![]() |
Re: Ce aparat foto folosesti ?
6 Attachment(s)
|
hm daca gasesti colectionari de asa ceva..il vinzi
|
yup....cauta batranei nostalgici ;)
|
eu am un nikon d40x cu obiective de 18-55mm si 55-200mm da vreau sa-mi cumpar un obiectiv de 10-22mm, unul de 70-300mm si un tub de 2x
|
a am uitat sa precizez are 10.2 mp
|
Quote:
|
da de ce nu o sa ma gandesc la propunerea asta....
sa vad de ce nu ar putea fi chiar interesant... merci de idee...:D8):idea: |
sony dsc s40. luat acu vro 3 ani si ceva cred... in prima faza m-am speriat de obiectivul mic... dup-aia am vazut ca face poze excelente... nu l-as da pe multe camere de pe piata...
|
Astazi am facut un upgrade la Sony DSC-H50B
|
Konica Minolta Dynax 3Xi si Dynax 5D cu urmatoarele: KM AF DT 18-70mm f/3,5(22)-5,6; KM AF 70-300mm f/4,5(32)-5,6; Sigma Macro 50mm f/2,8(32); Exacta 70-210mm f/4(22)-5,6; fish-eye Sigma si Flash Minolta Macro 1200AF
Canon EOS 400D si Canon EOS Digital Rebel XTi (acelasi lucru) cu urmatoarele: EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 II USM si unu fara USM; EF-S 55-200mm f/4,5-5,6 II USM; 75-300mm f/4,5-5,6; Macro EF 100mm f/2,8 USM; Tamron SP AF Di 90mm Macro f/2,8; Flash Canon 430 EX si Macro Ring Lite MR 14 EX; Battery Grip BG-E2; Remote Control RS60-E3 Inele adaptoare, Filtre UV cam pe toate obiectivele, parasolare la fel. Trepied Manfrotto 3021PRO si cap Manfrotto 322RC2 cu bila. Rucsacel Lowepro cam pt sculele de la Canon. Si niste chestii mai vechi pe care mi le-a ascuns mama prin boxa. |
Lasand la o parte lista descriptiva incredibila de aici... Nu mai bine vinzi tot de aici si iti iei ceva bun?
|
canon sx 100 is
aparat dorit canon eos 1dS mark III |
panasonic: DMC-FZ50EG-K
Mp: 10.1 |
Fuji S5700
|
Nikon Coolpix 5000
Canon PowerShot S5 IS momentan nu-mi doresc altu, mai intai sa invat sa folosesc canonu cum trebuie :D |
Ikoflex Mk2 Lever focus
|
dragut, da ai tras ceva cu el?
|
marca:nikon
model:coolpix L2 mpx:6.0 aparat dorit:nikon s710 |
marca: Panasonic
model: DMC FZ-8 mpx: 7.0 always wanted: Nikon D80 + Nikon AF-S VR 70-200mm F2.8 G ED ;;) |
marca : Sony
Model : h10 :( (Mam grabit sal iau,Il vand acm) Model Dorit : un Nikon |
Sony Cybershot W110 7.2 mpx 4x zoom optic
|
Quote:
|
eu am luat un Nikon Coolpix 5400 .... :) ...la inceput am avut un Sanyo da nu stiu exact modelul ..ca nu era al meu ;)
|
SONY DSC H10..... mi-am luat ..... ce parere aveti ...e bun?
|
Quote:
e zic ca e bun asa pt inceput desi e compacta |
i-am facut proba ...mi se pare bun ...
|
Olympus Stylus 800 (Mju 800)
8 MP http://www.dpreview.com/reviews/olympusstylus800/ Imi doresc un DSLR, CANON 400D, cel mai probabil pe care sper sa mi-l permit in cel mai scurt timp:):twisted: |
De curand am trecut si eu de la compacta la dslr, mai exact de la sony w70 la olympus e410 (lentile 14-42 si 40-150mm).
Pana acum mi se pare ff ok, aveam de ales intre nikon d40 si asta, ca sa ma incadrez in cati bani aveam, pana la urma am mers pe asta din mai multe motive, diferenta de mpx, faptul ca olympusu are 2 obiective (acopera o plaja mai larga distantei focale), are functie de live view (nikonu parca nu avea), are si autofocus (nikonul nu are) si mai erau si alte motive, dar nu mai imi vin in minte. Mi-am luat un card de 8 GB, urmeaza sa mai pun mana pe niste accesorii: filtre, geanta si o telecomanda..etc Acestea fiind spuse, sa o stapanesc sanatos :D Alte detalii despre camera : http://www.eflamingo.ro/webapp/wcs/s...4-42_si_40-150 (de aici am luat-o, avea cel mai bun pret) http://www.olympus.ro/consumer/dslr_...ifications.htm |
Marca: Canon
Model: PowerShot A530 MPX: 5.0 |
actual: un Canon a420 4 mpx :(
(sper) urmeaza luna pana la sf anului: Canon 450D , 18-55, 55-250, Fisheye + accesoriile de rigoare. pareri despre aparat si obiective? personale nu link-uri cu review-uri. |
Quote:
vezi ca sunt cativa posesori pe forum, ia contact cu ei... Sa il stapanesti sanatos dar daca ai avut de ales nu pot sa zic ca a fost chiar cea mai buna alegere... |
Quote:
|
Cu parere de rau si durere in suflet tre sa zic ca mesterul mpa are dreptate
In materie de DSLR-uri ai facut probabil cea mai proasta alegere posibila Spun asta pentru ca si eu am facut aceeasi gresala cu ani in urma cand mi-am cumparat un kit Olympus E-500 (tot cu 3 obiective) E-410 sta prost la cateva capitole esentiale pentru un DSLR - senzorul mic, mai mic decat un APS => zgomot mai mare, detaliu mai putin per MP, flexibilitate tonala redusa (cea mai mica in clasa chair) adica reda f putin detaliu in zonele de umbra si tinde sa arda zonele luminoase in imaginile cu mult contrast -ocularul mic, un pacat de moarte pentru un slr, dupa ce am scapat de E-500 mi-am luat aparatul cu cel mai mare ocular pe care mi l-am putu permite, atat de mult m-a enervat http://danny.id.au/photography/equip...der-sizes.html ca sa iti faci o o idee despre ce vorbesc D40-ul ar fi fost o alegere mult mai inteleapta, kit-ul asta spre exemplu http://www.f64studio.ro/det.php?id=412&pid=6954 - are ocularul mai mare - are performantele legate de zgomotul de imagine sunt mult mai mari, se bate cu aparate dublu ca pret din punctul asta de vedere - diferenta intre 6 si 10 MP este neglijabila daca nu printezi imaginile pe formate mari Sfatul meu, schimba-l daca mai poti |
Kitul asta de la nikon nu il vazusem, probabil as fi mers pe el.
Pana acum m-a multumit olympusu, fata de ce aveam inainte, si neavand ocazia sa am prea multe DSLR`uri pe mana, mi s-a parut ok. Intradevar ocularul este cam mic, noaptea ma deranjeaza cel mai tare. Asta e, nu il mai schimb,pentru mine e satisfacator, neavand pretentii foarte mari. Oricum va multumesc pentru pareri :) |
Recent(de vreo 2-3 luni) am un Nikon D40 cu kit 18-55mm si un obiectiv 55-200mm VR Nikkor,dar mai folosesc si Fuji s5700.Foarte multumit de dslr-u ,pentru un incepator e excelent. :-)
|
De curand D80 + 18-55 GII ED + Grip.
|
Marca : Canon
Model : Powershot A580 MPX :8Mpx Zom:4x Aparat dorit ::arrow:sa invat eu sa umblu pe asta,si apoi mai vedem |
NOU
Primul Meu D-SLR : NikoN D60 cu 2 obiective 18-55mm f/3.5-5.6G ED II DX , NIkkor 50mm f/1.8 + filtre UV , Trepied si doresc acm sami mai achizitionez un Obiectiv 18-70mm si un Blitz de preferat un SB-800 |
eu in locul tau m-as gandi serios la Sigma 17-70mm 2.8-4.5
- plaja focala mai mare, nu pare mare diferenta de la 18 la 17, da se vede - distorsioneaza mai putin la 17 decat Nikkor-ul la 18 - vigneteaza la 2.8 mult mai putin decat Nikkor-ul la 3.5 - claritate mai mare pe toata plaja mult mai bun, si doar vreo 80 de lei mai scump plus ca are close focus (Macro 1:2) http://www.f64studio.ro/det.php?id=416&pid=6003 http://www.photozone.de/nikon--nikko...ab-test-report (modelul fara HSM) |
da mam gandit si eu la sigma stiam ca are 2.8 oricum ramane de vazut
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning