![]() |
Re: Br 40 Yul
daca mai ai nevoie de pareri/sfaturi, de aceea e forum
bafta |
1 Attachment(s)
cine vrea sa vada/auda toba cam asta e singurul film bun!:D
|
eu l-am vazut de inainte k mi l-ai dat pe mess :lol: super tare...felicitari ink o data ;)
|
face zgomot,mai ai toba pe mijloc? a mea se aude tare,dar nu se aude asa spart :D
|
Masina arata intr-un mare fel.... tabla, linie.
Masca de Renault si toba mi se par niste alegeri bune... mai putin pleoapele. Strica tot ... sincer. Nu am nici o idee momentan despre ce ai putea face sa le inlocuiesti si sa nu se vada urat terminatia la angel.... dar poate au baietii ceva imaginatie! ;) Bafta! |
Toba mica nu mai am. cred k se aude asa din cauza k e filmat cu telefonul.
Clauditza, ms pt aprecieri, dar am mai spus pe forum k am scos pleoapele. |
iulian filmeaza si tu o camera ceva calume ca pe filmarea asta se aude ca intr-un butoi.dupa vacantza o sa-ti trimit un film cu toba mea sa vezi cat de frumos se aude.
|
se aude frumos tare.
|
mam mai uitat odata peste poze si masina ta e tipla tare de tot frumoasa rau
|
Quote:
|
sper ca nu o turezi doar pe loc:P....filmeaza si in sarcina :D
|
Quote:
Tu vezi cum faci cu METABOND-UL ala,poate imi faci rost,ca tipa motorul dupa el pe frigul asta:-P ..si vrea ture..8) |
sarbatori fericite iulian si cat mai multe ture la motor.numai bine
|
multzumesc la fel!!! si sarbatori fericite tuturor pasionatilor dacia!!!
|
1 Attachment(s)
Iata si filmarea cu toba lui Iulica8)
Cred ca din cauza frigului si a faptului ca era noapte,aparatul n-a focalizat prea bine..insa important e ca se aude:lol: |
parca se aude mai ascutit pe aparat. din cate ati vazut este o diferenta la sunet cand este aproape si cand este mai departe.
imi cer scuze pt k nu imi mergea farul...are toane!:D sper sa va placa! multumesc lui Bogdan (BR 98 NIG) pt filmare!!! |
am uitat sa mentionez...
datorita faptului k se poate lua politia de mine, k le tremura radaru pe bord knd trec pe langa ei, :), am montat o clapitza inauntrul capatului de toba pt a atenua zgomotele. si pt k ma plictisisem sa ma tot opresc sa inchid clapa cand e martianul pe strada, am montat un motoras de stergator de geam, de mazda, in portbagaj in legatura cu axul clapetei, si asa o pot inchide automat din masina. :D. o sa vedeti la sfarsitul filmului diferentzele de sunet! |
daps o idee extem de ingenioasa oricum ar trebuii sa fiti de fata sa auziti cu adevarat cum se aude si cred ca o sa cam surziti adica se aude prea bestiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal(ps miam facut si eu toba vrum vrum vrum cand o sa ne int iar o sa auziti eu unu zic ca se aude destul de bn oricum ne mai auzim pe la telefoane)
|
ok robert, de-abia astept si eu. ne vedem acum dupa sarbatori!
|
dupa sarbatori sau cand o fi sa ne mai intalnim o sa ni se mai alature inca un pasionat dacia daca nu aveti nimic impotriva tu,bogdan
p.s.are o dacia nova din 98 |
Orice Dacie e binevenita Robert:-)
LA MULTI ANI Iulica:-) |
se potrivesc super angel eyesurile pe dacie...acu iti este imposibil sa o deosebesti de un BMW
is exact la fel |
cati cai are dupa ce a pus filtru de aer? ceasurile alea de ce le-ai pus ? ai turbina pe ea sau ce ? problema cu farurile ai rezolvat`o ? apropo .. daca tot sticla de 2L o ai in care sa iti bagi benzina vino sa iti dau o canistra .. poate prinde mai mare viteza masina .. la vale . bafta la tunarit
|
Quote:
|
Quote:
|
de ce trebuie sa existe cate un ........ care sa strice topicurile oamenilor????:?: :evil:
iulyca....nu baga in seama toti "tiunnarii" de 17 ani in seama..... masina ta e super.... felicitari si mult succes in continoare... ps:toaba aia e "criminala"!!!!:shock: :rolleyes2 :shock: |
ma baieti nu stiu la ce luati in seama toti BEginer-ii.uite asa se duc de rapa unele posturi frumoase(ex:bv 05 dfn sau TZy-ul) ca se gaseste cate unul deasta care nici permis nu are,mai ales masina si se da el tare si mare pe aici.
|
Quote:
ka sa iti rasp la minunatele indrebari de "tiunar"... masina cu filtrul acela are acum 2 cai si o martzoaga, ceasurile alea dak n-ai belit bn ochii sunt pt apa si ulei, dar tu de unde sa stii k tu ai logan.... ce problema cu farurile??? si stai linistit k io chiar dak am dacie asta nu inseamna k n-am bani de benzina,desteptule!! din contra io ii bag numai carrera 100. asa k... bafta la prelungiri!!! |
bv yulica!nu lua inseama toti "astia".
|
eh hai ma fii serios ca nu vreau raul ... am si eu o dacie ..pe langa logan .. care e tot "dacie" sau fie cum o fii doar vroiam sa vad cum va ofticati asa putin .. suna si dacia mea bine si macar e stock da e bine intretinuta si mi-am dat seama care-i faza cu ceasurile...fii serios dar respectati si voi masinile lu altii nu numai pe ale voastre
|
inca ceva... am 18 ani nu 17 .. si siteu il stiu de ceva ani si cum ziceam mai sus .. mai bine apreciati toate masinile indiferent ca e dacie normala .. logan .. bmw sau alte marci ..fiecare cum poate si cum il doare
|
Quote:
|
da may, io inteleg dar... chestia e k se fac glume destea de genu cati cai are cu filtrul ala, sau k nam bani sa bag benzina...si tot asa.
|
parerea mea e sa incetam ca se strica un topic frumos din cauza unor comentarii aiurea si fara rost.
|
Quote:
|
peace ! :>
|
Quote:
frumoasa masina dar am si eu o intrebare la tine cum ai mascat ceasurile alea acolo pe stalp ca am si eu si vreau sa mi le maschez dak vrei si esti dragut sa ma ajuti ms frumos si bafta in continuare |
Quote:
esti mai smecher ?mai bazat,sau esti un "tiunar" mai meserias daca faci misto si iti bati joc de altii ? si acu de superi ca s-a intors pe topic la tine cu comentarii rautacioase,cand de fapt tu l-ai provocat... Bafta... |
Quote:
|
acum serios .. revenim la masini .. ne lasam astea deoparte .. sau poate ne vedem odata la o linie ...;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning