzone !

AleXXL 02-01-06 00:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Masinuta asta e din Oradea? Am vazut-o acum cateva minute in Craiova :D si... pot spune ca e SUPERBA!!!

Nu e in nici un caz SUPERBA
REUSITA da ...
parerea mea :D :D

Gabi 02-01-06 00:43

Tinand cont de cum ai incheiat mesajul - \"parerea mea\" - nu vad de ce ai mai postat.

Asa cum parerea ta e ca masina e reusita, asa parerea mea e ca masina e superba.

soricel 02-01-06 11:20

sincer sa fiu.... masina e urata foc, pacat de munca si efortu depus.. uatevar... gusturiile nu se discuta...
Mai aveti poze cu masini de prin oradea?!

daflyer_oradea 02-01-06 14:09

poze mai sunt o gramada...
cat despre Jeep, cui ii place, e ok. cui nu, la fel.
Oricum e destul de spectaculos, chiar daca e urat, sau frumos.
Spectaculos cred ca e cel mai potrivit epitet. :wink:

flaviutza 02-01-06 14:37

Re:

Quote:

sincer sa fiu.... masina e urata foc, pacat de munca si efortu depus.. uatevar... gusturiile nu se discuta...

Da. Intra pe West Side Racers la \"Membrii si masinile lor\" dar tre sa sari peste primele doua pagini care sunt off-topic si intr-un final gasesti poze cu masini din Oradea.... :wink:

Autoperform 02-01-06 15:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
Quote:

Da. Intra pe West Side Racers la \"Membrii si masinile lor\" dar tre sa sari peste primele doua pagini care sunt off-topic si intr-un final gasesti poze cu masini din Oradea.... :wink:

in \"primele doua pagini\" e si masinuta mea..

Gratzian 04-01-06 17:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Autoperform\"
Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
Quote:

in \"primele doua pagini\" e si masinuta mea..

flaviutza, te-am rugat sa faci efortul ala, micu numit gandire inainte de a mai intepa tastatura cu unghiile

decat sa scrii, mai bine calculeaza de cate sute de ori cade forumul pe noapte.... si nu ne spune rezultatul, bine?

joe_infect 04-01-06 18:56

:lol: :lol: :lol: masina lu mickey cred ca arata mai bine , pe un jeep tuning ca asta e chiar urat, nici mie nu-mi place, dar conteaza ca le place proprietarului.

Gratzian 04-01-06 19:04

flaviutza, scopul postului meu este cel declarat oficial in el :
NU mai scrie posturi, cel putin o perioada
e a nu stiu cata oara cand iti spun...
replicile tale imi sugereaza ca nu ma iei in serios?
astept sa imi raspunzi prin tacere, ca sa pastram bunele relatii dintre noi

flaviutza 04-01-06 19:08

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ce sa nu mai postez o perioada ?
Te luam in serios daca era pm , asa public NU ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratzian 04-01-06 19:13

flaviutza

o sa fiu atent sa nu creasca cifra asta... 655... nu doresc deloc sa intru in polemici, nu am nici timpul nici dispozitia...
imi pare rau ca nu ma iei in serios

kupid0n 04-01-06 20:58

Citeste mesajele flaviutzei si, daca vrei, iti arat si afirmatiile pe care le face distinsa domnisoara. Prin alte parti, la gesturi de genu' asta, zbura definitiv. Aici a fost avertizata si tot face pe nebuna. Nu ti-a sters Gratzian mesaju'. Eu am facut-o! - Gabi
....

soricel 08-01-06 22:33

Ce razboaie se dau pe aici... eu totusi speram sa mai vad niste poze cu masiniile de prin oradea.. :roll:

RaZvY_ 21-01-06 21:52

Prea putine poze cu masini, prea mult chat despre nimicuri...unde's Mertzanele, BMWurile etc?

flaviutza 21-01-06 22:58

la West Side Racers -> Membri si masinile lor si la Intalniri

horguemtuning 24-01-06 07:12

Si Tanti unde este sectiunea asta ca eu caut de 1 ora dupa el tot siteul asta 4tuning si numai nu-l gasesc
:(

Dan14edy 24-01-06 08:53

3 Attachment(s)
sal all. m-am gindit sa pun si eu fosta masina ca pe actuala n-am facut nimic.Masina e tot in oradea dar acum are numarul BH 75 KID.Oricum, atunci cind am luat-o era cheala total si tot ce se vede e pus de mine.Am preferat un Fine tuning.

flaviutza 24-01-06 09:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaZvY_\"
Prea putine poze cu masini, prea mult chat despre nimicuri...unde's Mertzanele, BMWurile etc?

Quote:

Originally Posted by \"horguemtuning\"
Si Tanti unde este sectiunea asta ca eu caut de 1 ora dupa el tot siteul asta 4tuning si numai nu-l gasesc
:(

https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=11451&start=15
Membri si masinile lor

https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=11450&start=30
Intalniri (poze)

gaju 27-01-06 07:48

Re:

1 Attachment(s)
CEA MAI TUNINGATA DIN ORADEA!!
ROTI 1600 R 25, BODY KIT BY GAJU,ATENTIE GABARIT DEPASIT!!!

daflyer_oradea 28-01-06 15:39

pune o poza de mai aproape...ca nu se vad bine rotile :wink:

Dan14edy 28-01-06 15:43

cea mai tuningata din ORADEA by GAJU

Asta cite capete de toba are? :lol: Dar usile,tot in sus? :D :D :D Inca nu ia-i tras bodypainting,asteptam noua versiune! :wink:

SoundIdentity 14-02-06 00:14

3 Attachment(s)
nu in atentia oradenilor ci voi restu din alte colturi ale tzarii ce parere aveti ce masina e asta?vad ca sunteti curiosi de \"trotinetele \"noastre

YZF-PWR 14-02-06 00:22

salutari din Constanta! by X Team Racing Club Constanta , auzim numa de bine din oradea! tzine`tzi`o tot asa

SoundIdentity 16-02-06 20:23

sssssiiiiiiiii vvoooooiiiiiiiiiiii :D

Ciky 20-02-06 11:24

este un volkswagen polo super tunat,care-mi place la nebunie!
astep cu nerabdare golfu' micutule!bafta!!!!!!! :wink:

SoundIdentity 20-02-06 23:11

e pe vine!!!!!!!!!!!1

Bogdan_mb 26-02-06 18:14

Re:

Quote:

eu am avut cu skoda aia pe telefon..da` l`am dat :cry: ...las` ca o sa o mai prind prin orash.......ce am mai vazut nou prin orash:FERRARI 430 SPIDER (in fatza Hotelului Astoria........cred ca e a pruncului lu` micula).......... + un vecin d`al meu shi`a luat acuma o SUZUKI HAYABUSA 1300(jtiu ca topicul e dedicat masinilor......dar o asemenea bijuterie de motor trebuie spusa :wink: :wink: )

doamne .... \"pruncul lu` micula\" e o fata de vreo 15 ani deci in nici un caz nu poate fi ea ... ce ai vazut tu e ferrariul lui teszari si daca vrei sa il vezi mai de aproape dute la service-ul de pe centura dintre metro si selgros , noaptea e parcat acolo .. si de il atingi doar simtii calutii de sub capota

Bogdan_mb 26-02-06 18:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"gaju\"
CEA MAI TUNINGATA DIN ORADEA!!
ROTI 1600 R 25, BODY KIT BY GAJU,ATENTIE GABARIT DEPASIT!!!

hmm asta ii macaraua aia de peste 100 de metri sau cat ?

AleXXL 26-02-06 19:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"wtcvictim\"
Quote:

eu am avut cu skoda aia pe telefon..da` l`am dat :cry: ...las` ca o sa o mai prind prin orash.......ce am mai vazut nou prin orash:FERRARI 430 SPIDER (in fatza Hotelului Astoria........cred ca e a pruncului lu` micula).......... + un vecin d`al meu shi`a luat acuma o SUZUKI HAYABUSA 1300(jtiu ca topicul e dedicat masinilor......dar o asemenea bijuterie de motor trebuie spusa :wink: :wink: )

doamne .... \"pruncul lu` micula\" e o fata de vreo 15 ani deci in nici un caz nu poate fi ea ... ce ai vazut tu e ferrariul lui teszari si daca vrei sa il vezi mai de aproape dute la service-ul de pe centura dintre metro si selgros , noaptea e parcat acolo .. si de il atingi doar simtii calutii de sub capota

da..intradevar.....am auzit shi eu ....
postul e scris demult ...shi knd l`am vazut prima data ....asha am auzit ka e 'prunkul miculeshtilor'
am auzit ca e a lu teszari...cel cu erdeeshul :lol: :lol:
shi apropo de fata lu micula....da...are 15 ani ...da` e ... :? :? :? :? :? ...intzelegetzi voi :))

SoundIdentity 26-02-06 20:15

daca tata e bastan totu e posibil!!! :D

Bogdan_mb 27-02-06 00:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SoundIdentity\"
daca tata e bastan totu e posibil!!! :D

chiar ii a lu teszari

si sincer daca tata ii asa bastan ca si miculestii atunci fata lor trece la un nivel superior , nu mai merge cu masina ... zboara cu elicopteru :D

All times are GMT +2. The time now is 11:32.

- Copyright 2026 4Tuning