Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Recomandari exclusiv FILME HORROR!!!!!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/48281-recomandari-exclusiv-filme-horror.html)

BigDaddy_1112 10-10-08 13:10

Re: Recomandari exclusiv FILME HORROR!!!!!!

A pomenit cineva de Stay Alive sau de See no evil? Destul de slabute daț pt. o dupa- amiaza de sambata sunt bunicele!

razvanell 11-10-08 02:42

de unde as putea sa fac rost de filmul "John Carpenter's Christine"?e cam vechi e de prin anii 80' dar e marfa rau.
e cu un plymouth fury rosu care omoara diverse persoane...l'am am cautat peste tot...il are careva?:|

https://www.youtube.com/watch?v=7gyNy...eature=related

minirally 11-10-08 16:07

Christine e f tare ;)
Mirrors(2008 )

Snapy_xxl 11-10-08 17:51

The Ruins. Acum 5 min a terminat sa-l vad . Foarte interesanta ideea filmului....

BigDaddy_1112 11-10-08 18:58

Daca scrii doar ,,Christine'' il gasesti pe orice torrent banuiesc!
Si eu trebuie sa-l primesc saptamna viitoare!:-)

Blondy26 11-10-08 19:00

@BigDaddy Da, asa este, am vazut si eu cateva documentare pentru ca mi-a starnit curiozitatea tema Weaverly Hills. Sanatoriul se tine inca in picioare si se tine chiar bine.;)
@Rares_CRM Death Tunnel este filmul (o abordare dramatizata a documentarului, nu-l rata, e chiar dragut!) iar Spooked: Ghosts of Weaverly Hills Sanatoriun este documentarul (sunt prezentate fix faptele reale care au inspirat filmul)
@razvanell eu am luat filmul de pe un torrent. incearca asa, ai mari sanse sa il gasesti. Eu l-am pus totusi la share si pe DC++. Am vazut filmul asta cand eram mica de tot prima data, cred ca aveam vreo 5 ani si m-a "marcat" sa zicem;)
@minirally despre ce este vorba in Mirrors? Am tot auzit titlul acesta...

In alta ordine de idei, a vazut cineva An American Haunting? Se merita?

Rares_CRM 11-10-08 19:18

ms Blondy26, am retinut, "Death Tunnel", il caut chiar acum ;)
Am vazut eu An American Haunting.. pare interesant, dar nu e cine stie ce :) sunt unele faze la inceput care te sperie.. adica te "sperie" in ghilimele, dar cand ajunge filmu la subiect, si vezi despre ce este vorba, parca nu mai e asa interesant :)
Adica, la inceput filmu pare a fi cu fantome, despre fantome, dar defapt e genu de film cu oameni posedati de diavol, aici nu e de diavol ca, e posedat de un batran care traia pe-acolo.. ceva de genu. :)

BigDaddy_1112 12-10-08 19:23

The mirrors nu l-am vazut, urmeaza saptamna viitoare, dar din cate am inteles, e vorba de demoni in oglinda!

http://www.theyrecoming.com/

Asta e un site cu filme horror noi, vechi!

CmI-user 16-10-08 12:37

un fel de ....Uita`te la film ca este foarte interesant ! ...

Alt film bun (parerea mea): The Midnight Meat Train
--Detalii : Click Here

:twisted:I took the train...it smashed my head :twisted::twisted:

Ingerasul99 16-10-08 13:36

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1803960)
The Ruins. Acum 5 min a terminat sa-l vad . Foarte interesanta ideea filmului....

the ruins e un film foarte frumos.

BigDaddy_1112 06-11-08 20:52

In ianuarie trebuie sa apara The Unborn-merita vazuta!
Trailerul spune multe!

https://www.youtube.com/watch?v=_QZ5Lioxlvg

Daniel_Toa 02-02-11 18:18

Test
Test
Test

vacaroz 05-02-11 02:16

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1529490)
eu va recomand Death Tunnel nu atat pt actiunea filmului cat pt faptul a cik ar fii inspirat dupa o poveste reala, care printre altele, e chiar interesanta..si daca tot vizionati filmu, n-ar fii rau sa vedeti si Spooked:Ghosts of Weaverly Hills Sanatorium, explica foarte multe din film;)

foarte bun filmul. recomand. si medhouse. tot cu spitale de nebuni si e cu o clasa peste
acum cateva zile impreuna cu 2 prieteni am vizionat paranormal activity. eram intr-o casa veche, sumbra, intr-o camera mare care si aia avea ceva spooky in ea, plus de asta acum ceva ani sa spanzurat cineva chiar in camera aia (a fost putin remodelata cu peretin din rigips)
filmul vizionat la proiector, cu un sistem audio de facea toti banii. eu cu un prieten aveam pielea de gaina si tresaream la fiecare faza, al 3-lea dormea de taiam lemne pe el. mi sa parut un film foarte bun, merita vizionat cu sunet neaparat dar din comenariile multora am obersvat ca e love-it or hate-it

Daniel_Toa 18-02-11 18:08

Topicul a fost redreschis ! Astept noi propuneri de filme :)

alexandruplescan 26-08-11 15:09

Quote:

Originally Posted by BMWfan (Post 1080141)
halloween ,cum vi s-a parut?

am si eu cateva filme horror:
-drag me to hell
-hallowen 2
-the walking dead seson 1
-the messengers
-town creek
-the strangers
-my bloody valentine
-dawn of the dead
-28 weeks after
-daybreakers
-devil
-resident evil degeneration
-source code
-respire
-final destination 5 vil recomand
-zombie land
-the hounting in connecticut
-wiked little things si lista poate continua dar cred ca ajunge;)

DaciaFWE 14-10-11 20:32

Grave.Encounters.2011 nota 10!

FED express 17-10-11 17:03

Candyman :yikes:
si
It
incercati-le.

Norbi_GT 22-10-11 20:42

Wrong turn 1,2,3 si mai nou...4

vacaroz 22-10-11 23:13

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 4054275)
foarte bun filmul. recomand. si medhouse. tot cu spitale de nebuni si e cu o clasa peste
acum cateva zile impreuna cu 2 prieteni am vizionat paranormal activity. eram intr-o casa veche, sumbra, intr-o camera mare care si aia avea ceva spooky in ea, plus de asta acum ceva ani sa spanzurat cineva chiar in camera aia (a fost putin remodelata cu peretin din rigips)
filmul vizionat la proiector, cu un sistem audio de facea toti banii. eu cu un prieten aveam pielea de gaina si tresaream la fiecare faza, al 3-lea dormea de taiam lemne pe el. mi sa parut un film foarte bun, merita vizionat cu sunet neaparat dar din comenariile multora am obersvat ca e love-it or hate-it

colac peste pupaza de ceea ce ma speriam nu am scapat
am luat o lucrare in jud botosani si am fost cazat intr-o cladire de vreo 1200 mp fost spital! :idea::idea::idea::idea:
cladirea fusese a unui jmecher local... ceva delapidare de fonduri ca sa-l renoveze cica... avea dusuri, aragaz, tot ce vroai, cuptor cu microunde, masina de spalat vase etc etc dar tot spital fusese!!!!
sa dormi in 2 insi acolo.... ce filme de groaza....acolo sunt live

DaciaFWE 26-10-11 23:49

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 4662770)
colac peste pupaza de ceea ce ma speriam nu am scapat
am luat o lucrare in jud botosani si am fost cazat intr-o cladire de vreo 1200 mp fost spital! :idea::idea::idea::idea:
cladirea fusese a unui jmecher local... ceva delapidare de fonduri ca sa-l renoveze cica... avea dusuri, aragaz, tot ce vroai, cuptor cu microunde, masina de spalat vase etc etc dar tot spital fusese!!!!
sa dormi in 2 insi acolo.... ce filme de groaza....acolo sunt live

Ai simtit ceva ciudat?:D,ca si eu am patit ceva"paranormal" acum 2 ani de am jurat ca nu mai intru in casa aia.scz de off

marius3030 03-11-11 01:48

poi..pute-ti deschide un topic tot la sectiunea asta si sa impartasiti trairile pe care le-ai avut!cu siguranta mai sunt si altii!

All times are GMT +2. The time now is 14:22.

- Copyright 2026 4Tuning