Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea AG-88-RAK. (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/50727-dacia-mea-ag-88-rak.html)

AG......RAK 25-02-08 14:34

Re: Dacia mea AG-88-RAK.

Am revenit cu cateva poze noi asa cum v-am promis.Pe viitor o sa mai apara niste poze cu bara spate vopsita si cu praguri false.Sper sa va placa....:-)

ncs_balauru 25-02-08 22:14

2 Attachment(s)
ia 2 poze fac de mine. si da scociul ala jos ca nu mai ai bara neagra si se vede naspa.

giubau_v8 26-02-08 08:59

2 safaturi daca permiti:D
-da scociu ala de pe faruri..e foarte urat
-incearca sa gasesti alta modalitate sa prinzi bara lateral, surubul ala vine ca nuca'n perete si e pacat ca arata foarte bine masina

ncs_balauru 27-02-08 22:15

10 Attachment(s)
poze noi. sper sa va placa

tomita 28-02-08 09:18

bafta in continuare,cred ca o sa iasa ceva frumos
interesante stopuri,eu 1 nu am vz asa ceva pana acum

aleks 28-02-08 09:52

este bine acum, e o evolutie, serios.
iti spun ce imi place: spoilerul vopsit, arata bine; stopurile, nici eu n-am vazut asa pana acum; faptul ca per ansamblu e curata, n-are zorzoane, stickere, antenute colorate si mai stiu eu ce porcarii. asta atat pe exterior cat si pe interior.
sa-ti spun ce nu-mi place: banda aia izolatoare sau ce-o fi aia de pe faruri, n-are ce cauta acolo; banda metalizata de pe manere; faptul ca nu are turometru, asta nu-i rau neaparat, dar i-ar veni bine :); faptul ca spoilerul e cu plasa nevopsita, zici ca-i plasa de constructii; spoilerul pe spate care e inca nevopsit (sa zicem ca e in lucru, nu ca e un minus deocamdata); si ursuletii aia de pe parbriz, nu exagera, ca tinzi sa cazi in extrema cealalta... fara ei ar fi ideal :)

AG......RAK 28-02-08 15:14

3 Attachment(s)
scociul de pe faruri lam dat jos.o sa vopsesc si bara pe spate dar cand o sa iau pragurile.cred ca o sa mai dureze ceva timp.mai curand o sa scot toba si pe dreapta si sa imi iau niste capace cromate.sper sa va placa:-)

Quote:

Originally Posted by tomita (Post 1388612)
bafta in continuare,cred ca o sa iasa ceva frumos
interesante stopuri,eu 1 nu am vz asa ceva pana acum

Ai mare dreptate in privinta cu intorsul capului :rolleyes2.asa e.

sper sa va placa pozele.masina nu e inca gata.e in lucru

FmFm 28-02-08 16:25

f frumos. Te admir. ai gusturi bune :) tine-o tot asa... cel mai tare e ca nu arata ca altele... f bine bvo tie. am numai cuvinte de lauda. dupa ce pui pragurile sa dai TOT jos dp ea... orice beculetz in plus si orice abtzibild sa fie CLEAN. si dupa ce te reglezi cu banii ia-o pe partea cealalta ca sa zic asa... suspenzii roti frane si apoi motor. :) bafta

aleks 28-02-08 19:01

stiu ca e o investitie mare si ca banii nu se fac cu ciocanul, dar sa iei in considerare faptul ca o masina modificata dar fara jante de aluminiu este oricum, numai ok nu...
ar fi prima investitie majora si cea mai urgent de facut...

CocoT 28 02-03-08 17:17

De ce nu ii faci plasa neagra?... Cred ca os a dea bn!... ;)

radu_nb1 02-03-08 22:43

ai incercat sa aliniezi capota fata cu spoilerul? sa faci o linie cat mai lina
acum am vazut si sarmele de la placuta de inmatriculare. vezi cum faci, incearca niste surubele frumoase si in spatele plasei piulita cu ceva saibe mai late...

AG-20-MCA 03-03-08 21:28

1 Attachment(s)
te-au dat astia in ziar... adica in revista COX:lol::lol::lol:

CocoT 28 03-03-08 21:56

Quote:

Originally Posted by AG-20-MCA (Post 1397709)

:lol::lol::lol::lol:

cipoNCE 03-03-08 22:28

deci... looool :lol:
la a treia masina e chiar penala descrierea :lol:

aleks 04-03-08 17:46

rak-ule, vezi? nu-ti vreau raul cand iti spun sa modifici unele detalii...
tii minte ce-ti spuneam de prostioarele lipite pe parbriz?
si vopseste plasa aia, ca-i simplu :)
hai ca o sa iasa bine la urma, sunt convins :)

AG......RAK 05-03-08 13:27

Putin ma intereseaza pararea altora despre masina mea.Ma refer la persoana care a pus poza in revista "COX" si care a lasat comentariu.Probabil de aia nu poate sa doarma noaptea.Nu are somn.Masina o fac cum imi place mie nu la alta lume.Fiecare cu gusturile lui.Parerea mea.Ma doare fix in P.... de parerea cui a pus poza cu masina in revista.Chiar ma bucur :D.....pt reclama.parerea mea e ca de urata ce e a fost bagata in revista "COX":o.

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1399562)
rak-ule, vezi? nu-ti vreau raul cand iti spun sa modifici unele detalii...
tii minte ce-ti spuneam de prostioarele lipite pe parbriz?
si vopseste plasa aia, ca-i simplu :)
hai ca o sa iasa bine la urma, sunt convins :)

pai alea de la gem o sa le dau chiar acum jos.e prim ul lucru care il fac.Da .asa e .aveai dreptate

aleks 05-03-08 13:33

multa bafta cu proiectul tau pe mai departe, nu te lasa descurajat de critici, dar tine cont de ele. o sa iasa o masina speciala, sunt convins
sa pui poze sa vedem ce se mai intampla

AG......RAK 05-03-08 13:44

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1401802)
multa bafta cu proiectul tau pe mai departe, nu te lasa descurajat de critici, dar tine cont de ele. o sa iasa o masina speciala, sunt convins
sa pui poze sa vedem ce se mai intampla

Probabil sunt unele persoane invidioase si vor sa nu se mai stie nimik.Dar nu ma intereseaza de parerea lor.Vreau sa ii pun jenti pe 15" ,pragurile ,sa ii scot toba pe dreapta si cam atat.poate o sa ii vopsesc si plasa.Nici nu iau in calcul ce vorbesc gurile rele:D

RobertRFG 05-03-08 14:38

Quote:

Originally Posted by AG......RAK (Post 1401815)
Probabil sunt unele persoane invidioase si vor sa nu se mai stie nimik.Dar nu ma intereseaza de parerea lor.Vreau sa ii pun jenti pe 15" ,pragurile ,sa ii scot toba pe dreapta si cam atat.poate o sa ii vopsesc si plasa.Nici nu iau in calcul ce vorbesc gurile rele:D

bravo imi place ce ai spus.tineo tot asa si nu te lua dupa unu si altu care nu ce face si vor sa isi mareasca numarul de posturi.bafta in continuare.fati masina cum iti place tie si atunci totul e ok.sa auzim de bine

darck_angel64 05-03-08 14:54

Masina arata chiar bine,

AG......RAK 05-03-08 15:36

Din partea mea poate sa puna in revista toate pozele cu masina mea.:D Imi place sa apara in revista.Nu ma afecteza deloc pe mine.Poate o sa luati revista " COX " de luna asta sa vedeti ce au scris idioti astia.Mai repede se fac de ras.Ei cred ca fac misto de mine dar ma doare fix undeva ca nu ma afecteza deloc si nici nu'mi pasa de ce scriu ei.Le multumesc ca au pus poze cu ia in revista si chiar miar plcea sa mai puna.Sa vada lumea cat de "urata "e(dupa mintea lor urata) ca in rest nu a zis nimeni ca nu ii place sau nu ii sta bine pana acum.Dar cred ca sunt putin de la tara oameni care au scris asa in revista.Probabil lor le plac masinile cu bari de fibra subtiri sau spoilare ,prguri de 1,5 cm si 5 actipilde, Nu cele care sa investit ceva in ele si la care se observa ce e facut ceva cu gust.

aleks 05-03-08 15:40

la momentul la care era facuta fotografia nu arata prea stralucit, adu-ti aminte ca nu avea decat spoilerul fata, si ala ne vopsit...
masina e in lucru , si in stadiul de atunci chiar arata rau...

AG......RAK 05-03-08 15:42

Si inca ceva pt cei care au pus poze in revista ca nu aveti deloc informatii.Mai intai informativa si dupaia sa faceti misto sau baza .Masina e din 2003 ,injectie ,1,4 ,inchidere centralizata + ALARMA . Probabil mataniile le folositi voi in loc de alarma dar eu nu.Pastrati pt voi metoda asta.Pe mine nu ma intereseaza.:D

aleks 05-03-08 15:47

eu spun sa depasesti momentul. a fost o fotografie dupa o masina care nu arata bine(la momentul acela cel putin) si care putea fi incadrata in rubrica, iar comentariul este evident un pamflet :)
treci mai departe, ai altele mai bune de facut :)

AG......RAK 05-03-08 15:49

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1402125)
la momentul la care era facuta fotografia nu arata prea stralucit, adu-ti aminte ca nu avea decat spoilerul fata, si ala ne vopsit...
masina e in lucru , si in stadiul de atunci chiar arata rau...

Da asa e.Dar revista a aparut acu.Nu atunci.Putea sa puna ultima poza care o aveam mai noua si atunci sa comenteze.E ca si cum as rade de cineva care are masina dezmembrata pt a o vopsi.Si nu vad care e faza.Mai intai astept sa o termine si dupaia ii zic ce imi place si ce nu.Cam asa au facut si indivizi astia.Apropo cu masina aia din Bucuresti aia cu TAU mie 1 nu mi se pare deloc interesanta.Nu are nimik intersant la ia.Decat muzik ie de ia.In comparatie cu Dacia aia de la Constanta .........:rolleyes2 ..eu zic ca nu o sa mai fie dacie mai misto ca aia.Si nici nu a fost vrodata.Aia da masina de laudat:D

Ce ma deranjat e ca puteau sa aleaga o dacie care arata chiar naspa sau care e pe net fara modificari cine stie ce nu pe a mea care zic eu ca arata bine pt o dacie .Ma refer ca puteau sa ia una daia cum tiam zis mai dezreme cu 2 spoilare praguri dalea de 1,5 cm plina de actipilde si manjita toata de vopsea mai bine zis mai taranesti sau fara gust.Nu pe a mea care am investit ceva in ia .Si cu gust nu asa..........Dar cum am mai zis OAMENI sunt de la tara.Nu stiu din ce comuna se trag.:D:lol:

aleks 05-03-08 16:23

s-a intamplat sa fie a ta, pentru ca sare in ochi, si s-a pus poza aia. sa stii ca de la momentul in care un material e conceput si pana ajunge efectiv revista pe tarabe dureaza mult timp, de asta probabil fotografia nu e actualizata.
e posibil s-o fi primit de la cineva, pe adresa lor, poate ei nici nu stiu masina live.
si noi stim multe masini din poze, asa si ei, e putin probabil sa o fi vazut efectiv

aditzu_adx 05-03-08 16:25

o mik contazicere....sunt multe masini mai misto decat aia de ct...dupa parerea mea WRC din bucuresti e super masina....parerea mea....si in legatura q masina ta...nu prea da bn bara de fatza dar oricum admir k esti uniq...nu am mai vazut bara asa ....multa bafta....

AG......RAK 05-03-08 16:33

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1402251)
o mik contazicere....sunt multe masini mai misto decat aia de ct...dupa parerea mea WRC din bucuresti e super masina....parerea mea....si in legatura q masina ta...nu prea da bn bara de fatza dar oricum admir k esti uniq...nu am mai vazut bara asa ....multa bafta....

ms .dar nu mi se pare prea interesanta WRC-ul din bucuresti.are doar niste jenti ,vopseaua,si inrest nu vad ce are interesant

aditzu_adx 05-03-08 16:38

sie foarte simplu si misto...si mie unu imi plc masina cat mai simpla...am vazut k esti din pitesti....uite id meu k vreau sa vb ceva q u despre niste triple pe spate id:adryan0.aditzu.....bafta in continuare...

AG......RAK 05-03-08 17:08

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1402280)
sie foarte simplu si misto...si mie unu imi plc masina cat mai simpla...am vazut k esti din pitesti....uite id meu k vreau sa vb ceva q u despre niste triple pe spate id:adryan0.aditzu.....bafta in continuare...

Eu sunt frate cu RMC-ul .Daca vrei triple ca ale mele iti aduc eu.Daca vrei dalea ca ale lui fratimio nu stiu unde se gasesc si daca se mai gasesc.

In curand o sa revin cu poze noi
:D

Ursuleti de la geam iam dat jos . Poate o sa vopsesc si plasa.bara spate o vopsesc cand imi termina pragurile de facut .Le duc pe amandoua la vopsit praguri + bara.

Quote:

Originally Posted by AG-20-MCA (Post 1397709)

Daca au ce da :lol:

Ma gandeam sa ii pun faruri de golf 4 .Ce ziceti? Care e parerea voastra?Se merita? Sau sa ii pun oglinzi cromate.Cum iar sta?:???:

Ingerasul99 05-03-08 18:11

nu pune oglinzi cromata ca nu da bine ,ar fi bine sa ii pui faruri de golf 4 , parerea mea

aditzu_adx 05-03-08 20:28

da super bn farurile de golf 4...yo dak as fi avut una k a ta asta ar fi fost printre primele modificari facute masini....nu vreau k alea tale ci dinalea transparente tot....bafta multa....

ncs_balauru 05-03-08 22:28

mah rak-ule sti care e problema ca nu faci si u un lucru calumea schimba suruburile de la bara aia pe fata pune dalea cu cap inecat, ia pragurile vopsestele , vopseste si bara de pe spate si daca vrei sa iasa ceva frumos astupa aerisirile alea de pe laterale si lasa decat plasa pe jumate
prinde numaru calumea nu cu sarma, fai niste ploape direct pe capota si nu mai pune faruri de g 4 ca o sa ai probleme la fiecare colt de strada si cand te ia arr-ul iti spun eu ca ala nu te mai scapa si lasa jantele pe 15 pune pe 13 normale. asa cum ti-am zis te prinde arr-ul te rupe in doua nu te mai scapa nici dr de ei. mai ales ca u circuli zi de zi cu masina nu ca alti. bafta si sper sa ti cont de sfatul meu. si inca o chestie regleaza si u dr farurile alea calumea ca nu vezi nimic cu ele nustiu ce vezi u dar eu nu vad nimic decate ori merg cu yors cars. bafta si tine cont de ce ti-am zis.

AG......RAK 10-03-08 15:50

Apropo de matani nu avea cum sa ni le fure deoarece avem alarama dar uni nu stiu vorbeste gura fara iei asta e......prea putin ma intereseaza ce mai zik de masinutza mea sa si vada intai de jafurile lor si apoi sa i critice pe alti....multumim pentru k ne ati dat masina in revista ........A ajuns vedeta..:D :D

aleks 10-03-08 17:59

da' depaseste odata subiectul omule.
fiecare are dreptul la o parere, aia e parerea lor, sa fie sanatosi
te rog sa treci mai departe.

AG......RAK 12-03-08 17:00

2 Attachment(s)
uitati 2 poze dar nu's noi:D 1 e cu masinutza de la servici

AG......RAK 12-03-08 17:16

Quote:

Originally Posted by AG......RAK (Post 1419799)
uitati 2 poze dar nu's noi:D 1 e cu masinutza de la servici

sper sa va plca.Cat de curan o sa pun si niste poze noi:o

Ingerasul99 12-03-08 19:58

poze noi?din data de 11.11.07?

adi.schumi_tm 12-03-08 20:27

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1420233)
poze noi?din data de 11.11.07?

Daca ai FII MAI ATENT ai observa ca si RAK-ul a zis ca nu sunt noi pozele,urmeaza poze noi...

Donnyro 12-03-08 23:06

Pragurile alea din a doua poza sunt decupate din alta poza ????:?::!::?:

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning