![]() |
Re: tunatele din oradea!!!
6 Attachment(s)
Uitate soundidentityhifi o masina frumoasa...:lol:
|
mersi man!!!!!acu ma straduiesc sa o reansamblez ca iarna asta l-am parasit un pic...l-am inselaT cu un g 2 gti si tare drag mi si ala...
|
1 Attachment(s)
da de asta ce zicetzi?
|
nu'i rau:)
nenea...da nu ai probleme ca nu ai numar pe fata? eu la pejo` l-am pierdut de n ori, si de vreo 10ori am fost oprit ca de ce nu am numar, de 2ori am luat si amenda pe asta(amandoua amenzile in municipiul oradea, desi eram cu nepoata sefului politiei) |
Quote:
am montat numarul deja aici in poza era in ansamblare finala.....aceasta va fi masina terror de sound.......demo car by ground zero!!!!sa speram ca va iesi bine!! |
Quote:
koszi draga!!! |
gulas, daca nu pui jante de la lynxtuning.ro pe golf e neterminat forever
|
Quote:
mai paprika!!!!!!nu ai genti pe placu meu ...stii de alea 9 j late si cu bordura mare....ai genti frumoase dar nu late si bordurate!!!!!sorry....borbetu e ok 225 45 16 9j si de o palma bordura ....asa ceva nu vazui tu :) :) :) :) :)ale tale la 7 j sunt universale daca este o aripa mai iesita in afara tre distantiere la greu mai bine o janta lata si e stas nu?????? |
mai de unde pm stiu eu golful asta 2 rosu cu negru ?
|
Quote:
bai tzarane asta e a meu ....sa mor de nu uitete ce luciu are in poza asta nici live nu arata asa :):):) |
:))
asta cu live'u a fost tare... luceste frumos, ca si eu am poze cu el. |
Deja Mi Dor De El Si Poate De Aia Nu Mai Stiu Cum Arata!!!:)
|
Quote:
Pai roaga-l pe ala sa-ti mai faca poza cu el sau sa puna un Webcam sa vezi intotdeauna cand duci dor de el |
Quote:
beii!!!!inca un pic si rup asfaltu de sub mine...numa sa am curent:(...alternatoare inca nu am da muzica da...si acumulatoare..infine acuma asfalteaza ady endre strada mea si in fata magazinului pe perimetru de 20 m ii rog sa ridigizeze ''podeaua'' ca vine picamaru de golf si face ravagii :) :) :) |
Quote:
|
Quote:
beii!!!ala e numa basuuu!!!!!!!!!:):):)io nu sunt cu motoare sub capota ci in cabIna imi pun ''motoare si reactoare''!! |
Quote:
|
SoundIdentity...tu erai azi cu golf2 gti negru cu cineva in masina...ai numar ceva cu DMP? sau ceva de genu? am fost prin oradea si mi s-a parut k te-am vazut. toate cele bune.
|
salut, ce 3000gt pregatitzi voi acolo? am citit intr-o revista ca modificatzi asa ceva, si eram curios ce ii facetzi? e turbo? mersi
|
Quote:
pai daca ai vazut un chel gras si mmp la numar eu eram!:):):):):) |
atunci sigur u erai :D
|
btw de tunatele din oradea.. ce bine ca shi`a dat ervin jos spoileru ala alb... acum arata mult mai fain mitsubishi`u. e chiar dulcica moaka mashinii :D
hahaha chiar akuma is catziva jos shi se holbeaza la DOF. |
Quote:
|
:)) ce se mai plimba MNC`u p`aici.. nici nu pot sa dorm!!.. ahh oricum "baietzi buni" se aude de la ei.. :))
|
2 Attachment(s)
Iata un bolid mai vechi din Oradea cu un nou spoiler de fata un pic deja modificata fata de ce avea inainte !
|
ia baga si spatele si pragurile!!!!
|
8 Attachment(s)
Mitubhishi Eclipser....;) Io cred ca interiorul l-a modificat Erwin ( CRAZY TUNING) si exteriorul Vale ( KID TUNING ) ca l-am vazut prin Arad..am niste imagini cu el.;)
|
eu zic ca mai merge lucrata
macar la spolerul fatza |
deja are alt aspect!!!
|
1 Attachment(s)
Iata am contribuit si noi cu un spoiler de fata si niste tobe de carbon printre altele
|
Are cineva o poza cu Golful cabrio portocaliu din oras ? Din greseala ? :)
|
mai bine mergi sa il vezi live ;) parcheaza acolo langa TVS(rogerius)
|
Quote:
|
Quote:
|
probabil ca sunt!:)
|
sincer nu stiu!!!
|
shi totushi.. o poza cu golful?! :D
|
Quote:
care golf??? |
ala portocaliu,bei beiatule bei!
|
Ciky da du-te pe 6 martie acolo si fa poze la masina :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning