![]() |
Re: Siab 2007
Mai , pana la urma si la urma...
SIAB reprezinta pentru noi, romanii, un salon auto... En detail... Toate firmele puse cap la cap si prezentata oferta lor... Atat... Nu stiu de ce ii zice INTERNATIONAL... Totul este stiut, comun, nimic inedit... Poate ar trebui sa ii schimbe numele... |
Chiar , va fi vreo premiera la Siab?
|
o sa fie, loganu papuc :lol:
|
Quote:
DA VOR FI SI PREMIERE :) vine si noul M3 :) |
se pare ca vor fi 100 de modele īn premiera pe piata locala, iar Peugeot nu va fi prezent deloc :???:
|
nu va prezenta la noi noul 308? :D
in premier pe piata locala...:lol: cum naiba vine asta? chiar ca ar trebui sa scoata "international" ala din nume... |
Quote:
|
INTREBARE!!!:D :cat costa intrarea?:lol: si parcare unde o sa fie?:lol: lasam masina pe sosea?:lol:
|
15 ron intrarea + 15 ron parcarea... sau pe degeaba pe Dn1 :lol:
|
la voi se tracteaza masinile lasate pe sosea, aiurea? sau amenzi? se poate parca pe margine la DN1 fara probleme?
|
In cazurile astea se poate....lua la cearta si injura cu politistul (asta in cazul in care are curajul sa infrunte "gloata furioasa" :lol:)
Glumeam mai sus, dar daca lasi masina chiar PE Dn1....probabil ca da, vei lua amenda. Daca o lasi pe margine, sa nu deranjeze...no problem. La ce "parcari" vezi zi de zi in Bucuresti... asta nu e nimic. Ca sa nu mai zic cum se circula.... Rezervati-va cateva ore bune ca sa stati "la coada" care va fii pe Dn1, ca Bucurestiul oricum e praf, distrus de "reabilitarea" a 90% din arterele principale (toate in acelasi timp, acum, cand vine iarna :twisted:) |
mam trezit si eu acum :)) ce ziceati ? cu top gear-ul? orcum sunt in mare dilema sa vin sa nu vin va fi mare imbulzeala era imbulzeala la aeroport unde vorba aia era ditamai spatiul dar baremi aici ...nu imi aduc aminte decat de salonul4 tuning unde...neam cam calcat p picioare asta e ....e romania nu e U.S.A (si daca ma supar o sa ma uit eu la tv cum sau imbulzit altii :)) )
|
ce locuri de parcare frate, o parcare la metro are max 1000 locuri si dc si pe alea s-au construit 2 corturi imense mai ramane decat locul din spatele mag unde era receptie marfa si oricum acolo intrau inghesuite 10 tir-uri asa ca luatziva gandul de la a lasa masina undeva regulamentar. see u all there
|
Eu o sa parchez in mijlocul halei :lol: Ca poate nu ati mai vazut Cielo... in premiera :lol:
Asta e, lasam masina pe unde apucam si ne rugam sa o gasim intreaga sau sa mai fie acolo... :) |
CX-7 nu e premiera ca am vazut-o pe strada acu vreo 3-4 sapt si ma uitam lung la ea ca nu stiam ce e
|
Quote:
io nici acum nu ma pozez cu masina ca sunt urat...si le stric....si nu vad care e farmecu sa fac poza cu o masina care nu e a mea.....si daca peste 40 de ani or sa fie si la noi concepte pai atunci numai imi iau motor sa apuc sa le vad;) |
Quote:
|
ce bu***gi cu parcarea lor de 15 ron...cheltui cu totu peste un mil ca sa vin acolo..ptr ce..sa vad niste masini si niste "fufe"(ca sa nu zic altfel)? bag pl in el de siab..gasesc poze pe forum
|
mare dilema.... Siab sau Buzau :roll: :)
|
buzau si dupa aia siab :)
|
exact ... ;) :D
|
1 Attachment(s)
faza tare , azi am trecut pe acolo prin fata pe la metro si am vazut ca au amenajat ceva pe camp:lol: gen parcare chiar in fata fostei parcari a metro pe care acum sunt cele 2 corturi
sper sa se vada din poza |
o da, atat ne trebuie nimic mai mult
|
alte premiere pentru piata din Romania vor fi Fiat 500, Maserati GranTurismo..
sa nu uitam totusi si de Ssang Yong Actyon pick-up care cred ca totusi va impresiona pe cineva (pe mine in nici un caz :lol: ) |
o alta premiera importanta va fi noul audi a4 :-)
|
cred ca ar trebui sa fie si noul audi RS6 in premiera
|
vreti premiere mergeti vara la mare in mamaia....duceti-va si voi si ziceti cum e....daca merita sa nu ne inghesuim toti odata
|
io vineri sunt acolo. cine mai vine vineri???
|
aaa... si nu mai fiti rai ca peugeot 206 a avut premiera mondiala la siab
|
alte premiere:
- BMW M3 - Mitsubishi Lancer - Mini Clubman - Hyundai I30 - Renault Laguna |
va fi prezent si un concept: Ford Iosis X :-)
|
Primele poze cu cateva din atractiile de la SIAB 2007
50 Attachment(s)
Primele poze cu cateva din atractiile de la SIAB 2007
|
participantii de sambata de la Tuning Exhibition de la Buzau vor avea invitatie gratuita la SIAB din partea 4tuning
|
Re: Primele poze cu cateva din atractiile de la SIAB 2007
Quote:
|
SIAB 2007??? sigur nu este 2011??? sau e sigur siab-ul din romania. mama ce masini :twisted: :twisted:
siab-ule pazea ca venimmmmm |
Am si eu o intrebare ... vor mai fi prezente masini modificate cum a fost si anul trecut !?! Si vor mai sta si luni !?! Ca eu cam atunci o sa fiu prezent ...
|
uite ca avem si noi o premiera mondiala.. si anume Dacia Logan Pick-Up :lol:
|
super tare siab! n-are cineva invitatii de vanzare pt siab? k eu as vrea una '
mersi |
maine la 10 fix sunt la poarta :X:X:X
|
da, dar din pacate eu maine lucrez :(( e prima zi la job si nu ma pot invoi nicicum
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning