![]() |
welcome!
:lol: PSvrem poze cu mashinile :) |
merci
|
da' cu pozele cum ramane? :lol:
|
poze nu am o sa scanev saptamana viitoare ptomit!
|
scuze ptr greseli sunt la masa
|
np... pofta mare... ashtept pozele atunci... :D
|
eu si masina
3 Attachment(s)
Salut. Si acum fisa.
NUME:Sorin Data Nasterii: 24.06.1982 (nu de alta da' poate venit la bairam) Ocupatie: student (an III) Hobby: mai multe, printre care nu se numara masinile si femeile frumoase (am glumit, desigur) Telefon: 0723.543.595 Masina: KIA Capital Si acum fisa tehnica a masini: an de fabricatie 1995, motorizata de un Mazda B5 de 1498 cmc, cu vreo 72 cp, servo pe frana si directie, inchidere si geamuri electrice pe toate usile...volan si scaun sofer reglabile pe inaltime...etc...masina e cat de cat nervoasa...ma rog, de fapt asa e si stilu meu de condus... :lol: ...ce'mi place mult la ea e tinuta de drum si faptul ca nu oboseste la drumuri lungi..cam atat...ca incep sa plictisesc lumea... |
bine ai venit....
de mashina ce sa zik.... cred ca ar mai trebui \"enervata\" putzin :lol: |
thx de primire tekno....ehhh...masina asta e...decat fara... :lol:
apropos stie careva vreun mecanic bun sa se priceapa la \"japoneze\"? |
Re: eu si masina
Quote:
te intreb pt ca mi se par foarte mici pt marimea masinii..... imi place culoarea (e visinie ca a mea) :lol: iar sta bine niste jante pe 16\" si niste arcuri care s-o coboare putin....oricum, succes si bine ai venit |
mdea....pimp_lex...ai dreptate, sunt pe 13\", standard, si deocamdata asa vor ramane si daca va fi sa le schimb poate maxim un 15\" , iar masina este destul de joasa (cel putin pentru Bucuresti)...sper poate la un viitor tuning, daca se poate spune asa, la exterior, dar asta la primvara...
PS: ti'am vazut pozele cu masina..nice & powerfull car... |
Quote:
si 15\" merge bine, te intelkeg cu bucurestiu......si eu acum am trecut pe cauciucurile de iarna care-s puse pe jantele originale si se simte diferenta la gropi (care-s din plin si aici) enorma (de la cauciucuri pe 40 cum sunt cele pt vara, la cele originale de 60) |
nu unma bucurshtiu de plin de gaoaze... la fel e shi clujul... shi maiales ca acum vine iarna.... supa ce trece ramane asfaltu' sita la cluj...
|
Cioli17
hai mah sa scriu si yo
data nasterii 17.12.1988 ocupatie scoala_sucks masina aaaa alu fratemiu Mercede cobra coupe(rare) full option 2800cmc 185cp 0-100.....cam ~8 an '82 da mere :) :lol: aaaa ce mai e? hobby muzica(parazitii.etc) femei:) (terbuia sa zic si yo nu :)..) aaaa nume Marius porecla Cioli Cioli17 tel nu mai am.....sry aaa ca tot ma-ti intebat ce conduc...conduc o bicicleta de ~400 euro si bineinteles ma dau cu ea!! oras Timisoara ba cred ca c-am atat ar fi.......:) nu?? aaa is fericit ca mi-a dat unu o chestie deaia de pus la gat pt.chei sau tel.sau ........whatever ideea e ca scrie pe ea MOMO DESIGN |
Bine-ai venit ( oficial ) Mr. Momo Design :P
|
welcome cioli17 8)
|
Re: Cioli17
Quote:
Auzi, pune si tu o poza cu Mercedesul Cobra al lu fratele tau ca habar n-am cum arata modelul asta, n-am auzit niciodata |
yo am vazt in cj acum vro 2 ani unu albastrtu era cu nr de italia...
chiar ca is rare ca de atunci nu am mai vazt veci..... welcome cioli :P :lol: |
Cioli17
1 Attachment(s)
ba n-am ajuns sa fac o poza la masina lu fratemiu dar asta e modelul
din poza(pana fac o poza la MY CAR:::_)+CA AMEA ARE UN SPOILER DE BBS si ii cu mai multe dotari (full option) knowimean? :lol: :lol: :lol: ziceti-mi cum imi fac mail :[email protected] ha? sal!!! |
Cioli17
1 Attachment(s)
Si a doua!!!!! :lol:
|
aha,ok, stiu modelul asta, si ala al lu fratetiu ce model e , gen 560 ? are cutie de viteze manuala?
|
Cioli17
stai un pic ca n-am cum adica model 560 la motor te referi ??......?
daca da ......nu.// motoru' e de 2.8 sau ce vrei sa zici?? :roll: |
Cioli17
si da cutia e manuala in 4 trepte...... azi a vrut unu sa mi-o cumpere dar
n-am primit cat am vrut si o zis ca se mai gandeste :twisted: |
Re: Cioli17
Quote:
|
hmmmm...
poate ca al lui este modificat... orcum... mie mi se pare un model detul de fainutz... fatza de cobra aia cu 4 ushi imensa... BTW am o intrebare pt pimp, am vazt in multe filme americane da' shi la noi in tzara cu nr de SUA, mashini mai vechi din europa... gen peugeot 305, sau saab-urile mai vechi... la volvo am vazut iar... sau generatzii mai vechi de e-klasse, in fine.. mashini de prin anii '80 care aveu alte tipuri de faruri fatza de cele originale... au un fel de rama... tot din sticla shi in interiorul ei mai e inca o sticla a farului separata... nushtiu cat de bine m-am exprimat... da' o sa incerc sa gsesc ceva poze... |
da, ai dreptate.......modele Sua, mai ales la M-B au avut alte faruri decat cele euro, si alte bumpers.....
|
Cioli17
Man asta e.........masina aia e-klasse sa ucare e oricum stii tu aia mai mare are 2 tone si 240de cai,,stii tu!!Oricum iti zic sigur ca are 185
a mea si aia doar 240 da asta e ce pot sa zic!?!SI pt.tekno :NU e modificata cam deloc!!)modelu' de baza de 185) cai!! sal man. |
mkay.... da totushi pimp, nu intzeleg dc?
|
Quote:
|
Am citit ce spuneti voi... dar nu prea imi dau seama de multe kestii. Puneti niste poze cu masinile astea... sa ma lamuresc si eu :D
|
inca nu am gasit poze... da cand gasesc le pun....
|
Salutare lume !
Nume: Mihai Prenume: Z 23 ani student an III Marketing Locatie: Bucuresti, la 200m distanta de SwordFisH :D 0788.352.120 I-a masina: Oltcit Club (Franta) '86 - masina exceptionala, imi pare rau si acum ca am dat-o II-a masina (prezent): nefericitul posesor al unui fier romanesc original - Dacia 1400 '95 B-12-ZMD (trage f. bine, dar calitatea pieselor si finisarea ma fac sa vomit), muzica ///Alpine (in curand poze) Hobby: Oltcit-uri tunate, sute de w in masina si fetele frumoase Cam atat .... si imi pare bine sa fiu printre voi... |
welcome mihai
|
?!?
:shock: :shock:
desi sunt nou pe forum, am citit aproape tot ce s-a scris...totusi nu pot sa ma abtin si trebuie sa spun (scuze pt offtopic) ca sunt multe aberatii (un ex f bun e dacia aia faimoasa) p-aici si adminu ar trebui sa ia masuri pt ca cine intra si citeste despre dacia V6 cu xxxxx cai sau cine stie ce alte dragstere facute din skode 1100 S, isi face cruce, injura si apasa alt f4...parerea mea... ..inca ceva...desi sunt ff multi inregistrati, nu prea se vede participarea acestora la forum (ex poll-uri sarace in voturi)...cred ca unii se inregistreaza doar asa ca sa nu le rugineasca ramu' in pc in rest totu e ok ps. ar trebui sa fiti (fim) mai uniti pt a sprijini ideea lui micutzu'...io zic ca e bine cum zice si nu conteaza ca ai fiat 850 sau viper, chestia e sa fii \"acolo unde trebuie si cand trebuie\"... :idea: .....iarasi...\"parerea mea\" |
Quote:
daca vrei sa mai citeshti despre ea mergi shi pe la \"mashina mea\" PS WELCOME B12ZMD, noi avem CJ 07 NBB, e al 7-lea model \"club\" ieshit de pe linia de ansamblare, :D |
mda...pacat ca sunt prea multi km intre noi...dar totusi poate vb prin mail daca tot avem o pasiune comuna..ma pricep cat de cat :D si poate te ajut cu ce pot.. [email protected]
|
ZMD: bine-ai venit printre noi.
PS: vezi ca ti-am dat un mesaj privat. Raspunde-mi la el, pls. |
salut Gabi si scuze de intarziere..desi sunt mai tot timpul pe sit, lucrez si nu am prea mult timp de pus posturi...mai mult le citesc...in fine poze nu prea am decat cele (toate :D ) care sunt pe crt.go.go (de asemenea sit care il vizitez f des mai ales sectiunea oltcituri)
ps. ar trebui sa ne intalnim si sa-ti arat ce breloc am la cheile de la masina (care este Dacie) !!!! LOL !!! |
1 Attachment(s)
mey aici sunt eu... actualizat, beat si nebarbierit :)
|
scuze ca a durat asa de mult abiaacuma am vazut topicul :lol:
nume:catalin 21 de ani o6.03.1982 locatie hamburg si timisoara :lol: nr. meu de mobil 0723813699 si nr de germania il scriu sa fie aici 01703227068 ocupatie am uitat sa scriu: asigurari :lol: hobby:masini ,fotbal,fitnes,si nu in ultimul rand femei frumoase :lol: :oops: :lol: masina mea cred ca o stiti cu toti audi rs4 si mercedes e klasse 270 cdi :lol: :lol: :lol: o poza cu mine si una cu prietena mea eu sunt la din dreapta cu pulover albastru cel de langa mine este frate miu geaman :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning