![]() |
Re: Dacia 16 "Volti" turbo B-34-SGM
=)) vroiam sa citez ceva din bnz dar poate nu am scris cum trebuie ... oricum voia sa fie VW (daca nu cumva am gresit ordinea) =))
|
e bine,e bine :lol:
|
era si timpul sa faci un post cu masina asta de care toata lumea vorbeste.;) esti tare,toata tara vorbeste de tine.bravo
|
Quote:
|
Robert eu vreau sa te intreb daca ai incercat anvelope de 205 latime, dar nu numai la liniute ci si pe drumuri mai virajate? Ar aduce un plus de aderenta. acum ce marca folosesti?
Legat de faruri dau cam naspa deoarece masinuta este alba. Ce a/r are turbina? |
neneaaaa........pe mine cand ma dai o tura? .....da la 16 volti nu se ard becurile? :))
Stii deja parerea mea! Multe reusite in continuare ! Complesit de stima si inghesuit de respect ..... :) Cam greu cu tractiune spate! multe modif . Ahh si spune-mi si mie cum e chestia cu triantii aia?! |
Nu am incarcat. Momentan am 195/50/15. Dunlop SP01 parca. O sa incerc cu 205/50/15 si o sa mai ridic 1 cm de fata masina, altfel sigur lovesc in aripi pe viraje.
Nu mai tin minte ce A/R are turbina. Este cea montata standard pe 21 turbo, poti cauta pe net datele ei. Ar fi mers alta turbina,noua, dar banii bata-i vina... 500E... Farurile sunt operele lui nightdevil, cand se plictiseste. In loc de bucsele de la tirant am montat rotule de la bieletele de directie. Nu bate nimic, nu se rupe nimic, masina este mult mai manevrabila, la franare se duce perfect drept, nu se schimba geometria rotilor la franari/accelerari, etc. |
ce syncron am avut la postu-uri ...look at the time!
|
super super super super daciala cati Km\h ai ajuns cu ea:)
|
Nu mai spun ca nu ma crede nimeni, dar oricum nu imi pasa. Peste 200
|
Bravo Super
eu unu te cred dar mai am o intrebare cat are dacia in bord :?: |
180 are.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu unu vreau sa vad niste filmari spectaculoase cu ea !
Sa vedem ce mai curenteaza ! :D P.S. Sa fie filmate calumea,nu cu telefonu mobil ! |
Quote:
|
Quote:
|
cum e cu tirantii aia? ai zis ceva ca nu sunt stock!
wow ai mers cu 200? Ai rollbar :) e de bine ...glumesc si eu . e normal sa iei peste 200 ..ce dreaq..la cuplu ala . cred ca ai 300 si ceva nm cuplu sau mai mul...deci teoretic ca un seat leon diesel :P . |
hai SGM-ule sa luam cutia d diesel d la mine d la munca........ poate te ajuta
eu deja am inceput sa fac intrebari........ |
misto masina ...dai blana la boost...merge mai mult decat am vazut
|
Quote:
|
Quote:
|
Cutie de diesel?????Crezi k te-ar avantaja????
|
da, ca n-ar mai patina in gol pe primele trepte
cuplul transmis rotilor ar fi mai mic |
cine nu crede sa se urce`n SGM!!! eu unu` am mers cu ea si`mi place cum se comporta ... robertino numa bine .. o bila alba de la mine ;)
|
mersi pt bila TRS-ule :)
|
cum e cu tirantii
? |
pt aceasta masina si posesorul ei am numai respect
1data am vazuto''live''(in decembrie)cea mai belea dacie pe care am vazuto VREODATA dece nu au scoso asha din fabrica? nu trebuie sa arate ca o sorcova--simplu si ff functzionala respect si.....tzinene la curent |
se scrie istorie .... :) sa ne amintim peste multi ani de daciile rele masini in fond indiferent ca sunt dacii vw japoneze sau altele . Sunt modificari de amploare ale unei masini pentru placerea posesorului si a celor ce impartasesc sentimentul de rally sau care pur si simplu le place sunetul unui motor pe benzina modificat . E bine sa ne aducem aminte de unde plecam si cine au fost pionerii ca sa stim unde vrem sa ajungem. Poate peste vro 30 de ani vom avea si noi genu de muscle cars ca la americani :) cu motoare europene .
|
La ce draq ne trebuie muscle cars ca americanii ?! :lol:
Noi europenii am evoluat de la maimutze/urangutani,si stim sa mergem si stanga-dreapta cu putere,nu doar inainte ! |
in loc de bucsele de la tirant am montat rotule tivotante. o sa fac niste poze cand mai dau roata jos.
|
Quote:
|
o sa fac maine poze. ca tot umblu la articulatie
|
10x abia astept
btw mi-am luat azi roti pe 15" startos sau ceva de genu. incep iar sa-mi strang piese ca shoarecu. nu degeaba am avut hamsteri cand eram mic... |
eu nu cred ca merge cu 200 km/h nu are cum
|
da
corect :::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))) e dacie orice i-ai face! Da cat consuma? rasp: cat vrea! |
usor cu baza ca se prinde ...there are berbeci everywhere!
|
ma... care stiti... calculati domne vitezele in trepte.... shi tot o sa prinda 200 sa fiti siguri :) .... o mai calculat un baiat si a iesit undeva pe acolo... ;) fitzi siguri ca duce 200 km/h :)
|
consum: fara numar...asta e un raspuns mai vechi al lui robert...de pe vremea alpine...cu dellorto :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning