![]() |
Re: Comunitatea Ploiesti
si dak noi nu te iubim,tu ne iubesti!!! :))))))))))) hai mah mai facem ceva?
|
propun altceva,daca voi nu avetzi rabdare sa facem ceva frumos,facetzi voi o intalnire intre ''juniori'' si noi vom face ceva cand am stabilit data....
speram ca o sa iasa frumos si una si cealalta.... maax strangetzi oamenii si facetzi ce v-atzi propus,nu uitatzi sa si filmatzi,poze.... chiar sunt curios;) |
Quote:
|
Nu are rost sa facem noi ptr ca majoritatea suntem noi si fara experientza..................nu inteleg de ce zici ca ne grabim doar am vb ceva luni seara cu u.......................si asteptam toti si o facem toti frumos ca la carte..............eu asa zic ca e normal...................si daca eu am venit cu ideea asta nu inseamna ca sunt eu mare si tare si organizez ceva..........deci "piticilor" ii asteptam pe mosii nostri intelepti sa delibereze o data si un loc si abia atunci miscam si noi................:twisted: :twisted:
|
Quote:
ar fi bine daca ne-am strange VINERI seara TOTI...la ora X in locul Y sa facem ceva frumos q multe masini...dar in prealabil sa ne intalnim joi undeva sa discutam ce cum unde si in ce fel...si isi stie fiecare rostu pe care il are......parerea mea...nu k la 4tuning days..sa o ia cativa in fata si sa nu mai iasa nmk.....repet e doar o parere... |
nu o sa filmam noapte
adica o sa filmam ceva si noaptea dar in mare parte ziua |
e doar o idee.... deci nu-mi saritzi in cap pentru k zic: .... pentru o filmare asha... in coloana.... frumos ar fi sa prindem DN1 mai liber (catre Buc sau catre BV.... nu conteaza) shi sa lasam pe cine filmeaza sa treaca frumos pe banda 2...... shi restul stam cumintzi pe banda 1...... doar o idee...... (precizare: la o plimbare din-asta ash veni shi eu, chiar daca pe la sala nu vin..... dar nu vin... pentru ca m-am saturat de stat...... :evil: )
|
si inca o data PoWaPraFF Shantzu salveaza situatia !!! :lol:
|
urcam toti la Sinaia la cota 1400. si ideea lui Khalis mi se pare excelenta;)
|
e varza drumu....
|
o iesire pe DN chiar ar fi frumoasa in coloana ...ar iesi cateva cadre belea :)
|
Quote:
|
revenita-va . . .
cred ca o iesire pe dn o sa fie de ajuns . . . cum filmati voi pe serpentine ? filmezi din prima masina si pe toata perioada filmului sa apara a doua masina ? :rolleyes2 |
eu zic ca cei ce fac pozele si filmeaza si chiar au idee de cadre si stiu ce inseamna sa faca o poza cu adevarat sa decida locu.
|
Quote:
|
atentie, iesire in DN nu-nseamna toti odata, da?! :)
|
pe rand ... sub forma de gramada ... :D :)
sa inteleg ca v-ati apucat de treaba "batranilor" cu parada respectiva ?! multa bafta,astia mai mici au si ei loc ?! |
Daca fac usa apar si eu, altfel... cu usha deschisa nu merg nicaieri..., nu apar la nicio parada...
|
te-ai interesat donu`le de aia ?!
|
OFF-TOPIC! :lol: |
mai bine da si tu o idee poate invata ceva de la tine ;)
|
Quote:
|
da......... da inceraca sa i organizei pe ei ca sa nu mai iasa of topic
sau discumtam 10 pagini.... mergem unu peste altu ....unu in dreapta unu in stanga sau mai stiu eu cum tinand cont ca ai un cuvant de spus incerca sa i coordonezii in asa fel in cat sa nu mai iasa tambalau .........DACA POTI |
NU CRED ca poate....!sau asa ne lasa impresia!
|
vad ca s-a format un nou grup separatist.
|
cu sosete negre la adidasi albi ;)
nu... nu sa format nimic e parerea mea restu e atmosfera de pe aici scuze de of |
vineri seara ,ora 21.00,palatul culturii loc de intalnire ptr cei interesatzi.....
o sa punem la punct ultimele detalii... acum o sa vedem cat de unitzi suntem...sau nu;) imi cer scuze dar chiar nu am avut timp sa mai intru pe net sa stam de vb,am fost super ocupat... |
gata deci vineri seara........si eu am facut ceva cu Maxx bahiiiii.....m-am alrgat cu el intr-o noapte cateva ture prin oras ...sa fi vazut parada:lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
sa speram ca ajungem cat mai multi !
|
ora 21 la palat ...
tre vino si tu ... nu ti-am mai vazut fata de ceva vreme :D |
Quote: