Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evolution Crew (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew.html)
-   -   Evolution Crew - Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew/4861-evolution-crew-bucuresti.html)

cristi_ubs 04-06-05 21:58

succes in ceea ce faceti baieti si vreau sa va dau un sfat:nu va certati intre voi ca totu se va duce draq,trebuie sa fiti lucizi in ceea ce faceti>bafta in continuare & poate ne vedem la o liniutza

cls21b_EVO 05-06-05 16:39

Multumim ...si voi sunteti chiar F. de treaba ...nu ma asteptam ...p bune...
Ma asteptam la suferinte mari ...dar nu ...felicitari oricum pt interesul care il aveti fata de tot ce faceti si ca ati ajuns asa de departe ...

Vyruss 06-06-05 00:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cls21b_EVO\"
Multumim ...si voi sunteti chiar F. de treaba ...nu ma asteptam ...p bune...
Ma asteptam la suferinte mari ...dar nu ...felicitari oricum pt interesul care il aveti fata de tot ce faceti si ca ati ajuns asa de departe ...

Unde? Tot in bucuresti suntem :lol:

BabyBlue_EVO 06-06-05 20:51

ha ha ha :D adevarat grait ai tu dar se referea la altceva :D presupun ca te-ai prins :)) :oops: :oops: :oops: ideea e ca totul merge ca pe roate

cls21b_EVO 07-06-05 09:50

ce fel de roate? marangoni? toyo ? yokohama? sau ce? :lol:

BabyBlue_EVO 20-06-05 21:31

noi ne tzinem pe pozitzii pacat de bac :D prin aceasta cale vreau sa le urez totzi celor care au bacu sau diferite sesiuni sau restante multa BAFTA shi sa ne vedem tozi pe strada claxonandu-ne ca nu stim sa conducem :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :drunk: :drunk:

GABBY_ 20-06-05 21:41

aceleasi urari vi le transmit si eu si sper sa trecem toti cu bine peste probleme si mai ales peste scoala.numai bine

cls21b_EVO 21-06-05 13:03

:drunk: :dance: :dance: :drunk: asa o sa fiu dak iau bacul...asa k sa stiti dak vedeti unu pe autostrada soarelui ...mergandpe jos beat (prastie) si dansand ....eu sunt....MA DUC LA MARE... :lol: :lol:

RaveBoy 21-06-05 20:04

Idem si yo cu bacu ..... frate nu mai scap de el sa stau beat mort tot timpu si sa dorm ...... Asta vreau sa beau si sa dorm sa beau si sa dorm ......Bafta tuturor

cls21b_EVO 21-06-05 21:40

Hmmmmzz....u nu mananci....? :lol:

BabyBlue_EVO 22-06-05 00:05

evident ca mananca :D exact ca noi in somn :lol: :lol: :lol: dar mai grava este intrebarea .... beat critza tot timpu dar NU MAI CONDUCI??? :P oricum bafta shi ne auzim la semafor :D

Vyruss 22-06-05 06:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaveBoy\"
Idem si yo cu bacu ..... frate nu mai scap de el sa stau beat mort tot timpu si sa dorm ...... Asta vreau sa beau si sa dorm sa beau si sa dorm ......Bafta tuturor

S-au inventat perfuzii cu alcool, asa ca nu trebuie sa te mai trezesti :lol:

RaveBoy 22-06-05 08:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vyruss\"
Quote:

Originally Posted by \"RaveBoy\"

S-au inventat perfuzii cu alcool, asa ca nu trebuie sa te mai trezesti :lol:

Ahahahhahhaahhahahahhahahahhahahahha

BabyBlue_EVO 22-06-05 13:24

omul are o imaginatie foarte bogata deci inseamna ca a incercat deja ce zice BUAHAHA... o iei razna :lol: :lol: :lol: :lol:

cls21b_EVO 23-06-05 03:22

Doamne...sunteti nebuni...baga ti u ...alcool in vena si vezi ce se intampla....(vezi ca o sa te caute inebunita ....fata bruneta...cuuuuuuuuuuu
GLUGA!)

BabyBlue_EVO 23-06-05 20:46

o iei razna dar o dam in off-topic pe aici shi nu are rost :D la mai mare ;) ce sa mai apropo Evolution Crew se pregateste de excursia Europa :P cine mai doreste cine mai pofteste primim pe toata lumea :d cat mai multa cat mai bine....

ali 30-06-05 01:25

dupa cum puteti vedea este al 3 post al meu ... nu imi place sa ma \" afirm \" prin forumuri ... dar vreau sa va zic doar atat...

bafta multa in tot ceea ce v-ati propus, toti au fost / sunt noi si toti au trecut / vor trece prin ce treceti voi .

mult succes ....... ne gasim prin oras / parcare / etc :wink:

cls21b_EVO 30-06-05 17:06

Adevarat...graiesti ali SAN...chiar ca ...sa ne vdm.....ar fii ceva...

BabyBlue_EVO 01-07-05 22:47

da dam bairam :D ce sa mai saptaman viitoare am surpriza ...caterink evident la pescarish :lol: dar acum e bacu shi e cam aiurea dar rabdare fii mei rabdare :)

Alex_Dj 05-07-05 13:33

1 Attachment(s)
SALOT,SI BAFTA LA TOT TUTUROR,FRATII MEI DI EVO CREW DUPA CUM STITI,SAU NU STITI, EU NU SUNT DIN BUCURESTI DESI STAU DE 4 ANI AICI, SUNT DIN IASI SI MI-A VENIT O IDEE : SA PUN BAZELE UNEI FILIALE \"EVOLUTION CREW\" SI ACOLO,TRE SA IAU LEGATURA CU OAMENII MEI DE PE ACOLO,NU PROMIT NIMIC DEOCAMDATA,E O IDEE,PANA ATUNCI NUMAI DE BINE,SI NISTE BANNERE DE LA MINE... :arrow: :shock:

xmen_EVO 22-07-05 17:19

e o ideeie buna frate dar ai grija de ce faci o sa vorbim diseara de asta in general e o ideeii buna dar ai grija ca sa nu faci si tu cum a facut altiii....... cu pitestiul

god2me 12-11-05 01:26

Re:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

X-men a vrut de fapt sa zica ca:

e o idee buna frate, dar ai grija ce faci, o sa vorbim diseara despre asta... in general e o idee buna, dar ai grija sa nu faci si tu cum au facut altii..... cu Pitestiul

sper sa observati micile diferente de gramatica intre mine si x-men ... acum voi sa spuneti cine are dreptate

ramsses 12-11-05 05:52

Bravo X-men tine-o tot asa si in curand toti profesorii de limba romana isi vor da demisia vazand ca eforturile facute de ei sunt zadarnice,dar trecem mai departe sperand ca eminescu n-a murit degeaba :lol: :lol: :lol: :lol: .
Sa nu devii violent dupa ce citesti acest mesaj,stii ca doar glumim(sau nu stii :D )

MaF|OtU 04-12-05 19:03

Felicitari baieti pentru prezenta la Craiova !
Masina de la voi a fost la inaltime , chiar daca a fost in parcare.
Super sound !

god2me 04-12-05 19:10

Multumim! :wink:

blak 04-12-05 19:37

Felicitari

slip 04-12-05 21:27

tare..;)

am auzit k atzi luat inca un premiu... :P
FOARTE TARE FRATEEE

multa bafta in continuare.... sa mearga treaba.. ;) o sa fie mai bine de la anu ..;) sper..
sa dea domnu' pt toti din evo ;)

am plecat.... bafta :P

slip 04-12-05 21:32

tare treaba... :P

femeile la volan :
Fiul discuta cu tatal sau: - Tata, sa stii ca totusi mama conduce automobiliul mai bine decat tine!
- Esti sigur ? Eu n-as spune asa ceva!
- Dar tu singur ai afirmat ca n-ai putea sa faci nici 10 metri cu frana de mana trasa, pe cand mama a reusit sa parcurga asa 12 km!

god2me 04-12-05 22:07

multumim, multumim... la anul poate reusesc sa o si termin ca mai am mult de munca la ea

Dodo_AMJ 08-03-06 01:40

Re: Evolution Crew - Bucuresti

salut as dori sa vb cu presedintele de la evo. Cum se poate realiza asta. Dati un msg cu id ul de messenger sau un nr de telefon.multumesc.

ps. ati facut actele pt club?

cls21b_EVO 08-03-06 14:38

babyblueandrees sau 0721.189.026

BabyBlue_EVO 10-03-06 11:39

inca asteptam un semn :))

katalin1977 03-04-06 15:32

https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/15336-incredibil-lovit-masina-cd.html

B-69-TAU 05-04-06 13:41

poze noi ceva?

zA_pRi3$t_EVO 06-04-06 00:25

saracu katalin ...:(

BV EVO !

B-69-TAU 13-04-06 15:41

super nasol:(( imi pare rau cataline! sper sa iasa totul ok!

sri spp 15-04-06 10:01

salutare la toti tunarii eu sunt din iasi si ma bucur ca mai vad unul de pe la noi in capitala mai ganditiva si la noi cei din provincie ca suntem multi frateeee si am putea face o treaba buna impreuna

cls21b_EVO 15-04-06 18:21

Salutare salutare , si bine ai venit printre noi .
TE RUGAM SA IEI LEGATURA CU UNUL DINTRE BAIETI DE LA IASI.
Id ul lui Andrei e aici slip_macelaru ...si vezi tu ce vb. acolo sa va intalniti .
Ciao !

All times are GMT +2. The time now is 11:52.

- Copyright 2026 4Tuning