![]() |
Re: Cielo TL 33 CTL
Quote:
|
Uraaaa!Am reusit dupa 4 ore de munca sa montez angels...Din pacate poze maine ca nu am aparat acum!Sunt dementiale..!!! :)
|
Ai reusit sa desfaci sticla ??? cu ce ?:D Btw azi ma duc sa imi iau stopurile alea despre care ti-am vb si o sa le fac o poza sa vezi cum da pe masina .
|
gata ma le cumperi?
|
Le cumpar pi ....mamii lor ca era inchis acu knd am plekt de la munca maine dimineatza ...Web scz de offtopic
|
4 Attachment(s)
da,s-au desfacut cam greu dar a mers!!!Poze,cu ele aprinse inca nu am...
|
Arata super masinutza ta :) asteptam pozele "de noapte", cu angels-urile aprinse.
p.s: cu farurile alea cu lupa, pe negru, o sa dea si mai bine ;) |
8 Attachment(s)
Multumesc Geo...mai are nevoie de mici chitibusuri totusi!Am facut poze si cu ele aprinse si am profitat de noapte si am facut si cu bordul poze!!!Sper sa va placa :) !
|
arata super :D
de ce mai ai nevoie? tu luminile de la bord cum ti le-ai facut? cu led sau ai scos caciulitele alea verzi de pe becuri? si acele cum le-ai facut rosii? :D |
Zextar Geo... :) !Sunt manunchiuri de leduri cu rezistenta puse in soclul becului original.Iar la ace sunt leduri mici tip SMD care sunt bagate exact lang ac!Sper sa fi inteles ceva.. :)
De facut mai sunt multe...in primul rand retusarea barilor dupa un drum de munte si o iarna grea,apoi trebuie sa o vopsesc,a inceput sa scartaie rau pe la usi la drum accidentat..si mai sunt dar astea sunt cele mai importante!!!Si bineinteles o cotiera de espero,bara stabilizatoare de nexia.. :) |
auziti la bord....daca scot caciulitza aia verde de pe becuri...mi se vede tot alb?si webcathos, cum ai desfacut la consola ?si akolo tot leduri ai pus?akolo as putea sa fac cum am zis mai susu ?ms apropo se vede superb:X
|
Da,se paote desface si consola...Daca scoti capisoanele alea verzi o sa ai o lumina alb-galbuie.Mai bine iti iei becuri de pozitie cu led si le pui in bord..am avut si asha si se vedea un alb mai curat!Bine ca nu se compara cu ledurile... :)
|
daca pun becuri de pozitie cu led in bord,am cum ai tu alba? :X io asa as vrea...ma rog,sa fie alba...nu mai trebe pus nimic decat becurile?in consola tot dalea sunt?ms.app cat costa un bec de pozitie alb
|
Nu o sa ai asha dar o sa fie cat de cat un alb... :)!Era vre-o 3-4 ron unul...
|
2 Attachment(s)
Arata bine pana in prezent.Acuma urmeaza pasul 2 nu:?::rolleyes2
|
Mi-ai ghicit gandurile...este exact ce va primi mai in vara cand o voi vopsi.Multumesc mult pentru modificare!!Chiar vream sa vad cum arata asa!!
|
vezi ca daca depaseste 30% din suprafata masinii poti avea probleme cu politia.
si legat de culoare, in loc de negru cred ca ar merge mult mai bine un gri titaniu. |
Pai capota si oplafonul nu reprezinta mai mult de 30 %!!Cum arata gri titaniu ala...ca as vopsi masina asha daca e frumoasa culoarea...
|
Mie ce imi recomandati pe un verde mai deschis (peste ceva timp asa o sa fie masina)?
|
Pai cred ca tot negru ar da cel mai bine!!!!
|
7 Attachment(s)
Poze cu lucasurile clare...Si unele incercari de poze mai artistice.. :)!!Pacat ca masina era super murdara... :)
|
Bravo web!!! felicitari pt lucasuri! dau super pe masina!
am facut si eu comanda...abia asteapt sa le primesc si sa le montez! urmeaza poze....! |
Multumesc....Trebuie sa montez si paravanturile dar sunt putin cam zgariate!Dati-mi va rog o idee...daca le vopsesc cu negru oare...?
|
Le-am montat si eu.. paravanturile adica :D
Decat sa le vopsesti, mai bine incerci cu Xerapol (parca asa ii zice), e un fel de polish pt acril si plastic. E bun si pt faruri, daca sunt zgariate... lucasurile cum vin? pica bine pe aripa, se lipesc bine? |
Se lipesc excelent de bine...Insa eu am pus si 2 puncte de super glue ca am avut o mica problema si a trebuit sa le desfac...!Dar se lipisera foarte tare si cu adezivul lor!!!
|
Aha... deci tot ai pus super-glue :lol: sa te vad acum ce faci cand o sa se arda vre-un bec. O sa comand si eu ca imi plac cum arata :D
|
Am pus vre-o 3 picaturi!Dupa ce le-am montat cu adezivul lor, am observat ca nu meregeau decat pe avarii si am zis ca nu am facut vre-o legatura bine...Am fost nevoit sa le desfac si in momentul cand am tras de ele nu s-au mai dezlipit cu tot cu adezivul lor!!!Deci sper glue este intre adezivul original ramas pe masina si cel ramas pe Lucasuri!!!Adica cauciucul ala lipicios nu s-a mai dezlipit cum trebuie,deci te asigur ca tin foarte bine cu adezivul original! :)
Xerapol din acela ai idee pe unde gasesc si cam cat costa? |
incearca la din astia ce vand cd`uri sau la casele de marcat a marilor magazine
|
eu l-am vazut pe **********. e cam 30 ron un flacon, parca... posibil sa gasesti si la magazine gen brico sau cele cu cd-uri si alte prostii.
|
ok,multumesc!30 ron e cam mult!mai bine dau 16 ron si iaun un spray cu vopsea neagra!!!
|
Quote:
daca se arde vreun bec...il poti schimba doar pe el, fara sa dai tot lucas-ul jos....doar tragi soclul cu bec din lampa si gata!!! lampa ramane lipita pe aripa! abia astept sa le montez si eu si urmeaza pozee!! |
Scuze de offtopic: RD-Woo: si cum ajungi tu in spatele aripii? Dai protectia aia jos? Mai bine dezlipesti lucas-ul decat sa demontezi aripa.
|
DA, normal ca dai protectia de aripa jos...sa ai acces la lampa!
doar asa voi face si cand le voi monta pe masina! stiu ca este cam dificil...vreo 4-6 suruburi plus dopuri plastica...asta este |
1 Attachment(s)
New updates:Bara rigidizare de la Serban plus alte nimicuri...si urmeaza vopseaua cu bad boy!!!Osa arate ceva de genul; asta...
|
eu nu vad decat poza cu masina la exterior , ai mai pus si altele?
|
nu e bine cu bad-boy, cum ai desenat tu acolo ;) incerc mai tarziu sa-ti "desenez" sau sa-ti fac rost de o poza cum ar trebui sa fie :D
cum e bara, cum ti se pare? se simte ceva? intreb fiindca eu zic ca se simte, dar sunt curios sa aflu si parerea altora. |
Bara inca nu am montat-o pentru ca o sa fie vopsita si ea odata cu masina.Din pacate nu pot face bad-boy pentru ca oamenii de la service-ul unde o am nu se pricep si nu vreau sa iasa o cacanarie...asa ca va primi pleoape!! Am reusit sa fac o nuanta pe calculator cum imi doream la un pret rezonabil..mandarin mica de pe Speedster,gama Policolor Klar Mix...Pentru cealalta culoare m-am decis la Gri carbon...Maine sper sa revin si cu poze de la lucrari.. :)
|
10 Attachment(s)
Poze cu pregatirea pentru vopsire si o parte din timpul vopsirii!!Voi reveni cu poze de la final...
|
nu e rau, dar parca e cam inchisa culoarea, ma asteptam la ceva mai aprins... :)
vad ca ai astupat santurile de pe bari, dar alea de pe usi si aripile fata nu... de ce? nu era mai bine sa fie astupate toate? |
Culoarea care se vede in poze este dupa prima mana si e matuita..deci nu este chiar cea care a iesit.Oricum nu difera foarte mult!Santurile de pe usi nu le-am astupat pentru ca am vazut un Cielo cu ele astupate si parca era...nu stiu nu mi-a placut.Culoarea de pe partea de sus este un violet inchi la lumina puternicxa,negru la lumina slaba si un rubin la lumina difuza...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning