Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul audi A4 cu aer de A5 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/49907-noul-audi-a4-aer-a5.html)

_anaconda_ 25-09-07 19:30

Re: Noul audi A4 cu aer de A5

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118092)
A3 = Golf
A4 = Jetta
A6 = Passat
A8 = Phaeton

:lol: :lol: :lol::lol:
De fapt e A8 cu Passat....:rolleyes2

AlliedComposites 25-09-07 19:34

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 1118212)
am scris mai sus....nu-ti fie lene sa citesti.iti mai zic una.80-120 km/h 2,3 sec.e bun?

mai sus unde? ai scris doar ca e mai rapid decat halogenu meu :rolleyes2

cat despre 80-120 in 2,3 secunde, pot sa intreb cum ai ales tocmai asta si de unde sti atat de precis? nu e rau, dar nu e nimic spectaculos....

uitete aici.... un amic de-al meu local, cu exact aceleasi modificari ca mine (pentru ca S3 e atat de rapid incat aproape nici nu merita sa bagi si mai multa putere, desi multi fac asta normal).... uitate cat de repede ajunge la 280, si decide singur :)

http://videos.streetfire.net/video/7...30015edafc.htm

masinile normale scartaie cauciucurile in parte de jos a curbei de putere... SRT-ul, in partea de sus cand presiunea creste la maxim ;) mi-e mereu mi-a placut asta

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1118221)
:lol: :lol: :lol::lol:
De fapt e A8 cu Passat....:rolleyes2

ok, o sa stiu data viitoare

_anaconda_ 25-09-07 19:42

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118186)
hahahahaha SI ASTA am facut la viata mea... cand am busit neonul vechi din 95 care il aveam, am adunat niste prieteni, si cu bate si ciocane ne-am distrat cu caroseria nitel pana a fost timpul sa o duc la fier vechi... si cand dadeam cu dita mai ciocanu, deabia se indesa tabla... deci esti pe campi din nou... mi se rupe mie **** acuma ca sunt masini americane care se indoaie usor, ideea e ca tu HABAR N-AI si vorbesti din ****, ca toti fraierii ca tine

:lol: vorbesti din nou prostii!era vorba de interioarele super finisate si cu materiale de calitate ale masinilor americane(:rolleyes2 )...nu de caroserie.Si asta nu o chestie tocmai grozava sa nu se deformeze la impact caroseria,cum era la beculetul tau din 95...fiindca daca nu se deformeaza toata energia(probabil nu ai auzit de energie cinetica/potentiala ...) impactului o vei absorbi tu,si nu o sa`ti fie tocmai bine.De aia carbonul este excelent pentru asa ceva,dar si scump,fiindca se dezintegreaza,de aia la F1 folosesc asa ceva,si sunt extrem de sigure.De aceea masinile au zone de deformare controlata(cel putin la noi in europa),pt a absorbi cat mai mult din aceea energie...si probabil nu stiai ca aluminiul absoarbe mai multa energie/kg decat otelul,dar cine stie,poate iti doreai o masina din otel sa nu se indoaie:lol:
Eu nu m`am adresat cu idiotule,boule,etc cum faci u cu ceilalti de pe forum,imi era foarte simplu,dar nu ma cert cu orice retardat de pe forum,aici ar trebui sa se poarte discutii fara injurii aduse...asa ca mai bine scapi de vocabularul asta,si inca nu e tarziu sa primesti educatie,inscriete la niste cursuri:lol:

22VIN 25-09-07 19:44

Quote:

hahahahaha SI ASTA am facut la viata mea... cand am busit neonul vechi din 95 care il aveam, am adunat niste prieteni, si cu bate si ciocane ne-am distrat cu caroseria nitel pana a fost timpul sa o duc la fier vechi... si cand dadeam cu dita mai ciocanu, deabia se indesa tabla... deci esti pe campi din nou... mi se rupe mie **** acuma ca sunt masini americane care se indoaie usor, ideea e ca tu HABAR N-AI si vorbesti din ****, ca toti fraierii ca tine

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA! Bravo Jeremy Clarkson esti haios, numai ca imi amintesc deja faza asta de cand ai folosit-o in Top Gear, deci nu trebuie sa te repeti Jeremy Clarkson :lol: :lol:

Se vede ca nu poti sa mai dai semn de nici un pic de obiectivitate si nu esti capabil sa judeci fiecare masina pentru calitatile ei... dupa tine, "ce se spune" e biblia, si ce-ti spun cunoscatorii adevarati e o mare tampenie si nu crezi... o sa ajungi departe

TU ma lasi pe mine sa vorbesc? cand iti *** o muie-n gura poate o sa-ti amintesti cine esti, si cu cine vorbesti

ba papagalule. n-am zis de ce tabla ai ca asa iau un wartburg si iti fac neonu pardaf cand io imi stramb doar aripa:))
mai esti si prost:))
ai fost de acord cu: a8 e cu passat:)))))))
in primu rand tu ai scris passat cu a6... ai intrat vreodata in ambele? passat e undeva intre a4 si a6. si cat de prost sa fii sa crezi ca a8 e cu passat?:))) aolo.. ma rog.. sa vedem ce zice si un admin de limbaju tau frumos

AlliedComposites 25-09-07 19:46

uite, pun si al doilea video care-mi place mult de la tipu asta, pentru cateva motive:

http://videos.streetfire.net/video/4...1900061d3f.htm

1- suna ca un avion cu reactie, si iubesc asta la nebunie... cred ca si cei mai mari critici o sa fie de acord ca suna bine
2- sa dau un exemplu cat de lungi si drepte sunt drumurile aici, ca sa vedeti de ce orice masina aici, si cu cea mai varza suspensie, nu are probleme
3- pt ca masina argintie din film e a unui roman, si pentru ca masinile astea sunt destul de po****re cu romanii, care veniti din europa si stiind standardele de acolo tot prefera SRT-ul... va zic ca nu mi-e rusine, ca mai toti zic ca in afara de SRT nu s-ar atinge de vreo masina americana, dar ideea e ca FIECARE masina trebuie evaluata individual si la rece, fara idei preconcepute....

Bogdan_mb 25-09-07 19:47

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 1104238)
frumos A4 asta nou.oare de ce le schimba astia de la audi asa repede a4 astea?

asta am vrut sa zic si eu, adevarul ca schimbarile dese fac masinile sa se devalorizeze mai repede.

Quote:

dupa tine, "ce se spune" e biblia, si ce-ti spun cunoscatorii adevarati e o mare tampenie si nu crezi... o sa ajungi departe

si care sunt cunoscatorii ? tu ? :rolleyes2

AlliedComposites 25-09-07 19:50

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1118248)
ba papagalule. n-am zis de ce tabla ai ca asa iau un wartburg si iti fac neonu pardaf cand io imi stramb doar aripa:))
mai esti si prost:))
ai fost de acord cu: a8 e cu passat:)))))))
in primu rand tu ai scris passat cu a6... ai intrat vreodata in ambele? passat e undeva intre a4 si a6. si cat de prost sa fii sa crezi ca a8 e cu passat?:)))

ok am gresit, am citit BOT in loc de bord, si am crezut ca te referi la cat de moi si indoibile sunt masinile americane... si ai dreptate, uitate la corvette de exemplu...

care e faza cu A8 e passat? eu am zis ca phaeton, sau care naiba e bestia aia de vw.... dupa a venit anaconda care pana acuma s-a dat geniu si voi ati fost de acord cu el, asa ca am zis FIE CUM O ZICE EL, si gata... deci prostu e tot el ca m-a corectat... deci de ce nu te duci matalutza sa-i raspunzi la raspunsul lui....

AlliedComposites 25-09-07 19:53

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1118258)
si care sunt cunoscatorii ? tu ? :rolleyes2

da scumpete... nu ma dau cunoscator in toate, dar sunt toba la o buna parte pentru ca mai particip si la "orele" de practica, nu numai la teorie si speculatie pe internet

_anaconda_ 25-09-07 19:55

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1118258)
asta am vrut sa zic si eu, adevarul ca schimbarile dese fac masinile sa se devalorizeze mai repede.

Asta o schimba fiindca modelul care este inlocuit este mai mult un facelift pronuntat,nu este foarte diferit de a4 cum are sfw.Si acum a scos mercul C,care este foarte competitiv,a4 nu mai era 'la inaltime' sa zicem asa,si noul a4 o sa foloseasca platforma de a5(de fapt a5 are platforma de a4....nvm)si motorul nu o sa mai fie 'in faruri' cum s`a mai spus pe forum:)),un alt +.Una peste alta ceva cu totul nou...;)

AlliedComposites 25-09-07 19:59

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1118244)
Si asta nu o chestie tocmai grozava sa nu se deformeze la impact caroseria,cum era la beculetul tau din 95...fiindca daca nu se deformeaza toata energia(probabil nu ai auzit de energie cinetica/potentiala ...) impactului o vei absorbi tu,si nu o sa`ti fie tocmai bine.De aia carbonul este excelent pentru asa ceva,dar si scump,fiindca se dezintegreaza,de aia la F1 folosesc asa ceva,si sunt extrem de sigure.De aceea masinile au zone de deformare controlata(cel putin la noi in europa),pt a absorbi cat mai mult din aceea energie...

nu mai exagera la extrem... nu am zis ca nu se indoia, ca doar e ciocan si intra-n tabla.. era un exemplu, nu pot sa-ti descriu absolut tot, inclusiv cat de mult se indoia... ideea era doar ca nu se indoaie imediat cum te lasi cu mana nitel pe ea, atat si nimic mai mult...

si mersi de chestia cu carbonu, dar aminteste-ti ca vorbesti cu unu care lucreaza cu carbon zi de zi de aproape doi ani... nu zic ca-s mare scula, doar ca stiu deja despre ce vorbesti, nu-mi trebuie explicatii lungi... dar cum spuneam... voi cu teoria, eu cu practica....

22VIN 25-09-07 19:59

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118278)
da scumpete... nu ma dau cunoscator in toate, dar sunt toba la o buna parte pentru ca mai particip si la "orele" de practica, nu numai la teorie si speculatie pe internet

raspunde-mi sincer... esti cumva gay?:| ''sumpete''?:| ''sugar puff''? ''teddy bear''? :|:|

_anaconda_ 25-09-07 20:02

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118266)
deci prostu e tot el ca m-a corectat... deci de ce nu te duci matalutza sa-i raspunzi la raspunsul lui....

aia era o aluzie...cum poate sa fie passat cu a6?
Daca te uiti pe o lista de preturi o sa vezi ca un passat e ceva mai ieftin ca un a4,si imparte destule chestii cu el,diferenta de pret fiind justificata de materialele usor mai bune in a4 etc,dar nici vorba de ce ai zis tu ca passatul este o clasa peste a4,de fapt e invers;).Si passatul si a4 au targeturi diferite,passatul are ca rival toyota avensis,407 etc,in timp ce a4 tinteste clasa medie premium(c klasse,seria3).Passatul este singura limuzina din clasa ei cu dotari premium(lista de optionale fiind extrem de bogata),asta daca ai bani.A4 nu prea are legatura cu jetta,asta e clar.Un A6 nu are legatura cu passatul,nici macar la pret unde diferenta e cam mare:rolleyes2 .A8 nici nu intra in discutie fiind de 4-5 ori mai scump,cum ai putut sa crezi asa ceva?Legaturi exista intre A3 care are platforma de Golf,diferenta fiind iar in dotarile de baza si materiale etc si Passat cu a4.Phaetonul si A8 fiind destul de diferite,asta se vede si in pret.

22VIN 25-09-07 20:09

deci sa clarificam:
1. bmw audi si mercedes au modelele legate intre ele: c class cu a4 cu 3ar, e class cu a6 cu 5ar, s-class cu a8 cu 7ar... iar hatch-uri: serie1 cu a3 si nu stiu daca intra b class
2. ford, opel, vw etc au alte clase la masinile mai mari: mondeo cu vectra cu passat cu avensis cu elantra etc
a4 cu passat si cu c class nu sunt legate! passatul este mai mare ca un a4 dar mai mic ca un a6.

AlliedComposites 25-09-07 20:11

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1118291)
raspunde-mi sincer... esti cumva gay?:| ''sumpete''?:| ''sugar puff''? ''teddy bear''? :|:|

esti homophobic cumva? :lol: ca mie asta-mi place de fapt, sai fac pe homofobi sa se simta incomod :lol:

22VIN 25-09-07 20:13

dc ma ti e iti plac gay-ii?:| bn u iesi la o bere cu iei io ies cu fete:|
have fun
btw: foloseste margarina:D:D

AlliedComposites 25-09-07 20:14

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1118299)
aia era o aluzie...cum poate sa fie passat cu a6?
Daca te uiti pe o lista de preturi o sa vezi ca un passat e ceva mai ieftin ca un a4,si imparte destule chestii cu el,diferenta de pret fiind justificata de materialele usor mai bune in a4 etc,dar nici vorba de ce ai zis tu ca passatul este o clasa peste a4,de fapt e invers;).Si passatul si a4 au targeturi diferite,passatul are ca rival toyota avensis,407 etc,in timp ce a4 tinteste clasa medie premium(c klasse,seria3).Passatul este singura limuzina din clasa ei cu dotari premium(lista de optionale fiind extrem de bogata),asta daca ai bani.A4 nu prea are legatura cu jetta,asta e clar.Un A6 nu are legatura cu passatul,nici macar la pret unde diferenta e cam mare:rolleyes2 .A8 nici nu intra in discutie fiind de 4-5 ori mai scump,cum ai putut sa crezi asa ceva?Legaturi exista intre A3 care are platforma de Golf,diferenta fiind iar in dotarile de baza si materiale etc si Passat cu a4.Phaetonul si A8 fiind destul de diferite,asta se vede si in pret.

va inteleg si pe voi acum cat de cat... pentru ca aratau cam la fel, si pentru ca VW in general are doar modelele mai varza a lui audi (cum skoda are modelele varza da VW), si de aici aveam in cap jetta=a4, passat=a6, a3=golf....

poate in europa e altfel, dar aici au cam exact aceleasi motoare, si cand te uiti la ele, pare ca singura diferenta intre audi si vw e ca nare AWD si ca materialele si exteriorul sunt nitel mai varza.....

AlliedComposites 25-09-07 20:17

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1118317)
dc ma ti e iti plac gay-ii?:| bn u iesi la o bere cu iei io ies cu fete:|
have fun
btw: foloseste margarina:D:D

se vede ca felul tau de a gandi nu se rezuma numai la masini, dar si in gandirea de zi cu zi :lol:

nu sunt gay, sunt un metrosexual :lol:

AlliedComposites 25-09-07 20:18

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1118309)
deci sa clarificam:
1. bmw audi si mercedes au modelele legate intre ele: c class cu a4 cu 3ar, e class cu a6 cu 5ar, s-class cu a8 cu 7ar... iar hatch-uri: serie1 cu a3 si nu stiu daca intra b class
2. ford, opel, vw etc au alte clase la masinile mai mari: mondeo cu vectra cu passat cu avensis cu elantra etc
a4 cu passat si cu c class nu sunt legate! passatul este mai mare ca un a4 dar mai mic ca un a6.

ok, de acord....

Hai sa continuam subiectul, dar pe chestii mai mature:

Ce competitie are BMW 320?

-volvo s60
-mondeo st
-toyota corrola
-lexus (nu stiu exact gama, dar sunt sigur ca au competitor direct)
-honda accord
-saab 9-3 sau care naiba, ca nici saab-ul nu-l cunosc bine
-chrysler 300c

si sunt sigur ca mai sunt, dar nu stiu eu marcile europene destul de bine, ca probabil opel, peugeaut, renault, alfa si ceilalti fiecare are cate ceva...

deci cand ne uitam asa, nu sunte-ti de acord ca sunt o gramada de optiuni care ar iesi mai bine decat un BMW?

Bogdan_mb 25-09-07 20:19

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1118281)
Asta o schimba fiindca modelul care este inlocuit este mai mult un facelift pronuntat,nu este foarte diferit de a4 cum are sfw.Si acum a scos mercul C,care este foarte competitiv,a4 nu mai era 'la inaltime' sa zicem asa,si noul a4 o sa foloseasca platforma de a5(de fapt a5 are platforma de a4....nvm)si motorul nu o sa mai fie 'in faruri' cum s`a mai spus pe forum:)),un alt +.Una peste alta ceva cu totul nou...;)

B6 (ca si a lui sfw) s-a fabricat intre 2000-05 , B6 2005-2007/08 - generatia actuala iar de anul viitor sau cand apare, generatia B8...

_anaconda_ 25-09-07 20:24

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1118309)

nu stiu exact dimensiunile,poate o fi un pic mai mare un passat ca un a4,dar ca mecanica are anumite legaturi cu a4(am gasit ca imparte aceasi platfoma tehnica cu a4,deci un a4 'imbracat' in alte haine,ceva mai ieftine.Cu a6 nu are nicio treaba,de la tehnologie la pret etc.Chiar daca e cu 1 cm:) mai mare ca un a4,este ceva mai ieftin,motivele fiind scrise mai sus.
Passatul,vectra etc fac parte din clasa medie
A4,3ar,C fac parte din clasa medie premium=>un passat,vectra mondeo fiind inferioare la unui a4,3ar,chiar daca se gaseste una care sa aiba un mm in plus

_anaconda_ 25-09-07 20:29

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118325)
ok, de acord....

Hai sa continuam subiectul, dar pe chestii mai mature:

Ce competitie are BMW 320?

-volvo s60
-mondeo st
-toyota corrola
-lexus (nu stiu exact gama, dar sunt sigur ca au competitor direct)
-honda accord
-saab 9-3 sau care naiba, ca nici saab-ul nu-l cunosc bine
-chrysler 300c

si sunt sigur ca mai sunt, dar nu stiu eu marcile europene destul de bine, ca probabil opel, peugeaut, renault, alfa si ceilalti fiecare are cate ceva...

deci cand ne uitam asa, nu sunte-ti de acord ca sunt o gramada de optiuni care ar iesi mai bine decat un BMW?

Pai BMW 320d(iar 320i a4 2fsi etc) are ca rival a4 2tdi c200/220 cdi.Vectra,Honda accord,fiind concurente cu passatul,ceva mai ieftine,si toyota are reprezentant avensisul(vs passat),corola fiind mult inferioara,nu are nicio treaba cu ele.La fel si mondeo(st nu este rival la 320...)care concureaza tot cu passatul.

_anaconda_ 25-09-07 20:30

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1118329)
B6 (ca si a lui sfw) s-a fabricat intre 2000-05 , B6 2005-2007/08 - generatia actuala iar de anul viitor sau cand apare, generatia B8...

da...ms...la audi nu stiu exact cum e cu generatiile alea,am idee la bmw,iar la merc sunt in pom:)).Si asta era ideea,b6 cu b7 fiind destul de asemanatoare,era timpul pt o schimbare totala,sa`i dea de furca c-ului nou;)

AlliedComposites 25-09-07 20:34

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1118341)
Pai BMW 320d(iar 320i a4 2fsi etc) are ca rival a4 2tdi c200/220 cdi.Vectra,Honda accord,fiind concurente cu passatul,ceva mai ieftine,si toyota are reprezentant avensisul(vs passat),corola fiind mult inferioara,nu are nicio treaba cu ele.La fel si mondeo(st nu este rival la 320...)care concureaza tot cu passatul.

ok ok, sa revizam lista

-lexus
-infinity g35
-accura TL
-nissan maxima ?
-chrysler 300c
-jaguar
-volvo s60
-saab
-si ce or avea ceilalti producatori francezi si italieni, etc

SFW 25-09-07 20:39

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118137)
bai boule, chiar daca citeai din doi in trei tot era de asteptat sa pricepea si capu tau sec ceva...

le-am zis sa-si ia si altele, inclusiv SUV, volvo, si altele, dar le-am recomandat A4 pentru quattro, pentru ca stiu cat de speriata e maicamea sa mearga iarna....

OK MANU?????? Crezi ca poti sa pricepi ceva atat de simplu in pielea mea sau esti chiar pe camp??

bravo ca ai gasit ceva ultra-minor de care sa te iei, si ai o scuza sa ignori sa raspunzi la restul din ce am zis

WOW, cum e posibil ca cineva sa fie chiar in halu asta de idiot ???????? Copilu are masina de prin 2001.... eu l-am intalnit in 2003 intr-un curs de facultate.... CE **** MEA VREI SA-I FAC???? macar si-a tunerito si arata misto, si e destul de rapida, deci dute-n slobozi cu logica ta de taran

da ma? ? ? ? te-ai compromis cand mi-ai facut masina carutza, si cand ai zis ca la tine in club sunt niste masini de masini care mi-ar da muci in orice zi.... pana una alta, carutza va da lectii la toti

1 la mana, am vrut sa-ti spun vis-a-vis de ai tai, ca poate exista oameni care si-ar fi luat A4 nu pt a zice ca au audi ci din alte motive
2 la mana vis-a-vis de prietenul tau, vroiam sa spun acelasi lucru, dar tu cred ca ai probleme cu intelegerea.
3 la mana, TT-ul de care vorbesc este momentan o masina de top in aceasta tara, daca nu ai idee la ce masina ma refer mai bine taci, dar cred ca pe forumul asta lumea stie la cine anume ma refer (CZR daca ai curiozitati), si ce anume poate masina in cauza.

4 la mana, omule ... o sa ma abtin de a te lua la ****, pt ca mi-ai confirmat ca nu meriti nici atat, dar te rog, sa nu te faca asta sa crezi ca mi-ai inchis gura ... tu esti un incult, un retardat, un frustrat pe langa mine.
Rar imi permit sa imi formez o asemenea parere despre o anumita persoana, sa consider ca acea persoana este mult sub mine, cand nu stiu acea persoana, dar tu mi-ai dovedit ca esti o nulitate in fata mea.

Si vezi ca aici e forum, nu e maidan, unde sa-ti expui tu dejectiile, si daca un moderator nu te va bana pt comportamentul tau submediocru, de mahala, atunci va face mult rau acestui forum.

Primul impuls a fost sa te iau la injurat cum nu te-a mai injurat nimeni in viata ta, da am realizat cu nu meriti nici un scuipat din partea mea.

Te-am salutat cu respecul cuvenit ;)

AlliedComposites 25-09-07 20:45

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1118363)
1 la mana, am vrut sa-ti spun vis-a-vis de ai tai, ca poate exista oameni care si-ar fi luat A4 nu pt a zice ca au audi ci din alte motive
2 la mana vis-a-vis de prietenul tau, vroiam sa spun acelasi lucru, dar tu cred ca ai probleme cu intelegerea.
3 la mana, TT-ul de care vorbesc este momentan o masina de top in aceasta tara, daca nu ai idee la ce masina ma refer mai bine taci, dar cred ca pe forumul asta lumea stie la cine anume ma refer (CZR daca ai curiozitati), si ce anume poate masina in cauza.

4 la mana, omule ... o sa ma abtin de a te lua la ****, pt ca mi-ai confirmat ca nu meriti nici atat, dar te rog, sa nu te faca asta sa crezi ca mi-ai inchis gura ... tu esti un incult, un retardat, un frustrat pe langa mine.
Rar imi permit sa imi formez o asemenea parere despre o anumita persoana, sa consider ca acea persoana este mult sub mine, cand nu stiu acea persoana, dar tu mi-ai dovedit ca esti o nulitate in fata mea.

Si vezi ca aici e forum, nu e maidan, unde sa-ti expui tu dejectiile, si daca un moderator nu te va bana pt comportamentul tau submediocru, de mahala, atunci va faci mult rau acestui forum.

Primul impuls a fost sa te iau la injurat cum nu te-a mai injurat nimeni in viata ta, da am realizat cu nu meriti nici un scuipat din partea mea.

Te-am salutat cu respecul cuvenit ;)

Da ma, esti atat de moral superior mie? Esti un hipocrit prapadit... pentru tine respect inseamna ca tu poti sa le zici la ceilalti ce vrei despre ei, masinile lor, si mai stiu eu ce, bazat pe visele si imaginatiile tale, si cand ti se raspunde cu acelasi ton si ti se demonstreaza ca esti prost, sari si plangi ca o femeie sa vina moderatorii... deci mi se rupe **** de opinia ta :lol:

si comparatiile tale ma sparg... bai daca compari carutza mea cu "cel mai tare audi din romania", stai tata ca compar si eu cu cel mai tare srt4 din canada sau america.... ce-ai zice? a, probabil ai veni cu cel mai tare audi din europa... MAAAAMA ce comparatie.....

bai, comparatiile se fac intre CE AI!!! eu cu asta ma compar, si nu mai pot de cine o fi cel mai tare din parcare... deci ori compari ce ai tu cu ceam eu, ori taci si admiti ca daca nu poti sa te compari, poate nu e chiar carutza...

AlliedComposites 25-09-07 20:58

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1118363)

da vad asta, dar nu asta era problema... copilu era PLIN de bani, si pe cuvantul meu de onoare, si-a luat audi numai pentru marca/reputatie... a zis, e audi, are awd si turbo, si audi is the best... si gata, ca ai lui au dat toti banii si pe el il durea in cur.... era prima lui masina, si habar n-avea nimic despre masini, si fiind bogat a mers pe marca si gata :???:

SFW 25-09-07 20:58

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118375)
Da ma, esti atat de moral superior mie? Esti un hipocrit prapadit... pentru tine respect inseamna ca tu poti sa le zici la ceilalti ce vrei despre ei, masinile lor, si mai stiu eu ce, bazat pe visele si imaginatiile tale, si cand ti se raspunde cu acelasi ton si ti se demonstreaza ca esti prost, sari si plangi ca o femeie sa vina moderatorii... deci mi se rupe **** de opinia ta :lol:

O sa incerc sa iti mai explic o data logic ...
Uita-te pe acest topic, si o sa vezi cine a spus ceva despre o anumita masina si de proprietarii lor si cine a raspuns ca urmare a acestor afirmatii, chiar atacuri daca stai sa tii cont de duritatea posturilor neprovocate de altfel in nici un fel.
Tu nu poti sa vorbesti, doar sa te .... pe gura ... asa ca nu ai avut tu cum sa-mi demonstrezi nimic.
Eu pot sa stau si sa ma contrazic cu o persoana fara nici o problema, sa ma cert cu acea persoana, dar nu sa ajung sa ma injur pe forum cu o persoana ... mi se pare lipsit de sens sa ma iau cu cineva la injurat pe un forum, dar asta depinde de gradul de inteligenta a fiecaruia ... Asa ca e normal sa refuz sa mai continui un dialog ce este imposibil deoarece unul din participanti injura ca un frustrat ce pare a demonstra ca este.

Si daca tot vrei sa faci lumea "hipocrita" ... ia te rog un dictionar ... invata sa scrii cuvantul pt ca ultima data cand am verificat se scria : ipocrit

Ia te rog topicul de la inceput, sa vezi cine a a atacat si cine a raspuns, asta ca sa-ti raspunzi tu singur la afirmatiile din acest post lipsit de sens... si chiar mai bine ... ia te rog toate posturile mele si vezi vreo unu in care eu am atacat pe cineva ... (retine atacat ... nu raspuns la un atac ... ca sa nu mai mai fie confuzii pe viitor ;) )

Si nu am zis ca-ti sunt superior moral ... pt ca nu m-am plans de moralitatea ta ... ci doar de bunul tau simt, de limbajul tau mai mult decat infect pe care nu sunt nevoit sa il suport, si de gandirea ta de ... blood fart ... :shock:

AlliedComposites 25-09-07 20:59

citeste ultimul mesaj....

SFW 25-09-07 21:00

Si pt curiozitatea ta : un tt amarat de la mine din club :rolleyes2

https://www.youtube.com/watch?v=mKNOmQ4157s

AlliedComposites 25-09-07 21:01

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1118397)
Si pt curiozitatea ta : un tt amarat de la mine din club :rolleyes2

https://www.youtube.com/watch?v=mKNOmQ4157s

NUMAI FRAIERII SE INTREC PE STRADA IN ORAS BA! deasta oamenii nevinovati mor!

AlliedComposites 25-09-07 21:08

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1118395)
O sa incerc sa iti mai explic o data logic ...
Uita-te pe acest topic, si o sa vezi cine a spus ceva despre o anumita masina si de proprietarii lor si cine a raspuns ca urmare a acestor afirmatii, chiar atacuri daca stai sa tii cont de duritatea posturilor neprovocate de altfel in nici un fel.

mda, insa spre deosebire de tine, eu ti-am dat argumente de ce cred asta impreuna cu exemple reale, nu PARERI SI ABERATII! asta e diferenta!

tu ai dreptul sa spui liber ce vrei, dar asta nu insemna ca ideilor tale neinformate merita sa le fie date acceasi greutate

Quote:

Si daca tot vrei sa faci lumea "hipocrita" ... ia te rog un dictionar ... invata sa scrii cuvantul pt ca ultima data cand am verificat se scria : ipocrit

hahahaa mersi mult de lectia de romana ma... se vede ca aveai ATAT de multe de zis, incat a trebuit sa te iei de cel mai nesemnificativ lucru posibil... sa fi tu plecat din tara de la 13 ani, si dupa 10 ani sa vorbesti la fel de bine ca mine... parca de vad ca ai fi ca toti smecherii plecati de un an doi din tara care chipurile au uitat sa vorbeasca romaneste ;)

Quote:

Si nu am zis ca-ti sunt superior moral ... pt ca nu m-am plans de moralitatea ta ... ci doar de bunul tau simt, de limbajul tau mai mult decat infect pe care nu sunt nevoit sa il suport, si de gandirea ta de ... blood fart ... :shock:

bai, daca vrei sa-mi dovedesti ceva vino cu argumente si exemple concrete si schimba-mi parerea, in loc sa tot dai din gura despre cat de grozav esti tu

SFW 25-09-07 21:08

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118396)
citeste ultimul mesaj....

L-am citit ... si ce ai vrea sa spun ... sa te aprob doar pt ca e posibil ca cineva sa-si fi luat audi doar pt ca e audi.
Stai sa te linistesc ... Foarte multi oameni isi iau audi doar pt ca e audi, cum foarte multi isi iau bmw pt ca e bmw, sau mercedes pt ca e mercedes ...
Multi poarta lanturi enorme de aur la gat pe deasupra bluzei.
Multi merg cu manele la maxim si cu geamurile deschise la masina.
Multi oameni fac multe prostii ... da asta e pt ca lumea e plina de prosti ... dar una e sa zici ca lumea e plina de prosti care-si cumpara audi pt ca e audi ... si alta e sa zici ca toti care-si cumpara audi A4 nu rs4 sunt niste figuranta care au dat bani doar sa zici ca au si ei audi ...
Poate sesizezi diferenta ...
Eu te-am si intrebat daca faptul ca am A4 inseamna ca mi-am luat masina ca sa zic ca am audi si ai zis ca da, fara sa ma cunosti, fara sa stii nimic de mine ... asta m-a deranjat, ca tu ai jignit toti posesorii de audi (cu exceptia rs-urile) ca si-au luat masini la figuri ...
Poate o sa sesezezi macar in ultimul moment diferenta ... da chiar daca ai sesiza ... te-ai facut prea rau de rahat...

AlliedComposites 25-09-07 21:14

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1118412)
L-am citit ... si ce ai vrea sa spun ... sa te aprob doar pt ca e posibil ca cineva sa-si fi luat audi doar pt ca e audi.
Stai sa te linistesc ... Foarte multi oameni isi iau audi doar pt ca e audi, cum foarte multi isi iau bmw pt ca e bmw, sau mercedes pt ca e mercedes ...
Multi poarta lanturi enorme de aur la gat pe deasupra bluzei.
Multi merg cu manele la maxim si cu geamurile deschise la masina.
Multi oameni fac multe prostii ... da asta e pt ca lumea e plina de prosti ... dar una e sa zici ca lumea e plina de prosti care-si cumpara audi pt ca e audi ... si alta e sa zici ca toti care-si cumpara audi A4 nu rs4 sunt niste figuranta care au dat bani doar sa zici ca au si ei audi ...
Poate sesizezi diferenta ...
Eu te-am si intrebat daca faptul ca am A4 inseamna ca mi-am luat masina ca sa zic ca am audi si ai zis ca da, fara sa ma cunosti, fara sa stii nimic de mine ... asta m-a deranjat, ca tu ai jignit toti posesorii de audi (cu exceptia rs-urile) ca si-au luat masini la figuri ...
Poate o sa sesezezi macar in ultimul moment diferenta ... da chiar daca ai sesiza ... te-ai facut prea rau de rahat...

am zis eu ca TOTI care-si cumpara sunt asa? sunt destul de sigur ca am zis ca "mai toti" sau "majoritatea", dar mi-e lene sa ma uit ca e prea in urma... cum ai zis si tu, o buna parte...

din cate-mi amintesc, chestia a inceput cand am zis ca majoritatea alora care-si iau audi si seria 3 isi iau pentru marca si "prestigiu"... si asta ai zis si tu... deci daca tu si ceilalti nu ati fi luat asta ca asa o insulta, aia ar fi fost tot, si am fi mers mai departe... si avand in vedere ca in princiu esti de acord, sper ca vezi acum ca ne certam aiurea... si daca tu ai voie la opinia si gusturile tale, si eu am voie la ale mele, deci daca nu sunteti ipocriti ma lasati sa mi le zic cat vreau, si raspundeti cu contra argumente pe topic...

SFW 25-09-07 21:18

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118410)
mda, insa spre deosebire de tine, eu ti-am dat argumente de ce cred asta impreuna cu exemple reale, nu PARERI SI ABERATII! asta e diferenta!

tu ai dreptul sa spui liber ce vrei, dar asta nu insemna ca ideilor tale neinformate merita sa le fie date acceasi greutate

hahahaa mersi mult de lectia de romana ma... se vede ca aveai ATAT de multe de zis, incat a trebuit sa te iei de cel mai nesemnificativ lucru posibil... sa fi tu plecat din tara de la 13 ani, si dupa 10 ani sa vorbesti la fel de bine ca mine... parca de vad ca ai fi ca toti smecherii plecati de un an doi din tara care chipurile au uitat sa vorbeasca romaneste ;)

bai, daca vrei sa-mi dovedesti ceva vino cu argumente si exemple concrete si schimba-mi parerea, in loc sa tot dai din gura despre cat de grozav esti tu

1.Ce argumente mi-ai dat tu cu privire la personalitatea oamenilor? cum ar putea cineva sa dea argumentu cu privire la asa ceva ...
2. Sincer ... pe topicul asta cel putin, si pe tot forumul cred ca ai demonstrat ce greutate merita sa se dea cuvintelor tale...
3. Se pare ca am avut mai multe de zic daca ai binevointa sa citesti tot ... m-am legat de ceva ca sa nu te mai dai tu destept cand de fapt folosesti cuvinte pe care nu stii sa le scrii, indiferent de motive..
4. Iar iti dai tu cu parerea vis-a-vis de mine fara a ma sti deloc. Nu, nu am probleme cu uitarea limbii romane, nu, nu am plecat din tara decat in vacante, si o duc si asa destul de bine, ma rog, nu atat de bine incat sa-mi permit o masina adevarata, dar asta e alta poveste.
5. Daca vrei sa-ti dovedesc ceva sa-mi schimb parerea ... pai ... asta nu ar insemna sa renunt la ideea de a-ti dovedi ceva si la acceptarea celor spuse de tine? nu prea e logic ... nu? tu ce zici ? :rolleyes2
6. Nu spun eu peste tot ca sunt grozav, ca am super masina care bate M6 ... vezi ... verifica posturile ca le-ai incurcat ...
7. Mai repeta tu inca o data ce argumente concrete ai dat tu ... prin care sa demonstrezi ca cei care si-au luat A4 si-au luat doar ca sa arate ca au masina. ... ca la ce am zis eu vis-a-vis de calitatea interioarelor de la neon si audi (vezi si clarkson pe care il iubesti), sa de performantele TT-ului ... vezi filmuletul in care rupe un evo modificat serios...

AlliedComposites 25-09-07 21:21

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1118427)
1.Ce argumente mi-ai dat tu cu privire la personalitatea oamenilor? cum ar putea cineva sa dea argumentu cu privire la asa ceva

oameni??? bai aici e vorba DE MASINI, de genu tu spui generalitati despre alea americane, etc... daca tu bati campii si continui sa extinzi subiectul, e problema ta... insa e exemplul clasic de om care nu poate sa raspunda direct la problemele care ii se prezinta, si cauta disperat sa se agate de alte chestii ca sa schimbe subiectul sau sa-si demonstreze ideea!

SFW 25-09-07 21:21

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118424)
am zis eu ca TOTI care-si cumpara sunt asa? sunt destul de sigur ca am zis ca "mai toti" sau "majoritatea", dar mi-e lene sa ma uit ca e prea in urma... cum ai zis si tu, o buna parte...

din cate-mi amintesc, chestia a inceput cand am zis ca majoritatea alora care-si iau audi si seria 3 isi iau pentru marca si "prestigiu"... si asta ai zis si tu... deci daca tu si ceilalti nu ati fi luat asta ca asa o insulta, aia ar fi fost tot, si am fi mers mai departe... si avand in vedere ca in princiu esti de acord, sper ca vezi acum ca ne certam aiurea... si daca tu ai voie la opinia si gusturile tale, si eu am voie la ale mele, deci daca nu sunteti ipocriti ma lasati sa mi le zic cat vreau, si raspundeti cu contra argumente pe topic...

Repet... am luat-o ca pe o insulta pt ca:

"
Quote:
Originally Posted by SFW https://forum.4tuning.ro/images/buttons/viewpost.gif
Eu sunt un om care are un A4 si nu e nici S nici RS ... tre sa ma simt??

deci nu ai avut bani de mai mult, si ti-ai luat modelul de baza ca sa zici ca ai si tu audi si sa fi ca toata lumea "care stie".... exact cum am zis..."

Adica, tu mi-ai spui mie .. direct ca sunt o astfel de persoana.
Si nu conteaza ca ne certam, ca avem pareri contrare ... conteaza mult limbajul ... care la tine a sarit de mult peste limitele bunului simt ... al comportamentului ce se impune pe un forum

AlliedComposites 25-09-07 21:23

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1118435)
Repet... am luat-o ca pe o insulta pt ca:

"
Quote:
Originally Posted by SFW https://forum.4tuning.ro/images/buttons/viewpost.gif
Eu sunt un om care are un A4 si nu e nici S nici RS ... tre sa ma simt??

deci nu ai avut bani de mai mult, si ti-ai luat modelul de baza ca sa zici ca ai si tu audi si sa fi ca toata lumea "care stie".... exact cum am zis..."

Adica, tu mi-ai spui mie .. direct ca sunt o astfel de persoana.
Si nu conteaza ca ne certam, ca avem pareri contrare ... conteaza mult limbajul ... care la tine a sarit de mult peste limitele bunului simt ... al comportamentului ce se impune pe un forum

da da, bine ti-ai ales punctul de reper frate!! conversatia incepuse deja de mult cand te-ai bagat si tu in seama.... citeste tu totul, si petrece niste timp incercand sa intelegi

SFW 25-09-07 21:27

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118434)
oameni??? bai aici e vorba DE MASINI, de genu tu spui generalitati despre alea americane, etc... daca tu bati campii si continui sa extinzi subiectul, e problema ta... insa e exemplul clasic de om care nu poate sa raspunda direct la problemele care ii se prezinta, si cauta disperat sa se agate de alte chestii ca sa schimbe subiectul sau sa-si demonstreze ideea!

scuza-ma ... dar cearta a inceput din cauza a modului in care ai catalogat tu proprietarii de audi, bmw normale (nu Rs sau M) ..
Asadar tu ai venit cu aberatii, cu chestii fara acoperire...
De masina am zis ca prefer A4 meu in fata neon-ului tau chiar daca ma faci, pt ca nu suport interiorul ... ceea ce e un lucru clar... stiut ca nu se pot compara aceste interioare...
De acolo topicul a cam luat-o la vale asa ca nu am avut ce sa argumentez mai concret sau mai putin concret

SFW 25-09-07 21:32

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118437)
da da, bine ti-ai ales punctul de reper frate!! conversatia incepuse deja de mult cand te-ai bagat si tu in seama.... citeste tu totul, si petrece niste timp incercand sa intelegi

Eu nu ma leg omule de conversatie in general ... ma leg de ce m-a enervat pe mine.
Cand am intrebat daca asa ma consideri tu ... era normal sa spui: nu pot sa spun pt ca nu te cunosc ... si atunci ai fi lasat sa se inteleaga ca majoritatea a ales din motive idioate, dar nu negi ca pot exista oameni care au ales din alte motive ... si ca nu poti sa iti dai seama de ce am ales eu.
Dar cand tu ma cataloghezi drept unu care si-a laut A4 pt imagine ce ai vrea sa-ti fac ... sa-ti multumesc cand ma jignesti?
Si nu m-am bagat in seama .. e un forum ...
Si nu ma mai jigni, iti repet pt ultima oara, nu esti tu persoana care sa se dea mai desteapta ca mine ... intelegi?

AlliedComposites 25-09-07 21:34

Quote:

2. Sincer ... pe topicul asta cel putin, si pe tot forumul cred ca ai demonstrat ce greutate merita sa se dea cuvintelor tale...

la cat de inchisi la minte sunt majoritatea dintre voi nu ma mir... dar imi place sa rad

Quote:

3. Se pare ca am avut mai multe de zic daca ai binevointa sa citesti tot ... m-am legat de ceva ca sa nu te mai dai tu destept cand de fapt folosesti cuvinte pe care nu stii sa le scrii, indiferent de motive..

da, eu sunt ala care nu poate sa zica TU si baga U, sau baga smecherii gen adik, plm, etc... ghici ce, si pentri mine sunt la fel de penibile prescurtarile voastre, cum sunt ale mele pentru voi... insa eu am bunu simt sa nu ma leg de chestii deastea... aparent voi va credeti prea perfecti si v-ati inchis creierele la informatii noi

poate pentru mintea ta eu ma dau destept, dar aparent mintea ta nu a considerat inca ca poate chiar am macar un gram de experienta sau idee despre ce vorbesc, inainte sa sari sa zici ca nu-i asa

Quote:

4. Iar iti dai tu cu parerea vis-a-vis de mine fara a ma sti deloc. Nu, nu am probleme cu uitarea limbii romane, nu, nu am plecat din tara decat in vacante, si o duc si asa destul de bine, ma rog, nu atat de bine incat sa-mi permit o masina adevarata, dar asta e alta poveste.

acuma despre ce bati campii? TOTUL pentru tine e un atac personal :lol:

Quote:

5. Daca vrei sa-ti dovedesc ceva sa-mi schimb parerea ... pai ... asta nu ar insemna sa renunt la ideea de a-ti dovedi ceva si la acceptarea celor spuse de tine? nu prea e logic ... nu? tu ce zici ? :rolleyes2

asta e logica ma pedagogule??? de multe ce ai de spus, esti asa de valoros ca nu o sa te obosesti sa-mi zici si mie? Pana una alta, cand ati venit cu chestii concrete despre passat, v-am dat dreptate, inclusiv tie... crezi ca asta e dovada destula ca daca ai zice si altceva cat de cat inteligent te-as lua in serios?

Quote:

6. Nu spun eu peste tot ca sunt grozav, ca am super masina care bate M6 ... vezi ... verifica posturile ca le-ai incurcat ...

bai, poate era in corelatie cu ceva nu??? am facut eu un topic in care sa-mi laud masina, si dupa sa pun link-ul in semnatura sa vada toata lumea cu ce ma dau mare????

cand zic ceva de a mea, e in comparatie cu altceva, sau ca sa-i dovedesc ceva unui fraier care vorbeste din burta....

Quote:

7. vezi filmuletul in care rupe un evo modificat serios...

cine pe cine rupe? Propozitia, gramatical, trebuie sa aia subiect si predicat ca sa fie usor inteleasa domn' filozof

cu cat incerci sa te explici, cu atat mai rau :lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:30.

- Copyright 2026 4Tuning